- 13 Haziran 2011
- 12.662
- 7.708
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.381
ayy tenin iyiymiş canım...
benimde şimdilik çatlak matlak yok..
bende haftada 1-2 zeytin yağı sürüyorum..
kremler çok pahalı ya 100 tl falan
annemlerde kimyasal kullanma çörek otu yağı ve zeytin yağı sür diolar..
topiklerde okudum o pahalı kremleri alıp dünya haritasına dönennler var..yani aslında tenle alakalı naparsan yap çatlıo..
ama tabi nemli tutmak lazım yinede önlemi almak lazım..
aynen kreme gerek yok.bebe yagı en ıyısı bence zeytınyagıda olabılır
zaten senın ıcın erken daha.6 aya gırınce göbek buyumeye baslıyo zaten o zaman kullanırsınız cnm
cidden mi belki fotolarda belli olmuyodur iş yerinde kızlar az dalga geçmiyodu benlekız senin göğüsler o kadar büyükmü yaa..
ama hiç belli değill biliomusunn..
ben 75 takıodum şimdi taşıo..sanırım 85 te falan tamamlarım benn
isyan dr bebeğe bakarken yumurtalara da bakalım bişey varmı temizmi diye tertemiz hiçbişey yok dedi. ben şaşırdım kaldımbebe yağı tüy yapmıo demi kuzum..
bende pko var zaten tüy sorunum az var aman çoğalmasın orman gibi olmayımm
bugün tiril tiril uzun etek giydim..hala eski kıyafetlerimi sığıyorummm...
bugün yine biri senin karnın pek küçük dedi uyuz oldum daha 5 aylığız yahuu dikti herkez karnıma gözünüüü
bebe yağı tüy yapmıo demi kuzum..
bende pko var zaten tüy sorunum az var aman çoğalmasın orman gibi olmayımm
bugün yine biri senin karnın pek küçük dedi uyuz oldum daha 5 aylığız yahuu dikti herkez karnıma gözünüüü
cidden mi belki fotolarda belli olmuyodur iş yerinde kızlar az dalga geçmiyodu benlebende 100 le falan tamamlarım sanırım
isyan dr bebeğe bakarken yumurtalara da bakalım bişey varmı temizmi diye tertemiz hiçbişey yok dedi. ben şaşırdım kaldım
amannn o diyenleri sallama sen. bende yazlık elbiselerimi çıkarıyım. pantolonlarım zaten kilo aldığım için dar geliyodu şimdi giymeye korkuyorum karın bölgesinden düğme yerleri sıkıyo e bebek sıkıya gelirmi bilemedim. ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım
yok cnm hıç yapmadı bende
mouse benım dogumdan once 85 dı.doğumdan sonra 95 dar geldı ama şimdi eskı halıne geldıler ama malesef srkma oldu
ınsan oyle oluyo dımı buyusun gözuksun ıstıyobekle cnm 1 ay sonra farkı göreceksın nasıpse
büyüyonn bari tekkrar küçülmeee ama yahuu demi yaaa
yanı aslında 90-95 ıyıydı beya kuçukluğu dert deegılde sarkma dert :26 :
canım büyüsün istemiom normal gidio..
öyle çokta büyük istemem zatenn..sağlıklı olsun varsın küçük olsun ne önemi var..
ama bu kadınlafa uyuz oluom karnımı inceliyorlar resmenn
hamile kotu için daha erken diye düşünüyırum canım lcwaikiki nin web sitesine bak çok uyguna hamile kıyafetleri var. çok kaliteli almaya gerek yok nasılsa kaç kere giyicez. ordan almayı düşünüyorum benhaddii yaa o kadar varmı eve gidince dikkatli bakıcam fotolarınaaa
benim doktor bakmadı yumurtalara falannn
canım sakın sıkı giyme..
şu anda kesen büyüyor rahatsız olurmuş..
öle sıkıosa ediosa giyme kuzucum doktorum kızdı bana..
hamile kotu al hiç belli olmuo normal kottan farkı yok çokta rahat
biz oğluşumla yemeğe gidiozz teyzelerii..opüldünüzz
Merhaba kizlar nasilsiniz epey oldu giremedim biz cok iyiyiz buyuyoruz yavas yavas cok rahat geciyor bulantim hic olmadi simdilik hersey yolunda cok sukurr
MasAllah canim hep boyle devam eder insaAllah kac haftalik oldu kuzucugun?
canım tekrar geçmiş olsun..
kardeşine denilecek laf yok..
orada sizin kıymetinizi anlarda işte sonu ne olur bilmem...
canım arada bende de oluyor öyle duygusallıklar çok normal..
hem bak yurt dışı olmasına ragmen gidip gelebiliosun çok şükür canım..
ve inş doğumun orada olacak ailen bebeği daha iyi görecek..
hem ana kız birbirinize yeteceksiniz merak etme annesi seni öyle koşturcakki peşinden bunlar aklına gelmicekçç
neyyy 100 den bilemi taşıoduu neyyy
ya demi ama birde o var..
tamam bebişlerimiz için herşeye değer ama sonuçta gencecik hatunlarız kendimizede dikkat etmemiz lazımm...
sibell çatlak kremi ne kullanmıştın..
ben hala başlamadımm
korkma canımm rabbim hayırlı doğumlar versinn.. ben normal doğumu çok istiyordumm.. fakat olmadı biraz sancımın gelmesine rağmen yapamazmışım onu anldım..MasAllah canim yarasin kizimiza
Benim ki biraz psikolojik bi korku ya :/ Ben dogdugumda annemi yogun bakima almislar olumlerden donmus haliyle sonrasinda bir suru ilac hala kullanmasi gereken..
Ilaclarsan dolayi sütü zehirlendi tabi bende hic emmemisim. Bir sefer agzima vermis mi en azindan denemis olsun hak kalmasin uzerinde oda yaramamis bana tabii ki.
Sacma biliyorum ama yine de 'ben emmedim acaba kizimda mi emmeyecek' diye tedirgin oluyorum ..
benımde göğüslerde sarkma oldu kızlar.çok kötu moral bozan bırşey cunku tedavısı yok:26: sadece cerrahı....
Hamilelik tablosunda neden 9haftalik yaziyor:44:
bence karnının kucuk olması cok guzel bısey
ben oyle ıolsun ısterdım
Insallah canimm 8+2 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?