- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.481
Oh iyi yaptin dikkat ettikten sonra bir sey olmaz evde dur dur insan bunaliyor gercekten.
Güle güle giyin insaAllah.
ya ben çok dayanamadığım zaman yapıyorum o işi işte prikoloji bozulma evresinde. vicdan azabım var ama elimde değil. büyük oranda rahatladım. en azından şu beni rahatlattı çok kötü olduğum zaman içebilirim. dün akşam eşim içti yanımda içirdim özellikle hiç içmek içimden gelmedi. zamanla toparlıcam inşşş
canım ben pantolonu çok beğendim. şu kalp atışlarını bi duyalım hayırlısıyla bende kendime 2 pantolon bikaç üst falan alıcam. daha erken ama normal pantolonlarım hep dar gerçi taytta alabilriim bilmiyorum. temmuz ilk haftası dr gidelim ondan sonra bakıcam
kızlar meraba kıyafet geliyor genellikle eşimi aileside mevlüt yaptı dandikten kıyafetler geldi hıcbiri güzel değil altın filan takan olmadı orda bikaç kişi para verdi 100 lirası vardı kayınpedeer kıza 50 tl verdi bez alırsın di bende naptım biliyomusunuz bitane küçük altın koydum harcanır gıder kızımın paralaını harcamıyorum mutlaka değerli bişey alıyorummm ben kendi yaptığım evlütte 4 tane olduu çocuj olunca kayınvalide taktı bitane benim bitane vardı evde anneme verdim sen tak die bitanede o vardı işte 6 tane olduu 200 tlsi oldu benim mevlütte bende biraz para biriktirmiştim rapor paramla küçük altınları bozdurdum paralarıda kattım 2 tane burma bilezik oldum yatırım amaçlı nakit para harcanıp giidyooo çocucgunuz paralarını değerlendirin satmıycm ilerde bi zor zamanında yardımı olur.annemgil künye beşik küçük beşik aldı.kayınpeder bilezk görümcede küpe aldı
bu arada ev sahibi 430 yapmış mesaj çekmiş aramıyı adam bi alem yaa 400 düüüü yapmasa ölürrrr yaniii. hala küsüş bu arada dün diyoki bana ben senı savundum neler söledim aileme diyoo inanmıuorum bennnn .sen dedim ailene çok ezdırdın beni dedimmmm.ya kızlar ev alsak bize gore bi ev bulsakkkk offf off 1400 maaş yetmıyo ev nasıl alcz bilmiyorumkiiii
slm kızlar
ohoh maşallah herkes gezmış.bızde denıze gıttık Durumu denızle tanıştırdık.bı tane foto atarım facemde olmayan arkadaslar ıcın
cute bencede zamanıdır ALLAH aratmasın hayırlısını versın cnm
mouse bırak cnm bahenen olur bak .hem şimdi bırakamzsan emzırme dönemı vs vs hep bebege zarar cnm .mutlaka bırak
efulım buyuler oyle pek takmıyo senın ısırıgın onlara farketmıyo.bende cok tıksınırım
ya kızlar daha oncede sordum bılen yokmu krızantem nerlerde
Benim yazdiklarimi da kimse tinlamamis sagolun kizlar
Hafta sonu kitap aldim kendime insaAllah okurum ve kizimda istifade eder:
Eki Görüntüle 1165762
Kizima da ciciler aldik
Cok güzel bir rüya gördüm hafta sonu
Kizimla ve eltimle gezmeye gitmisiz göya.
Kizim arabanin icinde baya baya gördüm kendisini.
Öyle bi güldü ki banagercek gibiydi yaa..
Tam egildim agzina emzik vericem kustu
Eltime diyorum 'al yengesi sen tut bende temizleyim arabayi'..
Arkadasima yazdim hemen oda diyor bende dogumdan önce görmüstüm bebegimi dogdugunda da ayni rüyamda ki gibiydi dedi
Yarin da annemlere gidiyorum kontrollerim var insaAllah minik prensesim iyidir.
