Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Benim yazdiklarimi da kimse tinlamamis sagolun kizlar :36:

Hafta sonu kitap aldim kendime insaAllah okurum ve kizimda istifade eder:

$IMG_20140621_170131.jpg

Kizima da ciciler aldik :12:

Cok güzel bir rüya gördüm hafta sonu :16:
Kizimla ve eltimle gezmeye gitmisiz göya.
Kizim arabanin icinde baya baya gördüm kendisini.
Öyle bi güldü ki bana :17: gercek gibiydi yaa..
Tam egildim agzina emzik vericem kustu :1:
Eltime diyorum 'al yengesi sen tut bende temizleyim arabayi'..
Arkadasima yazdim hemen oda diyor bende dogumdan önce görmüstüm bebegimi dogdugunda da ayni rüyamda ki gibiydi dedi :16:

Yarin da annemlere gidiyorum kontrollerim var insaAllah minik prensesim iyidir.
Dönüs tarihim belli aslinda ama belki daha erken gelirim belki daha gec bakalim.

Son düzenleme:
Oh iyi yaptin dikkat ettikten sonra bir sey olmaz evde dur dur insan bunaliyor gercekten.
Güle güle giyin insaAllah.

saol canım..
evet yaa çok sıkılmıştım cidden iyi geldi canım..
bu arada ben hala bebeği hissedemiyorum çok moralim bozuluo yaaa

ya ben çok dayanamadığım zaman yapıyorum o işi işte prikoloji bozulma evresinde. vicdan azabım var ama elimde değil. büyük oranda rahatladım. en azından şu beni rahatlattı çok kötü olduğum zaman içebilirim. dün akşam eşim içti yanımda içirdim özellikle hiç içmek içimden gelmedi. zamanla toparlıcam inşşş

canım ben pantolonu çok beğendim. şu kalp atışlarını bi duyalım hayırlısıyla bende kendime 2 pantolon bikaç üst falan alıcam. daha erken ama normal pantolonlarım hep dar gerçi taytta alabilriim bilmiyorum. temmuz ilk haftası dr gidelim ondan sonra bakıcam :49:

duyacaksın canım o kalp atışlarını..hatta o an emin ol sigaradan birkat daha tiksinceksin gör bak..
şimdi sen sadec kese gördüğün için adapte olamadım şekerim...
2 pantolon 2-3 de badi falan al yeter canım..
ben yazın tayt giyemiyorumm yaa sanki kalçalarımn falan belli oluo..üzerine çok uzun birşeyim yok yazlık..

kızlar meraba kıyafet geliyor genellikle eşimi aileside mevlüt yaptı dandikten kıyafetler geldi hıcbiri güzel değil altın filan takan olmadı orda bikaç kişi para verdi 100 lirası vardı kayınpedeer kıza 50 tl verdi bez alırsın di bende naptım biliyomusunuz bitane küçük altın koydum harcanır gıder kızımın paralaını harcamıyorum mutlaka değerli bişey alıyorummm ben kendi yaptığım evlütte 4 tane olduu çocuj olunca kayınvalide taktı bitane benim bitane vardı evde anneme verdim sen tak die bitanede o vardı işte 6 tane olduu 200 tlsi oldu benim mevlütte bende biraz para biriktirmiştim rapor paramla küçük altınları bozdurdum paralarıda kattım 2 tane burma bilezik oldum yatırım amaçlı nakit para harcanıp giidyooo çocucgunuz paralarını değerlendirin satmıycm ilerde bi zor zamanında yardımı olur.annemgil künye beşik küçük beşik aldı.kayınpeder bilezk görümcede küpe aldı

bu arada ev sahibi 430 yapmış mesaj çekmiş aramıyı adam bi alem yaa 400 düüüü yapmasa ölürrrr yaniii. hala küsüş bu arada dün diyoki bana ben senı savundum neler söledim aileme diyoo inanmıuorum bennnn .sen dedim ailene çok ezdırdın beni dedimmmm.ya kızlar ev alsak bize gore bi ev bulsakkkk offf off 1400 maaş yetmıyo ev nasıl alcz bilmiyorumkiiii

canım 1400 le ev almak gerçekten zor..
ama sende çalışırsan o zaman olabilir şekerimm..
tabi çalışmayı düşünüyormusun bilmiyorum ama..

