Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

o dert bizdede var nasıl geçincez bilmiom o 4 ay :18::18: birde kışa denk gelio benim yakıtta var ne halt yicez bilmem artıkk...bizim toplam 3000 borç kalmış kredi kartı dahil..
ama bu ay fena sııkıştık ikimizinde maaş kesildi..
benim tapordan o da işten çıkınca 10 gün kesmişler uyuzlarrr
canım annen belki şimdi gelir yardıma ya..
benim tehlikem olunca napsın kadıncağız dayanamıo..

canım çk haklısın aslında patlak anane olayından sonra oldu galiba. eşin affedemedi gbime geldi şimdide bir şekilde acısını çıkarmaya çalışıyo. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm

aynen öle mausem yediremediler ben o haldeyken hala ananesni düşündü hç kimse evine göturmek istemedi düşün ben karnı burnumda 20 gun kala çıktım o bunu dusunmedi nasılsa çalışıyo yatamadım geceleri sabah kalkıp işe gittim kocalarınıza acımayın ben acdım böle oldummm

dun balkona oturmuş hıçkıra hıçkıra ağlıyodu beter ol dedim içimdennn bana yaptıklarını unutamıyorum hala bana ağzına alınmayacak laflar söledi ben hak ettimmi o kadar insan varken kızı oğlu varken annanenin bende ne işi vardı kalın kafası almıyo hala ben scluyum benim ailem beni öğretiyo kafam basmıyomu benm 25 yaşındayım bıktım usandım artıkk konusmuyorum ne hali varsa görsünnn

kızlar hiç sıkılmayın allah yardım ediyo bebiş rızkıyla gelir biz sıkılmadık hatta bana tazminat bile vermedilerr düşünün yanı issizlik maaşlı alıyorum 4 ay kaldııı bıtmesine

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş
6 aylık oldu demekki yada biz senle yazışmadık mı hatırlayamadım vallahi
ankarada eşinin işi dolayısıyla mı siz adanada idiniz sanırım
hangisi hayırlı olacak ise o olsun

esmer şirinede doğum yapmış sanırım
çooooooooooook selam söyle
bizlerden kocaman öpüyoruz onu

ahhh erkekler ahhhh
neden bizim gibi ince düşünmüyorlar ki sanki
bizimkide eskiden memlekte gitmeyen adam şimdi melketek sevdası çıktı başımıza
gecen kurban bayramında gittik ki ilk bayramımımdı 10 gün kaldık yani
bu senede şimdiden yer yapiyor kurban için
çoluk çombalak hep beraner valla gitmek istemiyorum bakalım ne olacak ama benim eşim serttir
yani beni pek dinlemez bu konuda
valla elinden gelse bizimkide ailesi ile gidelim der de bilemiyorum artık der mi der yani

allah allah resmen eşin loğusa psikolojisine girmiş sen girmen gerekirken
neden böyle yapiyor anane meselesimi acaba
kv kına yaksın artık szi böle yiyince birbirinizi
sorsan biz karışmadık etmedik derler ama bizlmesler meseleer hep onşlar yüzünden
ben şimdi çok kesin konuşmak istemiyorum bebek var ama bir derse ihtiyacı var eşinin olmaz öle
markete ailene göndermemek ne demek yaaa
ki sen ayaklarım şişiyor diyordun hamile iken ve o halde son zamana kadar çalışltın
sende yatardın evde eşine güvenirdin
değerini bilsin valla snein gibisini kims eyapmaz

bencede o konuda isyanımız çoık şansı maaşallah
geçen gün gebzeye arkadaşlara gittik dedim ya
bebeği oldu ailenin yemin ediyorum kadın yerinden kalkmadı
servisi çayı meyveleri çerezleri ama herşeyi adam getirdi
kadın diyoki çayım bitti adam kalktıp çay getiriyor
eşime dedim bak örnek al dediki ben hayatta yapmam öle
dedim eee bak o adam yapiyor ama diyoki o onun meselesi ama ben yapmam
şimdiden sölüyor yani
kadının bebeği 3 aylık oturdu bebeğin başına yeminlen hiç kalkmadı
adam hizmetçi gibi dört dönüyo her eve lazım dedim bu adamndan
benim eşimde yapmaz öle temizlik bir yere kadar anca salata yapar çayı demler tabakları götürür
geçenlerde pikniğe gittik çok yorulduk geldi yattı
mutfak hoppacık yerinden kalktı
baktım yatıyor bu bende yorgunumu
deidm yardıme t yapamam dedi
neyse bende kapıyı vurdum mutfağın
2 dk sonra baktım ne yapayım diye geldi
makineye yerleştrid
birde buzdolabına yerleştirdi tamam balka işi yapmam dedi koşa koşa gitti
ki benim eşim bekar hayatı yaşamış yemek temizlik alasını bilir ama yapmıyor
diyoki senin dırdırından kaçmak için yaptım

taviz verme sakın ağlasın aklı başına gelsin
ne demek loğusa kadına eziyet etmek

isyannn ve mausennnnmmmm
kuzular allahım ayrıdm ediyor hiç sıkıntı etmeyin
rabbim onların zızkının bizden daha çok düşünür mutlaka
benek demek bereket demektir

sibelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum yaptığın slyta bayıldım
ellerine emeğine sağlık vallahiii

eşimin bana anneler gününde böle bişi yapmasını çok isterim ama nirdeeeeeeeeeeeeeee
onda o düşünce

canımm inş öle olur yaa..
korkuyorum çok sıkışırsak nasıl olcak diye...
Allah yardım etsin hepimize..

