- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.081
olsun canim onlarin gozlerinde ki o mutluluk bile yeter..
ilk torun mu olacak ailelerinizde? benim annemlerin 12 numara kv delerin 1 numara
yok yaa nerde biz 4 kardeşiz ben 3. sıradayım ablamda da abimde de 2şer tane var benimki anne tarafından 5.
eşimin abisinin bi ufaklık var onun tarafında da 2. olucak
kizlar babami dun gece acile goturduler4 kez yogun bi sekilde burnu kanamais.. sicaktan tansiyonu cikmis.. yaslandilar iyice annemle babam (
mouussseeeecanim hadi hayirli olsun insaAllah saglikli sihatli rahat bir gebelik gecirirsin bak yarinda mubarek kandil gunu cok guzel bir mucize bu :) cok sevindim senin adina darisi tum isteyenlerin basina..
pes pese doguracagiz kizlar :)
isyan canim bende iyi tarafindan bakiyorum 5 aylik henuz zorlanmazsin bencede bende annemlerde olacagim ramazanda ayni sebeblerden dolayi.. git dene duramiyorsan evine gelirsin..
kızım bende zaten şu anda göbek var. 70 kiloyum beennnnilk ağlama seansımı atlattım. sigarayıda bıraktım doğal olarak burda biriyle girdik birbirimize doğuma kadar topaç gibi olucam
hadii bakalımmm kaçar kilo alıcazz ben 2 kilo aldım bak 17+5 iz bugünn...
ilk 6 ayda 6 kiloadan fazla olmamalıymış şekerimm...
kız 20-25 kiloda almazsın sanırımm yahuu..
gecmış olsun cnm.ıyı habelerını alırı ınş.
aman dıkkat mouse ben 71 le hamıle kaldım 91 le gırdım doğuma.şimdiki halımı göruyosun.malesef veremedım
neysekı boy varda yırtıyoz bıraz
hımmmm ben 6 ayda 15 kılo aldıgım için son 2-3 ayı sadece 5-6 kılo ıle tamamladım
Neyyyyyyy 6 ayda 15 kilomuuuuu
Hangi aylarda kaç kilo akdin şekerim hatirliomusunbnde 52 ile hamile kaldım 70 ile doğumaaa
:26: evet cnm ben ılk aylarda fazla aldım.çok depolamışım sanırım sonradan pek almadım neysekıyoksa 100 le dogurcaktım
Mousemm ne guzel ya
aslında suandaa hiç ihiç istememe ragmen valal insan imreniyor yani
Ben hamile kalınca eşime söylemeyi düşünmüyorum acıkcası
günaydın canlarrrr
neden söylemicen be deli benim koca deli oldu söyleyince
yanı 16 haftayı gecene kadar soylemeyı dusunmuyorum acıkcası bısey olursa haberı olmasın yanı
doğru olanlar seni korkuttu tabi bu şekilde düşünmen normal. çalışmalara başladınızmı canım sen hmen hamile kalıyon zaten
Mousemm ne guzel ya
aslında suandaa hiç ihiç istememe ragmen valal insan imreniyor yani
Ben hamile kalınca eşime söylemeyi düşünmüyorum acıkcası
yok canım 2016 da ınsallah
sımdı onur gene ıs degsıtırmeye atak yapıyor ay ınsalşlah olur ya adam gorusmeye gıde gele haal oldu neyse orası olursa
orası ozel sıgorta yapıyor bellı kısmı bız karsılayacakmısız ıste 1 senesı dolunca zaten hamıle kalabılıyorum
sende ozel sıgorta varmı?
ayretten ben subat gıbı dogurmak ısterım fılan falanyanı belkı 2015 agustosta calısmalarada baslayabıolıyoruz olmadı 2016 ocak
ne kadar cok var dimi
yok canım 2016 da ınsallah
sımdı onur gene ıs degsıtırmeye atak yapıyor ay ınsalşlah olur ya adam gorusmeye gıde gele haal oldu neyse orası olursa
orası ozel sıgorta yapıyor bellı kısmı bız karsılayacakmısız ıste 1 senesı dolunca zaten hamıle kalabılıyorum
sende ozel sıgorta varmı?
ayretten ben subat gıbı dogurmak ısterım fılan falanyanı belkı 2015 agustosta calısmalarada baslayabıolıyoruz olmadı 2016 ocak
ne kadar cok var dimi
hımmmm ben 6 ayda 15 kılo aldıgım için son 2-3 ayı sadece 5-6 kılo ıle tamamladım
:18::18::18:
Arkadaşım bende ilk 5 ayda 7 kilocuk aldım, sonraki aylarda ayvayı yiyeceğim korkusu fena, nasıl başardın acaba son 2-3 ayı 5-6 kilo ile? Çok panikteyim ben, böyle giderse normal doğum kaçacak. Bende 72 ile gebeliğe başladım. :18: :18: :18:
iş durumu sıkıntı tabi beni öbür taraftan ararlarsa bende gidemicem maalesf. inş hayırlısı olur öyle de canım. bak mübarek kandil günü bol bol dua et hayırlsını iste. eşimin var özel sigortası acıbadem ama saçma bir sistem doğumdan faydalanamıyomusum çok net bilgide almamış ama hiçbir işimize yaramıyo dedi
kız saçmalama yaa...tmam kötü birşey atlattın ama bir daha olmayacak bu..
zaten Allah korusun kötü birşey olsada etsede onun duymaya hakkı var çocuk onunda çocuğu..tabiki söyleyeceksinnn!!!!!!!!!!
ayy bu bana bahsettiğin işmi canım..
benim eşimde iş değiştirdi..geçen hafta istfia etti..
pazartesi yeni yere başlayacak inşş..
burasnın maasşı şartları daha iyi ama çok sıkı bir yermiş korkuyorum açıçkçası herşeyin hayırlısı artık..
şimdiki başlayacağı yerin medicaba ile antlaşması varmış.. %20 indirim oluyormuş muayenede herşeyde..
eşimde diyor 6 aydan itibaren oraya git..orada doğumunu yap diye.
doğumda baya ucuzmış 750 tl epidural istersen +300 müş..1 gece fiyatı canım..
orarada iyi bir doktor var bakalım ayrıntılıdan bit çıkalım eğer sorun yoksa oraya gitmeyi düşünüyorum..
%20 indirimle bize 600 gibi bir fiyata geliyor hemde medicana gibi bir hastanede..
o zaman benım ısımede yaramayacak sırketten dolayı olursa aman alalhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?