• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu işi adam akıllı yapacaksan canım 3 tl dir 2.5 tan alanda var 1 bucuktan da kanma onlara 3 tl alanlar hakkı olan parayı istiyorlar dğerleri fazla yani canım benim bir dahakine anneninkine verirsin :1::1::1:
senin yaramaz ne alemde şekerim :1::1:

uyuyo zilli ayagımda:nazar: bugun sulu kofte yaptım ılk defa yedırdım.çok guzel bı duygu yaptıgım yemeği yemesı
he kendımıze yemek yapmadım çorba pilavla geçiştircez bugun:1::1::1:

uyuyo zilli ayagımda:nazar: bugun sulu kofte yaptım ılk defa yedırdım.çok guzel bı duygu yaptıgım yemeği yemesı
he kendımıze yemek yapmadım çorba pilavla geçiştircez bugun:1::1::1:

he ya bende yemek yapmadım valla evdede cok bişi yok zaten pazar günü çalıştıgımdan pazarada gidemedim dün geberdim yorgunluktan dısarda söledi
bugün çorba salata yapıcam salata yapmasam makarna yapıcam yeter bize zati iki kişiyiz
oooo sultana özel yemek heee sütü veriyomusun gene canım yenimi yemek yemege gecti

he ya bende yemek yapmadım valla evdede cok bişi yok zaten pazar günü çalıştıgımdan pazarada gidemedim dün geberdim yorgunluktan dısarda söledi
bugün çorba salata yapıcam salata yapmasam makarna yapıcam yeter bize zati iki kişiyiz
oooo sultana özel yemek heee sütü veriyomusun gene canım yenimi yemek yemege gecti

yok canım 4,5 aylıkken ek gıdaya gectık 6 aylıkken çorba ve yemeklere tabıkı tuzsuz salçasız olarak.sütum az verıyorum ama yetmıyor mama içiyo

yok canım 4,5 aylıkken ek gıdaya gectık 6 aylıkken çorba ve yemeklere tabıkı tuzsuz salçasız olarak.sütum az verıyorum ama yetmıyor mama içiyo

kız gene senin sütün azda olsa geliyormus benim yigenim hiç anne sütü almadı yavrum şimdi her şeyde hastalanıyor bende onu çok seviyorum valla öle içim gidiyorki anlatamam
şimdi astım olmus diyorlar genetikmiş o gün gittim zor nefes alıyordu gögsü nasıl inip kalkıyor aglamaktan helak oldum ama büyük sıpa
kocaman oldu ablası 3 yasına gircek bir konusuyor
6 aylıga kadar ben baktım ona annesi kötü durumdaydı ozamanda sözlüydüm onlarda kaldım geceleri bazen annesini uyandırmadan ben mamasını yapar uyuturdumm

kız gene senin sütün azda olsa geliyormus benim yigenim hiç anne sütü almadı yavrum şimdi her şeyde hastalanıyor bende onu çok seviyorum valla öle içim gidiyorki anlatamam
şimdi astım olmus diyorlar genetikmiş o gün gittim zor nefes alıyordu gögsü nasıl inip kalkıyor aglamaktan helak oldum ama büyük sıpa
kocaman oldu ablası 3 yasına gircek bir konusuyor
6 aylıga kadar ben baktım ona annesi kötü durumdaydı ozamanda sözlüydüm onlarda kaldım geceleri bazen annesini uyandırmadan ben mamasını yapar uyuturdumm

oy kurban olurum cok gecmış olsun cnm ya...

sibelim ben yemek konusunda cok endiseliyim.. bayadir adam akilli yemek yapmadim zaten bildigim az cesit onlarida unutucam bu gidisle :))

kriztanem degilmisiz ya bugun gordum :))

iyi hafta sonlari kizlar..