slm kızlar
ohoh maşallah herkes gezmış.bızde denıze gıttık Durumu denızle tanıştırdık.bı tane foto atarım facemde olmayan arkadaslar ıcın
cute bencede zamanıdır ALLAH aratmasın hayırlısını versın cnm
mouse bırak cnm bahenen olur bak .hem şimdi bırakamzsan emzırme dönemı vs vs hep bebege zarar cnm .mutlaka bırak
efulım buyuler oyle pek takmıyo senın ısırıgın onlara farketmıyo.bende cok tıksınırım
ya kızlar daha oncede sordum bılen yokmu krızantem nerlerde

annuvvv facede bakarım resimlere..
nasıl peki ağladımı sevdimi suyu...

Eki Görüntüle 1165762

Arkadasima yazdim hemen oda diyor bende dogumdan önce görmüstüm bebegimi dogdugunda da ayni rüyamda ki gibiydi dedi :16:

Dönüs tarihim belli aslinda ama belki daha erken gelirim belki daha gec bakalim.

ben neyi görmemişimm yahuu...atlamam pek amaa :1::1:
bu kitapları duymuştum canım..
ne güzel oku bebeğinde hisseder onları...
ben rüyanı acaba eltin hamilemi kalıcak diye yorumladımm canımm...

duyacaksın canım o kalp atışlarını..hatta o an emin ol sigaradan birkat daha tiksinceksin gör bak..
ben yazın tayt giyemiyorumm yaa sanki kalçalarımn falan belli oluo..üzerine çok uzun birşeyim yok yazlık..

inş dediğin gibi olur isyanım hala şaka gibi geliyo zaten inanaıyorum. dr acaba bu haftamı gitsm yaa temmuz ilk hafta gel dedi ama bu hafta gidersem neden geldin demesin adam:31:

saol canım..
evet yaa çok sıkılmıştım cidden iyi geldi canım..
bu arada ben hala bebeği hissedemiyorum çok moralim bozuluo yaaa

canım 1400 le ev almak gerçekten zor..
ama sende çalışırsan o zaman olabilir şekerimm..
tabi çalışmayı düşünüyormusun bilmiyorum ama..

annuvvv facede bakarım resimlere..
nasıl peki ağladımı sevdimi suyu...

ben neyi görmemişimm yahuu...atlamam pek amaa :1::1:
bu kitapları duymuştum canım..
ne güzel oku bebeğinde hisseder onları...
ben rüyanı acaba eltin hamilemi kalıcak diye yorumladımm canımm...

Üzülme canim ya ilk gebelikte gec hiss edilmesi cok normal cünkü nasi bir sey oldugunu bilmiyoruz..
Ikinci gebelikte 16 haftalik bile hiss ediliyormus..
Yakinda sende hiss edeceksin pasani..

:D cuma aksami yazdim biseyler :33:

evet canim sana da tavsiye ederim Efendimiz sav in hayatini ve erkek sahabelerin hayatlarini oku vaktin oldukca..

insaAllah öyle olur cok seviniriz pes pese dogururuz bebegimde yanliz kalmaz :17::49:
yengem hamile kalirsa rüyami anlatirim ona :emir_bebek:

kızlar meraba kıyafet geliyor genellikle eşimi aileside mevlüt yaptı dandikten kıyafetler geldi hıcbiri güzel değil altın filan takan olmadı orda bikaç kişi para verdi 100 lirası vardı kayınpedeer kıza 50 tl verdi bez alırsın di bende naptım biliyomusunuz bitane küçük altın koydum harcanır gıder kızımın paralaını harcamıyorum mutlaka değerli bişey alıyorummm ben kendi yaptığım evlütte 4 tane olduu çocuj olunca kayınvalide taktı bitane benim bitane vardı evde anneme verdim sen tak die bitanede o vardı işte 6 tane olduu 200 tlsi oldu benim mevlütte bende biraz para biriktirmiştim rapor paramla küçük altınları bozdurdum paralarıda kattım 2 tane burma bilezik oldum yatırım amaçlı nakit para harcanıp giidyooo çocucgunuz paralarını değerlendirin satmıycm ilerde bi zor zamanında yardımı olur.annemgil künye beşik küçük beşik aldı.kayınpeder bilezk görümcede küpe aldı

