- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.461
bız çok şıkıştık yalan yok ama ALLAH yardım edıyo gıdıyoz bı şekilde.bıde benım sutum yetmedı kızımın aylık 200 tl sadece mama parası olduhalada sıkışığız.eşimlerin maaşında çok guzel bı gelışme oldu ınş yakında başlayacak.yoksa hepten yandık.ama olsun saglık olsun gecer bu gunler elbet
cevreler hep kıyafet getıryolar mouse .ısyandada oyle galıbakı umudu yok.benım eşimin koskoca halası 5 lıralık elbıse almış kızıma utanmadan.kv demler utanmadan bır tane ceyrek taktı.beşik bebek arabası aldılar duye galıba.ama benım annemde altında kalmadı hem çeyrek hem kunye kardesımde bılezık taktı kızıma bırde maşallah taktı.gelen altınlardan bırı kuzenımden dığerı arkadasımdan dığer hepsı esımın iş arkadaslarından geldı.yoksa akrabalar nerdeyse elı boş gelecek o derece
aynen canım kv de tyarafından zaten hiçbirşey beklemiyorum..yatağı aldım diye altın bile takcağını zannetmiyorum..
annemlerde zaten herşeyini alıcaklar..birde sanırım babam bana künye takacak..oğluma altın takacak..
erkek lkardeşim bebek arabasını alacak..küçüğümüzde beşik yada ana kucağı alacak..
altın gelecek sayısı çok ama çok az beklentim hiç yok yani
rabbim yardımcımız olsun canım çok umutsuz vaka gibi görmüyorum kendimi sıkıntı evlendiğimizden beri çekiyoruz rabbim beterinden saklasın yeter. kendi yağımızda kavruluyoruz..
aman boşver zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisinin hiç önemi yok şu anda..
bu arada benim sigara durumum çok kötü canım çok çekiyo çok sıkıntı yaşıyorum öğle arasında kızlardan bir fırt alıyorum ama vicdan azabı çekiyorum sonra. napıcamı şaşırdım
aman boşver zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisinin hiç önemi yok şu anda..
bu arada benim sigara durumum çok kötü canım çok çekiyo çok sıkıntı yaşıyorum öğle arasında kızlardan bir fırt alıyorum ama vicdan azabı çekiyorum sonra. napıcamı şaşırdım
İyi akşamlar güzeller
Bugün daha iyiyim şükür
Haftasonu teyzem ve evden kaçan kardeeşim gelecekler
Kardeşim nişanlanip bayramdan sonra evlenmeyi planliyor,, bakalim ne olacak
Çocugun ailesiyle beraber yaşayacaklarmiş
Allah akil versin ne diyim
Bizim tek lafimizi ciddiye almayan kiz ,, oglanin annesi kendisini sevsin diye saçini kirmizidan daha hanim hanimcik bi renge boyayacakmiş
Yaziklar olsun diyesim geliyor bu degersizligimize
Canim önceki sayfalarda yazdim ama görmedin sanirim bebegin hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin inşallah
Bi an önce toparlanip gelmem lazim yoksa burasi iyicene anneler topigine dönecek
Eflinam istiyo mu ki çocuk:44:
Selam kizlar.. Nabersiniz?
Dun aksam sulu gozlulugum tuttu..
Bebegimle ben ailemden uzak olucaz diye salya sumuk agladim iyimi..
Uzaga evnlenmek gercekten zormus..
Ama Allah razi olsun herifimden o benim basima gelen en guzel sey..
Kuzumuzda uzdum ama bugun sanki ustumden bir yük kalkmis gibi hiss ediyorum..
Baya bi takmisim kafaya demek anneanne dede teyzeler kuzenlerden uzakta buyuyecegi icin kizim..
Benim 3-4 cocuk yapmam lazim kalabalik olmamiz lazim :37
Canim ya Allah yardimciniz olsun.
Ben olsam benimde zoruma giderdi kardesinin davranisi.
Ama insaAllah kardesin icin hayirli bir evlilik olur.
Bakarsin evlendikten sonra sizinle olan bu kopuk bag duzelir.
InsaAllah hayirlisi olsun.
