Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bız çok şıkıştık yalan yok ama ALLAH yardım edıyo gıdıyoz bı şekilde.bıde benım sutum yetmedı kızımın aylık 200 tl sadece mama parası oldu:ssz: halada sıkışığız.eşimlerin maaşında çok guzel bı gelışme oldu ınş yakında başlayacak.yoksa hepten yandık.ama olsun saglık olsun gecer bu gunler elbet

rabbim yardımcımız olsun canım çok umutsuz vaka gibi görmüyorum kendimi sıkıntı evlendiğimizden beri çekiyoruz rabbim beterinden saklasın yeter. kendi yağımızda kavruluyoruz..

cevreler hep kıyafet getıryolar mouse .ısyandada oyle galıbakı umudu yok.benım eşimin koskoca halası 5 lıralık elbıse almış kızıma utanmadan.kv demler utanmadan bır tane ceyrek taktı.beşik bebek arabası aldılar duye galıba.ama benım annemde altında kalmadı hem çeyrek hem kunye kardesımde bılezık taktı kızıma bırde maşallah taktı.gelen altınlardan bırı kuzenımden dığerı arkadasımdan dığer hepsı esımın iş arkadaslarından geldı.yoksa akrabalar nerdeyse elı boş gelecek o derece:53:

aynen canım kv de tyarafından zaten hiçbirşey beklemiyorum..yatağı aldım diye altın bile takcağını zannetmiyorum..
annemlerde zaten herşeyini alıcaklar..birde sanırım babam bana künye takacak..oğluma altın takacak..
erkek lkardeşim bebek arabasını alacak..küçüğümüzde beşik yada ana kucağı alacak..
altın gelecek sayısı çok ama çok az beklentim hiç yok yani

aynen canım kv de tyarafından zaten hiçbirşey beklemiyorum..yatağı aldım diye altın bile takcağını zannetmiyorum..
annemlerde zaten herşeyini alıcaklar..birde sanırım babam bana künye takacak..oğluma altın takacak..
erkek lkardeşim bebek arabasını alacak..küçüğümüzde beşik yada ana kucağı alacak..
altın gelecek sayısı çok ama çok az beklentim hiç yok yani

aman boşver zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisinin hiç önemi yok şu anda..
bu arada benim sigara durumum çok kötü canım çok çekiyo çok sıkıntı yaşıyorum öğle arasında kızlardan bir fırt alıyorum ama vicdan azabı çekiyorum sonra. napıcamı şaşırdım :50:

rabbim yardımcımız olsun canım çok umutsuz vaka gibi görmüyorum kendimi sıkıntı evlendiğimizden beri çekiyoruz rabbim beterinden saklasın yeter. kendi yağımızda kavruluyoruz..

yeter cnm gerısını dusunme ALLAH yardım eder

aman boşver zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisinin hiç önemi yok şu anda..
bu arada benim sigara durumum çok kötü canım çok çekiyo çok sıkıntı yaşıyorum öğle arasında kızlardan bir fırt alıyorum ama vicdan azabı çekiyorum sonra. napıcamı şaşırdım :50:

bırak cnm hem sana bahane olur ne guzel.malesef benım annemde hamılleıklerınde bırakmadan içmiş hep:53:

Canim büyük bir aliskanlik ama birakman.lazim...bebeğini zehirliosun bu şekilde...bir port bile cekmen onun içinne kadar zzaratli ve bebeğinin simdi kalbi oluşup çok önemli..kendini tutamadigin anda karnina Dokun...cebinde sürekli leblebi kuru uzum tasi canin çekince onlariye arkadasim.öyle yspmisti...zor canim çok zor iyi bir anne olabilmek..

Kizlaaar hayatimda cok ilginc bir ilk yasadim hatta kaba tabirle biraz bana göre igrenc :1:

Esimle disari cikti ya kv denin dukkana ugradik mouse isyan caniniz cekmesin :( haslanmis misir aldik yiyoruz ben dedim yiyemiyorum artik bitiremicem kp demesin mi 'kizim ver ben yerim' ben sok tabi :D 'isirdim ama hep' dedim olsun kizim nolcak dedi aldi yedi inanirmisiniz :1:

Ben esim haric kimsenin yedigini ictigini yemem :D esim de diyor babam koyde yetismis hic biseyden igrenmez senin olsun benim olsun yer yani dedi :D

Babannesi nevresim takimi ve pike diktiriyormus kizima bitsinde fotosunu cekeriz 💕 bizde yine bi tulum aldik findik kurdumuza 👗👧💞

Sibelim mouse isyan bizim avusturyada altin adeti yoktur acikcasi.. Uzak olan komsular 5-10-20€ arasi kiyafet alir yakin olan komsular hediye & € hediye ederler.. Aileden olan buyukler altin alir (anneanne babanne dedeler gibi) diger yakin akraba (ki varsa eger amca teyze vs gibi) bebegin ihtiyacini gorur yada daha fazla para verir..

