Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Ben dün bebek görmeye gittigimde cok sasirdim ne kadar buyumus arkidisin gögusleri diye :1:

Benim simdi bir cup fark var eskiye göre doguma kadar nasil olur bakicaz bide onlari tasimak var :/ ablam suan cok rahatsiz cunku zaten buyuk olan gogusleri gercekten baya bi buyudu..

Ama süt olsunda büyük gogusu olmayan arkadaslarimda var sapur supur emiyor bebisleri :1:

Bide ezirmeden sonra sarkik goguslerimizi konusuruz :D

Ben dün bebek görmeye gittigimde cok sasirdim ne kadar buyumus arkidisin gögusleri diye :1:

Benim simdi bir cup fark var eskiye göre doguma kadar nasil olur bakicaz bide onlari tasimak var :/ ablam suan cok rahatsiz cunku zaten buyuk olan gogusleri gercekten baya bi buyudu..

Ama süt olsunda büyük gogusu olmayan arkadaslarimda var sapur supur emiyor bebisleri :1:

Bide ezirmeden sonra sarkik goguslerimizi konusuruz :D

evett canım bende ablan gibiyim sığdıramıyodum doğum yaptığım ilk aylarda taşıyamıyodum.. hele birde arabada giderken tümsekten geçiliyor ya ayyy nasıl sızlıyordu göğüslerimm üzerine bile yatamıyordum .. ama insan alışlıyor zamanla .. sarkmalar için napcaz bilmem çekiyolar emerken bide :9:

kendimi bebek gibi hissediomm ayy :1::1:

benim göğüslerim büyümeye başladı damarlar ortaya çıktı..
eşim ne dedi bil bakalımm geçen gün bana..damızlığa hazırlıo kendini dedi..
yapıştırdım bir tane valla şaka yaptım yaktınn yaa diyor..
koluna iyi bir şaplak geçirdim ama :9::9:
ne güzel işte :16: abim yengem emzirdiği zamanlarda çocuğu emdirmesi için mööö diye çağırıyodu sanırım bütün eşler aynı muameleyi yapıyo. benim zaten büyüktü şu anda da kocaman doğuma kadar ne olr Allah bilir :1:
kıslarrrr napıyorsunuzzz.. dün kızım uyandı diye birden kapattım o gidişş gittimm :9: çok yorulduk bugün eşimle ev baktık ama bulamadık kafamıza uygun birşeylerr kiralık ev parmakla sayılacak kadarr ... mouse bebişinnn hayırlı olsunnn canımm çok sevindimmm..sibelcim eşinle konuşman çok iyi olmuşş.. citl eşinle aranın böyle olmasına üzüldüm cnm bebeğinede yansırr.. çok iyi anlıyorum seni.. benim eşimde kızımız olduktan sonra anneci oldu sinir ediyor beni bazenn.. eflinam yazıştık mı hatırlamıyorum .. eskiden çok girerdim çalışırken artık bebeğim dolayısıyla işi erteledim. adanadaydım eşimin işi dolayısıyla artık ankarada yaşıcaz.. hayırlısı artıkk.. esmer şirineyede herkesten selam iletirimm

teşekkür ederim canımm :16:

evett canım bende ablan gibiyim sığdıramıyodum doğum yaptığım ilk aylarda taşıyamıyodum.. hele birde arabada giderken tümsekten geçiliyor ya ayyy nasıl sızlıyordu göğüslerimm üzerine bile yatamıyordum .. ama insan alışlıyor zamanla .. sarkmalar için napcaz bilmem çekiyolar emerken bide :9:

Hangi cup giyosun sen? Sütyen bulmakta zorlanirsiniz siz :1: gülüyorum ama saglik acisindan da zor bi durum aslinda dimi (ablamdan bildigim kadariyla omuz ve bel acisindan ozellikle zormus).

Ben öyle tahmin ediyorum ki bende en fazla D cup olur suan C deyim.