Evet canim artik anneler topigi oluyoruz :)) InsaAllah sende zamani gelince katilirsin anne olarak aramiza. Eflinamda istiyor sanirim calismalar basladi. Hayirlisi bakalim.
isyan ben normalde 90 kullanan bir bayanım sen 100 e gözlerini belertiyosun ben ne olucam ALlah bilir şimdiden taşıyolar
KiZLaR albüme bi kac parca ekledim kuzumun cicilerinden bu sefer görmedim duymadim bilmiyordum diyenlere kizicam ona göre
SIBELIM naptin dün ne giydin?
ISYAN dün burda da hava cok kötü oldu aksam üstü elektrikler gitti dolu yagdi firtina cikti gök gürlemesi simsek cakmasi ne ararsan vardi..
Allahtan esim ise gidene kadar sakinlesti..
ISTANBULDA HORTUM olmus kizlar etkilenen oldumu?
hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum
sanırım bebek fıkrı kafama gırıyor
hem evlılıgımızın 2.senesı bıtecek hem ege 4.5 yasına dogru gıdıyor aralarındakı fark cok olacak
hem ertele ertele nereye kadar modundadyım o sebeble kısa zamanda saglıklı yasamaya baslamayım kesınlıkle pozitif dusunerek ıcımdekı butun olumsuzlukları yenmelıyım sonra mutlaka doktora gıtmelıyım hem gebelıgı sonlandırana hemde takıbı yapacak olana
ozel saglık sıgortası 3700 cıkıyor 1 senelık 2 senede 7 kusur dıyelım bız ona
oturup o parayı canlı canlı verebılmekte var o kadar zaman beklemekte var
ege gercekten yanlız yanı bunu cok asık net gorebılıyorum kendımı ve aıle hayatımıda buna hazırlamam gerek
tabı bu nereden baksanız en erken 6 ay ıcınde olur
oyel suan oyle hıssedıyorum
günaydın kızlarrr iyi haftalr olsun inşş. sigara konusunda evet bende olsam aynı şeyleri söylerdim ama hiç o kadar kolay olmuyomuş. Psikolojik olarak bunalıma giriyorum buda bebeğe zarar veriyo maalesef. bi süreye ihtiyacım var. emin olun vicdanımla çok savaşıyorum ve çok ağlıyorum. çıkılmaz noktaya geldimmi 1 2 fırt maalesef alıyorum size yalan söyleyemem. 15 16 senelik alışkanlık bu ha deyince bitecek bişey değil. çok şükür mide bulantım yok o sebeplede kurtulmam çok kolay olmayacak. ama büyük ölçüde alıştım diyebilirim. inş en kısa zamanda o fırtlarda kalmıcak
mantıklı bir karar vermişsin canım kardeş çok önemli bencede egenin bir kardeşe ihtiyacı var. hem yaşta geçiyo malum tam çıtırken bir tane daha doğurabilirsin
hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum
hem evlılıgımızın 2.senesı bıtecek hem ege 4.5 yasına dogru gıdıyor aralarındakı fark cok olacak
hem ertele ertele nereye kadar modundadyım o sebeble kısa zamanda saglıklı yasamaya baslamayım kesınlıkle pozitif dusunerek ıcımdekı butun olumsuzlukları yenmelıyım sonra mutlaka doktora gıtmelıyım hem gebelıgı sonlandırana hemde takıbı yapacak olana
ege gercekten yanlız yanı bunu cok asık net gorebılıyorum kendımı ve aıle hayatımıda buna hazırlamam gerek
hu huuu günaydın
ıyı haftalar dılıyorum
günaydın kızlarrr iyi haftalr olsun inşş. sigara konusunda evet bende olsam aynı şeyleri söylerdim ama hiç o kadar kolay olmuyomuş. Psikolojik olarak bunalıma giriyorum buda bebeğe zarar veriyo maalesef. bi süreye ihtiyacım var. emin olun vicdanımla çok savaşıyorum ve çok ağlıyorum. çıkılmaz noktaya geldimmi 1 2 fırt maalesef alıyorum size yalan söyleyemem. 15 16 senelik alışkanlık bu ha deyince bitecek bişey değil. çok şükür mide bulantım yok o sebeplede kurtulmam çok kolay olmayacak. ama büyük ölçüde alıştım diyebilirim. inş en kısa zamanda o fırtlarda kalmıcak
mantıklı bir karar vermişsin canım kardeş çok önemli bencede egenin bir kardeşe ihtiyacı var. hem yaşta geçiyo malum tam çıtırken bir tane daha doğurabilirsin
günaydın hatunlar..
