Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Mouse masAllah subhanAllah bi kac haftaya ellerini ayaklarini da gorecegiz minik yavrunun :)

Isyan gobegin sekli cinsiyetinden ziyade annenin kalca karin sekline bagli.. 11 hamilelik yasayan ablamlardan biliyorum da :)

ben zaten basenliyim bacımm..her zaman basenim büyür :1::1: pek anlaşılmaz yanii..popom ve basenim yerinde maşallahhh :21::21:

ya senin bebiş var bende hamişimmm...normal şekerim normalll bu kadar pis olmamızzz :9::9::9:

isyannn ve mausennnnmmmm
kuzular allahım ayrıdm ediyor hiç sıkıntı etmeyin
rabbim onların zızkının bizden daha çok düşünür mutlaka
benek demek bereket demektir

sibelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum yaptığın slyta bayıldım
ellerine emeğine sağlık vallahiii

eşimin bana anneler gününde böle bişi yapmasını çok isterim ama nirdeeeeeeeeeeeeeee
onda o düşünce:1::1::1::1:

sagol cnm esımde cok begendı çok duygulndı.
ısyan maşallah gobuş buyumeye baslamış
mouse son aylarda göğüsler baya bı buyuyo malum. benımde baya buyumuştu ama sönduler şimdi:ssz:
bırşey daha yazacaktım gene unuttum:2:

mouse son aylarda göğüsler baya bı buyuyo malum. benımde baya buyumuştu ama sönduler şimdi:ssz:

ayy sibelll bende izledimm slaytı duygulandıım be yaaa :30::30:çok güzel olmuşşş :16::16:

evet teyzesi göbüş büyümeye başladı ve sanırım yukarıda çıkmaya başladı..artık daha rahat yürüyebiliyorumm çok şükürr :nazar::nazar:
benimde göğüsler biraz büyüdü kocaman damarlar oluştuuu :23::23:

evin pis olması hakkıbnda olmasın yazacağın şey alıntılamışşsın şekerimm :9::9:

mouse isyan haklısınız taviz vermiycem sanki ben öldürdüm kadını öle bi bahsediyokii annensi teyzsesi dayısı varken banamı kaldı ben salak 20 gün vardı isten çıktıgımda ayaklarım şişiyodu elfilamı dediği gibi bilgisayar kasasının ustunde akşamı ediyodum son zamnlar gıderken ağlıyodummm para getirirken iyiydi ben o halimdeyken bu sefer kararlıyım istediğini yapsın beyfendi umrumda değil dün odada yatmış umrumda değil yani ne yaparsa yapsınn takmıyorum artık eski citl olmayacak artıkkkk:4::4::4::4:

kızlar sakın bez stoklamayınnn derim cildine dokunabiliyo bebegin prima benm kıza iyi gelmedi şuan bimin bezini kullanıyorum ben ondan memnunum kremli üelikkkk

annuvv yerim yerimm ben onuu teyzesininn mercimeği :16::16: benimki yusyuvarlaktı... :9::9:
benimde 8 mm di sanırım öle hatırlıommm

hehe kalp atışınıda 15 gün sonra duyucaz inş rabbim nasipp ederse. ablam sbaah diyoki normalmi doğurucan dedim plan yapmıyorum.
ilk keseyi görüyim öyle inanıcam dedim şimdi kalp atışını duyuyım oyle diyorum sonra 3 ayı atlatalım dicem. ne zaman inanıcam bilmiyorum. yaşıyorum ama hayal gibi geliyo.
bu arada kilo konusnda da ben zaten son zamanlarda çok kilo almışyım o kilonun üstüne hamile kaldım o sebeple senin kadar göbeğim var dedim canım :9:

mouse isyan haklısınız taviz vermiycem sanki ben öldürdüm kadını öle bi bahsediyokii annensi teyzsesi dayısı varken banamı kaldı ben salak 20 gün vardı isten çıktıgımda ayaklarım şişiyodu elfilamı dediği gibi bilgisayar kasasının ustunde akşamı ediyodum son zamnlar gıderken ağlıyodummm para getirirken iyiydi ben o halimdeyken bu sefer kararlıyım istediğini yapsın beyfendi umrumda değil dün odada yatmış umrumda değil yani ne yaparsa yapsınn takmıyorum artık eski citl olmayacak artıkkkk:4::4::4::4:

kızlar sakın bez stoklamayınnn derim cildine dokunabiliyo bebegin prima benm kıza iyi gelmedi şuan bimin bezini kullanıyorum ben ondan memnunum kremli üelikkkk

olanlar seni bayağı bezdirmiş canım. ama normaldir yani o kadar sıkıntı stres bebeklede uğraşıyosun üstüne teşekkür edip memnun olan kimse yko birde şikayet var bencec haklısın tavrını koymalısın..

eşin birgün hatasını anlarda inş geç kalmaz canım..
sende boşber gezin tozun bebeğinle havalar pek güzel yaaa

hehe kalp atışınıda 15 gün sonra duyucaz inş rabbim nasipp ederse. ablam sbaah diyoki normalmi doğurucan dedim plan yapmıyorum.
ilk keseyi görüyim öyle inanıcam dedim şimdi kalp atışını duyuyım oyle diyorum sonra 3 ayı atlatalım dicem. ne zaman inanıcam bilmiyorum. yaşıyorum ama hayal gibi geliyo.
bu arada kilo konusnda da ben zaten son zamanlarda çok kilo almışyım o kilonun üstüne hamile kaldım o sebeple senin kadar göbeğim var dedim canım :9:

kızım hamişsin iştee ne zorluonn şartları inan artıkkk :1::1: ama doğum için gerçelten daha çok erken..
bende henüz düşünmüyorum kalmış 4 ay :9::9: o gün gelsin Allah ne verdi ise götürcez işi inşşş :16::16:

e
kızım hamişsin iştee ne zorluonn şartları inan artıkkk :1::1: ama doğum için gerçelten daha çok erken..
bende henüz düşünmüyorum kalmış 4 ay :9::9: o gün gelsin Allah ne verdi ise götürcez işi inşşş :16::16:

aynen öyle canım hele benim için daha çok erken bunları düşünmek için şimdi tek istediğim miniciğimin kalp pıt pıt larını duymak :52:

geziyorum valla kavga edince hırslandım dısarı cıktım markete gıttımmm :1::1::1::1:

kızın mevlüdünde 150 tl toplanmıştı onada küçük altın aldım koydummmmm:1::1::1:kenaraa

aynen öyle canım hele benim için daha çok erken bunları düşünmek için şimdi tek istediğim miniciğimin kalp pıt pıt larını duymak :52:

duyarsın canımmm woww wooww wooww diye bir ses..
geçen gece kv dede kaldık ya biz..
kv de gitti tansiyon aletindeki kalp atışı cihazı ile karnımdan bizim tosununun kalp atışını dinledi banada dinletti sol tarafa yanaşmış sıpacımm oradaydııı :9::9: biz kv ile baya eğlencez herhalde ramazandaa :1::1:
sibel video super duygulandımmm:5:

ya demi ama çok güzelll :16::16:

duyarsın canımmm woww wooww wooww diye bir ses..
geçen gece kv dede kaldık ya biz..
kv de gitti tansiyon aletindeki kalp atışı cihazı ile karnımdan bizim tosununun kalp atışını dinledi banada dinletti sol tarafa yanaşmış sıpacımm oradaydııı :9::9: biz kv ile baya eğlencez herhalde ramazandaa :1::1:

aynen senin kv anlıyo bide bu işlerden dimi bol bol dinlersiniz artık kalbini. bide tekmelemeye başladımı tamam :9:

aynen senin kv anlıyo bide bu işlerden dimi bol bol dinlersiniz artık kalbini. bide tekmelemeye başladımı tamam :9:

