Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım artık üzme sende kendini toopla tamammmı. rabbim hayırlısıyla tekrar nasip edicek inşş
dün akşam dua ettim sen, eflinam, efulim, denizim için kendi isimlerinizle..:16::16:
hatta birde anneme söledim isimlerinizi onada dedim dua et bu kızlara diyee :1::1:
kimin duası belli olcak bellimi olur şekerim..

dün akşam dua ettim sen, eflinam, efulim, denizim için kendi isimlerinizle..:16::16:
hatta birde anneme söledim isimlerinizi onada dedim dua et bu kızlara diyee :1::1:

canım benim Allah razı olsun sendende annendende. rabbim hayırlısını versin en önemlisi o şu anda...

Isyancim Allah dualarinizi kabul etsin Allah razi olsun ne dar temiz kalplisin Rabbim ettigin tum dualari kat kat sana da nasip etsin insaAllah ♡

Mouseim amin insaAllah Rabbim herseyin en dogrusunu bilir cumlemize insaAllah katindan hayirli imanli saglikli sihatli zuriyetler nasip etsin insaAllah ♡

26/06/2014 cennet müjdem seni asla unutmayacagim annesinin melegi ♥♡♥

canım yaa bu küslük bir şekilde bitecek şekerim..ortada duru var ve ilk yaş günü bende iki ailede bir araya bir şekilde gelecekk..
yani düşünsene fotolarda falan çocuk soracak niye 2 kere diye..
böyle şeyleir onun hissetmesine gerek yok..
bakalım bayram da annenleremi gelecekler diosun canım..
benim kv de evlendiğimdem beri annemlerin kapısını çalmadı aman çalmasın..
ama iştehastaneye yattım çıktım bir araya geldiler mecburen.

nasıl yanı bayramlaşmaya gelmıyorlar mı.....valla gelmezlerse esımınde dilimden cekcegı var.ama gelselerde ayrı dert.kardesımle konuşmazlar artık bırbırlerınle.eee yas gununde mecbur bır araya gelcekler.konuşmayıverırler nolcak dıyorum bende.ama bayramda gelmezlerse sankı aılemı ezmışler gbı olacak

ben geldim kızlar dun bende alışveriş yaptım dun bir tane tunik aldım 1 tanede ceket aldım pantolonum var guzel olduuuuu

isyan ben kendi mevlüdümde almıştım kayınvalidede sizin orda ucuzsa alın filan dedi kendi mevlüdüne bende aynı para ordan al begendiğinden dedimmmm kendi begendiğin varsa alırsın yetmezse die aldım dersin olur biterrrr kayanaların hepsi bu dun aradımmm baklava seni bekliyo diyo bende baklava yapmayı bişlmyoum zaten bebede var dedım dolmada sarılmadı çocukla yapabilirsek yaparıs gelelimde bakalım dedim ya bayramı orda geçirmek isteyorum

çok biliyo.kız bebısle ne baklavası sende.yapamıyorum bebekle hıçbır şey de otur gec ALLAHını seversen....ki dogruda yemek yapsam şanslı sayyorum ben kendımı mısal

Isyancim Allah dualarinizi kabul etsin Allah razi olsun ne dar temiz kalplisin Rabbim ettigin tum dualari kat kat sana da nasip etsin insaAllah ♡

Mouseim amin insaAllah Rabbim herseyin en dogrusunu bilir cumlemize insaAllah katindan hayirli imanli saglikli sihatli zuriyetler nasip etsin insaAllah ♡

cnm ALLAH hayırlı zamanında bır bebiş daha verır ınş ....melegin yattıkca sızlere kardesıne ömur katsın

aminn canım amin..
ben bu topikteki arkadaşşlarımın ne kadar temiz kalpli olduğunu biliyorum hepimiz öyle olalım inşşş

nasıl yanı bayramlaşmaya gelmıyorlar mı.....valla gelmezlerse esımınde dilimden cekcegı var.ama gelselerde ayrı dert.kardesımle konuşmazlar artık bırbırlerınle.eee yas gununde mecbur bır araya gelcekler.konuşmayıverırler nolcak dıyorum bende.ama bayramda gelmezlerse sankı aılemı ezmışler gbı olacak

