Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kızz maşallah valla okurken bile hızına yetişemiom seninn..
ohh süper bir hafta sonu olmuş yorgunluğa değer...
ayy sınav çok yaklaştı ben kitap yüzü açmıommm :18::18:

hee iyi o zaman ben fazla beslenmyim diyorum malum kilom var zaten hamileyim diye cozutmıyım dedim
kızım sizde amma geziyosunuz heee ohh ne güzel

hee iyi o zaman ben fazla beslenmyim diyorum malum kilom var zaten hamileyim diye cozutmıyım dedim

bu şekilde beslenmeye başlayalı 1,5 ay falan oldu canım..
1,5 aydada 2 kilo aldımm ama bebişte almıştı tabiii

bu şekilde beslenmeye başlayalı 1,5 ay falan oldu canım..
1,5 aydada 2 kilo aldımm ama bebişte almıştı tabiii

ama senin mide bulantın vardı o sebeple yiyemedin bende öyle bişey yokki aksine acıkıyorum bide elimden geldiği kadar tutuyorum şu anda kendimi 2 hafta sonra ak koyun kara koyun belli olucak

ama senin mide bulantın vardı o sebeple yiyemedin bende öyle bişey yokki aksine acıkıyorum bide elimden geldiği kadar tutuyorum şu anda kendimi 2 hafta sonra ak koyun kara koyun belli olucak

canım çokta yeme tabii..
valla tamam bebeklerimiz sağlıklı olsun inş ta bizlerde öyle aşırı kilo almamıza gerek yok yanii...
nasıl fit şekilde doğuruo sanatçılar falan..
benim arkadaş doğum yaptı 15 gün oldu..13 kilo aldı bebek 3,600 gr doğdu yanii..
bebeği besleyebilmek önemli şekerim aslında..sonuçta bebek maksimum 5 kilo doğar yanii

canım bende sigara gibi bir faktörde var. sigarayı bıraktığım içinde ayrıca kilo alacağım ve bu ortalama 10 kg civarında falan oluyor. bide hamilelik kilosu ekledinmi ohhh yuvarlana yuvarlana gezerim artık

kızz maşallah valla okurken bile hızına yetişemiom seninn..
ohh süper bir hafta sonu olmuş yorgunluğa değer...
ayy sınav çok yaklaştı ben kitap yüzü açmıommm :18::18:

canım konuşmam dahil yazmam ve kısaca her işim hızlıdır
şaka bir yana dün nasıl geçti ben bile anlamadım
allah ailelkerimizi başımızdan eksik etmesin amin.

amanınnn diyene bak kuzum s
sizde az değilsiniz valla görüyorum faceden hep takiptayeim yani seni

canım bende sigara gibi bir faktörde var. sigarayı bıraktığım içinde ayrıca kilo alacağım ve bu ortalama 10 kg civarında falan oluyor. bide hamilelik kilosu ekledinmi ohhh yuvarlana yuvarlana gezerim artık

yok canım ya dikkat edersen almazsın şekerim o kadar...

amanınnn diyene bak kuzum s
sizde az değilsiniz valla görüyorum faceden hep takiptayeim yani seni
yani sana yazarken dinime küfreden müslüman olsa dedim yok kızım siz bizden fazla geziyosunuz en azından sen benden fazla geziyosun
yok canım ya dikkat edersen almazsın şekerim o kadar...

bakak görek isyanımmm

iyi akşamlarr fıstıklar..evimize gidelimmm çok acıktık biz..
patlıcan yemeğim var yanınada cacık yapıcam ohh misss yeterrr

ılk denıze gıdısımı kızımızla cnm.once hoşuna gıttı sonra agladı çıkardık

ıyı beslenıyorsun cnm.yalnız kuru uzum ekle hergun menune.dr bana ılk 3 ay sut cevız ve kuru uzum demıştı

yavrumm o 9 mm olan bebek değilll ilahi sen yaaa kız o kese bebeğin yerleşcezği yer..
daha bebek yeni oluşuyor annesi...
aman ne biliyişm bugün devrelerim yandı
iyi akşamlarr fıstıklar..evimize gidelimmm çok acıktık biz..
patlıcan yemeğim var yanınada cacık yapıcam ohh misss yeterrr
afiyet olsun canımcım iyi akşmlar
ıyı beslenıyorsun cnm.yalnız kuru uzum ekle hergun menune.dr bana ılk 3 ay sut cevız ve kuru uzum demıştı

eklerim canım

nasıl başlasam o kadar konusmusunuzki kızlarrr

Mouse ben hamile olduğumu öğrendiğimde 8 haftalıktım düşün mide bulantılarım sonra başladı 10 haftalık olunca ve bir ay surdu çok sürmedi allahtannn
bide yediklerin iyi bence süt iç bebeğin tombik olur ben çok sut içtim yawwww

isyancmmm bende kestirmemeiştimm saçlarımı öle demişlerdi felaket dokulyorlardı doğumdan sonraa dokuldu yine b ara azaldı gibime geliyor bioblas kullandım azaldı dokulmesii

sibel siz naptınız altın ları 12-13 altın az değil ankarada kiralarım pahalı oldukları semtlerde var biz ucuz semtteyiz aldığımız maaş bu cnm istanbulda maaşlar ii ama evler pahalııı nolck bilmyorummm

Mouse ile elfilam tambir gezginler haaaa

elfulim kitapların çok guzeelllll

günaydın huuu huu
kızlar yıllık ızınlere ne zaman cıkıyorsunuz dıyecegım ama bır avuc ınsan kaldık surada calısan dımı

Günaydınlarrrrrr
Burayı keşfetmekte biraz geç kalmışım:26: 7 Haziran tarihinde evlendim,yeni gelinim,26 yaşındayım,İstanbuldan katılıyoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…