• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
isyan ben bu hafta 20 inci hafta da olmam lazim galiba :( neyse hayirlisi bakalim ben kafama taktikca daha kotu olur Allah korusun.. sok olmustur eminim ama olsun kiz evladi her eve lazim sana arkadas olur kendi kucuklugun gozunun onunde canlanir :))

sibelim aynen canim o yuzden galiba rahat olmaya calisiyorum ama iste..

ben ikeadan bebek odasi almayi dusunuyorum kizlar sade beyaz olsun istiyoruz.. yatak dolab ve bez degistirm rafi gibi bisey.. aslinda odasini mor beyaz yapmak istiyorum badanayi ama ev yeni badana yeni o yuzden simdilik ugrasmayiz belkide?

birde park yatak mi karyolami olsun diye de kesin karar vermedim aslinda siz ne dersiniz?

cnm oda nıye yapıyorsun hemen gecırecek mısın odasına.ben 2 yasından sonra oda yapmayı dusunuyorum
ben park yatak aldım çok pişman oldum gacır gucur otmeye basladı sallarken.3-4 aydan sonra ötuyoda otuyo.yerınızde olsam mobılyalı besık alırım.
ayrıca ıkea cok pahalıya

cnm oda nıye yapıyorsun hemen gecırecek mısın odasına.ben 2 yasından sonra oda yapmayı dusunuyorum
ben park yatak aldım çok pişman oldum gacır gucur otmeye basladı sallarken.3-4 aydan sonra ötuyoda otuyo.yerınızde olsam mobılyalı besık alırım.
ayrıca ıkea cok pahalıya

ben mecbur oda yapıcam ya allh izin verirse yatak odama sığmz çünkü büyüyen karyola istiyoruz onun dışında başka ufak bişeye gerek varmı bilmiyorumm sürekli odasına git gel nasıl olcak bilmiorum.

ben kırmızı delısıyım.kızımın hastane cıkışını kırmızı alabılmek için butun carsıyı gezdım :1:beyaz ustune kırmıızı bulabıldım malesef.doğumda dr dedıkı "aa kırmıızımı" dedı"pembe beklıyodu galıba:1:onun herseyı kırmızı dedım:46:
bu arada kızlar teleşlanmayın ben kızımı ılk 24.haftamda hıssettım.hemde hıç unutmam bı şarkı varya"annesı onu çok severmış" şarkısını dınlıyodumkı karnımda hareket ettı.çok guzel bı duygudyu:emir_bebek: sankı duyuyoda cevap verıyo gbıydı

Ya ben onuda merak ediyorum acaba suan duyuyormus bizi babasi her gun konusuyor onunla acaba duyuyormudur? Bende korkuyorum karnimda hiss edemeden kucagima alicam :)

Evet canim senin 20 olan lazim aramizda o kadar fark var ama geç döllenme olmuş senin sikma canini..bizim haftasi ile uyumlu normal dolllenmis galiba..

Bizim yatak babaanneden park yatsk düşünüyoruz..
Bebek arabasi büyük.kardeşimden
Oturma odasina ana kucagi beşik seklinde olanlardan kuzuk kardesimden hediye olacak bize..
Puset çanta falan onları annemler amir..kiz annesi ilk doğumda amir bizim...adet böle

kiz annesi ilk dogumda amir ne demek canim anlamadim :)

bizim bebek odasi anneanne aliyor (tüm torunlara onlar aldiklari icin) babannemizden de bi cok sey gelecektir hasretle beklenen ilk torun oldugu icin.. teyzelerimiz 5 tane amcalarimiz 2 tane bize sira gelmez bile belki :)))

saka bir yana evladim saglikli sihatli olsunda.. onemli olan huzur ve mutluluk verebilmek..

insaAllah isyancim zaten hamileligimi de 8 gun gec ogrendim ordan anlamam gerekirdi gec dollenme oldugunu..

nazli kizim iste simdiden belli ediyor nazini :16:

ben mecbur oda yapıcam ya allh izin verirse yatak odama sığmz çünkü büyüyen karyola istiyoruz onun dışında başka ufak bişeye gerek varmı bilmiyorumm sürekli odasına git gel nasıl olcak bilmiorum.

benım yatak odam cokcok mınık.beşiği koyabılmek için aynalı komıdını kaldırdım düşün.ama ilk gunlerde cok zorlanırsın gıtgel gıt gel.oda gereklı ama bence ılerde

ayrıca ıkea cok pahalıya

canim oda derken yatak dolab ve bez degisme dolabi alicaz.. yatak benim odamda olacak.. ben mumkun oldugu kadar uzun yanimda yatsin istiyorum..

canim benim almak istedigim takim 700 TL toplam galiba bilmiyorum diger markalarin nasil fiyatlari?

mobilyali besik nasil oluyor? bildigimiz karyolami? birde ben ikinci cocukda kullansin istiyorum mobilyalari?

ve bebek arabasini sen nerden/nasil aldin?

