- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.461
canım benim seni çok iyi anlıyorıum..bu senin son sınavın kuzucumm..Rabbşim yardım etsin pazar günü sana..duamızda aklımızda sende..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim seni çok iyi anlıyorıum..bu senin son sınavın kuzucumm..Rabbşim yardım etsin pazar günü sana..duamızda aklımızda sende..
Allahım razı olsun canım benim. InşaAllah hayırlısıyla bunu da başarırız.
sen çok güçlü bir kadınsın canım...En başta Allah korkun inancın var..şükür isyankar insanlardan değiliz..
Allahım razı olsun canım benim. InşaAllah hayırlısıyla bunu da başarırız.
Güçlü olmaya calışıyorum canım. Eşim için ailem için beni bekleyen geleceğim için. Görecek günlerim olmasaydı Rabbim kızımla beraber benide alırdı yanına. InşaAllah bu son zor günden sonra herşey daha kolay olur. Elim valiz hazırlamaya bile gitmiyor. Evimi türkiyede ki normal yaşantımı özlemiş olmama rağmen biliyorum ki gittiğimde herşey bam başka olacak.
Dün haberlerde bir kız bebek cesedini cöpte bulduklarıni izledim. Özle yandı ki içim... ama dediğin gibi bizler iman ettik. Herşey Allahtan.
sen çok güçlü bir kadınsın canım...En başta Allah korkun inancın var..şükür isyankar insanlardan değiliz..
o haberi görmedim canım..nasıl insanlar bunlar yaa...
inş bundan sonra güzel olacak canım..çok büyük bir sınav atlattın..inş bu sınavı layıkı ile geçenlerden oldun kuzucumm..
dediğin gibi en zor günüde atlattıktan sonra inş hayatına döneceksin...dönmek zorundasın..eşin için ailen için..
Rabbim sana böle tosun tosun bir sürü evlat versin inşşş
Amiiin canım amiin Rabbim.evlat hasreti ceken herkese katından hayırlı sağlıkı züriyetler nasip etsin inşaAllah.. Ben hazırlanayım canım ablama toplanıcaz bugün son günler üzüntülü biraz uzun zaman oldu burdayım ayrılmamız zor olacak.. ♡♡♡
slm kızlar gecmışı okuyamadım kızım çok hasta vaktım olmadı
hep atesı var.gecenın ucunde duş aldırdık atesı 39.5 du
bugunde düşmezse yarın tekrar doktoruna gıdecegız
günaydın kızlar
isyan iş başı yaptın demek
efulim üzme kendini sabırlı ol
verende allah alanda allah
herkesin imtihanı farklı bak bende hamile kalamıyorum
geceleri uyuyamıyorum düşünmekten
biliyorum düşünmemek lazım sabırlı olmak lazım ama elde değil seni anlıyorum
zaman herşeyin ilacı
gördün resimlerimi paylaştım instagramda herşey değişiyor zamanla
hiç birşey eskisi gibi olmuyor ben dahil
bir zaman gelecek bu günlerimizi hatırlamayacağız bile
ama rabbim bundan ağır dertler vermesin
Peygamber efendimizin ümmeti olmaya layık hayırlı sağlıklı evlatlar versin...AMİN
haklısın canım ama işte düşünmeden de edemiyor insan düne göre daha rahatım tutar mı tutmaz mı diye yiyip bitirmiyorum kendimi hayırlısı olsun bana dua edin..denizcim şimdi akışta gördüm yazdıklarını
sen bu kafyla hamile kalamazsın kuzum
birinmcisi kesinlikle kafan rahat olucak
relax olucaksın stres yapmıcaksın
stres yaparsan olmuyor....sen gel benı dinleeee tamammı dua et Allaha birde sakin ve rahat ol.
evham insana çok zarar veriyor.
çok geçmiş olsunslm kızlar gecmışı okuyamadım kızım çok hasta vaktım olmadı
bak ben bir kez stres yaptım 2 ay regl olmadım ama dedim amannnnnn olmazsa olmazzzhaklısın canım ama işte düşünmeden de edemiyor insan düne göre daha rahatım tutar mı tutmaz mı diye yiyip bitirmiyorum kendimi hayırlısı olsun bana dua edin..
yok canım yaa 2 sene oldu evleneli ben psikopata bağladım doğrudurbak ben bir kez stres yaptım 2 ay regl olmadım ama dedim amannnnnn olmazsa olmazzz
ertesi hafta geldi..herşey kafada bitiyo amannde geç gamsız ol bak nasıl oluyo o zaman daha 2 senelik evliymişsin ben seni 10 sene felan sandım olmuo diyince![]()
canım bende seni mrk ettim..
nesi var durumuzun..
atşi varmış baya kuzum kıyamam ona..
çok geçmiş olsunn
bak ben bir kez stres yaptım 2 ay regl olmadım ama dedim amannnnnn olmazsa olmazzz
ertesi hafta geldi..herşey kafada bitiyo amannde geç gamsız ol bak nasıl oluyo o zaman daha 2 senelik evliymişsin ben seni 10 sene felan sandım olmuo diyince![]()
sagol cnm kopek dişlerı çok kabardı sanırım ondan bıraz oksurukde var hıç durmuyo hep huzursuz uc gundur gram uyumadım hep nobetteyım o ıyı olsunda.ıdrar tahlılı temız cıktı ama bugunde geçmezse yarın gıtcez tekrar sanırım kan tahlılı yapılcak.ınş gecer dua edın kızlar
Canim emin ol ki Allah sen oraya gidince sana güç verecekAllah razı olsun canım biliyorum ki hepiniz benim için dua ediyorsunuz. ALLAH razı olsun ♡ Pazar günü türkiyeye dönüyorum ve kızımin mezarına ilk defa gideceğim canım...
Canim emin ol ki Allah sen oraya gidince sana güç verecekAllah razı olsun canım biliyorum ki hepiniz benim için dua ediyorsunuz. ALLAH razı olsun ♡ Pazar günü türkiyeye dönüyorum ve kızımin mezarına ilk defa gideceğim canım...