- Emoji Skoru
- 7.610
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.261
Selam arkadaşlar
Bi 10 gündür çok rahatsizim üstünüzden uzak,, hiç giremiyorum bilgisayara
Boynum çok büyük agrilarla tutulmuş durumda ,, evde iş yapamiyorum, ayrica bikaç gün arayla tansiyon problemi yaşadim hatta acillik oldum o derece
Bayagi zor bi zaman geçiriyorum
Bugün boynumun kuluncumun agrisindan agladim o kadar kötü ki şu an zor yaziyorum bunu
Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun inşallah hepiniz iyisinizdir
Mouse canim tebrik ederim hamileymişsin yukarda öyle okudum gözün aydin canim , saglikla kucagina al bebegini
Hepinizi öpüyorum canlarim iyileşince görüşürüz
Selam arkadaşlar
Boynum çok büyük agrilarla tutulmuş durumda ,, evde iş yapamiyorum, ayrica bikaç gün arayla tansiyon problemi yaşadim hatta acillik oldum o derece
Bugün boynumun kuluncumun agrisindan agladim o kadar kötü ki şu an zor yaziyorum bunu
Mouse canim tebrik ederim hamileymişsin yukarda öyle okudum gözün aydin canim , saglikla kucagina al bebegini
kızlar bu annelık ne kadar zor bırşey ya.....bıraz once dugunden geldık.giderken portfoy canta aldım yanıma o yuzden cuzdanı almadım sadece takıyı aldım para lazım olsa nasılsa esımde vardır dıye dusundum.esımde cuzdanını dıger pantolonunda unutmuş.neyse gıttık her cocouğun elınde suslu balonlar vardı ve Duru gözunu alamadı hep onları ızledısinirimden erken kalktım.yanımda hıç para yok eşimdede yok.o cocuklara bakarken nasıl kahroldum anlatamam.alamadık dıye ıçım ıçımı yedı.eve geldım bır ağladım bır ağladım kardesımde tesellı edıyo abla buyudugunde elbet her ıstedıgını almayacaksın o zaman napıcaksın dıyo.haklı tabıkı ama engel olamadım gözyaslarıma.....bu annelık benı çok duygusal yaptı
ama çok kotu oldum kızımın o bakışlarına
Günaydın kızlar
benim temizlik mevzu hala devam ediyor
sibelcim anlıyorum üzülmeni ama biliyormusun almaman daha güzel
ben egeye giysi olsun yiyecek olsun oyuncak olsun herşeyi hep aldım ne oldu biliyormusun hem mutlu olmuyor hemde ardı arkası kesilmiyor sürekli almak istiyor hatta mesela diyorum ona param yetgmiyor gidiyor bu ucuzmu yanı kesinlikle istediğinden değil sadece alınsın mevzu o
Kuşlar gunaydinnnn...bugün izinliyim evdeyim..evde temizlik var opupdunuz
Kuşlar gunaydinnnn...bugün izinliyim evdeyim..evde temizlik var opupdunuz
kızlar babaannemizden hediyelerimiz geldi..fotosunu çekmedim hepsi nette avrdı zaten direk kaydettimmm...
bir sürü tulumu oldu benim oğlanın hangi birini giyecek acaba
Eki Görüntüle 1158621 Eki Görüntüle 1158620 Eki Görüntüle 1158619 Eki Görüntüle 1158618 Eki Görüntüle 1158616 Eki Görüntüle 1158617
çok şükür anne adayıyıym cnım. artık inanıyorum ben hamileyim. kendimi kaptırmak istemiyodm inanamıyodum ama rabbime binlerce şükürler olsun artık bebeğiim olucak kısmetse.. çok farklı çok o mercimek orda ya şimdi bile eşime diyorum bana mercimeğim yeter sen naparsan yap diye(tabi şaka söylüyorum )
bize bu sene tatil yoktu zaten eşimin senelij izni yoktu. hafta sonları yakın yerlere gideriz ama
oy yerim ben yaaa kv sağolsunn güle güle eskitsin sıpa
kızlar bu annelık ne kadar zor bırşey ya.....bıraz once dugunden geldık.giderken portfoy canta aldım yanıma o yuzden cuzdanı almadım sadece takıyı aldım para lazım olsa nasılsa esımde vardır dıye dusundum.esımde cuzdanını dıger pantolonunda unutmuş.neyse gıttık her cocouğun elınde suslu balonlar vardı ve Duru gözunu alamadı hep onları ızledısinirimden erken kalktım.yanımda hıç para yok eşimdede yok.o cocuklara bakarken nasıl kahroldum anlatamam.alamadık dıye ıçım ıçımı yedı.eve geldım bır ağladım bır ağladım kardesımde tesellı edıyo abla buyudugunde elbet her ıstedıgını almayacaksın o zaman napıcaksın dıyo.haklı tabıkı ama engel olamadım gözyaslarıma.....bu annelık benı çok duygusal yaptı
ama çok kotu oldum kızımın o bakışlarına
Selam arkadaşlar
Günaydın kızlar
benim temizlik mevzu hala devam ediyor
sibelcim anlıyorum üzülmeni ama biliyormusun almaman daha güzel
ben egeye giysi olsun yiyecek olsun oyuncak olsun herşeyi hep aldım ne oldu biliyormusun hem mutlu olmuyor hemde ardı arkası kesilmiyor sürekli almak istiyor hatta mesela diyorum ona param yetgmiyor gidiyor bu ucuzmu yanı kesinlikle istediğinden değil sadece alınsın mevzu o
Allah sifaani versin canim cok gecmis olsun
Sibelim ben cute a katiliyorum. Her istediklerini almak istesekte dogru olmayabilir. Huzur ve mutlulugu en basta sevgimiz ile ogretelim. Her istedikleri olmasada cok sevildiklerini bilsinler.