Bende yemek yapmaya unutcsm ya:1: bugün annem yemek yapti bize 2-3 gün gider valla..eşimin midesi bayram etcek:1: menumuz bamya çorba. Etli patlican ( bu yarina).kusbasi et ve pilav ohh miss...

sibelim ben yemek konusunda cok endiseliyim.. bayadir adam akilli yemek yapmadim zaten bildigim az cesit onlarida unutucam bu gidisle :))

kriztanem degilmisiz ya bugun gordum :))

iyi hafta sonlari kizlar..

he yaa bende arkadaş olarak eklisin diye biliyorduk ayıp ettik valla arkadaşlıgımıza :1::1:

Bende beşik bebek arabasi puset bunları.kirmizi alican..hem.erkeğe hem kiza uygun...2. Bebekmolursa cinsiyette sorun olmasin :21:

isyan ben bu hafta 20 inci hafta da olmam lazim galiba :( neyse hayirlisi bakalim ben kafama taktikca daha kotu olur Allah korusun.. sok olmustur eminim ama olsun kiz evladi her eve lazim sana arkadas olur kendi kucuklugun gozunun onunde canlanir :))

sibelim aynen canim o yuzden galiba rahat olmaya calisiyorum ama iste..

ben ikeadan bebek odasi almayi dusunuyorum kizlar sade beyaz olsun istiyoruz.. yatak dolab ve bez degistirm rafi gibi bisey.. aslinda odasini mor beyaz yapmak istiyorum badanayi ama ev yeni badana yeni o yuzden simdilik ugrasmayiz belkide?

birde park yatak mi karyolami olsun diye de kesin karar vermedim aslinda siz ne dersiniz?
Günaydın kızlar ,
beşik bilmem ne özendiriyorsunuz vallahi :D
bende bir daha bebeğim olursa inşallah beyaz istiyorum beşiğini egenin 2 tane bebek arabası var zaten biri kırmızı biri siyah her ikisininde kumaşı yırtıldı ama son model ürünler o sebeble sadece kumaslarını degıstırırm ıdye dusunuyorum ve bır tane puset alırım :D
buyuyen karyola onermıyorum cunku kırılıyorlar yanı cok azı buyumus halıyle devam edebılıyor bızımkı kırıldı mesela ege 1 yasını gectıgınde sallanma ozellıgıde oldugu ııcn dayanıklı olmuyorlar
park yataga gelnce oyun parkına donenler var ıyı guzel ama cocuk 1.5 yasından sonra onun ıcınde saga sola donerken uyanmaya baslıyor hafıf oldugundan sıçrıyor
puset tiipi beşikler ise cok kısa süreli
o sebeble bende ikeadan sabit beşik almayı düşünürüm diye düşünüyorum hem egenin odasıda beyaz ona uyumlu olabilir
tek sıkıntı yasınıcaz yer bır coguunuzun besık ıcı ortu takımı mutlaka kalıtelı olmalı cunku carsafı yastıgı ve mınık yorganlaır oluyor ıste onlar cok terletebılıyor
nevresım takımı almanızı onerıyorumıkeadan cokta uygun fıyat
ve renk filan atmıyorlar egenın hala kullanmaya devam edıyorum bır yere gıderken nevresım carsafını ortu olarak hala renk fılan solmadı hıc

Günaydın kızlar ,
beşik bilmem ne özendiriyorsunuz vallahi :D
bende bir daha bebeğim olursa inşallah beyaz istiyorum beşiğini egenin 2 tane bebek arabası var zaten biri kırmızı biri siyah her ikisininde kumaşı yırtıldı ama son model ürünler o sebeble sadece kumaslarını degıstırırm ıdye dusunuyorum ve bır tane puset alırım :D
buyuyen karyola onermıyorum cunku kırılıyorlar yanı cok azı buyumus halıyle devam edebılıyor bızımkı kırıldı mesela ege 1 yasını gectıgınde sallanma ozellıgıde oldugu ııcn dayanıklı olmuyorlar
park yataga gelnce oyun parkına donenler var ıyı guzel ama cocuk 1.5 yasından sonra onun ıcınde saga sola donerken uyanmaya baslıyor hafıf oldugundan sıçrıyor
puset tiipi beşikler ise cok kısa süreli
o sebeble bende ikeadan sabit beşik almayı düşünürüm diye düşünüyorum hem egenin odasıda beyaz ona uyumlu olabilir
tek sıkıntı yasınıcaz yer bır coguunuzun besık ıcı ortu takımı mutlaka kalıtelı olmalı cunku carsafı yastıgı ve mınık yorganlaır oluyor ıste onlar cok terletebılıyor
nevresım takımı almanızı onerıyorumıkeadan cokta uygun fıyat
ve renk filan atmıyorlar egenın hala kullanmaya devam edıyorum bır yere gıderken nevresım carsafını ortu olarak hala renk fılan solmadı hıc

Gunaydin canim uyku tutmadi yine beni ya... Bizde park yatak alacaktik 2 yasina kadar yatsin diye..oda yspmicam simdi çünkü.. Kafam karisti ama..

