- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.181
günaydın canlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerimmm..günaydın canlarrr
günaydın şekerimmm..
bugün tır geçmiş gibi üzerimden..
dün yemeği yedik sonra arkaşlarla bir yere gitik baya geç döndük..
açık hava çarptı biraz saf gibiyimmm
normaldr canım bende öyle olmuştum dün gecede çok geç yattık sabah işe geç kaldık yine yakında kovulmazsam iyidir yani. eşim yaz geldimi gece uykuları haram bütün gece gezer durur evin içinde buda beni huzursuz ediyo bende doğru düzgün uyuyamıyorum. bugün bitsede artık eve gidip adam gibi dinlensek.
gerçi bu hafta annemlere hiç gitmedik akşam annemlere de gitmek istiyorum ama yorgunlukta düşündürüyo beni
aman canım dinlen bu akşam yarın akşam gidersiniz annenlere bence..
ben eşimde olmayınca bir annemlerde bir kvdede iyice düzenim bozuldu..
şükür 1 hafta kaldı..
bu akşamda kv yi istanbula gönderioz haftaya full annemlerdeyimm..
aman boşver bak geçti gitti bile 1 hafta kaldı. ondan sonra evinde rahat edersin zaten yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarsın sen evinde güzelcene dinlenirsin
slm kızlar
kardesım bugun gıtcek bende pazar anneme gıtcem bayram alışverışı yapcaz 2 gun kalcam saçlarımı yaptırcam işlerımı halletcem salı akşamı gelırım herhlade evıme
daha kızıma bayramlık alcaz ilk bayramlığımız
eşimde bır çoçuğu gıydırmek ıstedı bence guzel bı fıkır o işide halletcez....yanı 3 gunun her gunu dolu
haftayada bayram.....ne cabuk vakıt gecıyo
eşekk yaaa bi doğsun sende onu ısırırsın annesini huylandrıp duruyoevet canım..
oğlanda durmuo 2-3 gündür..
sürekli hareket halinde..
dün arkadaşlarla oturuken tekme yemekten kaymasınan bir hal oldum..
gıdıklanıoyorum huylanıyorum..
elim karnımda oturdum valla utandımm
ne güzel düşünmüşsünüz canım durucuğa minicik elbise alın alttan bezi gözüksün çok tatlı oluyolarslm kızlar
kardesım bugun gıtcek bende pazar anneme gıtcem bayram alışverışı yapcaz 2 gun kalcam saçlarımı yaptırcam işlerımı halletcem salı akşamı gelırım herhlade evıme
daha kızıma bayramlık alcaz ilk bayramlığımız
eşimde bır çoçuğu gıydırmek ıstedı bence guzel bı fıkır o işide halletcez....yanı 3 gunun her gunu dolu
haftayada bayram.....ne cabuk vakıt gecıyo
eşekk yaaa bi doğsun sende onu ısırırsın annesini huylandrıp duruyo
ne güzel düşünmüşsünüz canım durucuğa minicik elbise alın alttan bezi gözüksün çok tatlı oluyolar
ayy aynen canım yaa..
amanin duruya ne alıcaksın kız..
ben şu tül etekler oluyor kabarık kısacık onları pek beğeniyorum üstünede ip askılı bir badii tam yemelik olur yaniii...
eşinde çok güzel düşünmüş maşallahh
bende haftaya hep annemde kalıcam bugün kv istanbula gidio..
valla şaka maka geçti ramazan
eşekk yaaa bi doğsun sende onu ısırırsın annesini huylandrıp duruyo
ne güzel düşünmüşsünüz canım durucuğa minicik elbise alın alttan bezi gözüksün çok tatlı oluyolar
günaydın herkezeee
pazartesi ama son 5 gün sonra azıcık bayram tatili
hayırlı bir haber için geldim
zibidi doguma gitti
bugün sezeryan olacak sanıyorumki sabah 9 veya 10 gibi sabah 7 gibi yolda olduklarını söyledi
özelden hangi hastanede yapacagını dogumu merak edenler e bebekten bakmak için bana mesaj atabilirler
günaydınn canım..
zibidi ile dün görüştüm bende..
haberim var bugüm doğum olacağından..Allah yardım etsin bebeişini sağlıkla kucağına alsın inş..
çok uzun zamandır girmedi o da buraya çok özledk..
aslında bu hafta girseydide bir helalleşseydik güzel olurdu..
öykümüz gelliyor maşallahh
yok canım doğum saatini demedi..kacta doguma gırecekmıs bısı dedımı
Allajh kurtarsın ınsallah ne kıorkuyodur ısmdı
günaydın kızlar öykü bebiş gelmiş foto koymuşlarrr
aaa nerede bende bakmam lazımmm