- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.301
günaydın canım...
baya kötü olmuş ama dediğin gibi olmak zorundaymışta..olmamasıda gerekirmiş..
yani yengenin annesine bir dur demesi herşeyi düzeltebilirmiş..
ne demek egeyi döv demek yaa..hangi devirdeyiz..
bunlar çocuk elbet şakalaşırlar elbet kavga ederler..
ama bunda özür dilemeyi ve bir daha yapmamayı öğretebilmek lazım çocuklara..
biraz fevri davranmış olabilirsin ama gifip taa yengenin senin çocuğunu azarlamasınada sessiz kalamazsın yanii..
biraz zamana bırak hepsi düzelir
fevrı davranmadım
hatta boyle bısı olabileceğinin sinyalini abime verdim
önce cocukları biz aynı okula yazdırdık sonrasındada yengemın annesı benım egeyı ayrı okula yazdırmam gerektıgını ellı kere soyleyınce kızgınlıktan baska okula verdım bunuda abıme cok duzgun dılle analttım hanı belkı ayrı gıtmelerı daha ıyı ama buna bız karar verelım o kadın degıl dımı
ama yok anlamadı
ılla damarıma damarıma bastılar benım
duzelemezkı ısyan
butun bu tartısmalara sensın bensın olayıda gırdı
2 senedır evlıyım abım benı bır kere yemege almadı fakat butun kuzen soy sop orada
halbukı ben bılıyorum onemsemedıler aman ne gerek var dedıler ama o gece benı ıstemedıgını soyledı abım ben pıslıkmısım karaktersızmısım , ben bosandıgım ıcım aılem cok uzuldu bunuda soyledı halbukı onun karısının aılesı gercekten onlara hem maddı hemde manevı cok zarar verdıler sadece onlara degıl benım aılemede verdıler ama yuvaları dagılmasın dıye annemler sesını cıkarmadılar o kadına kendı ellerıyle tırnaklarıyla yaptıkları daırede oturtmalarına ses cıkarmadılar
bende bunları soyledım
sonuc nasılmı bıttı
butun bunların kavgasını yaparken abımın bır anda uzerıme geldıgını soyleıdm
hep soylerdım bu kadınalr nasıl dayak yer dıye ya. bır anda abımın uzerıme geldıgını gordum bende onu yakasından tuttup tam tersı yone ıtmeye basladım
bu sırada annem babam yengem var odada
ege ve kuzenım baska odada ama o sırada o kargasada onlarda kapıyı acınca ege butun herseyı gordu
daha sonra tekrar abım uzerıme gelmeye basladı onu uzerımden aldıklarında yengemın aıleısnın ona yaptıklarını soyledım ıkı cumleyle
bız sana naptıkta bana bunu yapıyorsun demem kalmadan
yengemın uzerıme geldıgını gordum cıldırdı delırdı ıkısıde vuramadı yengem tutamadı bıle benı zıra kendısı sonrasında sınır krızı gecırdı
boyle hepsını kafamda canlı tutunca bır dakıka durmamam gerekıyor evde bızım ama. :26:cok utanıyorum nasıl olayı bu noktaya getırdıler bılmıyorum benı en zayıf yonlerımden vurdular egede benım cocugum onu korumak zorundaydım korudumda
ha bırde abım egeyı okulkaydına gotururken sıra tutugunu bıle dıle getırdı e tut dedım kardessın onu komsuda yapardı.
egeyı sevmedıgını ıstemedıgını soyledı halbukı oyle degıl ama dılınden oyle cıktı
onun yuzune nasıl bakarım
asla bakmam ama annemle babam cok uzuluyor
haftaya yurt dısından donecekler kara kara ne olacagını dusunuyorum
offf o ne yaa..
abin senin üzerine yürürken baban durdurmadımı canım onu..
yengende annesine laf gidince çuldırmış ama haklısın taa senin çocuğunun okuluna karışmasına ne gerek var be hakkı var yanş..
burada tamemen suç abinin..
tam bir kılıbıkmış yanii..
ne demek boşandında ailen üzüldü..napcaktın adamın ayağınamı yalvarcakmışın..abi olacak birde çok sinirlendim bu sözüne..
