- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.321
benim kocamda böyle ben 1 küssem o 10 küsergünaydınn canlarım...
dün eve gittim arakdaşımın işi varmış gidemedik sinemaya..
eve gitim yemek yaptım tam pişti o anda geldi eşim..kapıda karşılamadım bile masayı kurmaya gittim mutfağa..sonra o üstünü değiştirdi yemek hazır diye seslendim geldi..
yemeği yedik projemi yetiştirmem lazım ben çalışcam dedi gitti çalışma odasına..normalda oturma odasında çalışır ben yalnız kalmayım diye..
bende kalktım bir duş falan aldım..
sonra gittim oturma odasına uzandım birde çay demledim içermisin diye sordum yok dedi..bende aldım kendime çayımı burçağımı o ses türkiyeyi izlemeye başladım..baktım bu geldi..yüzüme bakıo sürekli bende hiç umursamadım..
bir yarım saate yakın oturdu gittti...
sonra wc ye gittim telde konuşuo annesi ile annecim falan böle neşeli neşeli..kardeşi yurt dışından geldi annesi onu almaya gitmiş..
eğerki aramız iyi olsa bizde gidelim derdim..hoş ben onun gitmesini bekliodum ama gitmedi..
sonra baktım oturma odasına yine geldi yarım saat daha tv izledik oldu saat 11..
hiç yüzüne bile bakmadın kuşumuzu öptüm gittim odaya yattım..
yarım saat sonra falanda o geldi..ikimizde kıçımızı döndük yattık..
gece zaten hiç uyuyamadım baş ağrısı ve bel ağrısından o oda bu oda gezdim en son arka odada sızmış kalmışım..
sabah servisle gelcektim onun beni bırakmasını istemiodum ama uyanamamışım..
el mahkum bıraktı beni tabi hiç konuşmadık..
bakalım nereye kadar gitcek böle
benim kocamda böyle ben 1 küssem o 10 küser
salla gitsin isyan
sakın alttan alma
eşin çok fena heee
sanki sen suçlusun..
ben olsaydım yemek bile yapmazdım kıymetini bilsin
biz küsünce eşim aç susuz kalıyo evde dışarıda yiyor hep
Isyancım dünde yazdım görmedin galiba yapılan şey doğru değil evet ama kv yüzünden aranız bozulması çok üzücü bence fazla uzatmayın canım doğumada az bi zaman kalmışken en çok eşine ihtiyacın var senin manevi olarak...
napayım mesela mmousemmm..
ayrı odalardamı takılayım napayımm..
zaten konuşmuorumm..
ne arar ne sorarımm..
umurumda olmazz
isyan123 canım normalde ılımlıyımdır biliyosun ama bu durumda geri adım atmanı niyeyse istemiyorum. çünkü bu bir kere olabilecek bişey ve sen annenle heves ettiysen bunu yapmanın ne sakıncası olabilir yani ne diye sorun çıkartıyo..
hadi öbürü kaynana ama tepki veren eşin olunca ona çok kızıyorum. karısının karnı burnunda olan bi adam bçyle saçma bir sebepten eşini nasıl üzebilir hala aklım almıyo. sen stres yapsan erken doğum olsa Allah korusun o zaman vicdan azabı çekmicekmi çok merak ediyorum. gerçekten düşüncesizlik yaptığı ve sana tekrar diyorum kendini üzüceksen uzatma. ama ne üzülücem be hakediyo diyosan dibine kadar git arkadaşım
bu arada yeni hamiş haberini vermemişsini
canım bunları söylemek için daha çok erken bekle bakalım sabret biraz bu şekilde düşünmekte de sonuna kadar haklısın. ama evlilik kolay kurulmuyo kolayda dağılmaz eşin akıllanıcak başka yolu yok.canım tabiki üzülüyorumm ama eğer vazgeçersemm daha sonra çok üzülücemm..
kararlıyım sonuna kadar gidicemmm...
eğer bize birşey olursada eşim bunun sonucuna katlanacak..hepinice buaradn söylüyorummm..
bize değer vermeyeni bizde istemicez yanımızda..
onun bayram sonuna kadar süresi var düzelmek için yoksa kaybeder bizi...
artık netim kararım bu...
ben değer verilmediğimizi düşünüyorum..
ailesi bizden daha kıymetli ise şu durumda bile gitsinnn paşa paşa...
