• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ayyy evet kızlar wc mi uykumu daha fena wc yaaa... günde kaç kere gidiyorum ALlah bilir. bide alt katta bide ben akşama kadar 2 lt su içiyorum siz düşünün halimi
ay alt kat olmasi kotu olmus ama olsun masAllah hic ihmal etme bol bol ic suyunu..

benide dun henuz hic tanimadigim komsu sohbete cagirdi.. yatak odasi komusunu gormek istemedigim icin fitmedim.. az once kaynanam yemek birakti da yukari cikmadan tikladim kapisina dedim hamileyim o yuzden fazla oturamiyorum gelemedim kusura bakma dedim insaAllah dogumdan sonra daha sık gorusuruz dedim.. oda yeni evli bi bayan..

ama yatak odasi komsumada uzuluyorum acikcasi.. kocasi dengesizin teki.. gecen gun yikti ortaligi yine deprem oluyor sandim.. adamin bir gunu bir gununu tutmuyor ki.. kadin napsin aslinda dimi.. adam hanimini bile insan yerine koymuyor komsularini mi koyacak..

hamişşcikk nasılsınn bakalımmm :49::49:
dünden beri gazım var yine ya kasıklarım acıooo bbböööğğğğğ :49::49::51::51::51:

hahah o gaz olayı bende de var canım. benim kasıklar ağrıyo fiks hiç değişmedi. birde deli giib uyku var işte.
dün eşim bursaya gitmişti orda kalıcam akşam dönersem çok yorulurum dedi tamam dedim ama çok üzüldüm bende. sonra iş çıkışı otobüsteyim eve gidiyorum benim ses düşük tabi eşim dedi ki şaka yaptım ben sna geliyorum yoldayım dedi. ben bir başladım ağlamaya adam şaka yapıcana pişman oldu. yaa böyle saçma sapan işte :1:

hahah o gaz olayı bende de var canım. benim kasıklar ağrıyo fiks hiç değişmedi. birde deli giib uyku var işte.
dün eşim bursaya gitmişti orda kalıcam akşam dönersem çok yorulurum dedi tamam dedim ama çok üzüldüm bende. sonra iş çıkışı otobüsteyim eve gidiyorum benim ses düşük tabi eşim dedi ki şaka yaptım ben sna geliyorum yoldayım dedi. ben bir başladım ağlamaya adam şaka yapıcana pişman oldu. yaa böyle saçma sapan işte :1:

ooo ssenin hormonlar tavan yapmışşşş..
bende hiç duygusaalık olmadı yaa..
ama kasık ağrırı ve uyku hala tam gaz devammm :9::9:

ooo ssenin hormonlar tavan yapmışşşş..
bende hiç duygusaalık olmadı yaa..
ama kasık ağrırı ve uyku hala tam gaz devammm :9::9:

kasık ağrısı normal dimi canım ben tedirgin oluyourm yaa arada ağrım olmayınca bi tuhaf oluyorm şimdi. zaten hayal gibi geliyo bide ağrı falan olmayınca normal hissediyorum kendimi. eşime dedim hafta sonu gidelim bi görelim diye ama erkenmi snce daha..

kasık ağrısı normal dimi canım ben tedirgin oluyourm yaa arada ağrım olmayınca bi tuhaf oluyorm şimdi. zaten hayal gibi geliyo bide ağrı falan olmayınca normal hissediyorum kendimi. eşime dedim hafta sonu gidelim bi görelim diye ama erkenmi snce daha..

canım eğer tereddür edeceksen git..
2 hafta sonra kalp atışı için çağırır canım..
benim kasık ağrım hep oldu..
şimdide aşağıda olduğu için hala devam ediyorçç

canım eğer tereddür edeceksen git..
2 hafta sonra kalp atışı için çağırır canım..
benim kasık ağrım hep oldu..
şimdide aşağıda olduğu için hala devam ediyorçç

o zaman normal.. ya erken gidince alttan bakmak istiyolarmış ya o yüzden erken gitmek istmeiyorum açıkçası. önümüzdeki hafta sonu giderim diyodum ama ne biliyim yabancı oluğumuz şeyler. kan testini gördüm ama bide gerçekten orda olduğunu görmek istiyorum inanamıyorum...

