• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Aferimm öğrendimsen bu isi :1: politik olananacim.hherşeyin doğrusunu soylemicen:1:

Yihh diyorum eşine yok artik kapiyida üstüne kitlesine..cokmu sessiz kaliosun canim sen..onlar senin ailenin senin kotulugunmu isteyeceklerde seni ogretcekler....demekki anasi onu ogretioki sizinkilerden şüphe edip.ben olsam aynen bunu soylerdim tatlim :47:.

soledim cnm senin ananda seni öğretiyo dedim saydım da saydım ıktım artık dedim çocuk 6,5 aylık oldu dısarı ıstyooo . solemden bıyere gıtmem dusun ya boşanmak ıstyorum senden dedim dun yemegı koydum onune bı kasık bi çatal kendim yemedim sabahta aynısını yaptımmm herseyi yapıyorum baskaları gıbı olsa ustune basına herseyi alır yok var benım deyip bişey bile almam :43::43::43:

soledim cnm senin ananda seni öğretiyo dedim saydım da saydım ıktım artık dedim çocuk 6,5 aylık oldu dısarı ıstyooo . solemden bıyere gıtmem dusun ya boşanmak ıstyorum senden dedim dun yemegı koydum onune bı kasık bi çatal kendim yemedim sabahta aynısını yaptımmm herseyi yapıyorum baskaları gıbı olsa ustune basına herseyi alır yok var benım deyip bişey bile almam :43::43::43:

Zaten basimiza ne gelirse iyi niyetten gelio canim..biz boyle yaptikca onlar üste cikio acimican aslındaerkeklere..

citl çok üzüldüm canım eşinin bu şekilde davranmaısna. ama hemen boşanıcam deme eşinle bence güzelce oturup konuşmyı dene önce. belki onunda kendine göre sıkıntıları vardır bi şekilde farklı yansıtıyodur sana..

citl Allah yardimcin olsun :/ ne demek ailene seni göndermiyor? hangi devirde yasiyoruz? Allah islah etsin esini..

kızlar napıyosunuz cnm çok sıkkın kayınvalide mevlüdü yaptı eve geldim ablam rahatsızdı ona bakmaya gıttık hastaneye eve geldik ertesi gun bebeyi yıkadım ablam kotuymuş gel dedi evine eşimi aradım gıdıyımmı dedim yok gıtme bilmem ne hasta olursa sana sorarrım ağzına gelenşi saydı bana annemgile ablamgıle gıtmemi istemyo şu iki senedir elimin on parmagını saysan tek başıma gitmedim dışarı çıkmamı istemiyımarkete bile gitmemi istemyo neymiş efendim ailem beni öğretiyomuş takmı kafasına bıktım artık iyiyce psikolojim bozulmaya başladı bide neymiş efendimmm çocugaa ablamdan bulaşırmş efendim ben ananensini bizim evde kalmasnı istemedim ya doğumuma 15 gun vardı bılıyosunuz işte bıktım artık dün dedim bıktım senden boşanmak styorummm aileme gitmemi istemyo hep evdeyim habire arar napıyon evde kım var çok bunaldmmmm kızlarrr:2::2::2::2::2::2::2::ssz::ssz::ssz:

cnm ya çok zor.benım asla tahammul edemeyecegım şeydır aileme gıtmemı kısıtlaması.sagolunsun eşim o konuda anlayışlıdır kalmama bıle bırşey demez.ama senınkı afedersın işin bo...... çıkarmış. bu neya.markete bıle tek basına gıdememek ne demek? hangı devırde yasıyoruz.çok kızdım ya.tabıkı boşanma lafını ağzına alma ama esınle açık açık konuş.zaten bebişler evde durmuyo artık.bızımkı balkona bıle çıksa delırıyosen dha dur asıl şimideden sonra hep gezmeyı sokagı ıstıcek bebeğin o zaman napcan.ben hava cok sıcak dıye dolaştıramıyorum o zamanda hıç olmazsa cıkıp bakkala gıdıyorum.sen napıcan?? hallet bu sorunu esının yaptıgı çok ayıp cnm

Takinti haline getirdi artik her gidisimde kavga ediyo gittinmi ne yaptin burnumdan gelir konus bi yere varamiyosun bunla biktim bunaldim artik gizli sakli biseyde yapmam hep iyi niyetimden yedigi onunde yemedigi arkasinda cok sikildim konusmuyorum agza alinmiycak laflar soledi allah onun kaedesinede versin de oda gorsun nasil biseymis bole evlilik olmaz paranoyakl ben doguma 15 gun kalana kadar calistim o napti yok ananemi getircem bizde kalcak v

