Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya anlamıyom ya annem uyutunca ındırınce uyanmıyo ben yapınca uyanıyo.eğer cok uykusu varsa uyanmıyo oda benım şansıma

canım yavaşça indir beceremiomusun indirmeyi acaba :1::1::1:
hee hemen kaptım kuzum cok güzel bişi almıs ama kocamın bu kadar zevkli oldugunu bilmiyordum :1::1::1:

aman maşallah maşallah de poponu sıkıştır canımm hep devam etsinn bölee :1::1:

anacım erkek aklı hıç çalışmıyo ya.dun ayagında sallıyo bı baktım kızımın başı baya aşağıya kaymış..yukselttım kaldırıp...e nolcak uyuyodu dıyo.yahu uyurda rahat uyusun dımı ya....yok yok babaların aklı bızım gbı işlemıyo ben bunu anladım:1:

:1: erkek milleti işte çocuk uyuyomu uyuyo sorun yok :1:

amin kuzum amin yaa bana o günden beri okadar kibar davranıyorki anlatamam en son kavgamızda zaten aldım karsıma konustum herşey iş olmadıgını en sonunda kendi sonumuzu kendimiz getirecegimizi bunun sonu ayrılık olucanı söledim
onunda sanrım kafasına artık bazı şeyler dank etti bana kaç günden beri okadar sag duyulu ve kibar davranıyorki anlatamam
bazen ama özüne dönmüyor değil döndünde uyarımı yaptıgım an hemen yumusuyor
artık bazı şeyleri daha cok alttan alır olur :1::1::1:
sen le küçük yaramaz nasılsın kuzum

amin kuzum amin yaa bana o günden beri okadar kibar davranıyorki anlatamam en son kavgamızda zaten aldım karsıma konustum herşey iş olmadıgını en sonunda kendi sonumuzu kendimiz getirecegimizi bunun sonu ayrılık olucanı söledim
onunda sanrım kafasına artık bazı şeyler dank etti bana kaç günden beri okadar sag duyulu ve kibar davranıyorki anlatamam
bazen ama özüne dönmüyor değil döndünde uyarımı yaptıgım an hemen yumusuyor
artık bazı şeyleri daha cok alttan alır olur :1::1::1:
sen le küçük yaramaz nasılsın kuzum

biz iyiyiz şükür teyzesi...o içerde tekmeliyor iyiyim ben diyor bende tamam oğluışum diyorumm :1::1:
aman canım hep böle gitsin..
bak bir olay herşeye çözüm oldu inşş..
halletmek istenirse bazı şeyler halledilebilir..hemen bitirmek çözüm değil şekerimm..

alında bebekler anne karnında ne şekillere giriyorler..biz dünyaya geldiklerinde aman dikkat edelim diye bir taraflarımızı yırtıuoruz...acaba erkeklerin yaptığımı doğruu :1::1:

gecmiş olsun kuzum bilmiyordume bende eskisi kadar takip edemez oldum iyi olmana sevindim ama şimdi

sagol cnm.bu arada kunyemı aldın oh sefan olsun:34:

yok kız benım cadı anında uyanıyo.sese cok duyarlı.dedıgım gbı cok uykusu varsa uyumaya devam edıyo.yoksa anasının anasını aglatıyo boyle:1:

aynen ya uyuyomu uyuyo kıt akıllı bu erkekler

biz iyiyiz şükür teyzesi...o içerde tekmeliyor iyiyim ben diyor bende tamam oğluışum diyorumm :1::1:
halletmek istenirse bazı şeyler halledilebilir..hemen bitirmek çözüm değil şekerimm..

alında bebekler anne karnında ne şekillere giriyorler..biz dünyaya geldiklerinde aman dikkat edelim diye bir taraflarımızı yırtıuoruz...acaba erkeklerin yaptığımı doğruu :1::1:

seni dinledim isyancım
artık kendime vakit ayırıyorum kitap okuyorum sitresimi dagıtıp onada kendimede varkit ayırabiiyorum evime 6 da bırakıp gidiyorum
yemegimi yapıyorum aksama geldiğinde coktan işlerim bitiyor oturup yemek yiyoruz
daha cok düzen oturdu yani oda ister istemez yüzüme yansıyor güler yüzlü oluyorum
sanırım etki tepki meselesi
bu sadece iş yerindeki takışmalarımızda azaldı daha cok her seyi şakaya vurur olduk
Allah nazarlardan saklasın ama sen artık sendede bu var bunu yap demesen hala belki biz kavga ediyorduk :1::1::1:
Allah razı olsun senden şekerim
onun şimdi tekmeleri ne güçlüdür ama :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sagol cnm.bu arada kunyemı aldın oh sefan olsun:34:

yok kız benım cadı anında uyanıyo.sese cok duyarlı.dedıgım gbı cok uykusu varsa uyumaya devam edıyo.yoksa anasının anasını aglatıyo boyle:1:

aynen ya uyuyomu uyuyo kıt akıllı bu erkekler

evet kuzum benim evlilik yıldönümüzde 2 sene olduk valla şaka maka 2 gün önce bana süpriz yaptı yemege götürdü gitmiş bana cok zarif bir bileklik almıs okadar begendimki nazarım degcek diye korkuyorum he :nazar::1::1:
senin kız ne yapıyo yaramaz durmuyodur yerinde :1::1::1:
bu arada parmagını nasıl hasarladın sen :26:

evet kuzum benim evlilik yıldönümüzde 2 sene olduk valla şaka maka 2 gün önce bana süpriz yaptı yemege götürdü gitmiş bana cok zarif bir bileklik almıs okadar begendimki nazarım degcek diye korkuyorum he :nazar::1::1:
senin kız ne yapıyo yaramaz durmuyodur yerinde :1::1::1:
bu arada parmagını nasıl hasarladın sen :26:

gule gule kullan cnm.bızımde 2 senemız yaklaşıyor bakalım ne yapacak.gercı yasgunumde aynı ay yaşgunum evlılık yıldomumuz kızımın yasgunu 15 gun arayla.agustos maaşı komple bıze gıdecek sanırım:1:
kızım cam bıberonu fırlattı ben toplarken oldu.baş parmak 6 dıkış yuzuk parmagı 2 dıkış:26:
kızım ayaklandı tutuna tutuna gıdıyo ben hep peşinde evım fayans korkuyorum düşer dıye.hıç oturmuyo:1:

gule gule kullan cnm.bızımde 2 senemız yaklaşıyor bakalım ne yapacak.gercı yasgunumde aynı ay yaşgunum evlılık yıldomumuz kızımın yasgunu 15 gun arayla.agustos maaşı komple bıze gıdecek sanırım:1:
kızım cam bıberonu fırlattı ben toplarken oldu.baş parmak 6 dıkış yuzuk parmagı 2 dıkış:26:
kızım ayaklandı tutuna tutuna gıdıyo ben hep peşinde evım fayans korkuyorum düşer dıye.hıç oturmuyo:1:

ayyy kıyamam yaa 6 dikişş :53::53::53::53:
hiç haberim yoktu kuzum yaa yoksa telden arar gecmiş olsun derdim
gerci neden ben seni hiç arayo buluşmyorsamm
aaa bak şiimdi akıl ettim hee
ben sizi niye gelmedimki bu güne kadar okadar her şeyimi paylaşıyorum ama senin yanna gelmiyorum :1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masaallah oglusuna ısyancım...allahım kucagına almayı nasıp etsın..

acaba ben yasayabılecek mıyım bu duyguları:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

seni dinledim isyancım
artık kendime vakit ayırıyorum kitap okuyorum sitresimi dagıtıp onada kendimede varkit ayırabiiyorum evime 6 da bırakıp gidiyorum
yemegimi yapıyorum aksama geldiğinde coktan işlerim bitiyor oturup yemek yiyoruz
daha cok düzen oturdu yani oda ister istemez yüzüme yansıyor güler yüzlü oluyorum
sanırım etki tepki meselesi
bu sadece iş yerindeki takışmalarımızda azaldı daha cok her seyi şakaya vurur olduk
Allah nazarlardan saklasın ama sen artık sendede bu var bunu yap demesen hala belki biz kavga ediyorduk :1::1::1:
Allah razı olsun senden şekerim
onun şimdi tekmeleri ne güçlüdür ama :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım ben birşey yapmadım sadece olması gerekeni sööledimmm..
sen bir kadınsın ve çok bunalmıştın bunuda koacana yansıtıodun.. o da aynen sana tepki veriodu..
sadece bir öneri sundum ve işe yaramasına çok sevindim arkadaşımmm..
daha çok güçlü değil teyzesii güçleniyor ama oğluşum yavaş yavaş..
dua edim bizede..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masaallah oglusuna ısyancım...allahım kucagına almayı nasıp etsın..

acaba ben yasayabılecek mıyım bu duyguları:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canımmm Rabbim çok büyükk inşş yaşayacaksın..
ben buradaki tüm kk arakdaşları için dua ediyoerum sende duamdasınn..
Rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın..
hiç kimseyi kucağu boş bırakmasınn inşşş

ayy yerim ben seni dünür olalım dimii :1: inş evlilik yıldönümünde sürpriz yapabilirim kocaacımaa gerçi ilk seferki kadar heyecanlı olurmu bilmem ama yinede güzel olur :1:

tabii kız dünür olalımm senin kızı yaşatırımm benn..
hemen başla çalışmalara süre bitince..:1::1:

ayyy kıyamam yaa 6 dikişş :53::53::53::53:
hiç haberim yoktu kuzum yaa yoksa telden arar gecmiş olsun derdim
gerci neden ben seni hiç arayo buluşmyorsamm
aaa bak şiimdi akıl ettim hee
ben sizi niye gelmedimki bu güne kadar okadar her şeyimi paylaşıyorum ama senin yanna gelmiyorum :1::1::1:

ben dedım sana cnm her zaman beklerım. yada buluşuruz bı şekilde.....
semıksde İzmır de artık ama henuz göruşemedık.evler çok ters ya:ssz:

Back