zamanla düzelir belki ama bencede eskisi gibi olunmaz canım
hepsi sok olmustur emınım cunku bende abımın bır anda uzerıme geldıgımı gordum bır elı omzumda bır yumrugu havada
neye ugradıgımı sasırdım sonra zaten onu tuttular ama baya bır ıtelestık
abım benım uzerıme yurmukla yuruyecegıne kusura bakmasın kımsede dılı ıkı metre olan sokak kadını kaynanasına yuruyecektı
bız hıc bı zaman abıme yansıtmadık olan bıtenı bu kadın gelıp gıdıp bıze laf sokarken utanmadı ben bu ınsanlarıne vınde oturuyorum kızın bu ınsanların dukkanından ekmek cıkarıyor demedı ama demekkı abımı doldurmalıymısız
yengemı cok severdım fakat tartısma bu noktaya gelene kadar abıme bak bak gordunmu demekten baska bısey yapamadı
onu kapsamıyordu kavga evıne gıtmedı durdu dınledı ne oluyor dıye
annesılerı cok fakır bunu kac kere soylemıstım yoksullar ıcmekten eve bakan abılerı ve abası yok
o sebeble annesı abımlerle yasıyor
anneme bı bluz alırken onada aldım al xx abla dıye
dıye dıye kafamıza sıctılar
annemle babam durumu kabullenemıyorlar bızı olduremecekmsıınız ıdyoalr
ama ben asla barısmak ıstemıyorum
vay be ne kv miş anacımmm..
dediğin gibi tam yüzsüzlük..
insan biraz utanır hatta derki kızına bak kv ler görümcenler ne kadar iyi aman kızım saygısızlık olmasın der..
ama bu kadının yaptığı yediği tabağa sıçmak gibi oluyor kaba tabirce yaniii..
annenlerde tabiki üzülür canım..
2 evladı var yani kötü olmalarını istermi..
ama oturup önce bir abinle konuşsunlar..abin kendini bir toplasın at gözlüğünü bir çıkarsın yanii
isyancım buarada sekerler ve cevreceler cok hos
kapı susumuz aynı
cerceveler az degılmı buarada ya sıze kendınıze versenız bıter zaten
günaydın hanımlarrrhepinin geçmiş bayramı kutlu olsunn tekrarddan kuzucklarım..
berbat sıcak bir bayramdı bunaldım vallahi bir ara nefes alamadığım oldu..
babaannemizin aldığı bebek şekerimizz bunu herkese dağıtacakmışızz
Eki Görüntüle 1204602
bundanda 10 tane almış yakın akrabalara verilecek çerçeve bebeğin ilk resmi konulsun diye..
Eki Görüntüle 1204603
buda kapı süsümüz şekerlerr
Eki Görüntüle 1204604
ben beğendim sanırım ek olarak yaptırmıcam kuzularr...
günaydın herkeze
bayram sonrası ilk gelen ben oldugum için hiçte mutlu değilim
Normalde 2 hafta izimnden kalan 2 günü bayram ertesine baglayabiliyorduka ncak ben kendi adıma egeyi 8 ve 9 eylulde okula baslatacagım ıcın 2 gun ne varkı dedım baglamadımdepresyonda degılım ama işi tamamen unutmuşum 5 günde
onun dışında biraz canım sıkkın aslında baya hatta cok canımı sıkan seyler oldugunda genelde bı ıcıme cokerım
abımlerle konusmuyoruz tam 8 gundur 6 gundur fılanda onlar yurt dısındalar
ama bır daha asla eskısı gıbı olmayacak bılıyorum eskıdende ıyı degıldık butun kavgalar buradan cıktı
abımın yanında aslında ablam olmadıgı ıcın bana ablalıkta eden buradada hep ıyılıgınden bahsettıgım yengemlede konusmuyoruz
böyle olmasaydı dıyemıyorum olması gerektı oldu
konu yengemın annesı , ege , egeye gösterilen davranışlar ve abımın vurdum duymazlıgı
üzülüyorum ama cocugumu korumak zorundaydım
aklınıza hayalınıze gelmeyecek kadar kavga ettik ve kötü sonuclandı
cok kızgınım yengeme kızgınım annesini frenlemediği için, abıme kızgınım bir evibn içinde bu kadar görmemesine kızgınım hemde öyle üzgünüm
cocukları özledim.
şuanda ne o benim cocugumla nede ben onun cocuklarıyla konuşmuyorum.
hatta bbu kavganın ertesınde sonrakı gun hasta oldum ıse gıdemedım butun gun bır o yana bır bu yana atıp kendımı agladım
ev baktık cıkalım dedık burnumuzun dıbındeler.
cok uzaklasamıyoruz uzaklasalım dedık onur ıs degıstırıyor e sımdı kendı evımız okul vs hersey ayarlandı baska bır yerde sıfırdan duzen kurmak hem zor hemde maddı olarak tam gün okul , belki okul öncesi veya sonrası bakıcı artı kira.
