• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ay ya bayıldımmmm ya almamk için kendimi zor tutuyorummm
almak da istemiorum ne bilim doğduktan sonraki ilk babalar gününü
kutlamak daha mantıklı gelio.
ya neden paylaştın ki içim gidio şimdi daynamıcammm:50:
canım ben alıcam karar senin tabik iaama eşim bana daha hamile olduğu bilmeden anneler gününde çiçek almıştı. bence bu kadarını hakediyo :16:
canım benim oturma odam büyük köşemde zaten küçücük yani bende koyacak yer var..
anneminde çocuk odası ile oturma odası bitişik arada kapı var..
annem çocuk odasına koyacak yeri var..
uyututum orada yatırırım..misafir geldiğinde falan rahatça uyusun çocuk diyor..
şimdiden alalım doğuncada sizin evde yatak odasında uyumaz küçükl bebek sürekli git gel zor olur diyor.
yatak odamada kv park yatak alacak zaten

Alla alla yaa..
sanki kendi doğurcakk..
valla bizimkinden ses seda yok ama kv ne yapcağı belli olmaz..
ama senin şimdiden gbelli sıkıntı olacakk :27::27:
canım yeni doğanları genelde yaşına kadar sepette yatırıyolar cute haklı sanırım şu anda onlarda yatamayabilir

canım ben alıcam karar senin tabik iaama eşim bana daha hamile olduğu bilmeden anneler gününde çiçek almıştı. Bence bu kadarını hakediyo :16:

Canım yeni doğanları genelde yaşına kadar sepette yatırıyolar cute haklı sanırım şu anda onlarda yatamayabilir

üye olmak gerekio ama galiba ben de magnet gördüm o hoşuma gitti
alamadım.benm kocam bişi almadı ama neyse daha anne olmadın dedi :1::1:

Oyle de canim hemen sorun anlasilmadi ki. Orada suan hava 30-35 derece varmis. Yaslida olunca sicaga baglandi direk. Dun ancak tansiyona bagki olabilecegi ortaya cikit. Tansiyonuda gecici olarak mi yuksek yoksa bundam sonra hep mi oyle olacak gorucez bakalim. Allahim sifaasini versin insaAllah.

Sibelcim Allah kabul etsin ne guzel. Esler bir birlerinin aynasidir. InsaAllah bundan sonra bir birinize sessiz ama davranislarinizla ornek olarak ibadetlerinize daha cok sarilirsiniz. Kizinizda sizden gorerek ayni sekilde yetisir.

Kizlar bu arada ben isim bulamiyorum halaaaa :/ poooff..

sagol cnm amın
kızlar hıçbıınz bırşey yazmamış ya slayt yaptım dedım pasta mevzusunu yazdım aşkolsun
ısyan bu beşiklerde 8-10 ay yatıyorlar.valla ben bunlardan almadıgıma pişman oldum.çunku park yatak yatak odamda duruyodu gunduzlerı salonda oldugum ıçın kızı çekyatı acıp uyutuyodum nerde uyucak başka:26: yanı aslında fıkrın guzel ama sarı alma.neden dersen hanı hurafe der bazıları ama benım kız sarılık oldugunda doktor bana sarı gıydırme dedı:53: babası oyle dıyınce sarı eldıvenlerını bıle gıydırtmedı:1:
demem okı bence al mutlaka ama sarı alma vede en fazla 10 ay kullanacagını bıl cnm

anneannemizin ve dedemizin aldigi bebek odasi takimimiz geldiii kolileri koyduk cocuk odasina ama esim sen gidince badana yapar mobilyalari kurariz sana da supriz olur diyo nasil sabredicem bilmiyorum :D ramazanda gidip gelince bitmis olacak insaAllah kizimin odasi süslemesi kalacak bitek cok heyecan yaptim :)))

cute :D ben bile bazen karistiriyorum artik kim kim diye hamis toplulugu olduk :1:

mouse korkmaaaa :)) bak bana da neler neler dediler bisey olmayacak Allahin izniylr..

