Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
isyannn yirim ben onu annesi
647 gr lık köfte desene maaşaşşalh kuzuya
sağ slaim kucağnıza almayı nasip etsin inş

evet teyzesi yarım porsiyonu az geçmisiz..
1 ay sonra sanırım 1 kiloyu geçti dicekk..
şoklar halinde izliuorum öle hızlı büyüyorkiii :53::53:

kızlar yarın eltimleri fitara çağırdım
menum
kremalı tavuk çorbası
fırında tavuk/patates
şehriyeli pirinç pilavı
gavur dağı salatası
ıspanaklı börek

ardından da çay ve güllaç
nasıl menum

canım bence gayet iyi zaten iftarda yenmiyor doğru düzgünn

teyzeleri kontrolden geldikkk..
bebişim 647 gr olmuşş :nazar::nazar::nazar: ama sıpam poz vermiyor yaa hep arkasını dönüyor..
tam yüzünü dönüyor adam o anda basacak fotosunu şaka der gibi geri dönüyorr :1::1:
oyyy maşallahh sıpacık kocaman olmuş annesi her geçen gün hızla büyüyo :1:
menum
kremalı tavuk çorbası
fırında tavuk/patates
şehriyeli pirinç pilavı
gavur dağı salatası
ıspanaklı börek

nasıl menum
canım bence tavuk çorba ve frında tavuk olmaz ya et yemeği yap yada tavuk çorbası yerine yayla çorbası falan yap bence :34:

oyyy maşallahh sıpacık kocaman olmuş annesi her geçen gün hızla büyüyo :1:

canım bence tavuk çorba ve frında tavuk olmaz ya et yemeği yap yada tavuk çorbası yerine yayla çorbası falan yap bence :34:

evet canım ya kocaman oldu sıpacığımmm...
ama birde poz verseydi şöle güzelç..
ben yüzünü gördüm bugün ufacık burnu ağzı vardı..ağzını açıp kapatttı sonra bye der gibi dönüverdi arkasını :1::1:

günaydın fıstıklarımmmm :3::3:
bana akıl verin bakemm şimdii
kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44: şimdi ben tepki vermelimiyim..eşimede akşam birşey demedimm..

Düzenleyen: isyan123 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :09:27​

slm kızlar
tam gecmışı okuyamadım ama zıbııdı dıgum yapmışl galıba ALLAH saglıkla analı bablı buyutsun ınş
bende naptım 8 senedır röflelı saclarımı degıştırdım:1: gne röfle attırdım sonrada aralara kahve attırdım boyle 2 renk oldu ıstedııgım gbı herkes begendı bayada kestırdım.yanı sarışınlık ayrı guzel yakışıyo bana ama bırazda boyle dursun bakalım
bugun kpss ye basvurdum katıplık ıcın sansımı deneyecegım zor ama olsun
gıttım bı suru alışverış yaptım bayramlık aldım ayrıca 3 tane tunık daha aldım kızımada elbıse aldım.eşimede ala ala 4 çorap aldım:1: baya duşunmuşsun benı dıyor:1: anacım o olmadan alınmıyorkı ona bırşey 2 metre adam kol boyuda maşallah....ustelık belkı 30 tane gömleği var yeter ıste çorap gıysın:1:
sızlerde ne var ne yok bakalım kızlar....

slm kızlar
tam gecmışı okuyamadım ama zıbııdı dıgum yapmışl galıba ALLAH saglıkla analı bablı buyutsun ınş
bende naptım 8 senedır röflelı saclarımı degıştırdım:1: gne röfle attırdım sonrada aralara kahve attırdım boyle 2 renk oldu ıstedııgım gbı herkes begendı bayada kestırdım.yanı sarışınlık ayrı guzel yakışıyo bana ama bırazda boyle dursun bakalım
bugun kpss ye basvurdum katıplık ıcın sansımı deneyecegım zor ama olsun
gıttım bı suru alışverış yaptım bayramlık aldım ayrıca 3 tane tunık daha aldım kızımada elbıse aldım.eşimede ala ala 4 çorap aldım:1: baya duşunmuşsun benı dıyor:1: anacım o olmadan alınmıyorkı ona bırşey 2 metre adam kol boyuda maşallah....ustelık belkı 30 tane gömleği var yeter ıste çorap gıysın:1:
sızlerde ne var ne yok bakalım kızlar....
hoşgeldin şekerimmm...
ohh ne güzel yapmışsın güle güle giyin kuzucummm..
saçınıda merak ettim bir foto eklede görelimm şekerimmm..
zibidinin kızı maşallah yaa simsiyah saçlı..baybaya benziyor kokoş yapmış kızı tamm :1::1:

kızlarrrr :52::52::52: kardeşimin askerliği belli olduuuu :52::52::52:

kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş

cnm cok guzel yer cıkmış sagsalım gıtsın gelsın ınş. kardesımın sözlusu agrıya cıktı.olsun napalım şukur bunada

menum
kremalı tavuk çorbası
fırında tavuk/patates
şehriyeli pirinç pilavı
gavur dağı salatası
ıspanaklı börek

nasıl menum

cnm mouseye katılıyorum.çorbayı degıştır ıkısıde tavuklu olmaz bence.bu arada olayı okudum şimdi çok haklısın ama oyle kapılarına atmak felan gerek yok.daha fazla gerılırsınız ALLAH korusun karakolluk olursunuz boşver.bedduada etme....

dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44: şimdi ben tepki vermelimiyim..eşimede akşam birşey demedimm..

olurmu cnm ya senın ılk bebısın ılk hevesın.....tabıkı herşey senın ıstedıgın gbı olmalı...ama şimdi sen kayınvalıdenı kırmazsın. içinde ukte kalır.o zaman şoyle yaparsın.mesela 100 tane sıparış verdıyse sen kendın ayrı bak ayrı begen ondanda sıparış ver "anne bende secmek ıstedım kım neyı begenırse onu alsın "dersın.oda kırılmamış olur.senınde ıcıne sıner:34: ama mutlaka kendınde bak.ıçınde kalmasın derım ben çunku çok tatlı şeyler var

hoşgeldin şekerimmm...
ohh ne güzel yapmışsın güle güle giyin kuzucummm..
saçınıda merak ettim bir foto eklede görelimm şekerimmm..
zibidinin kızı maşallah yaa simsiyah saçlı..baybaya benziyor kokoş yapmış kızı tamm :1::1:

cnm cekmeye calışırım cekemezsem bayramda ıllakı çekılır atarım cnm
görmedım ama maşallah cnm....ayyy yenıdoğan ıstıyorum bı tane koklayayım:1: benımkı sıpa oldu ...gercı şimdi daha sevılcek zamanı ama ınsan ılk aylarıda ozluyo

cnm cok guzel yer cıkmış sagsalım gıtsın gelsın ınş. kardesımın sözlusu agrıya cıktı.olsun napalım şukur bunada

cnm mouseye katılıyorum.çorbayı degıştır ıkısıde tavuklu olmaz bence.bu arada olayı okudum şimdi çok haklısın ama oyle kapılarına atmak felan gerek yok.daha fazla gerılırsınız ALLAH korusun karakolluk olursunuz boşver.bedduada etme....

olurmu cnm ya senın ılk bebısın ılk hevesın.....tabıkı herşey senın ıstedıgın gbı olmalı...ama şimdi sen kayınvalıdenı kırmazsın. içinde ukte kalır.o zaman şoyle yaparsın.mesela 100 tane sıparış verdıyse sen kendın ayrı bak ayrı begen ondanda sıparış ver "anne bende secmek ıstedım kım neyı begenırse onu alsın "dersın.oda kırılmamış olur.senınde ıcıne sıner:34: ama mutlaka kendınde bak.ıçınde kalmasın derım ben çunku çok tatlı şeyler var

yarın bir göreyim canım beğenirsem kendim bakmam..ama içime sinmezse muhakkak giderimmm yaptırım kendime..
kardeşimin şükür iyi diyorlar..
hepsi hayırlısı ile gitsin gelsinler inşş..
sen naptın elin nasıl oldu canım

yarın bir göreyim canım beğenirsem kendim bakmam..ama içime sinmezse muhakkak giderimmm yaptırım kendime..
kardeşimin şükür iyi diyorlar..
hepsi hayırlısı ile gitsin gelsinler inşş..
sen naptın elin nasıl oldu canım

elim gectı sukur ama bu seferde dun gece dığer parmagımı gardoraba sıkıştırdım hala acıyo.nolacak benım bu sakar halım bılmıyorum:26:
resmı gördum maşallah göbüş baya ılerlemış ısyancım hıssedıyonmu artık :nazar:

elim gectı sukur ama bu seferde dun gece dığer parmagımı gardoraba sıkıştırdım hala acıyo.nolacak benım bu sakar halım bılmıyorum:26:
resmı gördum maşallah göbüş baya ılerlemış ısyancım hıssedıyonmu artık :nazar:

evet canım minik minik dokunuşlarını hissediyorum artık :1::1: dikkat et kız kendine parmak kalmıcak valla..

evet canım minik minik dokunuşlarını hissediyorum artık :1::1: dikkat et kız kendine parmak kalmıcak valla..

aynen ya nolcak bu sakar halım benım:1:
bu arada kızıma boyle kokoş bı elbıse arıyordum pembe yada kırmızı çok yere baktım bulamadım.en son sade yesıl bı elbıse gözume carptı aslında sade ama kızıma çok yakıştı onu aldım bayrama:emir_bebek: bıde ayakkabı alcam tamam.bandana taktırmıyo kızım.tokaları bıle yoluyo cadı.yasgunu gecsın ondan sonra kesıcem saclarını
bu arada kızlar yasgunu mevzusu kafamı karıştırıyo.malum kardesımle konuşmuyo esımın ailesı kardesımde onlarla.....bakalım bayramda gelecekler mı bıze.....eger gelmezlerse esıme dıcem kı "benım annem salakmıydı senın anana gecmış olsuna vede basssaglığına gıttı onlar bı bayramda gelmedı madem kardesımı hıç görmek ıstemıyorlar yasgunu ayrı ayrı yapalım" dcem.bayramı beklıyorum.gelmezlerse eger bundan sonra dahada soğuk davrancam konuşmuyacagım bıle.aslında gelmemelerı daha hayırlı ama neysede şu yasgununde ya bı tatsızlık çıkarsa dıye korkuyorum:26:

aynen ya nolcak bu sakar halım benım:1:
bu arada kızıma boyle kokoş bı elbıse arıyordum pembe yada kırmızı çok yere baktım bulamadım.en son sade yesıl bı elbıse gözume carptı aslında sade ama kızıma çok yakıştı onu aldım bayrama:emir_bebek: bıde ayakkabı alcam tamam.bandana taktırmıyo kızım.tokaları bıle yoluyo cadı.yasgunu gecsın ondan sonra kesıcem saclarını
bu arada kızlar yasgunu mevzusu kafamı karıştırıyo.malum kardesımle konuşmuyo esımın ailesı kardesımde onlarla.....bakalım bayramda gelecekler mı bıze.....eger gelmezlerse esıme dıcem kı "benım annem salakmıydı senın anana gecmış olsuna vede basssaglığına gıttı onlar bı bayramda gelmedı madem kardesımı hıç görmek ıstemıyorlar yasgunu ayrı ayrı yapalım" dcem.bayramı beklıyorum.gelmezlerse eger bundan sonra dahada soğuk davrancam konuşmuyacagım bıle.aslında gelmemelerı daha hayırlı ama neysede şu yasgununde ya bı tatsızlık çıkarsa dıye korkuyorum:26:

canım yaa bu küslük bir şekilde bitecek şekerim..ortada duru var ve ilk yaş günü bende iki ailede bir araya bir şekilde gelecekk..
yani düşünsene fotolarda falan çocuk soracak niye 2 kere diye..
böyle şeyleir onun hissetmesine gerek yok..
bakalım bayram da annenleremi gelecekler diosun canım..
benim kv de evlendiğimdem beri annemlerin kapısını çalmadı aman çalmasın..
ama iştehastaneye yattım çıktım bir araya geldiler mecburen.

ben geldim kızlar dun bende alışveriş yaptım dun bir tane tunik aldım 1 tanede ceket aldım pantolonum var guzel olduuuuu

isyan ben kendi mevlüdümde almıştım kayınvalidede sizin orda ucuzsa alın filan dedi kendi mevlüdüne bende aynı para ordan al begendiğinden dedimmmm kendi begendiğin varsa alırsın yetmezse die aldım dersin olur biterrrr kayanaların hepsi bu dun aradımmm baklava seni bekliyo diyo bende baklava yapmayı bişlmyoum zaten bebede var dedım dolmada sarılmadı çocukla yapabilirsek yaparıs gelelimde bakalım dedim ya bayramı orda geçirmek isteyorum

ben geldim kızlar dun bende alışveriş yaptım dun bir tane tunik aldım 1 tanede ceket aldım pantolonum var guzel olduuuuu

isyan ben kendi mevlüdümde almıştım kayınvalidede sizin orda ucuzsa alın filan dedi kendi mevlüdüne bende aynı para ordan al begendiğinden dedimmmm kendi begendiğin varsa alırsın yetmezse die aldım dersin olur biterrrr kayanaların hepsi bu dun aradımmm baklava seni bekliyo diyo bende baklava yapmayı bişlmyoum zaten bebede var dedım dolmada sarılmadı çocukla yapabilirsek yaparıs gelelimde bakalım dedim ya bayramı orda geçirmek isteyorum

nasıl yani bayrama senden yemekmi bekliyorrr :53::53::53: hemde baklavaaa:53::53:

Isyan.canim masAllah subhanAllah size mousein dedigi gibi cok guzel ilerliyor hamileligin.
Ve yine mousein dedigi gibi bende de en basindan belliymis aslinda biseyler yolunda gitmedigi 6 aylik hamileyken karnim hala eskisi gibiydi.

Kaderin onune gecemiyoruz alin yazimiz neyse onu yasayacagiz.

Mouse ve ben insaAllah daha niye guzel gunler geciririz.

Diger topikte biseyler yazdim tekrar yazmaya useniyorum ordan bakarsiniz.

Zaman su gibi akip gidiyor ellerimizden...

26/06/2014 cennet müjdem seni asla unutmayacagim annesinin melegi ♥♡♥

canım bence hiç sesini çkarma kadın heves etmiş almış. sende beğenmezsen başka bişey alırsın ikisini birlikte dağıtırsınız :34:

Isyan.canim masAllah subhanAllah size mousein dedigi gibi cok guzel ilerliyor hamileligin.
Ve yine mousein dedigi gibi bende de en basindan belliymis aslinda biseyler yolunda gitmedigi 6 aylik hamileyken karnim hala eskisi gibiydi.

hoşgeldin canım çok saol kuzucumm..
inş sizlerede nasip olacak tekrar hamile kalmak canım benim..
diğer tarafa yazdıklarını okuum kuzucumm

canım artık üzme sende kendini toopla tamammmı. rabbim hayırlısıyla tekrar nasip edicek inşş

Back