Ablamin 4 uncu cocugu hepsinde de guzelce emzirdi sarkmayi sen dusun :D

Ama olsun dimi annelik gibi kutsal bir duyguyu tatmak var canimiza ihtiyaci olan en onemli besini verebilmek var :16:

ne güzel işte :16: abim yengem emzirdiği zamanlarda çocuğu emdirmesi için mööö diye çağırıyodu sanırım bütün eşler aynı muameleyi yapıyo. benim zaten büyüktü şu anda da kocaman doğuma kadar ne olr Allah bilir :1:teşekkür ederim canımm :16:

kızımızz bazen beni görünce başkasında durmuyor baba da bile eşim diyor ki seni süt olarak görüyorr seni görünce meme aklına geliyor diyorr :9::9:

Hangi cup giyosun sen? Sütyen bulmakta zorlanirsiniz siz :1: gülüyorum ama saglik acisindan da zor bi durum aslinda dimi (ablamdan bildigim kadariyla omuz ve bel acisindan ozellikle zormus).

Ben öyle tahmin ediyorum ki bende en fazla D cup olur suan C deyim.

Ablamin 4 uncu cocugu hepsinde de guzelce emzirdi sarkmayi sen dusun :D

Ama olsun dimi annelik gibi kutsal bir duyguyu tatmak var canimiza ihtiyaci olan en onemli besini verebilmek var :16:
evett zor oluyordu ilk başlarda .. 100 aldığımı bilirim ve düz penyelerden .. şimdi çok şükür iniyolarda desteklilere geçtim :9::9:

kızımızz bazen beni görünce başkasında durmuyor baba da bile eşim diyor ki seni süt olarak görüyorr seni görünce meme aklına geliyor diyorr :9::9:

evett zor oluyordu ilk başlarda .. 100 aldığımı bilirim ve düz penyelerden .. şimdi çok şükür iniyolarda desteklilere geçtim :9::9:

süt olarak mi görüyor seni :1: hehehe :D

canim 100 sirt olcun oluyor.. cup bedeni a/b/c/d diye gidiyor :D

ay hayirlisiyla bi dogurayim da insaAllah sütüm gelir ve insaAllah emzirebilirim..

süt olarak mi görüyor seni :1: hehehe :D

canim 100 sirt olcun oluyor.. cup bedeni a/b/c/d diye gidiyor :D

ay hayirlisiyla bi dogurayim da insaAllah sütüm gelir ve insaAllah emzirebilirim..

büyüdükten sonra cup a dikkat etmedim canım rast gele 100 buldummu alıyordum :9::9: inşallahh emzirirsin canımm dünyanın en güzel duygusu .. keşke hep emseler şuan 6 buçuk aylık oldu ek gıdada alıyor zor oluyor ek gıda vermesi yemiyor ağzını açmıyor ama memeye saldırıyorr :9:

büyüdükten sonra cup a dikkat etmedim canım rast gele 100 buldummu alıyordum :9::9: inşallahh emzirirsin canımm dünyanın en güzel duygusu .. keşke hep emseler şuan 6 buçuk aylık oldu ek gıdada alıyor zor oluyor ek gıda vermesi yemiyor ağzını açmıyor ama memeye saldırıyorr :9:

MasAllah canim yarasin kizimiza :16:

Benim ki biraz psikolojik bi korku ya :/ Ben dogdugumda annemi yogun bakima almislar olumlerden donmus haliyle sonrasinda bir suru ilac hala kullanmasi gereken..

Ilaclarsan dolayi sütü zehirlendi tabi bende hic emmemisim. Bir sefer agzima vermis mi en azindan denemis olsun hak kalmasin uzerinde oda yaramamis bana tabii ki.

Sacma biliyorum ama yine de 'ben emmedim acaba kizimda mi emmeyecek' diye tedirgin oluyorum ..

İyi akşamlar güzeller
Bugün daha iyiyim şükür
Haftasonu teyzem ve evden kaçan kardeeşim gelecekler
Kardeşim nişanlanip bayramdan sonra evlenmeyi planliyor,, bakalim ne olacak
Çocugun ailesiyle beraber yaşayacaklarmiş
Allah akil versin ne diyim
Bizim tek lafimizi ciddiye almayan kiz ,, oglanin annesi kendisini sevsin diye saçini kirmizidan daha hanim hanimcik bi renge boyayacakmiş
Yaziklar olsun diyesim geliyor bu degersizligimize

aynen öyle canım hele benim için daha çok erken bunları düşünmek için şimdi tek istediğim miniciğimin kalp pıt pıt larını duymak :52:
Canim önceki sayfalarda yazdim ama görmedin sanirim bebegin hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin inşallah :34:

Bi an önce toparlanip gelmem lazim yoksa burasi iyicene anneler topigine dönecek:1:
Eflinam istiyo mu ki çocuk:44:

Son düzenleme:
Selam kizlar.. Nabersiniz?
Dun aksam sulu gozlulugum tuttu..
Bebegimle ben ailemden uzak olucaz diye salya sumuk agladim iyimi..
Uzaga evnlenmek gercekten zormus..
Ama Allah razi olsun herifimden o benim basima gelen en guzel sey..
Kuzumuzda uzdum ama bugun sanki ustumden bir yük kalkmis gibi hiss ediyorum..
Baya bi takmisim kafaya demek anneanne dede teyzeler kuzenlerden uzakta buyuyecegi icin kizim..
Benim 3-4 cocuk yapmam lazim kalabalik olmamiz lazim :37:

İyi akşamlar güzeller
Bugün daha iyiyim şükür
Bizim tek lafimizi ciddiye almayan kiz ,, oglanin annesi kendisini sevsin diye saçini kirmizidan daha hanim hanimcik bi renge boyayacakmiş

Canim önceki sayfalarda yazdim ama görmedin sanirim bebegin hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin inşallah :34:

Bi an önce toparlanip gelmem lazim yoksa burasi iyicene anneler topigine dönecek:1:

Canim ya Allah yardimciniz olsun.
Ben olsam benimde zoruma giderdi kardesinin davranisi.
Ama insaAllah kardesin icin hayirli bir evlilik olur.
Bakarsin evlendikten sonra sizinle olan bu kopuk bag duzelir.
InsaAllah hayirlisi olsun.

Evet canim artik anneler topigi oluyoruz :)) InsaAllah sende zamani gelince katilirsin anne olarak aramiza. Eflinamda istiyor sanirim calismalar basladi. Hayirlisi bakalim.

Baya bi takmisim kafaya demek anneanne dede teyzeler kuzenlerden uzakta buyuyecegi icin kizim..

oy kıyamam yaaa ablamda ist evlendiğinde aynı şeyleri sylüyodu o zaman uzaklar bu kadar yakın değildi. kızı olduktan sonra tek arkadaşım benim diyodu. senin bebişte senin arkadaşın olucak siz birbirinize yetersiniz. zamanı gelince kuzenlerinide tanır merak etme :34:

oy kıyamam yaaa ablamda ist evlendiğinde aynı şeyleri sylüyodu o zaman uzaklar bu kadar yakın değildi. kızı olduktan sonra tek arkadaşım benim diyodu. senin bebişte senin arkadaşın olucak siz birbirinize yetersiniz. zamanı gelince kuzenlerinide tanır merak etme :34:

ya ablani cok iyi anliyorum canim :(
bende bu yuzden iyi ki ilk kizim olacak diyorum bana arkadas olur insaAllah..
simdi gidip geliyorum istedigim zaman..
ama biliyorum ki 2-3 sene sonra bu boyle ol(a)mayacak..
seneden seneye gorusecegiz..
ben hep kalabalikta buyudum ya biraz buruk icim yani ama insaAllah alisicam kizim sagkikli olsunda :)

İyi akşamlar güzeller
Bugün daha iyiyim şükür

canım tekrar geçmiş olsun..
kardeşine denilecek laf yok..
orada sizin kıymetinizi anlarda işte sonu ne olur bilmem...

Canim ya Allah yardimciniz olsun.
Ben olsam benimde zoruma giderdi kardesinin davranisi.
Ama insaAllah kardesin icin hayirli bir evlilik olur.
Bakarsin evlendikten sonra sizinle olan bu kopuk bag duzelir.
InsaAllah hayirlisi olsun.