Cute isyan kolay gelsin kizlar !
Hepinize çok teşekkür ederim canlarim
Bu gece de hiç uyuyamadim hem agridan hem de sikintili rüyalardan
Size anlatmadim, psikologum bana bi ilim sahibi kişi ismi verdi kendimi okutmami söyledi
Farkli enerjiler varmiş üzerimde söylemeye de korkuyorum ama işte onlar yani anlayin:18::18::18:
Pazar akşami geldi okudu,, ondan sonra agrilar azdi
Bende çok eski köklü bişey varmiş öyle söyledi
Keşke daha önce okutsaydiniz bu kadar ilerlemezdi dedi
Bu bahsettigim agrilarim falan hep onlardan yani:26:
Başka sorular sordu,, vücut agrilari falan,,
Uyku yapar sürekli uyutur dedi
Hatta okunduktan sonra iyice artti vücuttan çikmasi için bi zeytinyagina okudu,, okunmuş su verdi ekleyip ekleyip eşim okuyacak bunu 15 gün
Sureler verdi dinlemem için,, bu esnada agriyan yerlere bastirilacak her gün
Ne ara musallat olmuşlar ya ben anlamadim:18:
Saglik sorunu ama aslinda başka şeylerden ; hastalik degil yani:18:
Şoklar içindeyiz
Aslinda ben de inanmiyordum sibelcim yaakızlar bende her ıstedıgının alınmasına karsıyım.ama henuz çok kuçuk ısteyemedı ama balonlara oyle bır bakışı vardıkı.....yuregım daglandı resmen ya....çok dokundu cok
guneş kremı mustela yada sebamed alcam cnm dra sordum
doktor kızımız tombiş olmuş maşallah dedıanasının yolunda ilerliyor dedım
prenses ben anlamadım şimdi psıkoloğunmu onerdı bı hoca sana.ne varmış sende buyu felamı dedı????ben pek ınanmam aslında boyle şeylere..senın sıkıntılarının psıkolojık oldugunu dusunuyorum ben cnm.
Aslinda ben de inanmiyordum sibelcim yaa
Psikolojik sorunlari çözerken terapist hissediyor kaçak enerjileri
Trans sirasinda direnç ve farkli titreşimleri aliyorlar,,
Ama öyle üfürükçü bilmem ne siradan bi kişi degil bu kişi
İsmini verdi adamla görüştük
Açikçasi adam gelene kadar da pek inanmiyordum Allah var
Ama benim rüyalarimda yaşadigim şeyler vs hepsini söyledi
İnandim ne yalan söyliym hatta şaşirdim
Kizkardeşim psikologa geldigi dönemde transtayken uyandirdilar acilen bu hocaya yönlendirdi psikolog ama işte kardeşim kaçti gitti napacak
Yani psikolojik de olabilir bişeyler, farkli sebepleri de olabilir bunu uzman kişi ayirabilir
kizlar bebisi gordum 46 cm 2300 gr 38 inci hafta da sezeryanla dogduo kadar minicikti ki Rabbim nazarlardan korusun insaAllah :) normal dogum olsaydi iki hafta fark ederdi boy ve kiloda kesin..
isyan mouse siz sezeryan mi dusunuyorsunuz normal mi? ben Allahtan bi mani gelmezse normal dogumu cok istiyorum.. hem daha saglikli olacagi icin hemde o duyguyu tadabilmek icin..
eve gelirken bi magzaya ugradik kendime iki sal bir esarp aldim uzun zamandir almiyordum eh kizimiza da bir sey almadan donmeyelim dedik ciciler aldik geldik
prensescim dualari eksik etme hem kendin oku hem esin okusun.. bizim ailemizde de oyle bir durum oldugu icin sanan daha dogrusu bu duruma inaniyorum.. Rabbim her türlü serlerden korusun insaAllah..
sibelim ne desem bilemedim.. ilk defa cikacaksiniz kizinizla dogal olarak yalniz olmayi istiyorsun.. ama malesef galiba sizde bu tür konular daima sorun olacak gibi geliyor bana? madem oyle gercekten seninde annen gelsin belki gerginligin gider o gün?