Dönüs tarihim belli aslinda ama belki daha erken gelirim belki daha gec bakalim.
duyacaksın canım o kalp atışlarını..hatta o an emin ol sigaradan birkat daha tiksinceksin gör bak..
şimdi sen sadec kese gördüğün için adapte olamadım şekerim...
2 pantolon 2-3 de badi falan al yeter canım..
ben yazın tayt giyemiyorumm yaa sanki kalçalarımn falan belli oluo..üzerine çok uzun birşeyim yok yazlık..
saol canım..
evet yaa çok sıkılmıştım cidden iyi geldi canım..
bu arada ben hala bebeği hissedemiyorum çok moralim bozuluo yaaa
duyacaksın canım o kalp atışlarını..hatta o an emin ol sigaradan birkat daha tiksinceksin gör bak..
şimdi sen sadec kese gördüğün için adapte olamadım şekerim...
2 pantolon 2-3 de badi falan al yeter canım..
ben yazın tayt giyemiyorumm yaa sanki kalçalarımn falan belli oluo..üzerine çok uzun birşeyim yok yazlık..
canım 1400 le ev almak gerçekten zor..
ama sende çalışırsan o zaman olabilir şekerimm..
tabi çalışmayı düşünüyormusun bilmiyorum ama..
annuvvv facede bakarım resimlere..
nasıl peki ağladımı sevdimi suyu...
ben neyi görmemişimm yahuu...atlamam pek amaa
bu kitapları duymuştum canım..
ne güzel oku bebeğinde hisseder onları...
ben rüyanı acaba eltin hamilemi kalıcak diye yorumladımm canımm...
kızlar meraba kıyafet geliyor genellikle eşimi aileside mevlüt yaptı dandikten kıyafetler geldi hıcbiri güzel değil altın filan takan olmadı orda bikaç kişi para verdi 100 lirası vardı kayınpedeer kıza 50 tl verdi bez alırsın di bende naptım biliyomusunuz bitane küçük altın koydum harcanır gıder kızımın paralaını harcamıyorum mutlaka değerli bişey alıyorummm ben kendi yaptığım evlütte 4 tane olduu çocuj olunca kayınvalide taktı bitane benim bitane vardı evde anneme verdim sen tak die bitanede o vardı işte 6 tane olduu 200 tlsi oldu benim mevlütte bende biraz para biriktirmiştim rapor paramla küçük altınları bozdurdum paralarıda kattım 2 tane burma bilezik oldum yatırım amaçlı nakit para harcanıp giidyooo çocucgunuz paralarını değerlendirin satmıycm ilerde bi zor zamanında yardımı olur.annemgil künye beşik küçük beşik aldı.kayınpeder bilezk görümcede küpe aldı
bu arada ev sahibi 430 yapmış mesaj çekmiş aramıyı adam bi alem yaa 400 düüüü yapmasa ölürrrr yaniii. hala küsüş bu arada dün diyoki bana ben senı savundum neler söledim aileme diyoo inanmıuorum bennnn .sen dedim ailene çok ezdırdın beni dedimmmm.ya kızlar ev alsak bize gore bi ev bulsakkkk offf off 1400 maaş yetmıyo ev nasıl alcz bilmiyorumkiiii
Rabbim gönlünüze göre versin insaAllah siz de bir ev sahibi olursunuz..
Biz 600 TL kredi ödüyorduk o kadar zoruna gidiyor ki insanin..
Simdi 1030 TL kredi ödüyoruz ama biliyoruz ki elimizde bir sey var..
Allah büyük insaAllah bu sIkIntili günlerin sona erecegi zamanlarda gelecek..
Benim yazdiklarimi da kimse tinlamamis sagolun kizlar
Hafta sonu kitap aldim kendime insaAllah okurum ve kizimda istifade eder:
Eki Görüntüle 1165762
Kizima da ciciler aldik
Cok güzel bir rüya gördüm hafta sonu
Kizimla ve eltimle gezmeye gitmisiz göya.
Kizim arabanin icinde baya baya gördüm kendisini.
Öyle bi güldü ki banagercek gibiydi yaa..
