ayy ayy ayy uyuz oldumm ifrit oldumm yaa..
biliosunuz bizim yatağı kv alacaktı..
geçenlerde baktmıştık şu olaylar olmadan çnce chicco ve piere cardin park yatak arasında kalmıştık..
ikiside en kalitelisi en iyisi dediler mağazalarda ama ben chicconu yatağını canlı görmedim..
kasım annelerinde görenler yatağın içinin dar olduğunu sölediler bunuda gittim söledim bakalım diye..
gitmiş almış kadın ya 490 tl ye..
en güzeli o özellikleride fazla diyor..
tamam iyisini aldın ama içi küçükmğş.
eşimi aradım o da bana kızdı kadın en iyisini almış sanki kötü birşey almış gibi tavır takınıosun..ayriyeten zaten daha önce baktmışınız sen beğenmisin dedi kapadı sinir oldumm..
yatağmız bu kızlar..
http://www.ilkebebe.com/65x95-Park-Yatak/Chicco-Lullaby-LX-EU-Oyun-Parki-Element.aspx
cnm hıç boşa kızma kv ye.çunku zaten buyudukçe genışı bıle ıstemıyo sıpalar.3 yasa kadar denıyo ama bak bız artık yatıramıyoz onda.cok delı yatıyo sıgmıyo cadı aslında genış yanı.ama rahat edemıyolar.hem bak pahalısını almış genelde 200-250 cıvarı.gule gule kullan dert etme boşuna
bu arada kv aradı az önce yarın özelde kontrolümüz vardı..
hastaneyi aramış gittiğimiz hastanede küvez yokmuş..ben bunu nasıl atladım bilmiyorum..
neyse şimdi medicanada profösör varmış konyanın en pahalı hastanesi..
oradan randevu almış saat 2 buçuğa..
bende dedim biz oranın parasını veremeyiz diye..
para işi bana ait doğum bana ait diye 10 defa söledim dedi..
torunumunda seninde sağlığını hiçe sayamam küvez yoğun bakım olmayan bir yere seni götürmem dedi kapadı teli...