- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.621
Ya muayeneden tirsiyorum aslinda çok cahilce bi bakiş açisi ama,, afedersin domaltip içeri bi şey takip açiyor vajinal muayene gibi düşünpeki erzıncana gıdıp napıcan ben onu anlamadım yanı esının aılesınemı gıtmek ıstıyorsun?
sorun cıkarırlarmı?
kalpcı dıyorsun esım yaw bendede kalple ılgılı bıseuy olabılırmı cok derın nefes aldıgımda sag gogusumun orası agrıyor gıbı hıssedıyorum ben?
hemorıde gelınce usandım ama hala reglıyım 3 gundur bıtırdı benı yanı ozguvenım popomda gezıyorum desem olacak :S
gorunurdede mınıcık bısye nasıl bu kadar rahatsız edıyor benı cozemedım canım
sen evdesın rahat rahat dr gıdebılırsın ne duruyorsun o kalcadakı agrı popodamı baldırdamı anlamadım ben?
Ben de kendimi kötü hissediyorum bu konuda yazmak istedimbanada soran oldu.
e sen hamıle degılmıydın. bırde nedense dogurgan olamamak demeyımde , dogurgan olanların aksıne sıkıntı yasamak ınsanlara mahcup edıyor benı . malum ege 3 tup bebek denemesı buda boyle olunca bebek öldü desem bir türlü,hayatım rıske gırdı desem bır turlu :S
ay yok daha neler yaaaaYa muayeneden tirsiyorum aslinda çok cahilce bi bakiş açisi ama,, afedersin domaltip içeri bi şey takip açiyor vajinal muayene gibi düşün
Acimiyormuş kardeşim öle dedi ama benim orasi çok hassas agridan korkuyrum
Sol kalçam öle bi agriyor ki neden anlayamiyorum yani zorlanmadigi halde korkunç agriyor,,bagirsagin son bölümü sol taraftaymiş insan vücudunda ,, bence bi sorun var bu yüzden sol bölüm bu kadar agri yapiyor,,
Şikayetini akşam eşime sorayim bakim ne diyecek,, gögüs hastaliklariyla da ilgili olabilir mi acaba
Erzuruma eşim yillik izne çikip gitcek 1 hafta,, benim de gelmemi istiyor,, geçn yil da gitmedim bu yil artik gitmem lazim,,anasinin suratini göresim yok ama işte idare etcez
pekı normalde bebeklerı sevıyormusun?
hakketten evlenelı 2 sene oldu senın agzından bır kere bebek lafı cıkmadı
genel olarak bebek sevmıyor olabılırsın ama buda olabılır neden olmasın
Isyancım kafana takma demek kolay bana ama gercekten kafana takmaman lazım doğuma sunun şurasında ne kaldı kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz hele ki bu haldeyken gönlünü ferah tut..
Bende arkadasıma kahvaltıya gidicem şimdi biraz dertleşmek iyi gelecektir inşaAllah..
kızlar herkese hayırlı haftalar olsun
ben geldimmmmmmmmmmmmm
günaydınn canlarımm..
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
ha bu arada kv sizin eve geldin kalsın diyeceksiniz..hanfendi gelemezmiş başka evde kalamazmış bizim gitmemiz lazımmışş..eşim dün aynen böle dedi laf arasında..bende gidemem dedim..kalabalık olunca ortam susuldu
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
kızlar herkese hayırlı haftalar olsun
ben geldimmmmmmmmmmmmm
cnm nasılsın.uzuldum araba olayına ama tamda anlayamadım musaıt oldugunda acıkla elımızden gelen hukukı bır yol varsa yardımcı olalım cnm
valla ısyancım gebelığın son ayları sıkıntılı zamanlar.hele sıcaklara denk geldımı.ınsan evınde rahat rahat yayılmak ıster.hem sıcaklar hem tuvalet sorunu ınsan kımsede rahat edemez.ben olsam asla kabul etmezdım.gebesın sen esının once senı dusunmesı gerekır.bu konuda gerı adım atma derım. tatlılıkla soyle gebe olmasam tamam ama gebeyım gıdemem de
sibelimmmmmmmmmmmmm
kuzum eşim arabayı sahibinden.comda satışa çıkardı
adamlar dolandırcı çetesi zaten...
yok bankada paran geliyor,yok ıban ver yok bilmem ne derken
noterden satışı zorla yaptırıyorlar
sonra bir senet verişyorlar sende kalsın güven vermek için
eşimde saf inanıyor arabayı alıp aynı gün 3 kişiye satıyorlar
çok üzüldük ama yapacak bişi yok
savcı,polis heryere gittik
hiç bişi yapamadık ama dava açar mı savcı bilemiyoıruz
o kadar çok oluyormuş ki bu olay...