canım devam ettir tavrını boşver pişman olsun..neden ağlıoki yaptıktan ettikten sonra..
o zaman pişman olsun bir daha yapmasın öle şeyler..

bizim 3000 den fazla borcumuz şu anda. şu 8 ayda ufak tefekleri bitirsek yine geriye kira kk aidat faturalar kalıyor. bunun haricinde evde insanlar olur muhtemelen masrafları ayrı olur. bende rabbim yardımcımız olsun diyorum. eşimde diyoki şimdi bizim sodekso muz varya alışveriş yapıyoruz her ay bez almaya başlayalım dedi bir anda yüklenirsek olmaz dedi. ama neye göre alıcaz ki..
o ailesini yedirtmediyse sende kendini ezdirme canım bence sonuna kadar haklısın bırak ağlasın. ben ki olaylara yumuşak yaklaşılmasını öneririm ama eşin fazla olmuş...
canım eşim bana hep yardım eder şimdi daha çok ediyo Allah var. akşam sütümü yapar sabah ekmek arası hazırlar. yemeğe bulaşığa yardım eder. ama ben çalışan biri olmasaydım bence benim eşimde seninki gibi olurdu. zaten bence eşin evdeyken iş yapma git yanına sende uzan sabah yap işini ne olur yani

canımm bizde o bez işini düşündük..
benim kuzenler yeni doğum yaptı onlara sordum..
hepside aynı şeyi söyledi..her bebeğin cildi farklı..
biz 3-4 bez denedik hepsi pişik yaptı sakın stoklamaya falan kalkma dedi..
şimdi alırızda bebeğin cildine iyi gelmezs o zamanda para iyice hepten boşa gitcek..

bende öyle dedim eşime ablamdan falan biliyorum çünkü ama eltim en iyisi yeni doğan için primanın pamuklusuymuş sanırım ondan alabilirsiniz dedi. ama benim için zaten şu anda erken
bu akşam eşim şehir dışında annemlerde kalıcam

canım prima birçok bebeğe alerji yapıomuş..onun içinde idrarı emen emzim oranaı daha fazlaymış ve bu bebekte alerji yapıomuş..
ben 1 tane yeni doğan alıcam molfix 2 tanede 2 numara alıcam
kal canım annenlerde hazır yemekk ohh misss

Eki Görüntüle 1161100 Eki Görüntüle 1161101 bakın teyzeleri biz geldikkk

kızlar bu arada hani ramazanda kv dede kalma fikri vardı ya mecbri oldu..
eşimin işe başladığı yeni yer ramazanda iftar-sahur çalışcaklarmış..
bende mecburen 2 gün annemlerde 2 gün kv dede kalıcam..
bu arada kv yalnız ramazanda bir oğlu ispanyaya diğer oğlu istanbuda olacakmış...

kızzzz benim tatlı yiğenimi mercimeğimizin usg fotosunu eklemedinn senn..hergün sölicemm unutuyorumm yaaa

mouse 1 numara bezler sadece bir kac hafta kullaniliyor stok yapma bence de ..

bebegin dogsun denersin hangisi en iyi diye.. ille de marka olmasi gerekmiyor iyi olmasi icin bu yuzden denemek lazim..

Allah yardimciniz olsun insaAllah maddi manevi..

isyan masAllah karnin büyümüs önden belli olmamis ama yandan bariz belli.. darisi basima artik..

aynen canım bebeğin cildi neyi seveceği belli olmuyormuş..
deneyip göreceğiz..

evet canım karnım sipsivri oluyor..hiçbiryerimdem kilo almadım..sadece karnım ve göğüslerim büyüo

aynen canım bebeğin cildi neyi seveceği belli olmuyormuş..
deneyip göreceğiz..

evet canım karnım sipsivri oluyor..hiçbiryerimdem kilo almadım..sadece karnım ve göğüslerim büyüo

masAllah subhanAllah :)
ben durdugum yerde sayayim bakayi doguma da bu mini göbekle gitmem heralde (insaAllah)

öylede evimde çok rahat ediyorum yaa göğüslerim çok byüdü rahat edemiyorum sütyenle. e annemlerde çıkaramam ne bilyim yaa evim evim güzel evim diyrum
oy yesinler seni kızım ben şimdi senin kadarım. ilerleyen aylarda ne olucam Allah bilir.
ne güzel işte kv kimse olmucak rahat rahat takılırsınız
kızzzz benim tatlı yiğenimi mercimeğimizin usg fotosunu eklemedinn senn..hergün sölicemm unutuyorumm yaaa
hehe doğru söylüyosun canım en kısa sürede eklicem. yatak odasında aynanın üstünde eşimle benim fotomuz vardı mercimeğide oraya astık yanımıza
aynen canım doğru diyosun en iyisi zamanında almak

Son düzenleme:

ya tabi canım evinde olmak en güzeli ama olsun kv dede kalabilirdinn..kötünün iyisi bu durumunn öyle düşünnn
kız ben kadar değilsindir yaa karnım sivri böle çok komik oluo koyafetlerde... görcez bak bu benim 18. haftam aklına tut benii

masAllah subhanAllah :)
ben durdugum yerde sayayim bakayi doguma da bu mini göbekle gitmem heralde (insaAllah)

canım senin göbüşünde bana büyük geldi yaa..bence normal yani..kız bebek yanlara yayılırmış..erkek sivri olurmuşşş..aynen taşıoz özeliklerinii

Son düzenleme:
Mouse masAllah subhanAllah bi kac haftaya ellerini ayaklarini da gorecegiz minik yavrunun :)

Isyan gobegin sekli cinsiyetinden ziyade annenin kalca karin sekline bagli.. 11 hamilelik yasayan ablamlardan biliyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…