• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatile gidenler kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrr aramızda
bizim hiç bişi belli değil yaaaaaaaaaaaaaaa

sagolun kızlar sevındı tabı ama benım sevıncım bıraz sonuktuı
ne tatılı kız haftasonu denıze gıtcez gıdersek sukretcez Duru durur mukı:26:

canim gebzede nereye geldiniz benim de bir arkadasim yeni dogum yaptida :D ayni kisi olmasin :37:

Bana bu sene hep tatil oldu annemlere gide gele :)))

Ramazan bayraminda beeeelki bi yere gideriz diye konusuyoruz (bebis gelmeden iki kisilik son tatilimiz olur) ama kesin bisey yok ortada :)

GEBZEDE ESKİHİSAR YOLUNDA DENİZ MANZARALI BİRYER
YERİNİ TAM BİLMİYORUM AMA DENİZE YAKINDI
OHH SEN İYİ TATİL YAPTIN VALLA KUZUM DARISI BİZE

VALLA BİZDE GİDEMİCEZ HERHALDE EŞİM İİLER ÇOK YOĞUN DİYİP DURUYOR
BEN GİDERSEM İŞLER AKŞSAK DİYOR GEMİ İNECEK ORDA OLMAM LAZIM DİYOR
AMAN NE BİLİM İŞTE
HAYAL GALİBA TATİL:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bu konu acila tam 2 sene olmus :)

zaman su gibi akiyor gercekten..

eflinamcim yok ayni kisi degilmis demek benim arkadasim merkezde oturuyor :)

slm kızlar.yazdıklarınızı okudum sağolun.
ama istedıgım gbı olmadı .pastayı cuma 5te teslıme deceklerdı besbucuk oldu yok aradım.demezlemrı oyle bır siparış yok dıye:53: tabı hemen cekırdım olurmu oyle şey parasını bıle peşin ödedım dedım sonra benı aradılar meger tarıhı yanlış yazmışlar cumartesı teslım edılcek yazmışlar.cumartesı sabahtan anneme gıtcektım esım ogun yok çunku.cumartesı teslım edlım dedıler hayır ben bugun ıstıyorum saat kaç olursa olsun dedım tamam dedıler ve 1 saat sonra pasta geldı.kıytırık bır hazır pastanın ustune resmı monte etmışler çok kotu olmuş.hiç begenmedım şikayet edılcek bı yerı bılsem bı dakka durmam.unuttukları için son dakka hazır pastaya yapıvermışler resmı hıç begenmedım.sonra esım geldı kapıyı caldım hayatım ellerım kırlı sen acsana kapıyı dedım pastayı yere koydum canım babama yazıyo.benımkı açtı kapıyı e kımse yok dıyo aşağı bakmak aklına gelmıyo pasta yerde:1: sonra gördu cok sevındı .şimdide fılm izlicez dedım ne fılmı dedı romantık fılm ama basroldekını kıskanma hayranım ona dedım bı açtım çok sevındı çok duygulandı:38: yanı suprız guzeldı ama pasta olayı benı çok kızdırdı.bıde buraların meshur pastanesı yanı.
bu arada çok uykususzm Duru hıç uyumadı ne anamda ne bugece evde:26:

canım sinire bir durum olmuş ama sonuçta maksat eşini mutlu etmektiki öylede olmuş..yani sonuç güzel olmuş..

biz gidemeyiz bu gidişle..zaten karnımda şişioo nasıl gidilirkii :17::17:

canım o kadar çok varki bebeği iie tatile gidenn..aslında güzel olur duruyuda sokarsınız denize falan

kızlar babaannemizden hediyelerimiz geldi..fotosunu çekmedim hepsi nette avrdı zaten direk kaydettimmm...:nazar::nazar:
bir sürü tulumu oldu benim oğlanın hangi birini giyecek acaba :9::9:

$FB,7166,46,elci-baby-erkek-bebek-kravat-baskili-tulum-019-311-012-tulum-ve-salopet-erd-kids.jpg $Bebek-Tek-Alt-Esprili-_4979_2.jpg $1527075_478323635611808_282472567_n.jpg $30965_1_full.jpg $fenerbahçe-bebek-taraftar-kýyafetleri-2.jpg $54.jpg

saglicakla eskitsin insaAllah bebegin merak etme hepsine sira gelir :D

efulimm çok saol canım..bişi sorcamm senin uykun düzeldimi yaa ben hala uykusuzumm hala uyku sorunu avr bendeee
1-2 haftadir daha iyiyim canim com sukur.. yorulacak biseyde yapmadigim icin iyiyim.. insaAllah sende de duzelir bi kac haftaya.. simdi mumkun oldugu kadar uyu 4 ay sonra cok arariz bu gunleri :D

ahaha yaziyi simdi okudum :D süüüper :16: gazmanlarimiz gelsiiiin :D

haha evet canım bende çok beğendimmm ve güldümm :1::1:

ayy uyku sorunu valla kötü oluo yaa akşamları falan erkenden sızıomm eşim diyo bekar hayatı yaşıomm sanırım diyee :1::1:

mercimek fırına girmiş yani :1::1::1:
canım hadi gözünüz aydın rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş
1 aylık anne adayısın yani nasıl duyguların falan heyecan var mı ya
r
çok şükür anne adayıyıym cnım. artık inanıyorum ben hamileyim. kendimi kaptırmak istemiyodm inanamıyodum ama rabbime binlerce şükürler olsun artık bebeğiim olucak kısmetse.. çok farklı çok o mercimek orda ya şimdi bile eşime diyorum bana mercimeğim yeter sen naparsan yap diye :9: (tabi şaka söylüyorum )
bize bu sene tatil yoktu zaten eşimin senelij izni yoktu. hafta sonları yakın yerlere gideriz ama :27:
kızlar babaannemizden hediyelerimiz geldi..fotosunu çekmedim hepsi nette avrdı zaten direk kaydettimmm...:nazar::nazar:
bir sürü tulumu oldu benim oğlanın hangi birini giyecek acaba :9::9:

Eki Görüntüle 1158621 Eki Görüntüle 1158620 Eki Görüntüle 1158619 Eki Görüntüle 1158618 Eki Görüntüle 1158616 Eki Görüntüle 1158617

oy yerim ben yaaa kv sağolsunn güle güle eskitsin sıpa :1:

canım sinire bir durum olmuş ama sonuçta maksat eşini mutlu etmektiki öylede olmuş..yani sonuç güzel olmuş..

biz gidemeyiz bu gidişle..zaten karnımda şişioo nasıl gidilirkii :17::17:

canım o kadar çok varki bebeği iie tatile gidenn..aslında güzel olur duruyuda sokarsınız denize falan

sagol cnm.ya sokarızda kızım çok beyaz yanmasından korkuyom yarın doktora guneş kremı olayını soracagım?? bırde karnı acıkır mama saatı uyku saatı....zaten yol 1 saat çeşmeye gıtmeyı dusunuyoruz..bakalım artık
ısyancım hepsı çok guzel.ilk aylarda fazla abartmamak lazım hepsı yepyenı kalıyor.ama şu gaz kaçağı super:1:

kızlar bu annelık ne kadar zor bırşey ya.....bıraz once dugunden geldık.giderken portfoy canta aldım yanıma o yuzden cuzdanı almadım sadece takıyı aldım para lazım olsa nasılsa esımde vardır dıye dusundum.esımde cuzdanını dıger pantolonunda unutmuş.neyse gıttık her cocouğun elınde suslu balonlar vardı ve Duru gözunu alamadı hep onları ızledı:43: sinirimden erken kalktım.yanımda hıç para yok eşimdede yok.o cocuklara bakarken nasıl kahroldum anlatamam.alamadık dıye ıçım ıçımı yedı.eve geldım bır ağladım bır ağladım:43::43::43:kardesımde tesellı edıyo abla buyudugunde elbet her ıstedıgını almayacaksın o zaman napıcaksın dıyo.haklı tabıkı ama engel olamadım gözyaslarıma.....bu annelık benı çok duygusal yaptı:25:
ama çok kotu oldum kızımın o bakışlarına:43:

Selam arkadaşlar

Bi 10 gündür çok rahatsizim üstünüzden uzak,, hiç giremiyorum bilgisayara:50:
Boynum çok büyük agrilarla tutulmuş durumda ,, evde iş yapamiyorum, ayrica bikaç gün arayla tansiyon problemi yaşadim hatta acillik oldum o derece
Bayagi zor bi zaman geçiriyorum:14:
Bugün boynumun kuluncumun agrisindan agladim o kadar kötü ki şu an zor yaziyorum bunu:14:
Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun inşallah hepiniz iyisinizdir

Mouse canim tebrik ederim hamileymişsin yukarda öyle okudum gözün aydin canim , saglikla kucagina al bebegini

Hepinizi öpüyorum canlarim iyileşince görüşürüz:5:

Selam arkadaşlar

Boynum çok büyük agrilarla tutulmuş durumda ,, evde iş yapamiyorum, ayrica bikaç gün arayla tansiyon problemi yaşadim hatta acillik oldum o derece
Bugün boynumun kuluncumun agrisindan agladim o kadar kötü ki şu an zor yaziyorum bunu:14:

Mouse canim tebrik ederim hamileymişsin yukarda öyle okudum gözün aydin canim , saglikla kucagina al bebegini

gecmış olsun cnm.hakkten artık hıç yoksun.toparlan bır an oncede gel aramıza

Günaydın kızlar
benim temizlik mevzu hala devam ediyor

sibelcim anlıyorum üzülmeni ama biliyormusun almaman daha güzel
ben egeye giysi olsun yiyecek olsun oyuncak olsun herşeyi hep aldım ne oldu biliyormusun hem mutlu olmuyor hemde ardı arkası kesilmiyor sürekli almak istiyor hatta mesela diyorum ona param yetgmiyor gidiyor bu ucuzmu yanı kesinlikle istediğinden değil sadece alınsın mevzu o

Selam arkadaşlar

Canım cok gecmıs olsun canım benım

sagol cnm.ya sokarızda kızım çok beyaz yanmasından korkuyom yarın doktora guneş kremı olayını soracagım?? bırde karnı acıkır mama saatı uyku saatı....zaten yol 1 saat çeşmeye gıtmeyı dusunuyoruz..bakalım artık
ısyancım hepsı çok guzel.ilk aylarda fazla abartmamak lazım hepsı yepyenı kalıyor.ama şu gaz kaçağı super:1:

mustelanın gunes kremını kullanırsın canım
olur yanı neden olmasın ,

isyancım tulumları cok begendım ama en cok su ınek desenlı olanı begendım benn

Back