Ben altin hic dusunmedim bile kaldi ki ne kadar gelecegini dusuneyim :D mouse sen 15 yazinca ben torun sayisi sanmistim altinmis meger :1:

Tabi soyle biseyde var Allahima sonsuz sukurler olsun bizim maddi sorunumuz olmayacak kendi yagmizda kavruluyoruz evin kredisi haric borcumuz olsaydi belki bende altin gelirmi gelmezmi diye dusunurdum ⁉

Mouse lüüütfen icme sigara senin icin biliyorum cok zordur ama birakmaya calis.. Sigara alkol icip saglikli cocuk doguranlarda var ama icmemen cok cok daha iyi olacak canim Allah yardimcin olsun 💕

Iyi hafta sonlari 🌸🌸🌸

İyi akşamlar güzeller
Bugün daha iyiyim şükür
Haftasonu teyzem ve evden kaçan kardeeşim gelecekler
Kardeşim nişanlanip bayramdan sonra evlenmeyi planliyor,, bakalim ne olacak
Çocugun ailesiyle beraber yaşayacaklarmiş
Allah akil versin ne diyim
Bizim tek lafimizi ciddiye almayan kiz ,, oglanin annesi kendisini sevsin diye saçini kirmizidan daha hanim hanimcik bi renge boyayacakmiş
Yaziklar olsun diyesim geliyor bu degersizligimize

Canim önceki sayfalarda yazdim ama görmedin sanirim bebegin hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin inşallah :34:

Bi an önce toparlanip gelmem lazim yoksa burasi iyicene anneler topigine dönecek:1:
Eflinam istiyo mu ki çocuk:44:

canım her şerde bir hayır vardır derler
belki kardeşinin evlenmesi onun için hayırdır
bilemeyiz biz rabbim bilir
belki de hidayet sebebi bu olacak sen içini ferah tut gerisini allaha bırak
yada tam terside olabilir allahım esirgesin
o zamanda derki tecrübe ettim belki yine akıllanır

canım burası anneler topiği oldu maaşallah
darısı sana hayırlısı ile
bizdede canım eşim istiyor da bende istiyırum ama böyle nasıl diyim eşim kadar değil gibi
35 yaşındayım ben diyor eşim dün artık baba olmak istiyorum
eee bende 31 yaşındayım ama ben bir rahatım ne biliyim
rabbim aratmadan zamanında versin iniş

Selam kizlar.. Nabersiniz?
Dun aksam sulu gozlulugum tuttu..
Bebegimle ben ailemden uzak olucaz diye salya sumuk agladim iyimi..
Uzaga evnlenmek gercekten zormus..
Ama Allah razi olsun herifimden o benim basima gelen en guzel sey..
Kuzumuzda uzdum ama bugun sanki ustumden bir yük kalkmis gibi hiss ediyorum..
Baya bi takmisim kafaya demek anneanne dede teyzeler kuzenlerden uzakta buyuyecegi icin kizim..
Benim 3-4 cocuk yapmam lazim kalabalik olmamiz lazim :37
Canim ya Allah yardimciniz olsun.
Ben olsam benimde zoruma giderdi kardesinin davranisi.
Ama insaAllah kardesin icin hayirli bir evlilik olur.
Bakarsin evlendikten sonra sizinle olan bu kopuk bag duzelir.
InsaAllah hayirlisi olsun.

Evet canim artik anneler topigi oluyoruz :)) InsaAllah sende zamani gelince katilirsin anne olarak aramiza. Eflinamda istiyor sanirim calismalar basladi. Hayirlisi bakalim.

canım halimize şükür edelim
ya eşlerimiz ailelerimize göndermese idi
bunuda düşün rahatla
nasip herşey herkesin kısmeti farklı olabiliyor
bende annesine yakın oturanlara imrendim hep evlenincede daha iyi anladım
hoş ben 10 günü geçmeden görüyırum yiğenlerimi babamı annemi ablamı vs vs
perşembe günü bakırköye gittik ablam yiğenlerim annem çoook güzel geçti
dönüştede fırtınaya yakalnadım desem yeridir
bizim burda sahilde taş üstünde taş kalmamış

isyan ben normalde 90 kullanan bir bayanım sen 100 e gözlerini belertiyosun ben ne olucam ALlah bilir şimdiden taşıyolar :27:

yaa şu hemen doğum yapıpta eski kilosuna dönenlere hayret ediyorum yaaaa
mankenler nasıl yapiyor anacımmm
demet akalın doğum yaptı kadın 20 gün sonra pırt aynı
hiç mi kilo almadın çatlak olmadı mı memen büyümedi mi
arkadaş aklım almıor benimde

KiZLaR albüme bi kac parca ekledim kuzumun cicilerinden bu sefer görmedim duymadim bilmiyordum diyenlere kizicam ona göre :1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:

SIBELIM naptin dün ne giydin?

