Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
güzelmiş canım. abimin kızı 3 yaşında o artık kullanmıyo onda da aynısı var sanırım ben abiminkini alırım. bu arabalara dün baktık 800 tl civarında en ucuzu. abiminki kırmızı hem cinsiyet sorunuda olmaz. dediğin gibi baktık olmadı 1 yaşında falan en rahat baston oluyo zaten.

hahah hepimiz aynı be yavrum. benim ağustosta 1 kredim biticek iş yerindeki günüm biticek tatil taksiti biticek. kafadna 500 600 tl kalıcak onunla da artık borçları hafifletiriz şu 8 ayda nasip olursa ocaktada 3 5 zam alırız olur olur :9:

olmazsa nolcvak canım mecbur oldurcazz başka yoluu yokk :1::1:

olmazsa nolcvak canım mecbur oldurcazz başka yoluu yokk :1::1:

aynen öyle şimdiden düşünüp hiç kendimi üzemicem nasipten öteye gidilmiyo bu net. bu arada bugün kocamın doğum günü hediye almadım. ama akşam yemeğe götürücemm :)
he bide kızlar ramazanın ilk günü hafta sonuna geliyomuş bende tutmak istiyorum bi sorun olmaz herhalde dimi...

aynen öyle şimdiden düşünüp hiç kendimi üzemicem nasipten öteye gidilmiyo bu net. bu arada bugün kocamın doğum günü hediye almadım. ama akşam yemeğe götürücemm :)
he bide kızlar ramazanın ilk günü hafta sonuna geliyomuş bende tutmak istiyorum bi sorun olmaz herhalde dimi...

canım c.tesi bir dene oruç tutmayı ama zorlanırsan diğer gün tutma..hafta içizaten tutma zorlanırsınnn... ben 7-12 hafta arası hep oruç gibiydim çıkarmaktann doktyorum bebek senden besin almıyor korkma demişti..demekki oruç tututabilir..
ben tutmucam oruç çünkü bebiş tamamen benden besleniyor artık...
hadi bakalım nice güzel senelerini olsun..eşinin yeni yaşıda size güzellikler getirsin inşşş

Son düzenleme:
canım c.tesi bir dene oruç tutmayı ama zorlanırsan diğer gün tutma..hafta içizaten tutma zorlanırsınnn... ben 7-12 hafta arası hep oruç gibiydim çıkarmaktann doktyorum bebek senden besin almıyor korkma demişti..demekki oruç tututabilir..
ben tutmucam oruç çünkü bebiş tamamen benden besleniyor artık...
hadi bakalım nice güzel senelerini olsun..eşinin yeni yaşıda size güzellikler getirsin inşşş

amin kuzum yeni yaşında yeni bir hayata adım atacağımızı öğrendik inş bundan sonrasıda hayırlı olur.
canım hafta içi tutmaya cesaret edemem günler çok uzun ama ilk gün tutmak istiyorum rabbim nasip ederse :16:

amin kuzum yeni yaşında yeni bir hayata adım atacağımızı öğrendik inş bundan sonrasıda hayırlı olur.
canım hafta içi tutmaya cesaret edemem günler çok uzun ama ilk gün tutmak istiyorum rabbim nasip ederse :16:

inş canım bende tutmak isterdim ilk gün ama benim şimdi acıkınca mide bulantım başlıyor hiç riske atamıcam..
zaten eşim asla tutturmam zorla ağzına tıkarım birşeyler diyprr :9::9:

yok yok kestirme benim saç şeklimi biliyosun ön uzun arka kısa saçlarımda beyazlar çok maymuna benzerim 8 ay sonra ama ne boyatırım nede kestiririm. gerçi 3 aydan sonra boyatılabiliyomuş ama kestirmem yani :ssz:
bende kesinlikle boyatmam canım..
doğal boyalar oluyormuş olsun onlara güvenemem yaa..
ama kestime işine gelince çok dökülüyor dayanamam sanırım

Bişi olmaz canım kestir sen :) Dökülüp psikolojinin bozulmasından daha hayırlıdır. Veren Allah alan Allah böyle seylere sakın inanma

biraz daha bekleyimm eğer böyle devam ederse kesin kestiririm canımm..