bu arada ev sahibi 430 yapmış mesaj çekmiş aramıyı adam bi alem yaa 400 düüüü yapmasa ölürrrr yaniii. hala küsüş bu arada dün diyoki bana ben senı savundum neler söledim aileme diyoo inanmıuorum bennnn .sen dedim ailene çok ezdırdın beni dedimmmm.ya kızlar ev alsak bize gore bi ev bulsakkkk offf off 1400 maaş yetmıyo ev nasıl alcz bilmiyorumkiiii

Rabbim gönlünüze göre versin insaAllah siz de bir ev sahibi olursunuz..
Biz 600 TL kredi ödüyorduk o kadar zoruna gidiyor ki insanin..
Simdi 1030 TL kredi ödüyoruz ama biliyoruz ki elimizde bir sey var..
Allah büyük insaAllah bu sIkIntili günlerin sona erecegi zamanlarda gelecek..

Rabbim gönlünüze göre versin insaAllah siz de bir ev sahibi olursunuz..
Biz 600 TL kredi ödüyorduk o kadar zoruna gidiyor ki insanin..
Simdi 1030 TL kredi ödüyoruz ama biliyoruz ki elimizde bir sey var..
Allah büyük insaAllah bu sIkIntili günlerin sona erecegi zamanlarda gelecek..

rabbim bizede ev almayı nasip eder inşşş hatta isteyen herkese...

kız 43O mu daha ne.bızım ev ıkı katı 800 aidatla 825:ssz: zam yapmadan dururlarmı hıç....ALLAH kıralardan kurtarsın hepımızı
bılezık yapmakla en ıyısını yapmışsn.bak bızım 12-13 altından 3 tane kaldı:ssz:

Eki Görüntüle 1165762

ben yazdımya cnm.ruyan hayır olsun ınş.bakın sende ısyanda bu haftalarda mutlaka renklı resım alın.ınanılmaz guzel bırşey kızlar
ısyancım once suyu sevdı sonra agladı
kızlar resım attım bakın prensesıme

rabbim bizede ev almayı nasip eder inşşş hatta isteyen herkese...

Amiiin insaAllah..

Bizde avantaj olan nisanliyken esim beyaz esya ve mobilya taksitlerini ödedi evlendik 2 ay borc ödedik..
Bize düsenleri babam pesin almisti zaten..
O yüzden evlendikten sonra borcumuz olmadi cok sükür..
Sizlerede nasip olacak insaAllah..

kız 43O mu daha ne.bızım ev ıkı katı 800 aidatla 825:ssz: zam yapmadan dururlarmı hıç....ALLAH kıralardan kurtarsın hepımızı
bılezık yapmakla en ıyısını yapmışsn.bak bızım 12-13 altından 3 tane kaldı:ssz:

ben yazdımya cnm.ruyan hayır olsun ınş.bakın sende ısyanda bu haftalarda mutlaka renklı resım alın.ınanılmaz guzel bırşey kızlar
ısyancım once suyu sevdı sonra agladı
kızlar resım attım bakın prensesıme

Yok canim sende yazmadin :33:
Kaynatamla ilgili bisey yazdim filan :1:

Neyse zarari yok bende her zaman her seyi okumaya yetisemiyorum.

Yaa gördüm duru hanimi masAllah subhanAllah coook tatliii :16:

Amiiin insaAllah..

Bizde avantaj olan nisanliyken esim beyaz esya ve mobilya taksitlerini ödedi evlendik 2 ay borc ödedik..
Bize düsenleri babam pesin almisti zaten..
O yüzden evlendikten sonra borcumuz olmadi cok sükür..
Sizlerede nasip olacak insaAllah..