Ayyy kendi derdimden onu unuttum yaaa MASATAKVİMİ hamileeeeee
cnm yatagını filan ayırma senin kayınvalide tam doğum zamanı bana yaptıklarını sNADA YApıyolar.bnzer seylr yasadım senın kocanda anasının agzına bakıyo annenın evşne filan gıtme inan karnı burnumdakovulmadıgımda kalmaı bnde sen defol gıt benim evim bura dedim ya bide annesini haklı gosterıyokarya deli oluyırummmm yeminlenn
tatile gıttık onun taksidi kurban parası kira azck kldı nasıl idare edicez bilmyorum
isyan durunude yap gelmezse gelmesin
canım bunları söylemek için daha çok erken bekle bakalım sabret biraz bu şekilde düşünmekte de sonuna kadar haklısın. ama evlilik kolay kurulmuyo kolayda dağılmaz eşin akıllanıcak başka yolu yok.
bu arada masatakviminide dün gördüm ve çok sevindim oda ne zamandır istiyodu
kızım durup durup doldurma kendinicanım hiç kolay değil hamile iken susmak yaaa
canımm akıllanması için koskoca 1 haftaso varr...
ama diyorum mmousemm değer vermiyor bize yaaa düşünsene çocuğuda bende önemsizmişiz onun için..
şu anda en riskli zamanlardayızz..
bak şu anda kasım annelerinde benden 1 hafta önce olan kızın suyu geldi doğum başladı..
bunu eşimde biliyor erken olduğunu stresin yasak olduğunu..
ama demekki umurunda değilizz..
neyi önemsicem ben...
masatakviminede çok sevindim bu akşam arıcam onu..whatsuptan yazmış ama sabah gördüm dönüş yapamadım
kızım durup durup doldurma kendini
bi akışına bırak bakalım eminim eşin sakinleşecektir ama bu aradada sen kendini eşinden soğutma yani bi sakin
hem ortada bişey yok diyo hemde mustafa hediye almış yoksa götürmezdim diyo bune perhis bune lahana turşusu yani.şimdi aradı eşim..
kardeşi dün yurt dışında geldi yaa..akşam anneme uğrada beraber gidin dedi..
bende gitmem onunla sen nasıl birşey yok gibi anneme uğra beraber gidin diosun dedim..
ortada büyütülcek birşey yok diye beyfendi bana..
bende gelmiyorum dedi..
kardeşime ayıp olur hediye almış sana mustafaya o davet etti yoksa zaten seni götürmezdim onun için gel dedi..
bende annenle falan gitmem keyfin yetiosa beni evden alır kendin götürürsün dedim..
aslında gitmemeliyim bunu çok iyi biliyorum..
off napsam gitmesememmi acaba
aslında eşini alttan almanı hiç istemiyorumşimdi aradı eşim..
bende gitmem onunla sen nasıl birşey yok gibi anneme uğra beraber gidin diosun dedim..
bende gelmiyorum dedi..
kardeşime ayıp olur hediye almış sana mustafaya o davet etti yoksa zaten seni götürmezdim onun için gel dedi..
bende annenle falan gitmem keyfin yetiosa beni evden alır kendin götürürsün dedim..
neyse gıdeceksın
gıtmezsen kaynana oglunu bıleyıp sana sallayacak aksama haberınolsun
gıdeceksende kocanla beraber gıt
ortada bısey yok dıyor gordunmu bak ne pıskın
utanamz
bız olsak teklıf meklıf edemeyız anama gıdelım dıye
benıdme kocam boyle oyle ıyı nalıyorumkı ondakı zıhnıyetı
hem ortada bişey yok diyo hemde mustafa hediye almış yoksa götürmezdim diyo bune perhis bune lahana turşusu yani.
mecbur gidicen isyanım ama mesafeli ol mustaafaya karşı değil tabi kaynanana ve eşine karşı.
gerçeknten anlam veremiyorum eşinin bu tavırlarına
aslında eşini alttan almanı hiç istemiyorum
ama aklına girmekte istemiyorum
sen neyi doğru buluyosan onu yap canım sonra pişman olmamak için
eşin emirvaki mi yaptı?