sibelim ben okudum hediye kismini da biz kutlamayinca o gunleri yazmadim bisey :D esin sevinecektir eminim :))

isyan sende bazen 'eyvaaah nerden baslasam ne alsam' diyormusun :D ablamlar bama yardimci oluyor hediye de geldi baya ama alinacak cok sey var keselerimize bereket diyelim :)))

hadi iyi geceleeer :16:

hayirli cumalar kizlar :)

benimde arkadas cevremde suan 4 hamileyiz :D dun bi arkadasim daha aradi dun ogrenmis hamile oldugunu :D 5 arkadastikta birimiz dogum yapti 2-3 ay arayla pes pese doguracagiz cok guzel bisey ya :16:

Allah herkese nasip etsin insaAllah..

bu arada babamin 3 gundur surekli burnu kaniyor.. muhtemelen yuksek tansiyon ki kendisinin tanisyonu hic yuksek degildi bu zamana kadar.. bugun memlekete geliyor emeklilik isleri icin.. ben goremicem ama telefonda konusuruz.. burda da mutlaka bi doktora gorunmesini soylicem.. zaten kendi de gider heralde.. insaAllah ucakta fenalasmaz.. Allah anama babama saglik sihat versin insaAllah..

canım çok geçmiş olsun babacığına
önemli birşey değildir inşaallah
allahım babamızı anamızı başımızdan eksik etmesin gölgeleri bile yeter...amin...

canım çok geçmiş olsun tekrar kuzucum..
tansiyon ilaçları var değilmi..iyi bir kardiyologa gitsin tatlımmm

olsun canım siz daha yeni başladınız denemeye olur inş en kısa zamanda..
evet canım türk nüfusumuz artsın inşş ihtiyacımız var bunaa :72::72:

kız toğu topu 15 gün oldu doktora deyince o bile güldü
ve dün adet oldum ben hemen olucak sanıyordum ne biliyim yaa:1:
evet canım nufusumuz artsın ki ülke olarak güçlü olabilelim:34::34:

daha 3 gün oldu canım öğreneli bende hala inanamıyorum. dr gitmek için can atıyorum işte. rüyamı gerçekmi uyanabilmek için :9:

gerçek annesi gerçek inşaallah
evet inanması zor olur yani hiç beklemdiğin anda ama kısmet rabbim bilir işini

ooo sen bıde son aylarda nepcan kız....asıl son aylarda uyku ve wc sorunu tavan yapıyo:1: benım avm ile evım arabayla 5 dakıka.ınan evd etuvalete gırıyordum avm ye gırıyoduk bak ına 5 dakıka hop ben gene tuvalete:1: gülüyodu eşim:1:

dun benım en onem verdıgım kandıldı ve malesef ben hastaydım:ssz: ama dun eşim benı çok mutlu ettı.şöylekı kızlar esım benden once oyle namaz felan kılmazmış bılıyom be.n malesef dın konusunda bıraz umursamaz görüyorum eşimi.tamam bende ıbadetlerımı yapıyomuyum hayır ama hanı kandıl gunlerını asla atlamam.once ben gıder ıbadetımı ederım sonra esım.dun ben hastaydımya namaz kılamadım.kesın eşimde kılmıcak bahanesı hazır işine gelcek dıye dusundum.bugun benım ıçınde kıl hayatım dedım.tamam bıraz uyuyayım sonra kılarım dedı.saat 11 gbı uyudu kaç kere kaldırdım kalkmadı ben yattım o salonda uyuyakaldı ama içimden neler dıyorum neler.kesın uyudu kalkınca namaz kılmadan uyucak bu saatte kılamam uykususzum vs vs dıcek bende saydırcam dıye kendı kendı yıyorum.bu uyandı gece 3 te:53: geldı aşkım uyuyakalmışım ben banyoya gırıyom abdest alıp namaz kılcam dedı.çok çok sveındım.hıç beklemıyodum ben demeden kendı kıldı:34: demek eşler bırıbırınden hakkaten etkılenıyomuş:38:
bu arada kızlar slaytı yaptım pastayı yaptırdım ama pazar gunu gönderemeyız dedıler:ssz: pazar gunu degıl bu aklam gönderın o zaman dedım.engec 5 te yollayabılırız eleman yok dedıler.yanı pasta geldığınde esım evde olmucak:ssz: ben vercem akşam artık.be suprız gıtsın ıstıyordum ama olmadı.eşimin işine bellı olmadıgı ıcın işyeırnede gönderemedım

