Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
neden istanbula geçiceksiniz kuzucum yaa o kadar uzak olması nedenki...
uyku deme bana mmousemm yaa ayakta uyuyorummm...
bizimde yarın bölümüm yemeği var..hemde nerede bilin bakalım bizim düğün olduğu yerde :16::16: gidelimde bir yad edelimm düğünümüzü :1::1:
canım bizim iş yerinde ist ve izmit karışık çalışıyoruz ist tarafı daha kalabalık olduğu için genelde o tarafta oluyo organizasyonlar.
gidin bakalım eski günleri yad edin :9:
ya eşim in arkadaşının eşide gitcekmiş
eşim sende gel dedi değişiklik olur dedi
bende gittim geldik gece saat 3 te evdeyiz şimdi
eşim işe gitti o halde yaaa kıyamam

oh iyi olmuş işte gezmiş görmüş oldun değişiklik olmuş benimde ihtiyacım var şöyle değişik biyerlere gitmeye :31:
kızım yeğenlerinide sev tabide bebiş yapın artık yani bence zamanı geldi :1::49:

canım bizim iş yerinde ist ve izmit karışık çalışıyoruz ist tarafı daha kalabalık olduğu için genelde o tarafta oluyo organizasyonlar.
gidin bakalım eski günleri yad edin :9:

oh iyi olmuş işte gezmiş görmüş oldun değişiklik olmuş benimde ihtiyacım var şöyle değişik biyerlere gitmeye :31:
kızım yeğenlerinide sev tabide bebiş yapın artık yani bence zamanı geldi :1::49:

yad edellimm bakalım şekerimmm...
annuvv kızz yıl dönümümüz geliyorrr heee..
2. yılımı bitircezz şimdikk şakaaa gibbiiiii :52::52::53::53:

bencedeee.. :1::1: amaa benim doğum kışa denk gelio yazın oğluşumla gezerim inşş yaaa :16::16:

evet bak yaz gebelığı zordur ama ıyı yanıda var.şimdi yazın dogursan el kadar bebışle gezemezsın.ama bıraz buyudugunde nasıpse bahar olur yaz olur gezersın.bızde cok cıkıyoruz akşamları.dun parka gıttık mesela.Duru salıncaga bayılıyo sıpa.sallanması bıtınce kendı sallamaya calışıyo çok tatlı oluyo.butun kaydıraklardan kaydırdık tabıkı tutarak.kapalı kaydıraklar var cok guzel babası demez mı bunlara bınemezmı bız asagıdan tutarız dıye:1: manyak mısın sen 10 yasında degıl o 10 aylık dedım:1: erkek aklı ıste:53:

yad edellimm bakalım şekerimmm...
annuvv kızz yıl dönümümüz geliyorrr heee..
2. yılımı bitircezz şimdikk şakaaa gibbiiiii :52::52::53::53:

evet canım 2 yılı bitiricez binlerce şükürler olsun şaka gibi. bazen eşimle düşünüyoruz neler neler yaşamışız. ama hep sabırlı ve mutlu olmuşuz. rabbiim bu günlerimizi aratmasın inşş :16::16:

evet canım 2 yılı bitiricez binlerce şükürler olsun şaka gibi. bazen eşimle düşünüyoruz neler neler yaşamışız. ama hep sabırlı ve mutlu olmuşuz. rabbiim bu günlerimizi aratmasın inşş :16::16:

EVET CANIM YAA...ALLAHIM KÖTÜ ŞEYLERLE SINMASIN İNŞ BİZLERİ...HUZURUMUZ OLSUN HEP İNŞŞŞ :16::16:

evet bak yaz gebelığı zordur ama ıyı yanıda var.şimdi yazın dogursan el kadar bebışle gezemezsın.ama bıraz buyudugunde nasıpse bahar olur yaz olur gezersın.bızde cok cıkıyoruz akşamları.dun parka gıttık mesela.Duru salıncaga bayılıyo sıpa.sallanması bıtınce kendı sallamaya calışıyo çok tatlı oluyo.butun kaydıraklardan kaydırdık tabıkı tutarak.kapalı kaydıraklar var cok guzel babası demez mı bunlara bınemezmı bız asagıdan tutarız dıye:1: manyak mısın sen 10 yasında degıl o 10 aylık dedım:1: erkek aklı ıste:53:

ayy yerimm ben onu yaa..kendi kendini asallıo demekki kuzucukk :1::1:
hahah kocanıda tuttum yani..adam yukardan salacak sen aşağıdan tutucannnn süpermişşş :1::1::1:

EVET CANIM YAA...ALLAHIM KÖTÜ ŞEYLERLE SINMASIN İNŞ BİZLERİ...HUZURUMUZ OLSUN HEP İNŞŞŞ :16::16:

ayy yerimm ben onu yaa..kendi kendini asallıo demekki kuzucukk :1::1:
hahah kocanıda tuttum yani..adam yukardan salacak sen aşağıdan tutucannnn süpermişşş :1::1::1:

anacım erkek aklı hıç çalışmıyo ya.dun ayagında sallıyo bı baktım kızımın başı baya aşağıya kaymış..yukselttım kaldırıp...e nolcak uyuyodu dıyo.yahu uyurda rahat uyusun dımı ya....yok yok babaların aklı bızım gbı işlemıyo ben bunu anladım:1:

anacım erkek aklı hıç çalışmıyo ya.dun ayagında sallıyo bı baktım kızımın başı baya aşağıya kaymış..yukselttım kaldırıp...e nolcak uyuyodu dıyo.yahu uyurda rahat uyusun dımı ya....yok yok babaların aklı bızım gbı işlemıyo ben bunu anladım:1:

kızım onlar rahatlar genişler...
yaratılışları böyleee :1::1:

valla canım aynen öleee...
yahu benim oğlandan dün tam adam akıllı ilk tekmeyi yedim..ne olduğunu anlayamadım bir anda..güm diye vuruverdi sıpacımmm :9::9:

oh oh bol tekmelı gunlerın olsun ınş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kardesım gelıcek bırazdan onu beklıyorum bende.afedersın tuvalete gıtmem lazım acıl Duru ayagımda uyuyo ındırnce uyanıyo çabuk gel dıye mesaj attım:1: durum vahım:26: oda bı dahakıne altına Durunun bezını bagla dıye dalga gecmış delı :)

Son düzenleme:
oh oh bol tekmelı gunlerın olsun ınş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kardesım gelıcek bırazdan onu beklıyorum bende.afedersın tuvalete gıtmem lazım acıl Duru ayagımda uyuyo ındırnce uyanıyo çabuk gel dıye mesaj attım:1: durum vahım:26:

annnucc uyanıncaya kadar ayaktamı uyuyo kızz...keşke indirmeye alıştırabilseydinnn...zboowww hemen gelsin kardeşinn :1::1::1:

Back