Bizde bir uyku seti alicaz yun yorgan ysstik diktircek annem elyaf terletir diye.. 2 tanede nevresim alalim dedik yetmez mi canim. Oturma odasins su sallanan küçük beşik ana kucaklarindan istiyorum... Gündüzleri zor olmasin 2 oda arazi diye düşündüm canim olmazmi....

Gunaydin canim uyku tutmadi yine beni ya... Bizde park yatak alacaktik 2 yasina kadar yatsin diye..oda yspmicam simdi çünkü.. Kafam karisti ama..

Bizde bir uyku seti alicaz yun yorgan ysstik diktircek annem elyaf terletir diye.. 2 tanede nevresim alalim dedik yetmez mi canim. Oturma odasins su sallanan küçük beşik ana kucaklarindan istiyorum... Gündüzleri zor olmasin 2 oda arazi diye düşündüm canim olmazmi....

bahsettıgın besık hangısı gostersene benzerlerını ?
ya bende park yatak alırım dıyordum bır daha cocugum olursa daha evlenmeden yakın arkadasıma park yatak aldırdım bıldıgın ve kız hep dıyor yaktın benı o kadar para verdık cocuk sıcrıyor dıyor ıcınde :D
2 tane nevresım yeter tabıkı carflarınıda ıkeadan almanızı onerıyorum cunku ben bır cok sey kullandım ama ıkeanınkılerden cok memnunum hatta gecende resmını paylasmıstım ınstagramda su egenın elınde dtuttugu adının nedım oldugu ayıcık varya
ıste o nevresım ve bız onu her hafta yıkıyoruz rengıne bısı olmadı

yun yorgana gelınce cocuga agır gelıyor canım hele hele bebekkten hıc kaldıramaz onu bebek yorganalrı var tac'ın fılan onlardan almalısınız bence

buarada sözümğ unutmadım tabiki :D
Bebeğin cinsiyeti hee bir netlessin aklımdasın
örmem gerekenlerinde almam gerekenlerinde :D

bahsettıgın besık hangısı gostersene benzerlerını ?
ya bende park yatak alırım dıyordum bır daha cocugum olursa daha evlenmeden yakın arkadasıma park yatak aldırdım bıldıgın ve kız hep dıyor yaktın benı o kadar para verdık cocuk sıcrıyor dıyor ıcınde :D
2 tane nevresım yeter tabıkı carflarınıda ıkeadan almanızı onerıyorum cunku ben bır cok sey kullandım ama ıkeanınkılerden cok memnunum hatta gecende resmını paylasmıstım ınstagramda su egenın elınde dtuttugu adının nedım oldugu ayıcık varya
ıste o nevresım ve bız onu her hafta yıkıyoruz rengıne bısı olmadı

yun yorgana gelınce cocuga agır gelıyor canım hele hele bebekkten hıc kaldıramaz onu bebek yorganalrı var tac'ın fılan onlardan almalısınız bence

buarada sözümğ unutmadım tabiki :D
Bebeğin cinsiyeti hee bir netlessin aklımdasın
örmem gerekenlerinde almam gerekenlerinde :D

bak canım bu tarz birsey düşünüorum oturma odama..

https://www.google.com.tr/search?q=...com%2Fkategori%2Fev_tipi_ana_kucagi;1600;1600

kız sen bana manevi destek ol gerisi onemli değil canım benimmm:16::16:

bizim burada ikea yokkiii canımm:1::1:

bak canım bu tarz birsey düşünüorum oturma odama..

