Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kız hamburger cart curt diyen bizdik dünn..bunın neyi diyetttt aman yaa alalımm veririz herhalll olmadı aldırırız yağlarııı

UUuuuuuu kuru iftira yok öyle bişi, sende maşalla herşeyi ifşa ettin isyankar bacım.
Hamburger = 3 köfte + 3 dl ekmek + 2 kaşık yağ bu şekilde düşünüp devam ediyorum ben

kızlar hepimizn kandili mübarek olsun inşaallah

dün sabah erkenden evden çıktım
fatih,eminönü,at pazarı,kadınlar pazarı,zeyrek altını sütüne getirdik
çok güzel bir gün geçirdik
akşdma 9 da geldim eşim biraz kızdı
bu saatte bir daha gelme dedi ama zaman ansıl geçti anlamadık valla
kavunlu gazoz denedim ilk defa ve çok beğendim at pazarında bir nargile mekanında
bugünde sabah 10 da kalkmışım valla uyumuşum deli gibi
kahvaltı yaptım ders çalıştım biraz okudum yani
markete gittim eve geldim namaz kıldım
neskafemi içiyırum şu an ve yemek yapmam lazım
patates yemeği,pilav ve çorba yapmayı düşünüyorum yanınada cacıl imnş
sziden ne haber geçmişi okumamadım ama

UUuuuuuu kuru iftira yok öyle bişi, sende maşalla herşeyi ifşa ettin isyankar bacım.
Hamburger = 3 köfte + 3 dl ekmek + 2 kaşık yağ bu şekilde düşünüp devam ediyorum ben

hahahah o da iyimişş..pembe gözlükler hiç çıkmasın o zamannn :103::103::103:

merhaba bayanlar yine arayı açtım ama 3 haftadır İstanbul'daydım tedavi gördüm Adana'ya geri döndüm hani size bahsetmiştim ya doğum kontrol hapını bıraktım adet olamadım diye meğer kimyasal gebelik geçirmişim şimdi dr um folic asit verdi ona başladım...siz nasılsınız herşey yolundadır inşallah bu arada herkese hayırlı kandiller...

canım çok geçmiş olsun..kimyasal gebelik yaşayanların bir çoğu hemen ardından normal gebe kalıolar kuzum..
korkma yani..
bizlerde iyiyiz şükür..

canım bence eşin haklı kızmakta..yani o saate kadar durmanın anlamı yokkii..sonuçta evlisin yani..ve saate bakman lazım hiç değil hava kararıyor anlaman lazım canım..
ohh ne güzel yemeğinide hazırla bakalım şekerimm..ben ne yapsam bugün yaa...

canım çok geçmiş olsun..kimyasal gebelik yaşayanların bir çoğu hemen ardından normal gebe kalıolar kuzum..
korkma yani..
bizlerde iyiyiz şükür..

inşallah canım dediğin gibi olur bu ay adetime 3 gün var sonrası hayırlısı artık aman hepiniz iyi olun canlarım

canim sigara konusunda sabirli ol bi zaman sonra kendin istemeyeceksin zaten bebeginin sagligi icin :) kasik agrisi belli bi haftadan sonra geciyi.. ilk kalb atisini duy ondan sonra daha cok gerceklesiyor dusunce.. vee rahat ol canim bebegin anne karninda cok iyi korunuyor..

Sagol caniim darisi basina sende yakinda oglunu hiss edeceksin annesiii

Canim hos geldin.. onceden esine haber vermismiydin gec geleceksin diye? olsun bir daha o kadar gecikmezsin sende canim..

cok gecmis olsun canim insaAllah Rabbim hayirlisiyla saglikli sihatli bir gebelik nasip eder sana da gonlunu ferah tut..

benimde 5 kilodan fazla almamam lazım. şu an 80 kg oldum, 85 i geçmezsem daha kolay normal doğum yapabilirim. diyetle yiyorum ama alıyorum arkadaş :26:

banada doktorum 85 ı grcmr dmıştı ama olmadı malesef

gecmış olsun cnm.dıkkat et kndıne

ayy inşş canım yaa hissetmek daha farklı olur zannedersemmm ayy heyecan yaptımmm

uuUUUUuuuuUU o zamann
:122: :124::111::82::92::128:
sana vur dedik öldürmüşssünn laaa :130::130::130::130:

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza versinde sigara falan gecici canım. çok şükür bebiş sayesinde kurtuluyrum işte

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza versinde sigara falan gecici canım. çok şükür bebiş sayesinde kurtuluyrum işte

insaAllah canim en dogrusu bu

gelsin bebisleeer

isyancim kesinlikle bide babasi da hiss edince o an ki suratini gormek bam baksa bi sey

hehe aynen canım.. ama bebiş uyutuyo beni napcam bilmyiorum. yarım saattir kendimle savaşıyorum burda gözlerim kaydı resmen :111:

bendensğnn sende yavrucum daha akşamları dizi izlerken uyuyup kalacaksınnn
insaAllah canim en dogrusu bu

gelsin bebisleeer

isyancim kesinlikle bide babasi da hiss edince o an ki suratini gormek bam baksa bi sey

bilmem kuzum ya eşimden öyle performanslar beklemiyorum ben..bizimki içinden sevinio galibaa :95::95:

hehe aynen canım.. ama bebiş uyutuyo beni napcam bilmyiorum. yarım saattir kendimle savaşıyorum burda gözlerim kaydı resmen :111:
ben namaz ve uyku arasi yasadim kac ay evde olmam iyi oldu sen calisinca zorlanacaksin ama ustesinden gelirsin insaAllah.. booool su ic ve tuvalet yakininda olsun

bendensğnn sende yavrucum daha akşamları dizi izlerken uyuyup kalacaksınnn

bilmem kuzum ya eşimden öyle performanslar beklemiyorum ben..bizimki içinden sevinio galibaa :95::95:

Canim benim esim cocuklari cok sever biz evlenmeden bile yegenlerimle cok ilgiliydi.. simdi kendi cocugu olunca bi kat daha ilgili sevgisini gosteren bi babacgimiz olacak insaAllah ama sende uzulme en gec dogdugu zaman disa vuracak sevgisi gor bak

ayyy evet kızlar wc mi uykumu daha fena wc yaaa... günde kaç kere gidiyorum ALlah bilir. bide alt katta bide ben akşama kadar 2 lt su içiyorum siz düşünün halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…