Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
herkese hayırlı haftalar olsun
ctesi günü sultanahmete iftara gittik
ben bahçemizden topladığıum biber/domatesleri kzıarttım karşık kızartma yaptım
annem/ablama bişile ryaptılar
meydanda oturduk iftarımızı yaptık sonra kitap furarın çıktık birlaç kitap aldım
gece saat 2 e kadar orda idik sonra annemlere geçtik
sahur yaptık yattık
dünde gündüz 1 de kalktık biraz dinlenmce derken annemin bahçesinden kayısı topladık eve getirdik
ikindi gibi annemlderde çıktık eve geldik
üsütümüzü değiştirip eşimin üniversiteden çok yakın arkadaşına iftara gittik
gece 1,5 da döndük çok güzel geçti
bugünde 11 de kalktım deli gibiyim resmen
sizlerden ne haber nasılsınız bakalım canlar

gezgin hatun seni yine bol bol gezmişsin ne güzel..:27::1:

ayy öyküyü gördüm maşallahh yaaa...zibidi tam kokoş yapacak kızı belli :1::1:

eflinamm anamm ben senin hızına yatişemiyorum vallahi yine bir ara nerede bu kız diye kaçırdım yanii :1::1:

valla kuzum gezsin hamile kalmadan etmeden..
aha ben gibi tıkılıt kalır evde..
akşam yürüyüş yaparken bile zorlanıyorum şimdiden..
bu arada karnım jet hızı ile büyüyor..
eşim 1 haftadır doğru düzgün görmemişti cuma akşamı banyoya girerken gördü ohaa göbeğe bak diyorr :1::1:

eşim 1 haftadır doğru düzgün görmemişti cuma akşamı banyoya girerken gördü ohaa göbeğe bak diyorr :1::1:

günaydın canım,
aynen öyle bebiş olmadan bol bol gezmek lazım bizde öyle yapıyoruz valla malum sonrası zor. senin şimdi bebiş hergün hızla büyüdüğü için göbüşte gittikçe kocaman oluyo :1: şunun şurasında yarısından çoğunu geçtin maşşalah bişey kalmadı ki :30::9:

günaydın canım,
aynen öyle bebiş olmadan bol bol gezmek lazım bizde öyle yapıyoruz valla malum sonrası zor. senin şimdi bebiş hergün hızla büyüdüğü için göbüşte gittikçe kocaman oluyo :1: şunun şurasında yarısından çoğunu geçtin maşşalah bişey kalmadı ki :30::9:

bencede gezmelisin bebek olunca insanın bir ayagı kısa oluyo vallahi ev işlerine yetişemiyorum dusun dur durakla yap gez kuzucum gzebildiğin kadar elfilam gibi gezceksinnn sora bebek olunca olmuyo hamileligin ilk ayları geziyosun son ayları zor çıkıyo insan dusun yanııı 20 gün kalana KADAR ÇALIŞTIM BEN SEN NE ZMN ÇIKACAKSIN İSYANNN :1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canım,

kız ne yarılaması haftaya 7. aya giriyoruzz...
anamm 2,5 ay kaldııı :52::52:
bebaaaaaaaaaaaaaamm seni özledim kuzumm yaaa :16::16: nasılsın paşamız nasılll teyzesi yesin onun totosunuuu :16::16::16::16:

anammmm anamm kimler var burdaaa bende seni çok özledimm..
napsın teyzesi içerde arada uyuyo arada tepiklio..iyiyiz şükür bizz..
sen nasılsın şekerimm..

bencede gezmelisin bebek olunca insanın bir ayagı kısa oluyo vallahi ev işlerine yetişemiyorum dusun dur durakla yap gez kuzucum gzebildiğin kadar elfilam gibi gezceksinnn sora bebek olunca olmuyo hamileligin ilk ayları geziyosun son ayları zor çıkıyo insan dusun yanııı 20 gün kalana KADAR ÇALIŞTIM BEN SEN NE ZMN ÇIKACAKSIN İSYANNN :1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım kurban bayramından sonra ayrılcam inşş

