Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
teyzoşlarr biz geldikkk...
doktor amcamızın yanındaydık..
kontrolümüzü olduk..
bizim tosun 1306 gr olmuş maşallahh..
ben hep diodum ya altta birşeyer hissediyorum sanki ayakları çıkacak gibi diye..
evet bebeğim ters duruomuş..ayaklar tahmin ettiğim gibi aşağıda..
doktorum bu pozisyon değişmezse sezeryan olursun ama bunu konuşmak için erken dedi..
sırf ben sordum diye cvp verdi zaten bölemi gider dedimm..
şükür herşeyimiz normal yine sırtını döndü benim yavru ama bir ara dönip pipisini gösterdi eşşek heriff

oy maşallah tam tosuncuk olmuş senin oğlan bayağı ağırlaşmışındır sen o zaman canım. bişeyde kalmadı gerçi
sağlıklı olsunda canım sezeryan olsun önemli değil bence takılma sen onlara zaten zamanı gelince öğreniceksin nasıl olacağını

yok canım ya ona takıldığım falan yok...
o sıpa oradan sağ salim çıksında gerisi önemli değil
evet canım ağırlaşmaya başladım..
6,5 kilo aldım yahuu...
doğum günü kuzusu çiçeğinde pek güzelll

6,5 kilo hiçbişey canım sen çok güzel gidiyosun valla helal olsun :)
bu arada teşekkür ederim canım sağolsun kocacımmm :)

inş yeni yaşında birde anniş olursun kuzucumm..
valla bilmiorum şekerim kendimi yarım dünya gibi hissediyorum..herkez iyisin diyor ama ben kedimi çok şişko hissediyorumm

inş yeni yaşında birde anniş olursun kuzucumm..
valla bilmiorum şekerim kendimi yarım dünya gibi hissediyorum..herkez iyisin diyor ama ben kedimi çok şişko hissediyorumm

cnm benım ne soylesem boş aslında.....ben bu tur haberlerı bıle ızleyemıyo dınleyemıyorken senın bunu yasadıgını bılmek çok uzucu hemde cok...ALLAH tan sabır dıliyorum bolbol sana....zaman herşeyın ılacı......hıçbır zaman unutamayacaksın ama bukadar acımayacak canın emın ol.benım annem 2 bebişinide doğduktan bırkaç ay sonra kaybetmış. cennette 2 tane abım var benımde.....ama ALLAH 2 kız verdı anneme tekrar bızlere sarıldı elbet onları hıç unutmadı ama zamanla acısı çok azaldı ınan bana bızlerle yuzu guldu.senınde gulecek emınım buna.

akşam gönderirim şekerim evde giydiğim gecelikle

hadi bakalım şekerim başarılar..
ben bugün fena uykusuzum yürüyecek halim bile yok yahu..

heheh ben sende o azmi göremiyorum şekerimmm

aynen ya bende göremıyorum ısyan
prenses hadı bakalım ınş başarırsın
kızlar pazar prensesımın yas gunu var.gıttık bı suru sus aldık.anam susler bıle ne kadar pahalıya uçmuş herşey.tek dıleğim ogunun sorunsuz gecmesi.çunku bı sıkıntı yasanırsa benım sabredecek halım yok.bır patlarsam fena patlıcam ALLAH esırgesın .inş kaynanam o gun gelmezde onun suratını cekmek zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…