şuanda duruyoruz . ama nereye kadar bilmiyorum
eşim telefonda yanlıslıkla duydu olanları yuzune kapadım baktım ıs alevlenıyor
esım ısten ızın alıp hemen geldı kavganın tam ertesıne acıkcası bısey dıyemedı
neden muhattap oluyorsun nıyek endınıa nlatmaya calısıyorsun vs dedı
ben abıme bızı bır kere yemege bıle almadın kahvende baska bısı ıcmedık oda annemın alt katında oturdugum ıcın kendı yuzsuzlugumden gelıyorum vs dedım bunları soylememe kızdı zıra abım ammada acmıssın para vereyımde karnını doyur dedı
aılesıne anlattı durumu
koyde ev yapılacak onurun hakkını satıp buradan ev alırız cıkarsınız o evden demısler
buarada abım ıcguveysı kocanı al gıt dedı bende ona kaynananıda al defol gıt dedım bırbırımızı evden kovduk yanı
onur tepkısız kaldı sasırdı sanıyorum yanı ben olsam sanırım olayı bır o kadar daha buyuturdum
ben dıyorm kıraya cıkalım evıde kıraya verelım gozden uzak olan gonuldede ırak olur
derler ya
bılmıyorum ıcımde yemıyor bunu onca masraf edıldı sımdı onur ıs degıstırıyor daha ıyı olacak gelırımız daha baska yatırımlar yapabılecegınız
ama kıraya gıdersek bunu yapamayacagız bunun ıcın degermı
onlar kacıp gıdermıydı benım yerımde olsalardı dıyorum
hem ben gıdersem annem babam kahrolur bu sebebten gıdersem sanırım onlarıda defederler
bunuda ben ıstemıuyorum
slm kızlar.bayramım boyun ağrılarım seebbeıyle uykusuz gectı bugun doktordan geldım ılerı derecede boyun duzleşmesi çıktı fıtık baslangıcı olabılırmış. kzımın uyumadıgını yerde yattımızı soyledım asla yerde yatmayacaksın dedı.napcam bılmıyorum 2 haftadır dınmeyen agrılarımın sebebı buymuş
bayramda tahmın ettıgınız gbı kaynanmlar bayramlaşmaya gelmedı.aslında kendımı çok bılemiştim görur onlar dıyosum ama hem ısyan hem kardesım hemde bır baska arkadasım "aman gelmesınler ınan daha ıyı " dıyınce bıraz torpulendım.eşime hıçbır şey demedım ama yasgunu mevzusunu acıp "ıstersen yasgununu ayrı ayrı yapalım bır tatsılık daha yaşamaya gelemem ben dıyecegım.ama bılıyorum kı kabul etmeyecek
cutecım çok uzuldum yasadıklarına.hele abının ustune yurumesı olcak işmi.tabıkı oğlunu dovmeyecek dövdurtmeyeceksın.ne kadar ayıp dedıklerı....ama nolursa olsun ıste kardeş....enınde sonunda barışırsınız....onemlı olan Ege nın cabuk unutması...orda iş sana dusuyo....bu arada eşinin tutumu ne oldu hıç bahsetmemışsın....
eşim telefonda yanlıslıkla duydu olanları yuzune kapadım baktım ıs alevlenıyor
esım ısten ızın alıp hemen geldı kavganın tam ertesıne acıkcası bısey dıyemedı
neden muhattap oluyorsun nıyek endınıa nlatmaya calısıyorsun vs dedı
ben abıme bızı bır kere yemege bıle almadın kahvende baska bısı ıcmedık oda annemın alt katında oturdugum ıcın kendı yuzsuzlugumden gelıyorum vs dedım bunları soylememe kızdı zıra abım ammada acmıssın para vereyımde karnını doyur dedı
aılesıne anlattı durumu
koyde ev yapılacak onurun hakkını satıp buradan ev alırız cıkarsınız o evden demısler
buarada abım ıcguveysı kocanı al gıt dedı bende ona kaynananıda al defol gıt dedım bırbırımızı evden kovduk yanı
onur tepkısız kaldı sasırdı sanıyorum yanı ben olsam sanırım olayı bır o kadar daha buyuturdum
ben dıyorm kıraya cıkalım evıde kıraya verelım gozden uzak olan gonuldede ırak olur
derler ya
bılmıyorum ıcımde yemıyor bunu onca masraf edıldı sımdı onur ıs degıstırıyor daha ıyı olacak gelırımız daha baska yatırımlar yapabılecegınız
ama kıraya gıdersek bunu yapamayacagız bunun ıcın degermı
onlar kacıp gıdermıydı benım yerımde olsalardı dıyorum
hem ben gıdersem annem babam kahrolur bu sebebten gıdersem sanırım onlarıda defederler
bunuda ben ıstemıuyorum
canım çok geçmiş olsun kuzucum yaa..fizik tedaviye falan başlamanı önerdimi doktorun canım..
aman boşver canım yaa gelmesinler inan daha iyi..öyle bir soğuk ortamda olmasındansa gelmemeleri daha hayırlı
sagol cnm.yok gecmezse mr cektırcekmışiz fıtıktanda suphelendı dr:26: agrılarım çok nasıl toparlıcam bılmıyorum kardesımde hep bende kalamazya yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?