Kizlar siz sütyen ölcusunu hep yanlis yaziyosunuz
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
75-80-85-90 diye ilerleyen sayi sirtinizin genisligini soyler.. A-B-C-D diye ilerleyen cup bedeni gögsünüzün büyüklügunu soyler
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hatta forumda yanlis bilgi diye bi topic vardi.. Örnegin 85 b kullananlar var ama 75 c kullananlarda var..
Isyan yaaa bak nasil oluyomus
bide bana diyosun karnin oyle kucuk degil diye bana insanlar hamile gozu bile bakmiyorlar..
Sanirim bende de catlak olmayacak ablamlarin hic birinde yoktu en son ablam 4uncuyu dogurdu ilk gebeliginde ki gibiydi karni masAllah diyeyim.. Benimde 8-9 aylik halim bile digerlerine nazaran kucuk bi karin olur.. Amaaa catlarsada catlasin yaslaninca nasilsa burusacak
Kizlar esimin ailesi burada ama torun yok torba yok 3 erkek kardes.. Benim gibi 6 kardes 11 torun degil
Aileme yazdigim gibi simdi hep gidiyorum keyfime gore bebegim 2-3 yasina gelene kadar da giderim.. Ama ben burayi sectim burada bir gelecegim olacak.. Bebegim okula baslayacak ikinci cocuk gelecek cok daha zor olacak annemlere gitmem.. Annemler yine gelirler ama ablamlar yegenlerim sende bir maddi manevi imkan varsa anca.. Buda uzuyor insani iste.. Ama olsuuuun saglik olsun yine baslamayayim zirlamaya
varliklari yeter 💞