Ben kestirdim, bi kere daha kestirmeyi düşünüyorum. Saç kestirmek ile bebek ömrü nasıl doğru orantılı olabilir ayol, nerede bunun mantığı integrali??

doğru orantı aramaya gerek yok hurafe zten onu biliyoruz. ama bu evlat yani eskilerin atasözlerine vs baktığın zaman hepsinin bi anlamı geçmişi var. buda eskilrden gelen bişey olduğu için insan tedirgin oluyo. gerçekçiliğini sorgulamıyoruz yani...

demi ama böyle beni korkutuolarrr :36::36::9::9::9:

Başta nazara da inanmıyordum, okudum araştırdım fiziksel enerji toplanması, kuantum türev integral hmm dedim hurafe değil bu enerji patlaması ve inandım. Ama bana diyiverin saç kesilince şöyle big bang olur böyle metan patlaması olur he tamam inanayım. Ama kara kedi görünce 3 kere saçını çekme mantığı ile aynı gelen bi hurafeye, açıklama yapmadan inanmayı tabisi tercih etmiyorum.
Kuranda yazıyo mu arkadaş?
Kes kızım ya, dökülen saç insanı çileden çıkarır

doğru orantı aramaya gerek yok hurafe zten onu biliyoruz. ama bu evlat yani eskilerin atasözlerine vs baktığın zaman hepsinin bi anlamı geçmişi var. buda eskilrden gelen bişey olduğu için insan tedirgin oluyo. gerçekçiliğini sorgulamıyoruz yani...

ben bir ara araştırmıştım canım..
saç kestirmek iyi değil diye bu yüzden demişler sanırım..
saçların içind eolan vitaminler varmış..
saçı kestirdiğin zaman orası kendini tamamlayıncaya kadar biraz daha fazla vitamin alırmış falan felan..
sanırım bu yüzden etkisi olabilir..geçmişte kesinlikle bunlardan faydalanmışlardır..

Haklısın da eskiler akacak kan damarda da durmaz derler, çok üzmeye gerek yok kendimizi, sana da hayırlı olsun 7 aylık taze anne adayıymışsın :) Ben 7 haftada öğrenmiştim hamile olduğumu. Ne heyecanlısındır şimdi ay :)

ben bir ara araştırmıştım canım..
saç kestirmek iyi değil diye bu yüzden demişler sanırım..
saçların içind eolan vitaminler varmış..
saçı kestirdiğin zaman orası kendini tamamlayıncaya kadar biraz daha fazla vitamin alırmış falan felan..
sanırım bu yüzden etkisi olabilir..geçmişte kesinlikle bunlardan faydalanmışlardır..

bir sebebi varmış demekki :ssz: amannn isteyen kestirir istemeyen kestirmez bu herkesin kendi inancı. ben hurafede olsa yapmam abi insan neler çekiyo sahip olmak için 8 ayda saçımı kestirmezsem ölmem sanırım..

Haklısın da eskiler akacak kan damarda da durmaz derler, çok üzmeye gerek yok kendimizi, sana da hayırlı olsun 7 aylık taze anne adayıymışsın :) Ben 7 haftada öğrenmiştim hamile olduğumu. Ne heyecanlısındır şimdi ay :)

sana da hayırlı olsun. heyecan değilde korku var işte. daha bir kere gittik dr a sadece kese gördük. temmuz ilk haftası gidicez. çok şükür mide bulantı vs olmadığı için pek hamileymişim gibi hissetmiyorum. o sebeple tedirginlik var içimde. sağlıkla hepimz kucağımıza alırız inşşş :16:

Back