canım öncelikle eşler biribirinde çok etkilniyor bunu biliyorum
yani hangisi ağır basıyor ise diğer taraf oraya kayabiliyor
inş bizler iyi tarafta oallımki eşlerimzide iyi tarafa yönelsim
çok güzel bak maaşallah ibadetini yapmış
allahım daim etsin inşallah
sabah namazına benide eşim kaldırıyor ve ben bunu hiç bişeye değişmem
dememki eşinin içinde var olmasa yapmaz zaten

hediye mevzusuda çok güzel düşünmüşsüün
eşinde ihmal etmiyor ve haketti bence
ne zaman getirmeleri uygun olacaksa sana getirsinler o zaman
ama sürprizim gitti diye düşünme bunu bile yapman çocuk ile büyük güzel brşey

anneannemizin ve dedemizin aldigi bebek odasi takimimiz geldiii kolileri koyduk cocuk odasina ama esim sen gidince badana yapar mobilyalari kurariz sana da supriz olur diyo nasil sabredicem bilmiyorum :D ramazanda gidip gelince bitmis olacak insaAllah kizimin odasi süslemesi kalacak bitek cok heyecan yaptim :)))

cute :D ben bile bazen karistiriyorum artik kim kim diye hamis toplulugu olduk :1:

mouse korkmaaaa :)) bak bana da neler neler dediler bisey olmayacak Allahin izniylr..

sibelim ben okudum hediye kismini da biz kutlamayinca o gunleri yazmadim bisey :D esin sevinecektir eminim :))

isyan sende bazen 'eyvaaah nerden baslasam ne alsam' diyormusun :D ablamlar bama yardimci oluyor hediye de geldi baya ama alinacak cok sey var keselerimize bereket diyelim :)))

hadi iyi geceleeer :16:

canım hadi gözün aydın
güle güle kullansın şimdiden inş prenses
insan heyecanlamas mı ya ben bile merak ettim şimdi
hele o süslemeleri yok mu allahımmmmmmmmm

sagol cnm amın
kızlar hıçbıınz bırşey yazmamış ya slayt yaptım dedım pasta mevzusunu yazdım aşkolsun
ısyan bu beşiklerde 8-10 ay yatıyorlar.valla ben bunlardan almadıgıma pişman oldum.çunku park yatak yatak odamda duruyodu gunduzlerı salonda oldugum ıçın kızı çekyatı acıp uyutuyodum nerde uyucak başka:26: yanı aslında fıkrın guzel ama sarı alma.neden dersen hanı hurafe der bazıları ama benım kız sarılık oldugunda doktor bana sarı gıydırme dedı:53: babası oyle dıyınce sarı eldıvenlerını bıle gıydırtmedı:1:
demem okı bence al mutlaka ama sarı alma vede en fazla 10 ay kullanacagını bıl cnm

kız ben yorum yazacaktım hatta yazdım zannediodumm atlamışmıyımmm :1::1: çok ayıpladım kendimii :22::22:
nasıl geçti bakalım..
kocan beğendimi şekerim sürprizi..