çok biliyo.kız bebısle ne baklavası sende.yapamıyorum bebekle hıçbır şey de otur gec ALLAHını seversen....ki dogruda yemek yapsam şanslı sayyorum ben kendımı mısal

cnm ALLAH hayırlı zamanında bır bebiş daha verır ınş ....melegin yattıkca sızlere kardesıne ömur katsın

yok canım daha hiç gelmedi..
düğün öncesi o tartışmadann sonra işte ben hastaneye yattığımda bir araya geldiler onun haricinde kesinlikle konuşmuyorlar..
ama bir araya geldiklerindede saygılı davranıyorlar..
yorun geliyor valla kimsenin tribini çekemem şu durumda..
doğum sonrasındada herkez yerini bilecek canımm

günaydın fıstıklarımmmm :3::3:
bana akıl verin bakemm şimdii
kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44: şimdi ben tepki vermelimiyim..eşimede akşam birşey demedimm..

Düzenleyen: isyan123 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :09:27​

kuzum bence bişi deme kaduın özenmiş almış
havuzlu hanın malları iyi olur
kv de zevkli ise güzel bişiler almıştır
sıkma canını bunun için
benim kv hayatta akıl edemez bilmez bile süsmüş,takı yastığı imiş
hem bak ne güzel masraftan kurtarmış sizi valla
az para değil onlar toplanınca:34::34:

slm kızlar
tam gecmışı okuyamadım ama zıbııdı dıgum yapmışl galıba ALLAH saglıkla analı bablı buyutsun ınş
bende naptım 8 senedır röflelı saclarımı degıştırdım:1: gne röfle attırdım sonrada aralara kahve attırdım boyle 2 renk oldu ıstedııgım gbı herkes begendı bayada kestırdım.yanı sarışınlık ayrı guzel yakışıyo bana ama bırazda boyle dursun bakalım
bugun kpss ye basvurdum katıplık ıcın sansımı deneyecegım zor ama olsun
gıttım bı suru alışverış yaptım bayramlık aldım ayrıca 3 tane tunık daha aldım kızımada elbıse aldım.eşimede ala ala 4 çorap aldım:1: baya duşunmuşsun benı dıyor:1: anacım o olmadan alınmıyorkı ona bırşey 2 metre adam kol boyuda maşallah....ustelık belkı 30 tane gömleği var yeter ıste çorap gıysın:1:
sızlerde ne var ne yok bakalım kızlar....

resim çekte bakalım kuzum
merak ettim havalı hatun seni:32::32::32:
kv görmesin çatlar töbe yarabbim
valla biz bayramda bişi almıcaz karı/koca para yok çünkü:26:

Isyan.canim masAllah subhanAllah size mousein dedigi gibi cok guzel ilerliyor hamileligin.
Ve yine mousein dedigi gibi bende de en basindan belliymis aslinda biseyler yolunda gitmedigi 6 aylik hamileyken karnim hala eskisi gibiydi.

Kaderin onune gecemiyoruz alin yazimiz neyse onu yasayacagiz.

Mouse ve ben insaAllah daha niye guzel gunler geciririz.

Diger topikte biseyler yazdim tekrar yazmaya useniyorum ordan bakarsiniz.

Zaman su gibi akip gidiyor ellerimizden...

kuzum hoşgeldin tekrardan
biraz daha toparlandın mı nasılsın
ailenle olmak sana iyi geliyordur biraz daha canım benim
güzel kalpli insan

kız valla annen dicekki kızların isimlere bak hele
allah razı olsun kuzum valla bende iki gecedir uyumuyorum
dua ediyorum son günler cehennemden azat olma günleri dedi hoca uyumayın dedi
bend eelimden gelkdiği kadar uyumamaya çalışıyorum
o yorgunlukta misafir ağırladım ama kendimi zinde hissediyıorum valla