ISYAN dün burda da hava cok kötü oldu aksam üstü elektrikler gitti dolu yagdi firtina cikti gök gürlemesi simsek cakmasi ne ararsan vardi..
Allahtan esim ise gidene kadar sakinlesti..

ISTANBULDA HORTUM olmus kizlar etkilenen oldumu?

canım evet tuzla sahilde hortum oldu hatta eşimin tersanesinde olmuş
çok korkmuşlar adamlar
sahildeki cafeler falan talan olmuş hep
rabbim beterinde korusun inş
ben o sırada deniz otobüsünde idim ve dalgalar öyle kuvvetli idikji bir ara baya bir korktuk açıkçası
cicilere bakıyorum hemennnnnnnnnnnnnnnnn

canım sakın yapma
kendini tut biraz
bebişini düşün annesi
o tek bir fırt bile nelere sebep olabiliyor
sen akıllı kadınsın bir sigaraya mı köle olucan
hemen çıkarmaya çalış hayatından o pisi

kızlar perşembe günü ablam annem yiğenlerim bakırköye gittik çok güzel geçti çok eğlendik
atlı karıncaya bindik su havuzu ile ıslandık vs vs
akşamda dönerken fırtınaya yakalandık deniz otobüsünden valla batacaz diye çok korktum
metroyu su basmış mahsur kaldık derken eşiömi aradım geldi aldı beni allah razı olsun ama bir rahmet ki gök delinimiş gibi resm

dün nete giremedim sorun vardı sanırım
evde idim kpss sorularına baktım biraz öylesine yemekte yapmadım işte yapmadım saldın resmen dün

bugünde eşimin dayı oğlunun sünnet mevlüdü var oraya gidicez
altın aldık bizi sarstı biraz
ordanda annemlere gidicez inş
yarında tüm aile pikniğe gidicez
abimler annemler ablamlar biz gelirlerse benim eltimler
onlarda mevlüde gelecek çünkü
inş çoook güzel geçer
halamda gelecekmiş benim
çok mutluyum şu an
eşimi beklicem kalktıp hazırlanamm lazım ama

hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum
sanırım bebek fıkrı kafama gırıyor
hem evlılıgımızın 2.senesı bıtecek hem ege 4.5 yasına dogru gıdıyor aralarındakı fark cok olacak
hem ertele ertele nereye kadar modundadyım o sebeble kısa zamanda saglıklı yasamaya baslamayım kesınlıkle pozitif dusunerek ıcımdekı butun olumsuzlukları yenmelıyım sonra mutlaka doktora gıtmelıyım hem gebelıgı sonlandırana hemde takıbı yapacak olana
ozel saglık sıgortası 3700 cıkıyor 1 senelık 2 senede 7 kusur dıyelım bız ona
oturup o parayı canlı canlı verebılmekte var o kadar zaman beklemekte var
ege gercekten yanlız yanı bunu cok asık net gorebılıyorum kendımı ve aıle hayatımıda buna hazırlamam gerek
tabı bu nereden baksanız en erken 6 ay ıcınde olur :D
oyel suan oyle hıssedıyorum:D

günaydın kızlarrr iyi haftalr olsun inşş. sigara konusunda evet bende olsam aynı şeyleri söylerdim ama hiç o kadar kolay olmuyomuş. Psikolojik olarak bunalıma giriyorum buda bebeğe zarar veriyo maalesef. bi süreye ihtiyacım var. emin olun vicdanımla çok savaşıyorum ve çok ağlıyorum. çıkılmaz noktaya geldimmi 1 2 fırt maalesef alıyorum size yalan söyleyemem. 15 16 senelik alışkanlık bu ha deyince bitecek bişey değil. çok şükür mide bulantım yok o sebeplede kurtulmam çok kolay olmayacak. ama büyük ölçüde alıştım diyebilirim. inş en kısa zamanda o fırtlarda kalmıcak :50:

hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum
hem evlılıgımızın 2.senesı bıtecek hem ege 4.5 yasına dogru gıdıyor aralarındakı fark cok olacak
hem ertele ertele nereye kadar modundadyım o sebeble kısa zamanda saglıklı yasamaya baslamayım kesınlıkle pozitif dusunerek ıcımdekı butun olumsuzlukları yenmelıyım sonra mutlaka doktora gıtmelıyım hem gebelıgı sonlandırana hemde takıbı yapacak olana
ege gercekten yanlız yanı bunu cok asık net gorebılıyorum kendımı ve aıle hayatımıda buna hazırlamam gerek

mantıklı bir karar vermişsin canım kardeş çok önemli bencede egenin bir kardeşe ihtiyacı var. hem yaşta geçiyo malum tam çıtırken bir tane daha doğurabilirsin :1:

günaydın kızlarrr iyi haftalr olsun inşş. sigara konusunda evet bende olsam aynı şeyleri söylerdim ama hiç o kadar kolay olmuyomuş. Psikolojik olarak bunalıma giriyorum buda bebeğe zarar veriyo maalesef. bi süreye ihtiyacım var. emin olun vicdanımla çok savaşıyorum ve çok ağlıyorum. çıkılmaz noktaya geldimmi 1 2 fırt maalesef alıyorum size yalan söyleyemem. 15 16 senelik alışkanlık bu ha deyince bitecek bişey değil. çok şükür mide bulantım yok o sebeplede kurtulmam çok kolay olmayacak. ama büyük ölçüde alıştım diyebilirim. inş en kısa zamanda o fırtlarda kalmıcak :50:

mantıklı bir karar vermişsin canım kardeş çok önemli bencede egenin bir kardeşe ihtiyacı var. hem yaşta geçiyo malum tam çıtırken bir tane daha doğurabilirsin :1:

canım ben seni anlıyorumm hiç kolay değil ama bir şekilde alışacaksın..
bizim burada bir bayan var hamile 35 yaşlarında 6 aylık hamile..öğle aralarında falan hep içiyor durmadann valla ne yalan söyleyim boğazlayasım geliyor yahuu...

hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum

kuzum aklın yolu bir ben hep dedim sana..
kontrol altında hamile kal kesinlikle ama bencede çok ertleme ..
doğru kararı vermişsin bence şekerimm

günaydın hatunlar..
bu hafta sonu uzun zamandan sonra baya gezdimmm :21::21:
cuma akşamları arkadaşşlarla dışarı çıktık..gece yarısı falan benim uykunun iyice bastırması ile eve döndükk :1::1:
c.tesi eşimle alışveriş merkezine gittik gezdik tozduk bir hamile pantolonu aldım iyi oldu..ama mağazda beden kalmayınca bende internetten spiariş ettim...
dünde eşimle öyle behçe dağ park gezdik vallahi..uzubn zamandır yürüyememenin acısını çıkarttım diyebilirimm :1:

hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum

Hayirlisi olsun cute bence dogru bir karar.
Allah bir sekilde yardim eder insaAllah.
Benim ablam 8 yasindayken hamile kaldi tekrar simdi bana hep diyor sakin sakin cok bekleme pes pese yap diyor.

Allah sabrini verir insaAllah.
Bize yazmasi tabii ki kolay.
InsaAllah birakabilirsin.

günaydın hatunlar..
cuma akşamları arkadaşşlarla dışarı çıktık..gece yarısı falan benim uykunun iyice bastırması ile eve döndükk :1::1:
c.tesi eşimle alışveriş merkezine gittik gezdik tozduk bir hamile pantolonu aldım iyi oldu..ama mağazda beden kalmayınca bende internetten spiariş ettim...
dünde eşimle öyle behçe dağ park gezdik vallahi..uzubn zamandır yürüyememenin acısını çıkarttım diyebilirimm :1:

Oh iyi yaptin dikkat ettikten sonra bir sey olmaz evde dur dur insan bunaliyor gercekten.
Güle güle giyin insaAllah.

canım ben seni anlıyorumm hiç kolay değil ama bir şekilde alışacaksın..
bizim burada bir bayan var hamile 35 yaşlarında 6 aylık hamile..öğle aralarında falan hep içiyor durmadann valla ne yalan söyleyim boğazlayasım geliyor yahuu...
ya ben çok dayanamadığım zaman yapıyorum o işi işte prikoloji bozulma evresinde. vicdan azabım var ama elimde değil. büyük oranda rahatladım. en azından şu beni rahatlattı çok kötü olduğum zaman içebilirim. dün akşam eşim içti yanımda içirdim özellikle hiç içmek içimden gelmedi. zamanla toparlıcam inşşş
günaydın hatunlar..