o zaman normal.. ya erken gidince alttan bakmak istiyolarmış ya o yüzden erken gitmek istmeiyorum açıkçası. önümüzdeki hafta sonu giderim diyodum ama ne biliyim yabancı oluğumuz şeyler. kan testini gördüm ama bide gerçekten orda olduğunu görmek istiyorum inanamıyorum...

canım çok normal ya böyle hissetmen..
bende öğrendikten 6-7 gün sonra gitmiştim hatta eşim ameliyatb olmuştu.
benim doktorum 10 gğn sonra gel kesene bakalım dedi..
alttan baktırma canım boşver bence bekle derim öteki haftayı ama sen bilirsin

canım çok normal ya böyle hissetmen..
bende öğrendikten 6-7 gün sonra gitmiştim hatta eşim ameliyatb olmuştu.
benim doktorum 10 gğn sonra gel kesene bakalım dedi..
alttan baktırma canım boşver bence bekle derim öteki haftayı ama sen bilirsin

yok bende baktırmak istemiyorum zatne ama inanamama durumu varya o yüzden heyecan yapıyorum sanırım :9: beklerim ben onu teyzesiii yeterki orda dursun o :16:

yok bende baktırmak istemiyorum zatne ama inanamama durumu varya o yüzden heyecan yapıyorum sanırım :9: beklerim ben onu teyzesiii yeterki orda dursun o :16:

durur hiç merak etme annesi..şimdi kazıma çalışmaları yapıo bebişinnn :1::1:

Gebeşler sayfasına hoş geldimmm boş geldimm

şu karşı komşu kadın bana taktı kafayı kasıyor benı anlatamam :D
gecen günkü halı rezaletinden sonra dün akşamda çamaşır sererken yanındakileri dürtülküyor yani biraz daha genc olsa bu karı benı baska bı yerden tanıyor dıye dusunecegım ya

durur hiç merak etme annesi..şimdi kazıma çalışmaları yapıo bebişinnn :1::1:
ayy yapsın yapsın dursun orda :1::1::emir_bebek:

gecen günkü halı rezaletinden sonra dün akşamda çamaşır sererken yanındakileri dürtülküyor yani biraz daha genc olsa bu karı benı baska bı yerden tanıyor dıye dusunecegım ya

alla alla kadının başka tercihlerimi var acaba :1: bence sen hiç muhattap olma. dün bende uyuz oldum.
otobüsle eve gidiyorum herkes bir öküz olmuş arkadaş yaaa. hamile kadın vardı kimse kalkıp yer vermedi. arka kapıdan inicem öküz adamlar bir adım kenara geçmiyoki iniyim. bende söyledim bune bi çekilinde iniyim falan gibi. otobüsten indim camı açtı adam hişt baksana terbiyeyi senden öğrenicem diye avazı çıktığı kadar bağırdı neye uğradımı şaşırdım valla.
insanlar bi tuhaf olmuş anacım ne saygı kalmış ne bişey...

bu kadının niyeti başkaaa :23::23::23:

canım bence eşin haklı kızmakta..yani o saate kadar durmanın anlamı yokkii..sonuçta evlisin yani..ve saate bakman lazım hiç değil hava kararıyor anlaman lazım canım..
ohh ne güzel yemeğinide hazırla bakalım şekerimm..ben ne yapsam bugün yaa...

haklısın kuzum ilk defa böle bişi oldu zaten
eşimde dedi sen yapmazdım hiç böle dedi neyse geçti gitti
evet bakmam lazımdı o yapsa :41::41::41:kırarım kafasını sanırım

mausemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzum sende mi hamisşin
okdudum sayfaları ama denk gelmedim sanırım
kuzum çooooooooooooooooook sevindim çoook güzel bir haber bu sabah sabah
yaz bana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:
nufus patlaması yaşatacağız topikte inşaallah

Back