Canim senin kontrol yokmuydu bu hafta

evet bugun cagirmisti ama esimin variyasi uyamdi yarin icinde saatler uyamdi pazartesine kaldi artik :/

benım yatak odam cokcok mınık.beşiği koyabılmek için aynalı komıdını kaldırdım düşün.ama ilk gunlerde cok zorlanırsın gıtgel gıt gel.oda gereklı ama bence ılerde

canim benim yatak odam da sekli yuzunden bi tek yatagi sigar odamiza.. uzunlamasina yatak odamiz..

bende öle düşünüodum ufak çocuğa oda olmaz ilerde daha ii beşik yerine yatak falan güzel olur diodum ama napım oturma odasıda küçük çocuk odası die düşünülmüş oraya yapıcaz evet farkındayım çok zorlanıcam telsiz falan koyucam artık tam yanımda gerçi oda ama

canim oda derken yatak dolab ve bez degisme dolabi alicaz.. yatak benim odamda olacak.. ben mumkun oldugu kadar uzun yanimda yatsin istiyorum..

canim benim almak istedigim takim 700 TL toplam galiba bilmiyorum diger markalarin nasil fiyatlari?

mobilyali besik nasil oluyor? bildigimiz karyolami? birde ben ikinci cocukda kullansin istiyorum mobilyalari?

evet bugun cagirmisti ama esimin variyasi uyamdi yarin icinde saatler uyamdi pazartesine kaldi artik :/

Canim keşke KVile ffalan gitseydin ya pazartesiye kalmasaydi canim...
Annem alir yazcaktim..telle girince zor oluyor

canim benim yatak odam da sekli yuzunden bi tek yatagi sigar odamiza.. uzunlamasina yatak odamiz..

karyollalı oluyo işte cnm şu lınktekı gbı https://www.google.com.tr/search?q=...Fistikbal-sallanan-besik-modelleri%2F;500;281
yanına yatırmaya alıştırma senın odanda kendı yatagında yatsın sonra cok zorlanırsın ayırmak için
oda fıyatlarını bılmıyorum ama ıkeanın bırçok yerden pahalı oldugunu bılıyorum cnm
bebek arabasını kaynanamlar taksıtcılerınden aldı.guzel memnun kaldım ama oyle pahalılarından degıl 250 ye almışlardı
bızımde yatak odamız mınıcık kızımın besıgı gelınce bır adımlık yer kaldı bı ara ceker koyarım resmını hatırlatırsan

karyollalı oluyo işte cnm şu lınktekı gbı https://www.google.com.tr/search?q=...Fistikbal-sallanan-besik-modelleri%2F;500;281
yanına yatırmaya alıştırma senın odanda kendı yatagında yatsın sonra cok zorlanırsın ayırmak için
oda fıyatlarını bılmıyorum ama ıkeanın bırçok yerden pahalı oldugunu bılıyorum cnm
bebek arabasını kaynanamlar taksıtcılerınden aldı.guzel memnun kaldım ama oyle pahalılarından degıl 250 ye almışlardı
bızımde yatak odamız mınıcık kızımın besıgı gelınce bır adımlık yer kaldı bı ara ceker koyarım resmını hatırlatırsan

evet evet yanimda derken kendi yataginda yanimda olacak insaAllah :) kendi yatagimda yatirmaya cesaret edemem ezeriz filan diye Allah korusun :))
anladim canim bende simdi telden link paylasamiyorum eklerim bi ara bende dusundugum karyolayi filan..
bebek arabasini hic arastirmadim daha :/
bakayim bi internette fiyatlar nasilmis..

ee kolay degıl kuzum....:54:bende yenı yıkattım halıları halılar guzel yıkanmış ama mutfaktakı halıfılekslerı begenmedım.metrekaresı 3,5 dan yıkadılar.siz kaça yıkıyonuz bakem

hangi firmaya yıkattın canım belki tanıgımdır
metresi 3 den alıyoruz biz 3 bucuk biraz hak yemek oluyor kanma yani 3 liradan ver kime verceksen :54:

evet evet yanimda derken kendi yataginda yanimda olacak insaAllah :) kendi yatagimda yatirmaya cesaret edemem ezeriz filan diye Allah korusun :))
anladim canim bende simdi telden link paylasamiyorum eklerim bi ara bende dusundugum karyolayi filan..
bebek arabasini hic arastirmadim daha :/
bakayim bi internette fiyatlar nasilmis..

aaaa canım sen bende ekli değilmiydin şaşırdım :1::1:
arkadaşlık teklifi yolladıgın için teşekkürler :54::54::54:

siltem dir tanıyorum canım benim evet pahalı yıkıyorlar ve aynı işlem alıyorlar inanma yani bunu şunu yapıyoruz diye canım
şu lekesi cıkmayan dediğin altları plastik olan halıflekslermii

onlar galıba cnm.yok ben kanmadım kaynanamların komşusu onlara yıkatmış bızede onerdıler ben tanımıyorumkı kım olsa tamam derdım verdım gıttı ama annem baska bı yere vermış oda 3 tlmış

onlar galıba cnm.yok ben kanmadım kaynanamların komşusu onlara yıkatmış bızede onerdıler ben tanımıyorumkı kım olsa tamam derdım verdım gıttı ama annem baska bı yere vermış oda 3 tlmış

bu işi adam akıllı yapacaksan canım 3 tl dir 2.5 tan alanda var 1 bucuktan da kanma onlara 3 tl alanlar hakkı olan parayı istiyorlar dğerleri fazla yani canım benim bir dahakine anneninkine verirsin :1::1::1:
senin yaramaz ne alemde şekerim :1::1:

Back