• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok lan bıldıgın plesanta asagıdamı degılmı 10 haftada bellı oluyor onu ogrenene kadar kesın soylemeyı dusunmuyorum
aılelere ıse 6 aydan sonra karnım sısmeye basladıgında yada
buarada keske fıyatlar oyle olsa ısyan gıdecegım yoktur 350 tl dogum egede 6.500 tl idi sımdı allah bılır kac 10 bın vardır o zaman dahada pahalanır benım ozel sıgortaya ıhtıyacım var fena

kız benim 11. haftada belli oldu plesanta aşağıda olduğu..
ama her zaman aynı durum olmazmış..
plesanta previa kesin teşhiş 20 lerde ortaya konuyomuş yukarı çıkmazsa şekerimm.
bir daha olmayacak korkma...
ohaa yaa o doğum fiyatları ne öle yaa..prenses prensmi doğurtuolarrr :52::52::52:

wwaaayyyy kimlerrr gelmiş buraya...kız buraya gelmişsinn insan banada selam verir atar yaparım sana haaa :10::10::10:
burada bak tecrübeli annişlerimiz varrr saolsun yardımcılar bize... :16::16:

Kızaam seni gördüm de geldim, arkadaşın düzenli kilo alışını görünce heyecanlandım, seni unuttum hadi barışalım :38:
Annişler ben ne yapıcam bu durumu, göbeğimden ziyade popom büyüyo. sağ sol popomda da birer bebek var sanki :53: :18:

kızlar günaydın hayırlı kandiller =)

isyancım nasılsın ya bişey sorucaam bayanakıllı ugramıyo artıkk merak ettim de =)

o zaman benım ısımede yaramayacak sırketten dolayı olursa aman alalhım
ben anlamadım bu işi ama benim fotomla eşimin fotosunu istediler kart çıkması için bbende faydalabileceğim. ama öyle bi durum olmuyomuş falan filan anlamadım bende eşim iyice bi öğrensinde olmazsa acıbamde de doktorlar iyidir ilk kontrolden itibaren orda başlarım..
bu arada kızlar hayırlı kandillerrr...:16::16:
kızz mmousee taze hamiş..
bu gece dua et eşim için yaa işi hayırlı olsunn tömemmiiii...
bende sizler için edeyimmm...
dilekleri alayım hamişleirn duası kabul olurmuşşş
etmemmi kuzucummmm ederim tabiii rabbim kimin duası varsa kabul etsin bugün...

ben kacar bıraz cocuk gelısımıyle ılgılı bısıler okusam ıyı olcak

Cümleten kandilimiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun insaAllah :16:

Kızaam seni gördüm de geldim, arkadaşın düzenli kilo alışını görünce heyecanlandım, seni unuttum hadi barışalım :38:
Annişler ben ne yapıcam bu durumu, göbeğimden ziyade popom büyüyo. sağ sol popomda da birer bebek var sanki :53: :18:

kuzum ya benim sadece göbeğim büyüdü o da bazen gaz oluo iyice inio..
sen baya kilo almışsın bacım yaa

ama %20 ındırım bana gelmez %20 ben odesem yeter dımı ama :D
ayy aslında mantıklıı :1::1:

kızlar günaydın hayırlı kandiller =)

isyancım nasılsın ya bişey sorucaam bayanakıllı ugramıyo artıkk merak ettim de =)

canım gelmiyor o fazla..en son izmirde ablasındaydı..

ben anlamadım bu işi ama benim fotomla eşimin fotosunu istediler kart çıkması için bbende faydalabileceğim. ama öyle bi durum olmuyomuş falan filan anlamadım bende eşim iyice bi öğrensinde olmazsa acıbamde de doktorlar iyidir ilk kontrolden itibaren orda başlarım..

etmemmi kuzucummmm ederim tabiii rabbim kimin duası varsa kabul etsin bugün...

aminn canımmm

Cümleten kandilimiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun insaAllah :16:

aminn kuzucumm

kizlar biz artik kizimizi hiss edebiliyoruuuz :16:

basta emin olamadim bagirsaklarim mi diye ama sonra pes pese olunca esimde yanimdaydi ona da hemen hiss ettirdim :D

bam baska bi duyguymus ya :16: hic hiss etmiycem ben heralde diyodum ama sükürler olsun kizimin tekmelerini hiss ediyorum artik :16:

:18::18::18:
Arkadaşım bende ilk 5 ayda 7 kilocuk aldım, sonraki aylarda ayvayı yiyeceğim korkusu fena, nasıl başardın acaba son 2-3 ayı 5-6 kilo ile? Çok panikteyim ben, böyle giderse normal doğum kaçacak. Bende 72 ile gebeliğe başladım. :18: :18: :18:

fazla almamışsınkı nıye dert edıyosun cnm.valla ben ilk aylarda fazla depolamışım anırım o yuzden almadım fazla:1: bende 71 le gebe kaldım 91 le doğuma gırdım

basta emin olamadim bagirsaklarim mi diye ama sonra pes pese olunca esimde yanimdaydi ona da hemen hiss ettirdim :D

bam baska bi duyguymus ya :16: hic hiss etmiycem ben heralde diyodum ama sükürler olsun kizimin tekmelerini hiss ediyorum artik :16:

gözun aydın cnm.sen son haftalarda gör hele.benımkı bı kere parmagını bı uzattı göbegımden dışarı cıkcak sandım:1:
:1:

ya ya ne duzenlı ne duzenlı.kız 5 ayda 15 kılonun neresı duzenlı...hımmm send ehaklısın ıstıkrarlı bı kılo almışım:1: ama popoya dıkkat et bende genelde popodan aldım hala da duruyolar:43:

gözun aydın cnm.sen son haftalarda gör hele.benımkı bı kere parmagını bı uzattı göbegımden dışarı cıkcak sandım:1:
:1:

ya ya ne duzenlı ne duzenlı.kız 5 ayda 15 kılonun neresı duzenlı...hımmm send ehaklısın ıstıkrarlı bı kılo almışım:1: ama popoya dıkkat et bende genelde popodan aldım hala da duruyolar:43:

sagol canim :16: ayyy hihi insaAllah o hallerini de yasarim :D

bende basen ve kalcalarimdan aliyorum kilolari :/

ama sen zayıfsın cnm alsanda verırsın ben zaten hamıle kaldıgımda 70mıştım yanı:ssz:

canim ben aslinda balik etliyim bi tek belim daha ince oldugu icin zayif gorunuyorumdur ama kalca ve basen hep vardi suan daha cok var ama olsun canim uzulme sende verirsin sende bebegin biraz daha buyusun emzirmeyide kestinmi sende farkli beslenir daha cok hareket ederek verirsin..

vermezsekte olsuuuun kadin dedigin ele gelecek :D :16:

oyy yerim onun pıtpıtlarını bennn :16:

oyy yerim onun pıtpıtlarını bennn :16:

sagol teyzesiii :16: darisi basina insaAllah.. disardan henuz belli olmuyor ama elmizi koyunca resmen avucumuzun icinde hiss ediyoruz..

sen nasilsin bu arada canim suan belki basinda oldugu icin cok sey hiss etmiyor olabilirsin hamileligini ama yavas yavas daha cok anlayacaksin :emir_bebek:

sagol teyzesiii :16: darisi basina insaAllah.. disardan henuz belli olmuyor ama elmizi koyunca resmen avucumuzun icinde hiss ediyoruz..

sen nasilsin bu arada canim suan belki basinda oldugu icin cok sey hiss etmiyor olabilirsin hamileligini ama yavas yavas daha cok anlayacaksin :emir_bebek:

kasıklarımda ağrım var canım ayaklarıma vuruyo doğru düzgün yatıp uyuyamıyorum. sanırım ehvamda yapıyorum sağa sola dönerken dikkat ettiğim için her seferinde uyanıyorum. sigarayı bıraktım onun zorluğunu çekiyorum. ağrılar haricinde varlığını hissedemiyorum tabiki sanki hayal gibi geliyo hala :31::49:

fazla almamışsınkı nıye dert edıyosun cnm.valla ben ilk aylarda fazla depolamışım anırım o yuzden almadım fazla:1: bende 71 le gebe kaldım 91 le doğuma gırdım

benimde 5 kilodan fazla almamam lazım. şu an 80 kg oldum, 85 i geçmezsem daha kolay normal doğum yapabilirim. diyetle yiyorum ama alıyorum arkadaş :( :26:

benimde 5 kilodan fazla almamam lazım. şu an 80 kg oldum, 85 i geçmezsem daha kolay normal doğum yapabilirim. diyetle yiyorum ama alıyorum arkadaş :( :26:

kız hamburger cart curt diyen bizdik dünn..bunın neyi diyetttt :9::9::9: aman yaa alalımm veririz herhalll :9::9:olmadı aldırırız yağlarııı :9::9:
canim ben aslinda balik etliyim bi tek belim daha ince oldugu icin zayif gorunuyorumdur ama kalca ve basen hep vardi suan daha cok var ama olsun canim uzulme sende verirsin sende bebegin biraz daha buyusun emzirmeyide kestinmi sende farkli beslenir daha cok hareket ederek verirsin..

vermezsekte olsuuuun kadin dedigin ele gelecek :D :16:

annuuvvv sen hissetmişsinn ne güzel ya darısı başımaa artıkk inşşşş :16::16:

Sonrası düzenli :46:
Benim popo çok fena, sanki otura otura oturduğum yer küçülmüş, belime doğru çıkan yer pırtlamış, Türkmüyüm Brezilyalımıyım karıştırabilir tanımayan beni. :31:

Back