günaydınn hanımlarrr :3::3:
ben bir daha plan falan yapmıcam..
cuma eşim 3 te aradı çok hastalandım diye..
hemen eve gittim atelşi fena yüksekti..
ilaç içirdim sirkeli su ile başına bileklerine bez koydum ateşi düşürdüm akşam öylece yattı..
ertesi gün sabah kursun semiberi vardı ben oraya gittim..
eşimin kardeşi istanbuldan geldi hem mezun oldu hemde doğum günüydü c.tesi akşam oraya devetliydik..
eşimn sabah gitti oraya hasta olunca evde yalnız kalmadı bende seminer sonraso..
eşimin mide ağrısı çok fenaydı kızlar c.tesi gece kv lerde kalmak zorunda kaldık..
sabahta orada uyanduık benim sürpriz yalan oldu..
kavkatı ettik öğlen eve geldik ama eşim kötü..
hesiyesini verdim sadece..
kitap alamadım bulamadım d&r da varmış ama orasıda uzaktı bana..
bende yazlık pijama aldım..eksikti zaten sevindi.
bugünde ilk iş başuı ve midesi hala ağrıyor..
doktorada gitmedi hafta sonu oolunca.
şimdi ben danışcam ilaç alıcammm..çok üzgünüm

canim sormaaa cok heyecanli :D cocuk gibiyim bu aralar acaip bi mutluluk var Rabbim hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin insaAllah :)))

hafta sonu da kizimiza biseyler aldik.. teyzesi bornoz takimi al benden demisti baktik aldik Allahim gelde ye beni diyor mini mininacik bir bornoz icinde terlikleri kesesi havlusu :D icinde kucucuk bir cocuk hayal etmek muhtesem :)))

canim hiiic kafana takma hepimiz ilk ay hamile kalicaz sandik ama hepimiz ilk ay hamile kalinmamasindan daha dogal bir sey olmadigini ögrendik :) moral bozmadan dua ile calismalara devam Rabbim en dogru zamanda nasip edecek insaAllah size de :16:

HERKESE IYI HAFTALAR KIZLAR :16:

canim sormaaa cok heyecanli :D cocuk gibiyim bu aralar acaip bi mutluluk var Rabbim hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin insaAllah :)))

hafta sonu da kizimiza biseyler aldik.. teyzesi bornoz takimi al benden demisti baktik aldik Allahim gelde ye beni diyor mini mininacik bir bornoz icinde terlikleri kesesi havlusu :D icinde kucucuk bir cocuk hayal etmek muhtesem :)))

canim hiiic kafana takma hepimiz ilk ay hamile kalicaz sandik ama hepimiz ilk ay hamile kalinmamasindan daha dogal bir sey olmadigini ögrendik :) moral bozmadan dua ile calismalara devam Rabbim en dogru zamanda nasip edecek insaAllah size de :16:

ayy bende biye o heyecan yok ya odun gibi oldumm heee :1::1::1:
oo canım oda takımınızda gelmiş bende mrak ettim bakalım nasıl birşey olacakk..:16::16:
bornoz bizde almadık..nasıl birşey alırız bilmiyorum bakmadıkta..ben şimdilik havlu alırım başlıklı.. güle güle kurulansın prensesin canımm
o terlikli takımı biraz büyüsün öyle alırım sanırım..
şu anda bundan alırım https://www.google.com.tr/search?q=...-fazlasi-bebek-banyo-havlusu-84687146;555;370

Son düzenleme:
ayy bende biye o heyecan yok ya odun gibi oldumm heee :1::1::1:
oo canım oda takımınızda gelmiş bende mrak ettim bakalım nasıl birşey olacakk..:16::16:
bornoz bizde almadık..nasıl birşey alırız bilmiyorum bakmadıkta..ben şimdilik havlu alırım başlıklı.. güle güle kurulansın prensesin canımm
o terlikli takımı biraz büyüsün öyle alırım sanırım..
şu anda bundan alırım https://www.google.com.tr/search?q=...-fazlasi-bebek-banyo-havlusu-84687146;555;370