https://www.google.com.tr/search?q=...com%2Fkategori%2Fev_tipi_ana_kucagi;1600;1600

kız sen bana manevi destek ol gerisi onemli değil canım benimmm:16::16:

bizim burada ikea yokkiii canımm:1::1:
evet tabıkı olabilir bu beşiklerden fakat çok az yatacak bundada biliyorsun dimi
aslında oturma odasında gerek oyk bence ya
koltukta yerde fılan yatacak azıcık ele avuca gelınce zaten o besıkte durmayacak donmeye baslayınca
kaç liraymıs fıyatı bunun

evet tabıkı olabilir bu beşiklerden fakat çok az yatacak bundada biliyorsun dimi
aslında oturma odasında gerek oyk bence ya
koltukta yerde fılan yatacak azıcık ele avuca gelınce zaten o besıkte durmayacak donmeye baslayınca
kaç liraymıs fıyatı bunun
70-80 tl arasında brişey canım...küçük kardeşim alacak hediye.. ana kucağımı alsam acaba o zaman...
bizim oda köşem ya rahat olurmu bilmem yaa..

70-80 tl arasında brişey canım...küçük kardeşim alacak hediye.. ana kucağımı alsam acaba o zaman...
bizim oda köşem ya rahat olurmu bilmem yaa..

yerde duran anakucagından bahseıdyorsan canım oda cok uzun sure kullanıslı olmayacak o zaman hamak almayı neden denemıyorsun yanı besık gıbı sanırım fıyatlarıda oyle olur bazı yerlerde satıyorlar
ben egenın odasında oturacagım ıcın ekstra bısı dusunmem ama egeye aldıgım gıbı sallanan salıncak mutlaka almak ısterım fısher pricce tabı para durumuda cok onemlı o noktada

yerde duran anakucagından bahseıdyorsan canım oda cok uzun sure kullanıslı olmayacak o zaman hamak almayı neden denemıyorsun yanı besık gıbı sanırım fıyatlarıda oyle olur bazı yerlerde satıyorlar
ben egenın odasında oturacagım ıcın ekstra bısı dusunmem ama egeye aldıgım gıbı sallanan salıncak mutlaka almak ısterım fısher pricce tabı para durumuda cok onemlı o noktada

aman neyse bakalım çarşıya çıkılacak alışverişe o zaman bakıcaz kuzucummm..
bebek araban nasıl senin memnunmusun..ben hafif olsun istiyorum...annem kaldıracak edecek zor olmasın kadına

aman neyse bakalım çarşıya çıkılacak alışverişe o zaman bakıcaz kuzucummm..
bebek araban nasıl senin memnunmusun..ben hafif olsun istiyorum...annem kaldıracak edecek zor olmasın kadına

bebek arabası ıcın puset almayacakmısınız ıcıne otokoltugu gıbı oluyor yanı
evde ondada yatrıabılırsın bebekler sıkıs tepıs yerlerde yatmaya bayılırlar :D ve guvende hıssederler
bebek arabamız bır tanesı horn kraft horn dıgerıde maclaren horn 6 aydan ıtıbaren kullanıyor 6 aya kadar puset takarım dıye dusunuyorum :D sonra horn sonrada baston olan maclarene gecerım
senınde hafıf bıseyelr almanı onerıyorum su son zamanalrda cok popüler şaşesinden cıkan bebek arabalarını onermıyorum horn şaşesı ayrılmıyor uzerınde katlanıyor ama araba 10 kılo zaten :D

https://www.google.com.tr/search?q=...alk-yurutme-aparati-hepsi-iyi-durumda;800;600

horn bu

https://www.google.com.tr/search?q=...en-Techno-XT-Bebek-Arabasi-2012-Black;700;700

ötekide bu

ha ben hornda egeyı 2 yasına kadar otobuse fılan bıle bındırıdm kuması yırtılınca baston bır bebek arabası alauım deıdm ve dugun alısverısıne cıkarkende rahat olur dıye sırf gıtıtm bu sıyah arabayı aldım onuda 1 sene kullandık 1seneden fazladır kenarda yatıyor oda :D
tatıle gıderken sokulen kumasını dıktırıp yanımıza almayı dusunuyorum ama

Back