Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bu sabah kontorlum vardi. Doktorumdan Alla razi olsun. Herseyi anlatmam gerekti o yuzden agladim yine. Doktorum iranli musluman. Gorunus olarak cok farkli gorunsede insanin icini bilemeyiz iste. Almanca konusuyor benimle ama 'kismet' dedi bebegin artik bi melek dedi. Onunda gozleri doldu... Odadan cikmadan once ellerimi tuttu gozlerini kapatti besmele cekip fatiha okudu.. Allah razi olsun cok duygulandim o an..

Lohusalik kanamam daha tam bitmemis tamamen temizlenebilmem icin 5 sise vajinal temizleyici ilac verdi sise gibi bisey 5 gun pes pese kullanmam gerekmis..

Normal adetiim toplam 8 hafta sonra gelmesi gerekirmis ama insanin psikolojisine bagliymis insan kendini ne zaman hazir hiss ederse o zaman gelirmis..

Rahminde hersey yerine yerlesmis hersey iyiymis cok sukur..

Tekrar hamileligi en az 3 ay sonra dusunmeliymisiz..

Cikarken almanca konusuyordu ama 'insaAllah' seni tekrar iyi haberlerle gorecegim dedi..

Haberler bu sekilde kizlar...

Yarin esim geliyor insaAllah bundan sonra hersey daha iyi olacak..

güzel haberlerle gelmişsin canım sevindim rahmin toplanmasına ve sorun olmamasına..
ne kadar iyi bir doktormuş..
bizim buada olsa ağlama bir daha olur diye teselli ederlr..
eşinde geliyormuş yarın..sarılın birbirinize büyük bir hasret var aranızda

Cok sukur canim. Evet dimi buda Allah tarafindan oldu boyle bir doktorumun olmasi. Yarin hem zor hem guzel bi gun olacak.

Hepinize simdiden hayirli bayramlar dilerim mubarek gunlerde insaAllah dualarimizda bir birimizi analim.

Cok sukur canim. Evet dimi buda Allah tarafindan oldu boyle bir doktorumun olmasi. Yarin hem zor hem guzel bi gun olacak.

Hepinize simdiden hayirli bayramlar dilerim mubarek gunlerde insaAllah dualarimizda bir birimizi analim.

tabiki canım duygusal anlarınız olacak ama daha güçlü olacaksınız yan yana kuzucumm..
iyi bayramlar canım

hiçbir sorun olmamasına çok sevindim canım. hayırlısıyla eşine de kavuştuğun zaman acılarınız hafifler. hazır olduğun zamanda yeni bebiş çalışmalarına başlarsınız

peşinat biriktirmek lazım ama nasılll

ımkansız gıorunuyo

cnm ne ınsancıl bı doktormuş.burdaklı kasap kılıklılar ders almalı.

Selam canlarım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah

Ben iyiyim sadece ramazandan dolyı çok etkileniyorum gün boyu halsizlik çekiyorum

Bu arada kızkardeşim geldi buraya ankarada çok şükür :)

İnşallah sorunları hallolur Rabbim mübarek ayın hürmetine ıslah etsin

Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar

günaydın herkeze
bayram sonrası ilk gelen ben oldugum için hiçte mutlu değilim
Normalde 2 hafta izimnden kalan 2 günü bayram ertesine baglayabiliyorduka ncak ben kendi adıma egeyi 8 ve 9 eylulde okula baslatacagım ıcın 2 gun ne varkı dedım baglamadım depresyonda degılım ama işi tamamen unutmuşum 5 günde
onun dışında biraz canım sıkkın aslında baya hatta cok canımı sıkan seyler oldugunda genelde bı ıcıme cokerım
abımlerle konusmuyoruz tam 8 gundur 6 gundur fılanda onlar yurt dısındalar
ama bır daha asla eskısı gıbı olmayacak bılıyorum eskıdende ıyı degıldık butun kavgalar buradan cıktı
abımın yanında aslında ablam olmadıgı ıcın bana ablalıkta eden buradada hep ıyılıgınden bahsettıgım yengemlede konusmuyoruz
böyle olmasaydı dıyemıyorum olması gerektı oldu

konu yengemın annesı , ege , egeye gösterilen davranışlar ve abımın vurdum duymazlıgı
üzülüyorum ama cocugumu korumak zorundaydım
aklınıza hayalınıze gelmeyecek kadar kavga ettik ve kötü sonuclandı
cok kızgınım yengeme kızgınım annesini frenlemediği için, abıme kızgınım bir evibn içinde bu kadar görmemesine kızgınım hemde öyle üzgünüm
cocukları özledim.

şuanda ne o benim cocugumla nede ben onun cocuklarıyla konuşmuyorum.
hatta bbu kavganın ertesınde sonrakı gun hasta oldum ıse gıdemedım butun gun bır o yana bır bu yana atıp kendımı agladım
ev baktık cıkalım dedık burnumuzun dıbındeler.

cok uzaklasamıyoruz uzaklasalım dedık onur ıs degıstırıyor e sımdı kendı evımız okul vs hersey ayarlandı baska bır yerde sıfırdan duzen kurmak hem zor hemde maddı olarak tam gün okul , belki okul öncesi veya sonrası bakıcı artı kira.
şuanda duruyoruz . ama nereye kadar bilmiyorum

Günaydın canımm...
Senin oğluna karşı ne garizleri var ki anlamadım ben..
Yani çocuklar yüzünden mi böyle oldunuz..

