- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.021
off sıcak demeyin bana 2-3 kat fazla hissediyorum sıcağı sizdennn
anneannemiz almış dün bunları çarşıdann teyzeleri..
8-9 aylık..
Eki Görüntüle 1185746
Eki Görüntüle 1185747
Annemmmm bunlar ne kadar tatllilar yaaa Allah nazarlardan saklasin seni kuzummm
...
güle güle kullansın canım bebeşin cok tatlılarisyan ben 2 pijma aldım hastaneye lohusa pijaması önden düğmeli normal olursa gecelik ii diyolar ya canım 2 pijma yetiyor ama 1 tane alt pijama yedek koyabilirsin uygun cunku kanama cok oluyo afferdersin gecebiliyor isyan lastikli kilot 3 tane götür kendine böle anne kilodu dikişin olursa gelmesin kendine terlik kış olacagı için yelekte koy ped al yanına fakat cocuk bezi koyular bizim hastane temiz oldugunda yastık yuzu felan götürmedim bebeğe 3 takım koy en az bebeğe 1 hastane çıkışı 2 tane 5 li takım 10 tane bez koy sende kullanabilirsin canım kendinede bebeğede çorap koy bebekler üşüyor canım ben haziranda dogum yaptım yagmurluydu 2 takım giydirdiler üst üste corap giydirdiler bebişe üşüyor bbeğin yatacağı yere ya çarsaf yada 2 penye bataniye al canım birini altına birini bebeğin üstüne örtersiniz cıkstata yün bataniyesi olsun üstüne örtersiniz cıkarırken
kızlar nerdesiniz yaaaa
sibelim nerelerde bu kızzzzzzzzz
citl,prenses,masuem,isyan,kızlar nerdesini zyaaaaaaaaaaaaa
topik çok sessiz ve soğuk
saol canım benim hayırlı cumalar bebişle alısıyoz brbirimizedarısssı basına inşallah canım nasıl gidiyor evlilik artık evdeyim sık sık girecem
saoo teyzessiii tosunumua yakışacak inşşş
kuzucum saol valla hepsini yazdım tek tek..
zaten yün battaniye aldık..
aldıklarım elbümde var şekerim bakabilirsin..
bende 2 battabiye götürcektim zaten 1 paket bebek bezi..
1 paket büyük bez ve birde ped alıcaktım canım..
çok saol hep sana sorarım artık
valla ben kendime kendime dumdumda kaldım burada
mousem gecmiş olsun arkadasım bayan akıllı mujdeli haberi verince cok sevinmiştim okuyunca cok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır... lohusanın duası kabul olurmuş rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah elimizden gelen birsey varsa her zaman yanındayız
günaydın hanımlarrrr
çok fena uykum var yahuuu..sıcaktan uyuyamıyorummm...
mmousemmm hoşgeldinn bebeğimmm
kızlar nerdesiniz yaaaa
sibelim nerelerde bu kızzzzzzzzz
citl,prenses,masuem,isyan,kızlar nerdesini zyaaaaaaaaaaaaa
topik çok sessiz ve soğuk
günaydın hanımlarrrr
çok fena uykum var yahuuu..sıcaktan uyuyamıyorummm...
mmousemmm hoşgeldinn bebeğimmm
ben taktım 1 hhafta sonra canım ama şimdi cok sıcakk
slm kızlar ben geldım
gecmış olsun dıleklerınız için tesekkur ederım. çok sıkıntılı ıkı hafta gecırdım meğer bır parmak bıle ne kadar işe yarıyormuş ınsan vucudunda.Rabbım nasılda yaratmış. ıyıkı annemde kardesımde kaldım yoksa baş edemezdım
gecmışı okuyamadım malum.ama ısyandan duydum mousem çok gecmış olsun cnm.ınan tesellı etmek ıçın soylemıyorum ama butur gebelıklerın arkası cabuk gelıyo arkadaslarımda yasayanlar oldu.Rabbım hayırlısını hayırlı zamanda versın.bır daha zor gunler yaşatmasın
efulım nasıl gırebıldı mı topiğe....
ısyan,citl,krızantem,eflnam,esmersırıne,prenses.....hepınız nasılısnız...
hoşgeldinn canımm..
nasıl oldu parmağın daha iyidir inşş..
özledikk senş..
biz oğluşla iyiyiz çok şükürrr
slm kızlar ben geldım
gecmış olsun dıleklerınız için tesekkur ederım. çok sıkıntılı ıkı hafta gecırdım meğer bır parmak bıle ne kadar işe yarıyormuş ınsan vucudunda.Rabbım nasılda yaratmış. ıyıkı annemde kardesımde kaldım yoksa baş edemezdım
gecmışı okuyamadım malum.ama ısyandan duydum mousem çok gecmış olsun cnm.ınan tesellı etmek ıçın soylemıyorum ama butur gebelıklerın arkası cabuk gelıyo arkadaslarımda yasayanlar oldu.Rabbım hayırlısını hayırlı zamanda versın.bır daha zor gunler yaşatmasın
efulım nasıl gırebıldı mı topiğe....
ısyan,citl,krızantem,eflnam,esmersırıne,prenses.....hepınız nasılısnız...
daha ıyı cnm 6 dıkış olanı zorlamamaya calışıyorum ama çok zor kızım ayaklandı tutuna tutuna gıdıyo her yere.hep peşindeyım.bıde şımardı ıyıce ılgıden yandım ben
hıssetmeye basladınmı artık oğluşunu bakem
bu arada eflnam İzmirdeymış yahu faceden okudum
tetanoz aşımızıda vurundukk teyzeleri...
ağrımız olabilirmişşş
geçmiş olsun size ağrınız olmaz inşş olursada babacığa öptürün kendinizi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?