- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.341
Mouse masAllah subhanAllah bi kac haftaya ellerini ayaklarini da gorecegiz minik yavrunun :)
Isyan gobegin sekli cinsiyetinden ziyade annenin kalca karin sekline bagli.. 11 hamilelik yasayan ablamlardan biliyorum da :)
ya senin bebiş var bende hamişimmm...normal şekerim normalll bu kadar pis olmamızzz
isyannn ve mausennnnmmmm
kuzular allahım ayrıdm ediyor hiç sıkıntı etmeyin
rabbim onların zızkının bizden daha çok düşünür mutlaka
benek demek bereket demektir
sibelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum yaptığın slyta bayıldım
ellerine emeğine sağlık vallahiii
eşimin bana anneler gününde böle bişi yapmasını çok isterim ama nirdeeeeeeeeeeeeeee
onda o düşünce
sagol cnm esımde cok begendı çok duygulndı.
ısyan maşallah gobuş buyumeye baslamış
mouse son aylarda göğüsler baya bı buyuyo malum. benımde baya buyumuştu ama sönduler şimdi
bırşey daha yazacaktım gene unuttum:2:
sagol cnm esımde cok begendı çok duygulndı.
ısyan maşallah gobuş buyumeye baslamış
mouse son aylarda göğüsler baya bı buyuyo malum. benımde baya buyumuştu ama sönduler şimdi
bırşey daha yazacaktım gene unuttum:2:
annuvv yerim yerimm ben onuu teyzesininn mercimeğibenimki yusyuvarlaktı...
benimde 8 mm di sanırım öle hatırlıommm
mouse isyan haklısınız taviz vermiycem sanki ben öldürdüm kadını öle bi bahsediyokii annensi teyzsesi dayısı varken banamı kaldı ben salak 20 gün vardı isten çıktıgımda ayaklarım şişiyodu elfilamı dediği gibi bilgisayar kasasının ustunde akşamı ediyodum son zamnlar gıderken ağlıyodummm para getirirken iyiydi ben o halimdeyken bu sefer kararlıyım istediğini yapsın beyfendi umrumda değil dün odada yatmış umrumda değil yani ne yaparsa yapsınn takmıyorum artık eski citl olmayacak artıkkkk
kızlar sakın bez stoklamayınnn derim cildine dokunabiliyo bebegin prima benm kıza iyi gelmedi şuan bimin bezini kullanıyorum ben ondan memnunum kremli üelikkkk
mouse isyan haklısınız taviz vermiycem sanki ben öldürdüm kadını öle bi bahsediyokii annensi teyzsesi dayısı varken banamı kaldı ben salak 20 gün vardı isten çıktıgımda ayaklarım şişiyodu elfilamı dediği gibi bilgisayar kasasının ustunde akşamı ediyodum son zamnlar gıderken ağlıyodummm para getirirken iyiydi ben o halimdeyken bu sefer kararlıyım istediğini yapsın beyfendi umrumda değil dün odada yatmış umrumda değil yani ne yaparsa yapsınn takmıyorum artık eski citl olmayacak artıkkkk
kızlar sakın bez stoklamayınnn derim cildine dokunabiliyo bebegin prima benm kıza iyi gelmedi şuan bimin bezini kullanıyorum ben ondan memnunum kremli üelikkkk
hehe kalp atışınıda 15 gün sonra duyucaz inş rabbim nasipp ederse. ablam sbaah diyoki normalmi doğurucan dedim plan yapmıyorum.
ilk keseyi görüyim öyle inanıcam dedim şimdi kalp atışını duyuyım oyle diyorum sonra 3 ayı atlatalım dicem. ne zaman inanıcam bilmiyorum. yaşıyorum ama hayal gibi geliyo.
bu arada kilo konusnda da ben zaten son zamanlarda çok kilo almışyım o kilonun üstüne hamile kaldım o sebeple senin kadar göbeğim var dedim canım
e
kızım hamişsin iştee ne zorluonn şartları inan artıkkkama doğum için gerçelten daha çok erken..
bende henüz düşünmüyorum kalmış 4 ayo gün gelsin Allah ne verdi ise götürcez işi inşşş
aynen öyle canım hele benim için daha çok erken bunları düşünmek için şimdi tek istediğim miniciğimin kalp pıt pıt larını duymak
sibel video super duygulandımmm
duyarsın canımmm woww wooww wooww diye bir ses..
geçen gece kv dede kaldık ya biz..
kv de gitti tansiyon aletindeki kalp atışı cihazı ile karnımdan bizim tosununun kalp atışını dinledi banada dinletti sol tarafa yanaşmış sıpacımm oradaydıııbiz kv ile baya eğlencez herhalde ramazandaa
aynen senin kv anlıyo bide bu işlerden dimi bol bol dinlersiniz artık kalbini. bide tekmelemeye başladımı tamam
ayy sibelll bende izledimm slaytı duygulandıım be yaaaçok güzel olmuşşş
evet teyzesi göbüş büyümeye başladı ve sanırım yukarıda çıkmaya başladı..artık daha rahat yürüyebiliyorumm çok şükürr
benimde göğüsler biraz büyüdü kocaman damarlar oluştuuu
evin pis olması hakkıbnda olmasın yazacağın şey alıntılamışşsın şekerimm
sibel video super duygulandımmm
sagol cnm.valla sonuna kadar haklısın alttan alma sakın.geziyorum valla kavga edince hırslandım dısarı cıktım markete gıttımmm
kızın mevlüdünde 150 tl toplanmıştı onada küçük altın aldım koydummmmmkenaraa
ne güzel işte ilgileniyo sninle bence mutlu olmalısınevet canım kocası doktormuş ondan zaten öğrenmiş birçok şey..birde adam hasta olup yatınca dahada fazlasını katmış baya bilgilidir sağlık konusunda..
şimdi hergün yediğim içtiğim şeyleri sorması dışında şikayetim yok..
ben süt içmesem iş yerime süt gelio..kim gönderdi kv dennn
ne güzel işte ilgileniyo sninle bence mutlu olmalısın
kendimi bebek gibi hissediomm ayy
benim göğüslerim büyümeye başladı damarlar ortaya çıktı..
eşim ne dedi bil bakalımm geçen gün bana..damızlığa hazırlıo kendini dedi..
yapıştırdım bir tane valla şaka yaptım yaktınn yaa diyor..
koluna iyi bir şaplak geçirdim ama
kendimi bebek gibi hissediomm ayy
benim göğüslerim büyümeye başladı damarlar ortaya çıktı..
eşim ne dedi bil bakalımm geçen gün bana..damızlığa hazırlıo kendini dedi..
yapıştırdım bir tane valla şaka yaptım yaktınn yaa diyor..
koluna iyi bir şaplak geçirdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?