Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
e pekı ben sımdı napayım
dun aksam eblılık yıl donumunde kutlu olsun hanı dedım
soka gırdı ıste daha baskada konusmadım evı fılan topladım gecenın 11 de kendıme yapacak bı dunya ıs buldum
sonrada kendımı zorla uyuttum

bende seneler oldu içiyorum ve bırakmak o kadar kolay olmuyomuş onu gördüm ve işin kötü tarafı ben bu mereti içmeyi seviyorum
ben bazen sevıyorum bazen sevmıyorum.
işteyken cok ıcmıyorum
suana kadar 1 tane ıctım
ama o 1 tane ıcme zamanını resmen kovalıyorum

ben kaç gun surat asar konuşmazdım.adam bunu bıldıgınden hıç boş gecmez

YANI TRIBE baglayın dıyorsunuz
benımkıne sokmuyor zıra kendısı sonradan trıbe gırıp bana ıs bırakmıyor

selam kızlar
cute takdir ettim seni valla
benimkini suçlarım falan ama şimdiye kadar en azından özel günleri unutmadı :)
unutsada senin kadar sakin olmazdım herhalde mutlaka çemkirirdim adama

doğum günüm var yakında hiç hatırlatıp lafını etmicem bakalım hatırlayacak mı?
bu sene pek emin olamıyorum da kendilerinden..

sibelim allah yardımcınız olsun
çalışman daha iyi olur sizin için

bu kızdan öreğnceğim çok şey varrr

benımde sızden ogrenecek şeylerım oluyo canım...bak az bıraz ılımlı olmayı oğrendım

orası oylede kres ıcınde cok kuçuk be denız ( bu arada ısyandan sonra bırtek sen cevap vermışsın canım sağol )

canım yazıyorsun arada çok üzülğyorum eski günlerim geliyor aklıma gerçekten maddiyat çok önemli evlilikte
helede çocuk varsa..
bizde çok boğuluyorduk
borçlar harçlar
borç hala var ama ben destek olmuyorum artık eşime
allah ailemden razı olsun
ne kira ne elektirik nede su ödüyoruz
çok rahatım,huzurluyum..
gördüm ki her darlığın ardından bir ferahlık varmış.
sizinde öyle olur
ferahlarsınız sıkma canını
300e 500 e bakma bence bi yerden başla çalışmaya
ne kadar az da olsa faydası olur canım

YANI TRIBE baglayın dıyorsunuz
benımkıne sokmuyor zıra kendısı sonradan trıbe gırıp bana ıs bırakmıyor
bence sen söylenenlere aldırma herkesin kocasının huyu farklı. benim kocaya bende trip atamam mesela o benden çok trip atar ve bu böyle gider. seninkide öyle diye düşünüyorum kraldan çok kralcı deniyo böylelerine ama yapacak bişey yok. huzurunu bozmana değmez. sadece kırıldığını yada heves ettiğini falan belirtebilirsin. yadaaa bir gün hazırlk sen yapıp ondan da aynı şeyi beklediğini söyleyebilirsin zira kendiside senden bişeyler bekliyo olabilir sen önemsemeyincede önemsemeyebilr.

ama kızım çok kuçuk denız.kreşe vermeye ıcım elvermıyo 1 yasında daha.Anneanne desen peşinde koşamaz babaanne hasta...of bılmıyorum ama hakketen cok daraldık...napıcaz boyle bılmıyorum....

sibelim olmadı eski işine geri dön yani

yok cnm patronlarımla hala goruşuyorum ama artık bana ıhtıyacları yok. esıyle ofısı bırleştırdı patronum zaten artık 3 cocukla ofıse pek uğramıyormuş.ee esınınde bı suru elemanı var bana ıhtıyacları yok.ama cıtlatırsam bana iş bulurlar da ben kızım kuçuk dıye ıstemıyorum. verceklerı para en fazla 1000 tl. eee 350si kreşe 650 tl için mi çalışcam...değer mi...kızımın bu zamanları gerı gelmıcek....ama boylede olmuyo...bılmıyorum napıcam

ama kızım çok kuçuk denız.kreşe vermeye ıcım elvermıyo 1 yasında daha.Anneanne desen peşinde koşamaz babaanne hasta...of bılmıyorum ama hakketen cok daraldık...napıcaz boyle bılmıyorum....
evet çok küçük keşke daha uzun bakabilseydin kızına ama işte öteki türlüde çok bunalacaksınız.
bi hafta annende bi hafta kayınvalidende kalsın daha sonra kreşe ver
eski evimde alt komşumun çocuğu 4 aylıkken başladı işe
bayada geç geliyordu işten
annesi bakıyordu çocuğa bazende kaynanası

bakıcı fiyatlarını araştırdın mı hiç

canım peki annen falan bir süre bakamazmı..biliyorum fotolardan belli biraz yaşı var gibi ama sanki bakabilir..
maddi durumda çok zor yani..
iki tarafı ..değnek derler ya aynen öle bir durum bu yanii

bak buda bir mantık ve bence doğru bir mantık..
cute kız bu akşam süslen püslenn..
deki kocacım evilik yıl dönümümüz öle sönük geçmesin bundan sonra böle olmasın ben rahatsız oldum falan de..erkek milleti bazen açık konuşmak gerekebiliyor..

bakıcı fiyatlarını araştırdın mı hiç

canım peki annen falan bir süre bakamazmı..biliyorum fotolardan belli biraz yaşı var gibi ama sanki bakabilir..
maddi durumda çok zor yani..
iki tarafı ..değnek derler ya aynen öle bir durum bu yanii

kızlar annem cok zayıf 40 kılo kadar hep oyleydı bunyesı bu tempoyu kaldıramaz. kızım yuruyo artık hıç durmuyo...kıpır kıpır masallah... annem sıgara ıcıyo bız olmasak hop annemın peşine mutfaga gıdıyo kızım. hıç yalnız kalmak ıstemıyo odada. annem yapamaz kendıde dıyo zaten.aslında cok ısterım ama olmuyo ıste.kaynanama gelınce zaten hasta zaten ıstemezdımde kendı cocouklarına bıle dogru durust bakamamış benım nezdımde....kızımın elıne bıskuvı ver bırşey olmaz dıyo yanı duşunun gerçi buyukler hep oylede neyse.....hasta o yuzden bakamaz dıyelım kısaca
ben genede ocaga kadar bakmayı dusunuyorum kızlar....içim elvermıyo boyle
bakııcıya guvenemem denız ya...ne bılım evde kızımla tek basına.....

yok canım büyük konuşmak istemem ama bakıcıya bende veremem..
inş iyi bir yol çıkar canım..inş gerek kalmaz çalışana en az duru 3 yaşına girinceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…