canım ben pantolonu çok beğendim. şu kalp atışlarını bi duyalım hayırlısıyla bende kendime 2 pantolon bikaç üst falan alıcam. daha erken ama normal pantolonlarım hep dar gerçi taytta alabilriim bilmiyorum. temmuz ilk haftası dr gidelim ondan sonra bakıcam :49:

kızlar perşembe günü ablam annem yiğenlerim bakırköye gittik çok güzel geçti çok eğlendik
atlı karıncaya bindik su havuzu ile ıslandık vs vs
akşamda dönerken fırtınaya yakalandık deniz otobüsünden valla batacaz diye çok korktum
metroyu su basmış mahsur kaldık derken eşiömi aradım geldi aldı beni allah razı olsun ama bir rahmet ki gök delinimiş gibi resm

dün nete giremedim sorun vardı sanırım
evde idim kpss sorularına baktım biraz öylesine yemekte yapmadım işte yapmadım saldın resmen dün

bugünde eşimin dayı oğlunun sünnet mevlüdü var oraya gidicez
altın aldık bizi sarstı biraz
ordanda annemlere gidicez inş
yarında tüm aile pikniğe gidicez
abimler annemler ablamlar biz gelirlerse benim eltimler
onlarda mevlüde gelecek çünkü
inş çoook güzel geçer
halamda gelecekmiş benim
çok mutluyum şu an
eşimi beklicem kalktıp hazırlanamm lazım ama

InsaAllah güzel gecmistir canim ne güzel aileyle birlikte vakit gecirebilmek gercekten cok degerli.
Kpss de de insaAllah istedigin sonucu alirsin canim.

slm kızlar
ohoh maşallah herkes gezmış.bızde denıze gıttık Durumu denızle tanıştırdık.bı tane foto atarım facemde olmayan arkadaslar ıcın
cute bencede zamanıdır ALLAH aratmasın hayırlısını versın cnm
mouse bırak cnm bahenen olur bak .hem şimdi bırakamzsan emzırme dönemı vs vs hep bebege zarar cnm .mutlaka bırak
efulım buyuler oyle pek takmıyo senın ısırıgın onlara farketmıyo.bende cok tıksınırım
ya kızlar daha oncede sordum bılen yokmu krızantem nerlerde

cevreler hep kıyafet getıryolar mouse .ısyandada oyle galıbakı umudu yok.benım eşimin koskoca halası 5 lıralık elbıse almış kızıma utanmadan.kv demler utanmadan bır tane ceyrek taktı.beşik bebek arabası aldılar duye galıba.ama benım annemde altında kalmadı hem çeyrek hem kunye kardesımde bılezık taktı kızıma bırde maşallah taktı.gelen altınlardan bırı kuzenımden dığerı arkadasımdan dığer hepsı esımın iş arkadaslarından geldı.yoksa akrabalar nerdeyse elı boş gelecek o derece:53:

kızlar meraba kıyafet geliyor genellikle eşimi aileside mevlüt yaptı dandikten kıyafetler geldi hıcbiri güzel değil altın filan takan olmadı orda bikaç kişi para verdi 100 lirası vardı kayınpedeer kıza 50 tl verdi bez alırsın di bende naptım biliyomusunuz bitane küçük altın koydum harcanır gıder kızımın paralaını harcamıyorum mutlaka değerli bişey alıyorummm ben kendi yaptığım evlütte 4 tane olduu çocuj olunca kayınvalide taktı bitane benim bitane vardı evde anneme verdim sen tak die bitanede o vardı işte 6 tane olduu 200 tlsi oldu benim mevlütte bende biraz para biriktirmiştim rapor paramla küçük altınları bozdurdum paralarıda kattım 2 tane burma bilezik oldum yatırım amaçlı nakit para harcanıp giidyooo çocucgunuz paralarını değerlendirin satmıycm ilerde bi zor zamanında yardımı olur.annemgil künye beşik küçük beşik aldı.kayınpeder bilezk görümcede küpe aldı

bu arada ev sahibi 430 yapmış mesaj çekmiş aramıyı adam bi alem yaa 400 düüüü yapmasa ölürrrr yaniii. hala küsüş bu arada dün diyoki bana ben senı savundum neler söledim aileme diyoo inanmıuorum bennnn .sen dedim ailene çok ezdırdın beni dedimmmm.ya kızlar ev alsak bize gore bi ev bulsakkkk offf off 1400 maaş yetmıyo ev nasıl alcz bilmiyorumkiiii

Son düzenleme:
Back