kızlar dün giremedim topiğe
evi temizledim yemek yaptım pazar gittim
yemeklerim çook güzel oldu
çoook beğendiler pilavımı özellikle çook beğendiler mırlı/bezelyeli yaptım
yemekten sonra namazları kıldık
sahile gittik semaver yakmaya
oraya eşimin üniversite arkadaşlarıda geldi
gece 1 e kadar oturduk sahilde sohbet/muhabbet derken
eve geldik yatsıyı kıl vs saat 2 oldu dedim yatmıyım baribende ibadet ettim
sahura kadar eşimi kaldırdım sabahta 9,5 ta kalktım ama hiç uykum yooook

kızlar dün giremedim topiğe
evi temizledim yemek yaptım pazar gittim
yemeklerim çook güzel oldu
çoook beğendiler pilavımı özellikle çook beğendiler mırlı/bezelyeli yaptım
yemekten sonra namazları kıldık
sahile gittik semaver yakmaya
oraya eşimin üniversite arkadaşlarıda geldi
gece 1 e kadar oturduk sahilde sohbet/muhabbet derken
eve geldik yatsıyı kıl vs saat 2 oldu dedim yatmıyım baribende ibadet ettim
sahura kadar eşimi kaldırdım sabahta 9,5 ta kalktım ama hiç uykum yooook

ohh ne güzel canım..yi,ne sizde bir sahil var biz napalımmm...
valla kuzucum birşey demicem artık almış kadın..bu akşam görürüm ne aldığını fotosunuda çekerim size..
bende dün gece scaktan hiç uyumadım ama uykumda yok fakat sersem gibiyim..
yarın bende temizlik yapıcamm off:31::31:

valla kuzucum birşey demicem artık almış kadın..bu akşam görürüm ne aldığını fotosunuda çekerim size..

kızım ne temizliği salla gitsin misafirinmi gelicek sanki. biz eşimle ptesi tavla oynamıştık yenilen hafta sonu temizliği yapıcaktı o yüzden ben rahatım bu bayram temizlik kocadan :1:
bide çok mutluyum 9 günlük tatile giriyoruz biraz gezer eğleniriz ne güzel.
iş yerinde işler çok yoğun amirim işten çıktığı için onun işlerde bize yüklendi o yüzden çok yoruluyorum :50:

kızım ne temizliği salla gitsin misafirinmi gelicek sanki. biz eşimle ptesi tavla oynamıştık yenilen hafta sonu temizliği yapıcaktı o yüzden ben rahatım bu bayram temizlik kocadan :1:
bide çok mutluyum 9 günlük tatile giriyoruz biraz gezer eğleniriz ne güzel.
iş yerinde işler çok yoğun amirim işten çıktığı için onun işlerde bize yüklendi o yüzden çok yoruluyorum :50:

canı her yer toz oldu yani öle büyük temizlik yapmıcam ama süpür sil şart yani...
ohh 9 günmü bizim perşembe iş başı yaa :31::31:

evet ya sahilimiz çok güzel çok şamslıyız o konuda
valla ben yatarken her yeri çaıyorum yoksa uyunmaz
temizlik mi ne yapcan ya boşver sana misafir mi gelcek sanki

aminn canım amin..
ben bu topikteki arkadaşşlarımın ne kadar temiz kalpli olduğunu biliyorum hepimiz öyle olalım inşşş

yok canım daha hiç gelmedi..
düğün öncesi o tartışmadann sonra işte ben hastaneye yattığımda bir araya geldiler onun haricinde kesinlikle konuşmuyorlar..
ama bir araya geldiklerindede saygılı davranıyorlar..
yorun geliyor valla kimsenin tribini çekemem şu durumda..
doğum sonrasındada herkez yerini bilecek canımm

anladım cnm.bakalım bızımkıler napıcaklar.inş lohusa donemını en guzel sekılde atlatırsın cnm

kuzum bence bişi deme kaduın özenmiş almış
havuzlu hanın malları iyi olur
kv de zevkli ise güzel bişiler almıştır
sıkma canını bunun için
benim kv hayatta akıl edemez bilmez bile süsmüş,takı yastığı imiş
hem bak ne güzel masraftan kurtarmış sizi valla
az para değil onlar toplanınca:34::34:

resim çekte bakalım kuzum
merak ettim havalı hatun seni:32::32::32:
kv görmesin çatlar töbe yarabbim
valla biz bayramda bişi almıcaz karı/koca para yok çünkü:26:

sağol cnm.yanı soyle dıyeyım sarısınlık ayrı bı hava kattıyodu bana o yuzden vazgecmem zor oldu.ama buna yakıştı be sankı:1: zaten 3 ay sonra gene ustune rofle attırcam.bayramda resım cekerım görursunuz cnm.fon cektırırım oyle bakarsınız toplayınca bellı olmuyo sac malum
valla bızdede para yoktu ne yalan soylıyım ama kart varya sankı bedava gbı aldıkça aldım :1: almıyozda yaranıyozmu snakı.ben bunu anladım 2 senede.o yuzden alışverışın dıbıne vurdum.sonra eve geldım anaaa cepte 4 lıra para kalmılş:53: maaş ayın 15ınde.neysekı dun ıkramıye aldıkda bayrama azcıkta olsa parayla gırıyoz yoksa 4 lırayla gecırcektım düşün:1: neyse kızıma harclık verıyolar onlarla gecınırdık artık:1:

canım ya 3-5gelen olur muhakkak ki ben rahat edemem zatennnn

anladım cnm.bakalım bızımkıler napıcaklar.inş lohusa donemını en guzel sekılde atlatırsın cnm

sağol cnm.yanı soyle dıyeyım sarısınlık ayrı bı hava kattıyodu bana o yuzden vazgecmem zor oldu.ama buna yakıştı be sankı:1: zaten 3 ay sonra gene ustune rofle attırcam.bayramda resım cekerım görursunuz cnm.fon cektırırım oyle bakarsınız toplayınca bellı olmuyo sac malum
valla bızdede para yoktu ne yalan soylıyım ama kart varya sankı bedava gbı aldıkça aldım :1: almıyozda yaranıyozmu snakı.ben bunu anladım 2 senede.o yuzden alışverışın dıbıne vurdum.sonra eve geldım anaaa cepte 4 lıra para kalmılş:53: maaş ayın 15ınde.neysekı dun ıkramıye aldıkda bayrama azcıkta olsa parayla gırıyoz yoksa 4 lırayla gecırcektım düşün:1: neyse kızıma harclık verıyolar onlarla gecınırdık artık:1:

inş canım göreceğiz o günleri

sahıl çok onemlı hakketen.canın mı sıkıldı gıt dolaş gez benım ev sahıle arabayla 5 dakka bırde ençok avm lerın oldugu yerde.zaten ben yasadıgım yerı cok sevıyorum ama batan kırası ışte:ssz:

sahıl çok onemlı hakketen.canın mı sıkıldı gıt dolaş gez benım ev sahıle arabayla 5 dakka bırde ençok avm lerın oldugu yerde.zaten ben yasadıgım yerı cok sevıyorum ama batan kırası ışte:ssz:

e canım bunca güzelliği o kirada normal kaçar o zaman şekerimm

e canım bunca güzelliği o kirada normal kaçar o zaman şekerimm

ya zaten sorma ısyan ben benım eve pahalı dıyorum esımın basının etını yıyorum benım ev 130-140 metrekare 800 karsıda bır kıralık ev ılanı verıldı hemen karşı ev benım.merakımdan aradım demez mı 90 metrekare 800 dıye:53: ne dıyım ALLAH ev sahıplerıne merhamet versın:ssz:

ya zaten sorma ısyan ben benım eve pahalı dıyorum esımın basının etını yıyorum benım ev 130-140 metrekare 800 karsıda bır kıralık ev ılanı verıldı hemen karşı ev benım.merakımdan aradım demez mı 90 metrekare 800 dıye:53: ne dıyım ALLAH ev sahıplerıne merhamet versın:ssz:

ya sorma yaa..
bizim buradad durum öyle..
en az kira 700 tl..
hiç acıma kalmamış bu insanlarda

Back