bu hafta sonu uzun zamandan sonra baya gezdimmm
cuma akşamları arkadaşşlarla dışarı çıktık..gece yarısı falan benim uykunun iyice bastırması ile eve döndükk
c.tesi eşimle alışveriş merkezine gittik gezdik tozduk bir hamile pantolonu aldım iyi oldu..ama mağazda beden kalmayınca bende internetten spiariş ettim...
dünde eşimle öyle behçe dağ park gezdik vallahi..uzubn zamandır yürüyememenin acısını çıkarttım diyebilirimm
ya ben çok dayanamadığım zaman yapıyorum o işi işte prikoloji bozulma evresinde. vicdan azabım var ama elimde değil. büyük oranda rahatladım. en azından şu beni rahatlattı çok kötü olduğum zaman içebilirim. dün akşam eşim içti yanımda içirdim özellikle hiç içmek içimden gelmedi. zamanla toparlıcam inşşşcanım ben seni anlıyorumm hiç kolay değil ama bir şekilde alışacaksın..
bizim burada bir bayan var hamile 35 yaşlarında 6 aylık hamile..öğle aralarında falan hep içiyor durmadann valla ne yalan söyleyim boğazlayasım geliyor yahuu...
günaydın hatunlar..
bu hafta sonu uzun zamandan sonra baya gezdimmm
cuma akşamları arkadaşşlarla dışarı çıktık..gece yarısı falan benim uykunun iyice bastırması ile eve döndükk
c.tesi eşimle alışveriş merkezine gittik gezdik tozduk bir hamile pantolonu aldım iyi oldu..ama mağazda beden kalmayınca bende internetten spiariş ettim...
dünde eşimle öyle behçe dağ park gezdik vallahi..uzubn zamandır yürüyememenin acısını çıkarttım diyebilirimm
kızlar perşembe günü ablam annem yiğenlerim bakırköye gittik çok güzel geçti çok eğlendik
atlı karıncaya bindik su havuzu ile ıslandık vs vs
akşamda dönerken fırtınaya yakalandık deniz otobüsünden valla batacaz diye çok korktum
metroyu su basmış mahsur kaldık derken eşiömi aradım geldi aldı beni allah razı olsun ama bir rahmet ki gök delinimiş gibi resm
dün nete giremedim sorun vardı sanırım
evde idim kpss sorularına baktım biraz öylesine yemekte yapmadım işte yapmadım saldın resmen dün
bugünde eşimin dayı oğlunun sünnet mevlüdü var oraya gidicez
altın aldık bizi sarstı biraz
ordanda annemlere gidicez inş
yarında tüm aile pikniğe gidicez
abimler annemler ablamlar biz gelirlerse benim eltimler
onlarda mevlüde gelecek çünkü
inş çoook güzel geçer
halamda gelecekmiş benim
çok mutluyum şu an
eşimi beklicem kalktıp hazırlanamm lazım ama
Allah sabrini verir insaAllah.
Bize yazmasi tabii ki kolay.
InsaAllah birakabilirsin.
cevreler hep kıyafet getıryolar mouse .ısyandada oyle galıbakı umudu yok.benım eşimin koskoca halası 5 lıralık elbıse almış kızıma utanmadan.kv demler utanmadan bır tane ceyrek taktı.beşik bebek arabası aldılar duye galıba.ama benım annemde altında kalmadı hem çeyrek hem kunye kardesımde bılezık taktı kızıma bırde maşallah taktı.gelen altınlardan bırı kuzenımden dığerı arkadasımdan dığer hepsı esımın iş arkadaslarından geldı.yoksa akrabalar nerdeyse elı boş gelecek o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?