Yok canim sende yazmadin :33:
Kaynatamla ilgili bisey yazdim filan :1:

Neyse zarari yok bende her zaman her seyi okumaya yetisemiyorum.

Yaa gördüm duru hanimi masAllah subhanAllah coook tatliii :16:

yazdım buyukler oyle tıksınmezler ama ben cok iğrenırım yazdım.
sagol cnm buyudu sıpa
bız hala duğun borcu oduyoz düşün:ssz:

yazdım buyukler oyle tıksınmezler ama ben cok iğrenırım yazdım.
sagol cnm buyudu sıpa
bız hala duğun borcu oduyoz düşün:ssz:

hiii o zaman görmedim bak senin yazdigini direk saldiriya gectim :17::33:

ya benim anladigim zaten o canim burda ki cogu arkadas dügünden kalan borclari ödedigi icin suan sIkIntida :50:
insaAllah tez zamanda biter borclariniz..
Rabbim yardimciniz olsun..

$3w1_ideal_miniatura.jpg

Kizlar bebek arabamiz bu olacak bizim..

1 yasindan sonra rahat edemezsek anne bebis baston puset almayi düsünüyorum..

Son düzenleme:
hiii o zaman görmedim bak senin yazdigini direk saldiriya gectim :17::33:

ya benim anladigim zaten o canim burda ki cogu arkadas dügünden kalan borclari ödedigi icin suan sIkIntida :50:
insaAllah tez zamanda biter borclariniz..
Rabbim yardimciniz olsun..

aynen düğün borçları ödencek derken kredi kartları doldu krediler vardı zaten..şimdide onları temizliyoruzz :31::31:

canım sakın 3 tekerli alma..çocuk büyüyünce devrilio bunlar..
arkadaşımda var..bebek 2 yaşında sağa dönünce şak diye düşüverdi..sakın ha sakın...

1 yasindan sonra memnun kalmazsak baston puset alicaz canim..
Her bebek arabasi bir degildir sanirim..

yok canım şikayetleri oku istersenn..
hepsinde var bu sorun tatlım..
neden 2 tane alıcaksınki şekerimm

Baya baya arastirdim canim arabayi :1: Bu hediye geliyor bize o yüzden :P

Kizlar ben kacar :10: annemlere gidince doktordan sonra yazarim insaAllah kizimin son durumunu :16:

Kendinize iyi bakin ve simdiden hayirli Ramazanlar Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin insaAllah..

Eki Görüntüle 1165798

Kizlar bebek arabamiz bu olacak bizim..

1 yasindan sonra rahat edemezsek anne bebis baston puset almayi düsünüyorum..
güzelmiş canım. abimin kızı 3 yaşında o artık kullanmıyo onda da aynısı var sanırım ben abiminkini alırım. bu arabalara dün baktık 800 tl civarında en ucuzu. abiminki kırmızı hem cinsiyet sorunuda olmaz. dediğin gibi baktık olmadı 1 yaşında falan en rahat baston oluyo zaten.
aynen düğün borçları ödencek derken kredi kartları doldu krediler vardı zaten..şimdide onları temizliyoruzz :31::31:
hahah hepimiz aynı be yavrum. benim ağustosta 1 kredim biticek iş yerindeki günüm biticek tatil taksiti biticek. kafadna 500 600 tl kalıcak onunla da artık borçları hafifletiriz şu 8 ayda nasip olursa ocaktada 3 5 zam alırız olur olur :9:

Baya baya arastirdim canim arabayi :1: Bu hediye geliyor bize o yüzden :P

Kizlar ben kacar :10: annemlere gidince doktordan sonra yazarim insaAllah kizimin son durumunu :16:

Kendinize iyi bakin ve simdiden hayirli Ramazanlar Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin insaAllah..

aynen cnm bunlar onerılmıyo.hem pahalılar hem alanlar memnun degıl ama hedıye gelecekse tabıkı idare edersınız şimdilik
resım al efulım renklı resı alın sende ısyanda buhaftalarda super çıkuyo

Back