Dogum yaklastikca heyecanimiz artacak daha da fazla gor bak :D
aynen bornoz takimi tahminen 2 yasindan sonra ancak olur ama teyzesinin hediyesi oldu aldik bizde..
bana kalsa herseyi alicam isyan ya hersey 'al beni ben com tatliyim' diyo en iyisi alis verise cikmamam :1:
evet canim o havlulardan lazim oluyor..

bizde bi ultrason fotografinda bi ablam durdu durdu 'ya ben tavsana benzettim' dedi kizimin beyni icin :D hepimizi bi gülme aldi.. diger bi baska teyzemiz tavsan kafali pembe havlu almis d7n fotosunu gönderiyo bayildim ya :D

bu arada esine Allahtan acil sifalar dilerim :/

günaydın kızlarrrr :16: sabah dr gittik çok şükür gördük mercimeği ve artık inandım rabbimin izniyle ben hamileyimmmmmm :49: temmuzun ilk haftası kontrole çağırdı kalp atışını dinleticem dedi bide kan verdim sonuçlarıda gelirken aırsınız dedi. kızlar çok mutluyummm rabbime şkürler olsun. iş kalp atışınıda duyarızz... şu anda 4 haftalık falanmış mercimek :49:

ilaç içirdim sirkeli su ile başına bileklerine bez koydum ateşi düşürdüm akşam öylece yattı..
eşimin kardeşi istanbuldan geldi hem mezun oldu hemde doğum günüydü c.tesi akşam oraya devetliydik..
eşimn sabah gitti oraya hasta olunca evde yalnız kalmadı bende seminer sonraso..
eşimin mide ağrısı çok fenaydı kızlar c.tesi gece kv lerde kalmak zorunda kaldık..

canım çok geçmiş olsun sağlık olsn gerisi hiç önemli değil. bende eşime hediye almadım. kutladım sadece. sen kendine dikkat et eşin düzelir merak etme :9:

slm kızlar.yazdıklarınızı okudum sağolun.
ama istedıgım gbı olmadı .pastayı cuma 5te teslıme deceklerdı besbucuk oldu yok aradım.demezlemrı oyle bır siparış yok dıye:53: tabı hemen cekırdım olurmu oyle şey parasını bıle peşin ödedım dedım sonra benı aradılar meger tarıhı yanlış yazmışlar cumartesı teslım edılcek yazmışlar.cumartesı sabahtan anneme gıtcektım esım ogun yok çunku.cumartesı teslım edlım dedıler hayır ben bugun ıstıyorum saat kaç olursa olsun dedım tamam dedıler ve 1 saat sonra pasta geldı.kıytırık bır hazır pastanın ustune resmı monte etmışler çok kotu olmuş.hiç begenmedım şikayet edılcek bı yerı bılsem bı dakka durmam.unuttukları için son dakka hazır pastaya yapıvermışler resmı hıç begenmedım.sonra esım geldı kapıyı caldım hayatım ellerım kırlı sen acsana kapıyı dedım pastayı yere koydum canım babama yazıyo.benımkı açtı kapıyı e kımse yok dıyo aşağı bakmak aklına gelmıyo pasta yerde:1: sonra gördu cok sevındı .şimdide fılm izlicez dedım ne fılmı dedı romantık fılm ama basroldekını kıskanma hayranım ona dedım bı açtım çok sevındı çok duygulandı:38: yanı suprız guzeldı ama pasta olayı benı çok kızdırdı.bıde buraların meshur pastanesı yanı.
bu arada çok uykususzm Duru hıç uyumadı ne anamda ne bugece evde:26:

gecmış olsun cnm.olsun seneye telafı edersın nasıpse uzulme

hayirli olsun mouse kucagindada gör insaAllah :)

sibelim olsun esin sevinmis önemli olan o :)

kuzum çoook geçmsişler olsun eşine
olsun en kötü gününzü böyle olsun
sen özendin ama demekki nasip değilmiş
eşin anlamıştır yinede bişiler yapmak istediğini
önemli olan düşünmeklti değil mi