Sinir bozucu bi durumha bu arada kızlar haksız mıyım yazın lutfen.bu hafta sonu denıze gıdecegız ılk defa.kızımızla görumcemde gelcek.gelsın hem genç hem onla bı sıkıntım olmadı hıç.eşim arabada demezmı annenıde cağır dıye gelmez o nıye dedım.e benımkı gelır kadın hava almış olur demez mıastım suratımı anladı gelmesınmı dedı bızbıze gıtcez sanmıştım dedım butun kış evdeydı onuda götruruz dedı
akşam eve gelınce soylencem ama buneye 10 senelık mı evlıyım ben cumbur cemaat gıdıyoruz
selammm kızlarrrr.. nasılsınızzz ??? ne zamandırr giremedimm.. en son izmirdeyken giriyodumm o da 1 ayı geçtii .. efulimmm kızın mı olcakk ayy çok sevindimmisyanında oğluşu geliyormuşşşş rabbimmm biran önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn... mouse de hamile mii yanlışmı anladımm acaba .. yüce rabbbimm isteyen herkese nasip eder inşallahh... benim işlerimm karışık kızlarr.. kızım çok huysuzz dişimizz çıkacakmışş daha 6. ayda hep ateşlii uykusuz gecelerimizz başladıı .. birde ankaraya taşınma işimizz varrr .. şuan ankaradayımm ev bakıyoruzz 2 hafta içinde taşıncazz kısmetsee bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorumm.. hakkımızda hayırlsıı artıkk
kizlar bebisi gordum 46 cm 2300 gr 38 inci hafta da sezeryanla dogduo kadar minicikti ki Rabbim nazarlardan korusun insaAllah :) normal dogum olsaydi iki hafta fark ederdi boy ve kiloda kesin..
isyan mouse siz sezeryan mi dusunuyorsunuz normal mi? ben Allahtan bi mani gelmezse normal dogumu cok istiyorum.. hem daha saglikli olacagi icin hemde o duyguyu tadabilmek icin..
eve gelirken bi magzaya ugradik kendime iki sal bir esarp aldim uzun zamandir almiyordum eh kizimiza da bir sey almadan donmeyelim dedik ciciler aldik geldik
prensescim dualari eksik etme hem kendin oku hem esin okusun.. bizim ailemizde de oyle bir durum oldugu icin sanan daha dogrusu bu duruma inaniyorum.. Rabbim her türlü serlerden korusun insaAllah..
sibelim ne desem bilemedim.. ilk defa cikacaksiniz kizinizla dogal olarak yalniz olmayi istiyorsun.. ama malesef galiba sizde bu tür konular daima sorun olacak gibi geliyor bana? madem oyle gercekten seninde annen gelsin belki gerginligin gider o gün?
Sinir bozucu bi durum
Anneni zaten sen çagiracak olsan çagirirsin
Eşin sirf annesine yer yapmak için senin anneni önermiş
Ben deolsam çekirdek aile gitmek isterim görümceyle falan da degil sibel
selammm kızlarrrr.. nasılsınızzz ??? ne zamandırr giremedimm.. en son izmirdeyken giriyodumm o da 1 ayı geçtii .. efulimmm kızın mı olcakk ayy çok sevindimmisyanında oğluşu geliyormuşşşş rabbimmm biran önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn... mouse de hamile mii yanlışmı anladımm acaba .. yüce rabbbimm isteyen herkese nasip eder inşallahh... benim işlerimm karışık kızlarr.. kızım çok huysuzz dişimizz çıkacakmışş daha 6. ayda hep ateşlii uykusuz gecelerimizz başladıı .. birde ankaraya taşınma işimizz varrr .. şuan ankaradayımm ev bakıyoruzz 2 hafta içinde taşıncazz kısmetsee bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorumm.. hakkımızda hayırlsıı artıkk
oyyyminik kuzucuk amiiin canim insaAllah sag salim aliriz kucagimiza yavrularimizi :)) cok güzel bi duygu dimi sen hiss etmiyorsun ama ekranda kipir kipir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?