1 hafta kendimize gelemedik ama allahım başka dert vermesin
üzülecek bişi kalmadı zaten
gitti resmen emeklerimiz ama allahım büyük helal para o yetim malı kimseyi güldürmez
haram zıkkım olsun allahım yedirmesin
eşimdede suş var tabiki
50 kerede dedim hesabında görmeden satışı yapma diye ama basiretim bağlandı resmen diyor
5 kişi gelmişler arabayı almaya bir bişi diyormuş birisi bişi eşimi ablukaya almışlar resmen
ama allahım korudu yine bişide yapabilirlerdi eşime
çok üzüldük ama allahım elbette helal parayı geri getircektir...ben buna inanıyorum rabbim dermanasız dert vermesin
ne alaka kızım bu kimseyi ilgilendirmez insan zaten yeterince üzülüyo bide onların karşısında ezik duramıcam kimse kusura bakmasın. bu arada bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu. 3 gündür sol kasığım ağrıyo ağzımın tadı yok asabiyim sanki hamilelik belirtileri gibi hissediyorum 1 kerede olmaz diyorum ama ne biliyim bi garibim yani. ya psikolojik yada gerçekten var bişey bilmiyorum. düşünmek istemiyorum ama sol yumurtalıkta sürekli bir ağrı var rabbim hayırlısını nasip etsin...banada soran oldu.
e sen hamıle degılmıydın. bırde nedense dogurgan olamamak demeyımde , dogurgan olanların aksıne sıkıntı yasamak ınsanlara mahcup edıyor benı . malum ege 3 tup bebek denemesı buda boyle olunca bebek öldü desem bir türlü,hayatım rıske gırdı desem bır turlu :S
günaydınn canlarımm..
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
ha bu arada kv sizin eve geldin kalsın diyeceksiniz..hanfendi gelemezmiş başka evde kalamazmış bizim gitmemiz lazımmışş..eşim dün aynen böle dedi laf arasında..bende gidemem dedim..kalabalık olunca ortam susuldu
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
ne alaka kızım bu kimseyi ilgilendirmez insan zaten yeterince üzülüyo bide onların karşısında ezik duramıcam kimse kusura bakmasın. bu arada bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu. 3 gündür sol kasığım ağrıyo ağzımın tadı yok asabiyim sanki hamilelik belirtileri gibi hissediyorum 1 kerede olmaz diyorum ama ne biliyim bi garibim yani. ya psikolojik yada gerçekten var bişey bilmiyorum. düşünmek istemiyorum ama sol yumurtalıkta sürekli bir ağrı var rabbim hayırlısını nasip etsin...
aaa yok arttık yani ben bile çıldırırım hee. ramazanda zaten gönül eyledin ama yeter yani. sende karnı burnunda insansın bayan evinden başka yerde kalamaz diye 2 canlı kadınmı ayağına gelicek. tavrını koy canım o kadarda yüz verme. eşin düşüncesiz davranmış yada öyle davranmak zorunda kalmış. sonuçta hayatta 1 annesi var başkada kimsesi yok o yüzden bencilce yaklaşmış olabilir. kavga etmeden gereken tavrını göster canım seninde rahat edemiceni bilsin..
neyse stres yapma kendine tavrının arkasında dur bu kadarda bencillik olmaz yani. normal zamand abilirsin ılımlı bir insanım ama bu kadarıda bencillikten başka bişey değil yani.göstericem canım ama anlamıcak ve bu işin sonu kavgaya varacak görürsünğz..
zaten tahammülüm yok şu anda hiçbirşeye..
eşimse hamile olduğumumu unutuyor yoksa bunun normal durum olduğunu düşünüp önemsemiyor bilmiyorum...
gayet galesiz..
sinir ediyor beni..dün ben gidemem hiçbiryere dediğimde bakışını görmeliydin öfke sinirle bakıo bana..
bende ona öle baktım..
neymiş bizim iş yeri annesine yakınmış araba ile gider gelirmişiz..
valla dedim ben gidemem gitmek istenirse bueadanda araba ile gidilir..yoksa servis var ben servisle gidiyorum dedim geçtim..
çok sinirim bozuk acayipp
neyse stres yapma kendine tavrının arkasında dur bu kadarda bencillik olmaz yani. normal zamand abilirsin ılımlı bir insanım ama bu kadarıda bencillikten başka bişey değil yani.
oyy canım hoşgeldin..
Allahım böle insanları hiç karşımıza çıkarmasın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?