evet yaaa mesela geçen cuma akşamı işte bebek görmeye gittik gebzeye
bebişi bir sevdin annesi diyorki senin zaamnın gelmiş artık
ne biliyim çok tatlılar ya masumlar
inş kuzum bakalım şu an adetliyim valla bişi yok dediğim gibi ama nasip
olur inşaallah hayırlısı ile
bornoz takımınıda güzel güle güle kullansın prensescik:16::16:

günaydın kızlarrrr :16: sabah dr gittik çok şükür gördük mercimeği ve artık inandım rabbimin izniyle ben hamileyimmmmmm :49: temmuzun ilk haftası kontrole çağırdı kalp atışını dinleticem dedi bide kan verdim sonuçlarıda gelirken aırsınız dedi. kızlar çok mutluyummm rabbime şkürler olsun. iş kalp atışınıda duyarızz... şu anda 4 haftalık falanmış mercimek :49:

canım çok geçmiş olsun sağlık olsn gerisi hiç önemli değil. bende eşime hediye almadım. kutladım sadece. sen kendine dikkat et eşin düzelir merak etme :9:

mercimek fırına girmiş yani :1::1::1:
canım hadi gözünüz aydın rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş
1 aylık anne adayısın yani nasıl duyguların falan heyecan var mı ya

slm kızlar.yazdıklarınızı okudum sağolun.
ama istedıgım gbı olmadı .pastayı cuma 5te teslıme deceklerdı besbucuk oldu yok aradım.demezlemrı oyle bır siparış yok dıye:53: tabı hemen cekırdım olurmu oyle şey parasını bıle peşin ödedım dedım sonra benı aradılar meger tarıhı yanlış yazmışlar cumartesı teslım edılcek yazmışlar.cumartesı sabahtan anneme gıtcektım esım ogun yok çunku.cumartesı teslım edlım dedıler hayır ben bugun ıstıyorum saat kaç olursa olsun dedım tamam dedıler ve 1 saat sonra pasta geldı.kıytırık bır hazır pastanın ustune resmı monte etmışler çok kotu olmuş.hiç begenmedım şikayet edılcek bı yerı bılsem bı dakka durmam.unuttukları için son dakka hazır pastaya yapıvermışler resmı hıç begenmedım.sonra esım geldı kapıyı caldım hayatım ellerım kırlı sen acsana kapıyı dedım pastayı yere koydum canım babama yazıyo.benımkı açtı kapıyı e kımse yok dıyo aşağı bakmak aklına gelmıyo pasta yerde:1: sonra gördu cok sevındı .şimdide fılm izlicez dedım ne fılmı dedı romantık fılm ama basroldekını kıskanma hayranım ona dedım bı açtım çok sevındı çok duygulandı:38: yanı suprız guzeldı ama pasta olayı benı çok kızdırdı.bıde buraların meshur pastanesı yanı.
bu arada çok uykususzm Duru hıç uyumadı ne anamda ne bugece evde:26:

yuhhh ya hem peşin para al hemde kötü bişi gönder
yani bence git söle müsati bir zamanda hiç güzel değildi diye
terbiyesizler yaaaa

ama olsun bak kuzum film olayı çok hoşuna gitmiş
emek verdiğini anlamıştır

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatile gidenler kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrr aramızda
bizim hiç bişi belli değil yaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatile gidenler kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrr aramızda
bizim hiç bişi belli değil yaaaaaaaaaaaaaaa

canim gebzede nereye geldiniz benim de bir arkadasim yeni dogum yaptida :D ayni kisi olmasin :37:

Bana bu sene hep tatil oldu annemlere gide gele :)))

Ramazan bayraminda beeeelki bi yere gideriz diye konusuyoruz (bebis gelmeden iki kisilik son tatilimiz olur) ama kesin bisey yok ortada :)

Back