Evet canim artik anneler topigi oluyoruz :)) InsaAllah sende zamani gelince katilirsin anne olarak aramiza. Eflinamda istiyor sanirim calismalar basladi. Hayirlisi bakalim.

canım arada bende de oluyor öyle duygusallıklar çok normal..
hem bak yurt dışı olmasına ragmen gidip gelebiliosun çok şükür canım..
ve inş doğumun orada olacak ailen bebeği daha iyi görecek..
hem ana kız birbirinize yeteceksiniz merak etme annesi seni öyle koşturcakki peşinden bunlar aklına gelmicekçç

neyyy 100 den bilemi taşıoduu neyyy :53::53:
benımde göğüslerde sarkma oldu kızlar.çok kötu moral bozan bırşey cunku tedavısı yok:26: sadece cerrahı....

ya demi ama birde o var..
tamam bebişlerimiz için herşeye değer ama sonuçta gencecik hatunlarız kendimizede dikkat etmemiz lazımm...
sibell çatlak kremi ne kullanmıştın..
ben hala başlamadımm :53::53:

ya ablani cok iyi anliyorum canim :(
bende bu yuzden iyi ki ilk kizim olacak diyorum bana arkadas olur insaAllah..
simdi gidip geliyorum istedigim zaman..
ama biliyorum ki 2-3 sene sonra bu boyle ol(a)mayacak..
seneden seneye gorusecegiz..
ben hep kalabalikta buyudum ya biraz buruk icim yani ama insaAllah alisicam kizim sagkikli olsunda :)

biz 4 kardeşiz sülalede kalabalık ablamda aynı senin gibiydi çok ağlıyodu çocuk olunca çok zor olucak ama alışıyo insan zamanla. sende kendi evladına kocana hayat meşgalene daldıkça daha az üzülüceksin emin ol :34:

alıntı yaptım olmamış ya netde sorun var bugun
prenses uzuldum cnm senın gbı kızın boyle kardesı olsun.ama dıyecek bırşey yok her koyun kendı bacagından asılır.ınş çok mutlu olurda herkesı şaşırtır
efulım uzakta olmak cok zordur gercekten.ben annemlerle aynı sehırde ama 1 saat mesafedeyım o bıle nasıl zor gelıyo.ALLAH yardımcın olsun.ama gercekten bebek olunca vaktını cok alacak.o zaman onları özlemekten zıyade "burda olsalarda yardım edenım olsa "dıyeceksın.hayatın gercegı......eşinin ailesı yakınlarda mıydı? bebek olunca yardım edecek bırılerı varmı cnm
ısyan ben hıç çatlamadım ha :53: hem okadar kılo aldım hem beyaz tenlıyım hep annemde catlak var (genetık derler) ama benım göbek çatlamadı Nazar ben son aylarda bebe yagı kullandım cnm başka bırşey kullanmadım

alıntı yaptım olmamış ya netde sorun var bugun
prenses uzuldum cnm senın gbı kızın boyle kardesı olsun.ama dıyecek bırşey yok her koyun kendı bacagından asılır.ınş çok mutlu olurda herkesı şaşırtır
efulım uzakta olmak cok zordur gercekten.ben annemlerle aynı sehırde ama 1 saat mesafedeyım o bıle nasıl zor gelıyo.ALLAH yardımcın olsun.ama gercekten bebek olunca vaktını cok alacak.o zaman onları özlemekten zıyade "burda olsalarda yardım edenım olsa "dıyeceksın.hayatın gercegı......eşinin ailesı yakınlarda mıydı? bebek olunca yardım edecek bırılerı varmı cnm
ısyan ben hıç çatlamadım ha :53: hem okadar kılo aldım hem beyaz tenlıyım hep annemde catlak var (genetık derler) ama benım göbek çatlamadı Nazar ben son aylarda bebe yagı kullandım cnm başka bırşey kullanmadım

ayy tenin iyiymiş canım...
benimde şimdilik çatlak matlak yok..
bende haftada 1-2 zeytin yağı sürüyorum..
kremler çok pahalı ya 100 tl falan :53::53:
annemlerde kimyasal kullanma çörek otu yağı ve zeytin yağı sür diolar..
topiklerde okudum o pahalı kremleri alıp dünya haritasına dönennler var..yani aslında tenle alakalı naparsan yap çatlıo..
ama tabi nemli tutmak lazım yinede önlemi almak lazım..

isyan ben normalde 90 kullanan bir bayanım sen 100 e gözlerini belertiyosun ben ne olucam ALlah bilir şimdiden taşıyolar :27:

kız senin göğüsler o kadar büyükmü yaa..
ama hiç belli değill biliomusunn..
ben 75 takıodum şimdi taşıo..sanırım 85 te falan tamamlarım benn :51::51:

Back