çok uzasın istemiyorum olayınız çünkü en riskli zamanların
en güzel günlerini kavgayla küslükle geçirmemelisin
ama bunun içinde iş eşinde bitiyor.
günaydınn canlarım...
dün eve gittim arakdaşımın işi varmış gidemedik sinemaya..
eve gitim yemek yaptım tam pişti o anda geldi eşim..kapıda karşılamadım bile masayı kurmaya gittim mutfağa..sonra o üstünü değiştirdi yemek hazır diye seslendim geldi..
yemeği yedik projemi yetiştirmem lazım ben çalışcam dedi gitti çalışma odasına..normalda oturma odasında çalışır ben yalnız kalmayım diye..
bende kalktım bir duş falan aldım..
sonra gittim oturma odasına uzandım birde çay demledim içermisin diye sordum yok dedi..bende aldım kendime çayımı burçağımı o ses türkiyeyi izlemeye başladım..baktım bu geldi..yüzüme bakıo sürekli bende hiç umursamadım..
bir yarım saate yakın oturdu gittti...
sonra wc ye gittim telde konuşuo annesi ile annecim falan böle neşeli neşeli..kardeşi yurt dışından geldi annesi onu almaya gitmiş..
eğerki aramız iyi olsa bizde gidelim derdim..hoş ben onun gitmesini bekliodum ama gitmedi..
sonra baktım oturma odasına yine geldi yarım saat daha tv izledik oldu saat 11..
hiç yüzüne bile bakmadın kuşumuzu öptüm gittim odaya yattım..
yarım saat sonra falanda o geldi..ikimizde kıçımızı döndük yattık..
gece zaten hiç uyuyamadım baş ağrısı ve bel ağrısından o oda bu oda gezdim en son arka odada sızmış kalmışım..
sabah servisle gelcektim onun beni bırakmasını istemiodum ama uyanamamışım..
el mahkum bıraktı beni tabi hiç konuşmadık..
bakalım nereye kadar gitcek böle
benim kocamda böyle ben 1 küssem o 10 küser
salla gitsin isyan
sakın alttan alma
eşin çok fena heee
sanki sen suçlusun..
ben olsaydım yemek bile yapmazdım kıymetini bilsin
biz küsünce eşim aç susuz kalıyo evde dışarıda yiyor hep
canım hiç kolay değil hamile iken susmak yaaa
canımm akıllanması için koskoca 1 haftaso varr...
ama diyorum mmousemm değer vermiyor bize yaaa düşünsene çocuğuda bende önemsizmişiz onun için..
şu anda en riskli zamanlardayızz..
bak şu anda kasım annelerinde benden 1 hafta önce olan kızın suyu geldi doğum başladı..
bunu eşimde biliyor erken olduğunu stresin yasak olduğunu..
ama demekki umurunda değilizz..
neyi önemsicem ben...
masatakviminede çok sevindim bu akşam arıcam onu..whatsuptan yazmış ama sabah gördüm dönüş yapamadım
şimdi aradı eşim..
bende gelmiyorum dedi..
hey ALLAHIM ya hem suclu hem guclu...hala kendılerını haklı göruyolarya pes
ana ıyıymış kız...ben bıle yemek yapanlardanım düşün
gıt cnm ama esınle gıt.kv ıle pek muhattap olma.çok haklısın esının senı dusunmesı hgereken zamanlar.ama işte ısyancım kaynanaşlar oyle bı dolduruyolarkı malum benım esımde lohusa oldugumu unutmuştu o kavgalarda onlar yuzunden sutum kesıldı esım dusundumu hayır.asla bukonuda hakkımı helal etmıyorum.kayınvalıdem zaten belasını buldu hastanelerden cıkmıyo ALLAH ıste.dusunmuyolar ısyan aman bu kız hamıle aman lohusa yok yanı
AYYY hayatta inanmam sende mi küs olunca yemek yapıyosunhey ALLAHIM ya hem suclu hem guclu...hala kendılerını haklı göruyolarya pes
ana ıyıymış kız...ben bıle yemek yapanlardanım düşün
gıt cnm ama esınle gıt.kv ıle pek muhattap olma.çok haklısın esının senı dusunmesı hgereken zamanlar.ama işte ısyancım kaynanaşlar oyle bı dolduruyolarkı malum benım esımde lohusa oldugumu unutmuştu o kavgalarda onlar yuzunden sutum kesıldı esım dusundumu hayır.asla bukonuda hakkımı helal etmıyorum.kayınvalıdem zaten belasını buldu hastanelerden cıkmıyo ALLAH ıste.dusunmuyolar ısyan aman bu kız hamıle aman lohusa yok yanı
AYYY hayatta inanmam sende mi küs olunca yemek yapıyosun
ben asla yapmam,ütüsünü yapmam
süründürürrüm resmen
ama inatçı herif yinede geri adım atmaz karı gibi küser
hep barışan taraf ben oluyorum
doğum günü meselesinde de öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?