çok şükür allahıma sağlık sıhhat versinde gezelim ya
seviyorum valla gezmeyi anacım
eşimde işte bana ayak uydurmaya çalışıyor ne yapsın garip:1:

ayy öyküyü gördüm maşallahh yaaa...zibidi tam kokoş yapacak kızı belli :1::1:

eflinamm anamm ben senin hızına yatişemiyorum vallahi yine bir ara nerede bu kız diye kaçırdım yanii :1::1:

evet gördüm bende hele tokasına bayıldım vallahi
tam kokoş olacak anası kızını kokoş yapacak
kuzum valla işte bunalıyorum gün içinde bir yere gitmesem bile markete/parka gidiyorum atıyorum kendimi dışarı
çalışıcam kafaya koydum ramazandan sonra iş bakıcam yine hayırlısı ile

canım normal şimdi büyümesi az kaldı değil mi
ne kadar aşağı yukarı kaldı
inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
o gobişin içinden tosun çıkacak deseydin sende eşine

kuzum sen nasıl çalıştın ya maaşallah son 20 güne kadar
eşin değerini bilsin valla kimse yapmaz ayakların şişiyordu
para için diyordun elimiz bollaşsın biraz diye
bebekle çok zro değil mi ben ne yaparım bilmiyorum artık hayırlısı

anammmm anamm kimler var burdaaa bende seni çok özledimm..
napsın teyzesi içerde arada uyuyo arada tepiklio..iyiyiz şükür bizz..
sen nasılsın şekerimm..

canım kurban bayramından sonra ayrılcam inşş

uyuşunda büyüsün kuzucuk :16::16::16: bende iyiyim bitanem ya aynı bildiğin gibi :)

evet gördüm bende hele tokasına bayıldım vallahi
tam kokoş olacak anası kızını kokoş yapacak
kuzum valla işte bunalıyorum gün içinde bir yere gitmesem bile markete/parka gidiyorum atıyorum kendimi dışarı
çalışıcam kafaya koydum ramazandan sonra iş bakıcam yine hayırlısı ile

canım normal şimdi büyümesi az kaldı değil mi
ne kadar aşağı yukarı kaldı
inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
o gobişin içinden tosun çıkacak deseydin sende eşine

canım haftaya 6. ay bitiyor ondan sonra işte 2,5-3 ay gibi bir zaman kalıyor :53::53:
çok hızlı büyüdü teyzesi biranda..
gocişimde diyor zaten bu böyle devam ederse 4-5 kilo doğar diyee :1::1:

kuzum sen nasıl çalıştın ya maaşallah son 20 güne kadar
eşin değerini bilsin valla kimse yapmaz ayakların şişiyordu
para için diyordun elimiz bollaşsın biraz diye
bebekle çok zro değil mi ben ne yaparım bilmiyorum artık hayırlısı

bende Allah izin veriese son 3 hafataya kadar çalışcam canım..
bence doğum sonrası izin daha önemliii

boşver biraz kafa dinleee...
zaten hamile kalırsanda kışın kal..
yazın başında doğurrr :1::1:

yok kız bende kışındoğsun istiyomm annem kayınvalidem gelip bakar diye :1::1: dinliyorum valla kuzumm aslında oturarak da bebiş gelmiyor ama o klomen tedavisinde bıktım doktora gitmekten şimdie içimden gelmiyor nasip kuzum dua et..:16::16:

geziiyoruz canım yaa eşimde seviyo gezmeyi bende seviyorum parasızken mecbur oturuyoruz para varken ohh geziyoruz :9:
annaammm ısırırım ben onu bişey kalmamış isyanımm ohh ne güzel Allah ın izniyle bikaç ay sonra bebişine kavuşucaksın :emir_bebek::16: foto koysana görelim göbüşü :1:

bencede en güzelini yapıyosun canım hem yazın gezmek daha zevkli oluyo. bende senelik izne çıksamad bi denize girsem diyorum yaaa :31:

yok kız bende kışındoğsun istiyomm annem kayınvalidem gelip bakar diye :1::1: dinliyorum valla kuzumm aslında oturarak da bebiş gelmiyor ama o klomen tedavisinde bıktım doktora gitmekten şimdie içimden gelmiyor nasip kuzum dua et..:16::16:

canım çokta ara verme kuzucumm...
dua etmezmiyim yavrumm yaa hepiciniğize ediyomm bennn:26::26:
bak teyzesi bu safyada oğluşumun cicileri bebek arabası varrr :16::16:

geziiyoruz canım yaa eşimde seviyo gezmeyi bende seviyorum parasızken mecbur oturuyoruz para varken ohh geziyoruz :9:

annaammm ısırırım ben onu bişey kalmamış isyanımm ohh ne güzel Allah ın izniyle bikaç ay sonra bebişine kavuşucaksın :emir_bebek::16: foto koysana görelim göbüşü :1:

bencede en güzelini yapıyosun canım hem yazın gezmek daha zevkli oluyo. bende senelik izne çıksamad bi denize girsem diyorum yaaa :31:

ayyy inn mmousemm yaa..
önceden merak etmiodum ama şimdi öle merak ediyorumki nasıl birşey acaba diyeee

bak teyzesi burdayızz :49::49::49:

$23+6 gün 2(1).jpg $23+6 gün 2 (2).jpg

Back