Tam egildim agzina emzik vericem kustu
Eltime diyorum 'al yengesi sen tut bende temizleyim arabayi'..
Arkadasima yazdim hemen oda diyor bende dogumdan önce görmüstüm bebegimi dogdugunda da ayni rüyamda ki gibiydi dedi
Yarin da annemlere gidiyorum kontrollerim var insaAllah minik prensesim iyidir.
Dönüs tarihim belli aslinda ama belki daha erken gelirim belki daha gec bakalim.
rabbim bizede ev almayı nasip eder inşşş hatta isteyen herkese...
kız 43O mu daha ne.bızım ev ıkı katı 800 aidatla 825zam yapmadan dururlarmı hıç....ALLAH kıralardan kurtarsın hepımızı
bılezık yapmakla en ıyısını yapmışsn.bak bızım 12-13 altından 3 tane kaldı
ben yazdımya cnm.ruyan hayır olsun ınş.bakın sende ısyanda bu haftalarda mutlaka renklı resım alın.ınanılmaz guzel bırşey kızlar
ısyancım once suyu sevdı sonra agladı
kızlar resım attım bakın prensesıme
Amiiin insaAllah..
Bizde avantaj olan nisanliyken esim beyaz esya ve mobilya taksitlerini ödedi evlendik 2 ay borc ödedik..
Bize düsenleri babam pesin almisti zaten..
O yüzden evlendikten sonra borcumuz olmadi cok sükür..
Sizlerede nasip olacak insaAllah..
Yok canim sende yazmadin
Kaynatamla ilgili bisey yazdim filan
Neyse zarari yok bende her zaman her seyi okumaya yetisemiyorum.
Yaa gördüm duru hanimi masAllah subhanAllah coook tatliii
yazdım buyukler oyle tıksınmezler ama ben cok iğrenırım yazdım.
sagol cnm buyudu sıpa
bız hala duğun borcu oduyoz düşün
hiii o zaman görmedim bak senin yazdigini direk saldiriya gectim
ya benim anladigim zaten o canim burda ki cogu arkadas dügünden kalan borclari ödedigi icin suan sIkIntida
insaAllah tez zamanda biter borclariniz..
Rabbim yardimciniz olsun..
canım sakın 3 tekerli alma..çocuk büyüyünce devrilio bunlar..
arkadaşımda var..bebek 2 yaşında sağa dönünce şak diye düşüverdi..sakın ha sakın...
aynen düğün borçları ödencek derken kredi kartları doldu krediler vardı zaten..şimdide onları temizliyoruzz
yok canım şikayetleri oku istersenn..1 yasindan sonra memnun kalmazsak baston puset alicaz canim..
Her bebek arabasi bir degildir sanirim..
yok canım şikayetleri oku istersenn..
hepsinde var bu sorun tatlım..
neden 2 tane alıcaksınki şekerimm
güzelmiş canım. abimin kızı 3 yaşında o artık kullanmıyo onda da aynısı var sanırım ben abiminkini alırım. bu arabalara dün baktık 800 tl civarında en ucuzu. abiminki kırmızı hem cinsiyet sorunuda olmaz. dediğin gibi baktık olmadı 1 yaşında falan en rahat baston oluyo zaten.Eki Görüntüle 1165798
Kizlar bebek arabamiz bu olacak bizim..
1 yasindan sonra rahat edemezsek anne bebis baston puset almayi düsünüyorum..
hahah hepimiz aynı be yavrum. benim ağustosta 1 kredim biticek iş yerindeki günüm biticek tatil taksiti biticek. kafadna 500 600 tl kalıcak onunla da artık borçları hafifletiriz şu 8 ayda nasip olursa ocaktada 3 5 zam alırız olur oluraynen düğün borçları ödencek derken kredi kartları doldu krediler vardı zaten..şimdide onları temizliyoruzz
Baya baya arastirdim canim arabayiBu hediye geliyor bize o yüzden
Kizlar ben kacarannemlere gidince doktordan sonra yazarim insaAllah kizimin son durumunu
Kendinize iyi bakin ve simdiden hayirli Ramazanlar Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?