Günaydın canımm...
Senin oğluna karşı ne garizleri var ki anlamadım ben..
Yani çocuklar yüzünden mi böyle oldunuz..

çok sacma ama cocuyk kavgası yuzunden basladı hersey
abımın cocuklarına kaynanası bakıyor
benımkınede annem
onda 2 bende 1 cocuk var
bırbırlerıne vuruyorlar halıyle kucukler ufaklarımız 5 gun arayla dogdu
ama benım cocugum vurdugunda , bize tepkı gosterıyorlar ben egeyı dovmuyormusum dıye
ben kendi cocugumu edepsiz buyutsem onların cocuklarına deger vermesem anlayacagımda
döverım dövmem sana ne yani.
cocuga vurmadıgım ıcın bızımle kusuyorlardı aıle boyu
saka degıl gercek

bende en son abımın kızı egeya vurunca buyuttum olayı ozur dılemelerını ıstedım benden olay oldu benımkı yapınca kotu kendıkılerı yapınca ıyı
tabıkı cıbanın bası abımın kayınvalıdesı
bıraz egeye bagırdıgını hem kendım gordum hemde cevreden duydum
sıctım agızlarına gectım obur tarafa
daha ne anlatayım o kadar buyudukı olay
pısman degılım yapmak zorundaydım
ama hala nasıl olacak bılmıyorum

ha tabi ben şimdiye kadar onalrın cocuk buyutmelerıne asla yorum yapmadım.

ama o aksam kendılerı cocuklarını dove dove banyolara kapatmalarından tutunda , yaptıkları sacma sapan davranıslara kadar hepsını doktuk ortaya.
siz dövüyorsunuz vicdanmı rahatlatmaya calısıyorsunuz ben dövmüyorum diye diye yedim onları
onalrda baska söylemlerde bulundular
cocugumu kıskanıyorlar
takıntı yapmıyorum , annemler egeye daha cok deger verıyormus onu koruyorlarmıs
e herhalde korurlar 2.5 sene aynı evın ıcınde yasadık bız torunu gıbı gormelerı daha zor cocukları gıbı goruyorlar
bılmıyorum ya
bazen dıyorum egenın kardesı olsund ıye elımden gelen herseyı yaparım ama boylemı olacaklar.

günaydın canım...
baya kötü olmuş ama dediğin gibi olmak zorundaymışta..olmamasıda gerekirmiş..
yani yengenin annesine bir dur demesi herşeyi düzeltebilirmiş..
ne demek egeyi döv demek yaa..hangi devirdeyiz..
bunlar çocuk elbet şakalaşırlar elbet kavga ederler..
ama bunda özür dilemeyi ve bir daha yapmamayı öğretebilmek lazım çocuklara..
biraz fevri davranmış olabilirsin ama gifip taa yengenin senin çocuğunu azarlamasınada sessiz kalamazsın yanii..
biraz zamana bırak hepsi düzelir

ayy şu olay..herşey kıskançlıktan ötürü canım..
tabiki annenler egeye değer verecek..
küçücükken baabasız kalmnış bir çocuk ve annenlerde kalmışınız..
ona dede anneananne değil baba anne olmuş insanlar..
tabiki ege ile diğerleri arasında bir fark olacakkk

Gerçekten çok saçma,
Benimde abimin 2 çocuğu var.
Büyük kızıyla benim oğlanla arası 6 ay (abimin kızı buyuk 6 ay)
Kavgada ediyorlar mesela, ve hatta abimin kızı daha da uysaldır benim oğlandan..
Ama şu zamana kadar kaVga ettikleri zaman bir kere bile neden kızmadın bağırmadın dövmedin etmedin diye birbirimize çıkışmadık..
Adı üstünde çocuk onlar.. Kavgada edecekler...
Biz genelde kavga ettikleri zaman ikisinede oturma cezası veriyoruz..
Kızıyoruz kendi çocuklarımıza yarı geldimide ama asla gönül koymadık..
Abinde iş yokmuş cnm cidden bak, hüç üzme kendini..
Yani abinin kayınvalidesinede ne oluyorsa gerçekten, fesat mıdır nedir.

günaydın hanımlarrr hepinin geçmiş bayramı kutlu olsunn tekrarddan kuzucklarım..
berbat sıcak bir bayramdı bunaldım vallahi bir ara nefes alamadığım oldu..
babaannemizin aldığı bebek şekerimizz bunu herkese dağıtacakmışızz

bundanda 10 tane almış yakın akrabalara verilecek çerçeve bebeğin ilk resmi konulsun diye..

buda kapı süsümüz şekerlerr

ben beğendim sanırım ek olarak yaptırmıcam kuzularr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…