evet canım kocası doktormuş ondan zaten öğrenmiş birçok şey..birde adam hasta olup yatınca dahada fazlasını katmış baya bilgilidir sağlık konusunda..
şimdi hergün yediğim içtiğim şeyleri sorması dışında şikayetim yok..
ben süt içmesem iş yerime süt gelio..kim gönderdi kv dennn :9::9:

ayy sibelll bende izledimm slaytı duygulandıım be yaaa :30::30:çok güzel olmuşşş :16::16:

evet teyzesi göbüş büyümeye başladı ve sanırım yukarıda çıkmaya başladı..artık daha rahat yürüyebiliyorumm çok şükürr :nazar::nazar:
benimde göğüsler biraz büyüdü kocaman damarlar oluştuuu :23::23:

evin pis olması hakkıbnda olmasın yazacağın şey alıntılamışşsın şekerimm :9::9:

sagol cnm guzel oldu hakkaten. yok evın pis olması hakkında degıl çunku yazacak şey yok evı b... göturuyo:26: artık nasıpse kardesım gelıce o kızıma bakar ben yaparım

sibel video super duygulandımmm:5:

geziyorum valla kavga edince hırslandım dısarı cıktım markete gıttımmm :1::1::1::1:

kızın mevlüdünde 150 tl toplanmıştı onada küçük altın aldım koydummmmm:1::1::1:kenaraa
sagol cnm.valla sonuna kadar haklısın alttan alma sakın.
bu arada mevluttekıler paramı getırıyo.bızde altın takanlar altın taktı dıgerlerıde kıyafet getırdı.

evet canım kocası doktormuş ondan zaten öğrenmiş birçok şey..birde adam hasta olup yatınca dahada fazlasını katmış baya bilgilidir sağlık konusunda..
şimdi hergün yediğim içtiğim şeyleri sorması dışında şikayetim yok..
ben süt içmesem iş yerime süt gelio..kim gönderdi kv dennn :9::9:
ne güzel işte ilgileniyo sninle bence mutlu olmalısın :16:

ne güzel işte ilgileniyo sninle bence mutlu olmalısın :16:

kendimi bebek gibi hissediomm ayy :1::1:

benim göğüslerim büyümeye başladı damarlar ortaya çıktı..
eşim ne dedi bil bakalımm geçen gün bana..damızlığa hazırlıo kendini dedi..
yapıştırdım bir tane valla şaka yaptım yaktınn yaa diyor..
koluna iyi bir şaplak geçirdim ama :9::9:

bencede kv nın yaptıgı guzel bırşey cnm. bolbol sut ıcmelısın zaten
göğüsler son aylarda çok buyuyo .senın şimdiden buyuduyse:1: olsun olsun bolbol süt dolsun:nazar:

kıslarrrr napıyorsunuzzz.. dün kızım uyandı diye birden kapattım o gidişş gittimm :9: çok yorulduk bugün eşimle ev baktık ama bulamadık kafamıza uygun birşeylerr kiralık ev parmakla sayılacak kadarr ... mouse bebişinnn hayırlı olsunnn canımm çok sevindimmm..sibelcim eşinle konuşman çok iyi olmuşş.. citl eşinle aranın böyle olmasına üzüldüm cnm bebeğinede yansırr.. çok iyi anlıyorum seni.. benim eşimde kızımız olduktan sonra anneci oldu sinir ediyor beni bazenn.. eflinam yazıştık mı hatırlamıyorum .. eskiden çok girerdim çalışırken artık bebeğim dolayısıyla işi erteledim. adanadaydım eşimin işi dolayısıyla artık ankarada yaşıcaz.. hayırlısı artıkk.. esmer şirineyede herkesten selam iletirimm

:9::9: ohh eline sağlıkk ... benimde kocaman göğüslerimm.. hala da büyük :9::9: içinde süt olsunda büyük olsunn :9::9:

Back