Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen kreme gerek yok.bebe yagı en ıyısı bence zeytınyagıda olabılır
zaten senın ıcın erken daha.6 aya gırınce göbek buyumeye baslıyo zaten o zaman kullanırsınız cnm

aynen kreme gerek yok.bebe yagı en ıyısı bence zeytınyagıda olabılır
zaten senın ıcın erken daha.6 aya gırınce göbek buyumeye baslıyo zaten o zaman kullanırsınız cnm

bebe yağı tüy yapmıo demi kuzum..
bende pko var zaten tüy sorunum az var aman çoğalmasın orman gibi olmayımm

bugün tiril tiril uzun etek giydim..hala eski kıyafetlerimi sığıyorummm...
bugün yine biri senin karnın pek küçük dedi uyuz oldum daha 5 aylığız yahuu dikti herkez karnıma gözünüüü

kız senin göğüsler o kadar büyükmü yaa..
ama hiç belli değill biliomusunn..
ben 75 takıodum şimdi taşıo..sanırım 85 te falan tamamlarım benn
cidden mi belki fotolarda belli olmuyodur iş yerinde kızlar az dalga geçmiyodu benle bende 100 le falan tamamlarım sanırım

bebe yağı tüy yapmıo demi kuzum..
bende pko var zaten tüy sorunum az var aman çoğalmasın orman gibi olmayımm
isyan dr bebeğe bakarken yumurtalara da bakalım bişey varmı temizmi diye tertemiz hiçbişey yok dedi. ben şaşırdım kaldım

bugün yine biri senin karnın pek küçük dedi uyuz oldum daha 5 aylığız yahuu dikti herkez karnıma gözünüüü

amannn o diyenleri sallama sen. bende yazlık elbiselerimi çıkarıyım. pantolonlarım zaten kilo aldığım için dar geliyodu şimdi giymeye korkuyorum karın bölgesinden düğme yerleri sıkıyo e bebek sıkıya gelirmi bilemedim. ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım

ınsan oyle oluyo dımı buyusun gözuksun ıstıyo bekle cnm 1 ay sonra farkı göreceksın nasıpse

haddii yaa o kadar varmı eve gidince dikkatli bakıcam fotolarınaaa
benim doktor bakmadı yumurtalara falannn
canım sakın sıkı giyme..
şu anda kesen büyüyor rahatsız olurmuş..
öle sıkıosa ediosa giyme kuzucum doktorum kızdı bana..
hamile kotu al hiç belli olmuo normal kottan farkı yok çokta rahat

yok cnm hıç yapmadı bende
mouse benım dogumdan once 85 dı.doğumdan sonra 95 dar geldı ama şimdi eskı halıne geldıler ama malesef srkma oldu

büyüyonn bari tekkrar küçülmeee ama yahuu demi yaaa

ınsan oyle oluyo dımı buyusun gözuksun ıstıyo bekle cnm 1 ay sonra farkı göreceksın nasıpse

canım büyüsün istemiom normal gidio..
öyle çokta büyük istemem zatenn..sağlıklı olsun varsın küçük olsun ne önemi var..
ama bu kadınlafa uyuz oluom karnımı inceliyorlar resmenn

takılma cnm onumuzdekı ay hesaplaşırsınız :34 :

hamile kotu için daha erken diye düşünüyırum canım lcwaikiki nin web sitesine bak çok uyguna hamile kıyafetleri var. çok kaliteli almaya gerek yok nasılsa kaç kere giyicez. ordan almayı düşünüyorum ben
biz oğluşumla yemeğe gidiozz teyzelerii..opüldünüzz

afiyet bal şeker olsun inşşş

Merhaba kizlar nasilsiniz epey oldu giremedim biz cok iyiyiz buyuyoruz yavas yavas cok rahat geciyor bulantim hic olmadi simdilik hersey yolunda cok sukurr

Kizlar siz sütyen ölcusunu hep yanlis yaziyosunuz 75-80-85-90 diye ilerleyen sayi sirtinizin genisligini soyler.. A-B-C-D diye ilerleyen cup bedeni gögsünüzün büyüklügunu soyler hatta forumda yanlis bilgi diye bi topic vardi.. Örnegin 85 b kullananlar var ama 75 c kullananlarda var..

Isyan yaaa bak nasil oluyomus bide bana diyosun karnin oyle kucuk degil diye bana insanlar hamile gozu bile bakmiyorlar..

Sanirim bende de catlak olmayacak ablamlarin hic birinde yoktu en son ablam 4uncuyu dogurdu ilk gebeliginde ki gibiydi karni masAllah diyeyim.. Benimde 8-9 aylik halim bile digerlerine nazaran kucuk bi karin olur.. Amaaa catlarsada catlasin yaslaninca nasilsa burusacak

Kizlar esimin ailesi burada ama torun yok torba yok 3 erkek kardes.. Benim gibi 6 kardes 11 torun degil Aileme yazdigim gibi simdi hep gidiyorum keyfime gore bebegim 2-3 yasina gelene kadar da giderim.. Ama ben burayi sectim burada bir gelecegim olacak.. Bebegim okula baslayacak ikinci cocuk gelecek cok daha zor olacak annemlere gitmem.. Annemler yine gelirler ama ablamlar yegenlerim sende bir maddi manevi imkan varsa anca.. Buda uzuyor insani iste.. Ama olsuuuun saglik olsun yine baslamayayim zirlamaya varliklari yeter 💞

bence karnının kucuk olması cok guzel bısey
ben oyle ıolsun ısterdım

100 ama taşan bir 100 hamişlerimizide görcezz bakalım kaç olcak göğüslerr ben de hiç çatlamadım kızlar dalin yeşil aleoveralı katı bebek yağını kullandım.. kime önerdiysem ne doğumdan önce nede sonra çatladı 6.aydan sonra hergün 1 kere sürmeniz yeterli zaten sulu olmadığı için tende kalıyorr ..

korkma canımm rabbim hayırlı doğumlar versinn.. ben normal doğumu çok istiyordumm.. fakat olmadı biraz sancımın gelmesine rağmen yapamazmışım onu anldım..

benımde göğüslerde sarkma oldu kızlar.çok kötu moral bozan bırşey cunku tedavısı yok:26: sadece cerrahı....

göğüsler için kuaförüm yazları buz sürmüş soğuk su ile ovalamış.. ne kadar doğru bilemiyorum ama..

bence karnının kucuk olması cok guzel bısey
ben oyle ıolsun ısterdım

Ya illa ki avantaklari cok canim hele ki yaz aylarinda hamileysen. Ama ne bileyim kocaman gobisli bi hamile olacagimi hayal ettim hep :)) sonra insanlar da abuk subuk laf edince iyice moralin bozuluyor.. Nazli kizim annesine rahat nefes aldiriyor bunca aydir icede yeri genis demek ki hihi 💕👧

Insallah canimm 8+2 olduk

MasAllah canim 40 inci hatayi da goreceksiniz insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…