Takinti haline getirdi artik her gidisimde kavga ediyo gittinmi ne yaptin burnumdan gelir konus bi yere varamiyosun bunla biktim bunaldim artik gizli sakli biseyde yapmam hep iyi niyetimden yedigi onunde yemedigi arkasinda cok sikildim konusmuyorum agza alinmiycak laflar soledi allah onun kaedesinede versin de oda gorsun nasil biseymis bole evlilik olmaz paranoyakl ben doguma 15 gun kalana kadar calistim o napti yok ananemi getircem bizde kalcak v

canım çk haklısın aslında patlak anane olayından sonra oldu galiba. eşin affedemedi gbime geldi şimdide bir şekilde acısını çıkarmaya çalışıyo. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm :50:

valla canım anne baba bu görüştürmemek ne demek..bence bu adamın derse ihriyacı var..
otur konuş..yola gelmiosa git bakalım annenin evine napabilcekkk..
gelme orada kalda görsünnn

:( canim ya bide daha kucucuk bebeginiz var suan en mutlu gunlerinizi yasamaniz gerekir..

insaAllah esin tez zamanda hatasinun farkina variri ve kendine ceki duzem verir :/

isyannn sen nasılsın canım dün yorulmadın dimi...
yok canım yorulmadım..
annemle yardımcı kadın halletiler ama mutfak yetişmedi..
bugün annem mutfağı yapacak..
duvarlar halılar hepsi silindi..perdeler yıkandı...
3 perde kaldı makine yetişemedi..
bugün onlardfa gıkancakk..
izin alamadım annem evde..

kızlar napıyosunuz cnm çok sıkkın kayınvalide mevlüdü yaptı eve geldim ablam rahatsızdı ona bakmaya gıttık hastaneye eve geldik ertesi gun bebeyi yıkadım ablam kotuymuş gel dedi evine eşimi aradım gıdıyımmı dedim yok gıtme bilmem ne hasta olursa sana sorarrım ağzına gelenşi saydı bana annemgile ablamgıle gıtmemi istemyo şu iki senedir elimin on parmagını saysan tek başıma gitmedim dışarı çıkmamı istemiyımarkete bile gitmemi istemyo neymiş efendim ailem beni öğretiyomuş takmı kafasına bıktım artık iyiyce psikolojim bozulmaya başladı bide neymiş efendimmm çocugaa ablamdan bulaşırmş efendim ben ananensini bizim evde kalmasnı istemedim ya doğumuma 15 gun vardı bılıyosunuz işte bıktım artık dün dedim bıktım senden boşanmak styorummm aileme gitmemi istemyo hep evdeyim habire arar napıyon evde kım var çok bunaldmmmm kızlarrr:2::2::2::2::2::2::2::ssz::ssz::ssz:

Ay kocanda bir alem 6 aylık kocaman kız olmus ne hastalanacak bır oncekı gun banyo oldu dıye ama ya
valalhı onurun bır arkadası dogurdu ınankı 5 gunlukken gezmeye basladılar
ha ılk 1 sene onemlı tamamda yenı dogmus bebek degılkı hemen hastalansın
sureklı evde nasıl duruyorsunuz nalamıyorumkı

valla canım anne baba bu görüştürmemek ne demek..bence bu adamın derse ihriyacı var..
otur konuş..yola gelmiosa git bakalım annenin evine napabilcekkk..
gelme orada kalda görsünnn

cıtl ısyana katılıyorum.eşinin senın bu konudakı cıddıyetını bılmesı lazım. hayatımızda sahıp oldugumuz en onemlı varlık bebeklerımız ve aılelerımızdır.ailenle göruşturmeyen kocanın ıyı bır derse ıhtıyacı var

günaydınn beybilerrr....
ayy benim ev ne kadap pislenmişş yaa :17::17::17:

bu konuya hıç gırmeyelim:26:

cıtl ısyana katılıyorum.eşinin senın bu konudakı cıddıyetını bılmesı lazım. hayatımızda sahıp oldugumuz en onemlı varlık bebeklerımız ve aılelerımızdır.ailenle göruşturmeyen kocanın ıyı bır derse ıhtıyacı var

bu konuya hıç gırmeyelim:26:

ya senin bebiş var bende hamişimmm...normal şekerim normalll bu kadar pis olmamızzz :9::9::9:

yok canım yorulmadım..
annemle yardımcı kadın halletiler ama mutfak yetişmedi..
bugün annem mutfağı yapacak..
duvarlar halılar hepsi silindi..perdeler yıkandı...
3 perde kaldı makine yetişemedi..
bugün onlardfa gıkancakk..
izin alamadım annem evde..

valla çok şanslısın benimde annem dibimde oturuyo ama hiç sormaz öyle şeyleri yapsam yardıma da gelmez. ne kadar şükretsen az bence isyan.bende kaldım koca eline ilk 3 ay önemli malum eşim zaten bişey yaptırmıyo bişey olmasın diye evi bok görütüyo resmen. adam elinden geldiğince yemeğe yardım ediyo bulaşık yıkıyo çamaşır asıyo ama bu hafta sonu temizlik var desem ne yapacak ki bütün evi nasıl temizlesin.:31:
bu arada önümüzdeki 9 ay içerisinde bütün borçları bitirmemiz lazım 4 ay çalışmıcam maaşta olmucak çok sıkışıcaz gibi gözüküyo :31:

Back