• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
senınkıde bı göstermıyo tam anacım:1:garantı kız bukadar nazlı:emir_bebek:
aramızdasınya çok şukur cnm...
Ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyiz
ben ne demıstım kız
elmayranın bebegının cınsıyetı ne ya sazan gıbı maıl atıp sormakta ıstemıyorum pek
Kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kiz
ay canım geçmiş olsun noldu ki gene.bende dün dedim hep heralde işi var gelmioo aaa nasıl kız ya hani erkek di kesin benimkide değişicek sağlıklı olsunlarda farketmezzz.
Kiz değişti bizim cinsiyet...
canım umarımm iyisindir seni cok merak ettik kuzum benim yaa
oooo kız heee geliyorr süslü etekler desene :1::1::1:
Ayy evet ya haftayakesinlessin alirim oembis pembis...sşüphe ediom erkekmi diye:1:

süsülü etekler,ciciler,bandanalar,tokalar:1::1::1:

Aynen cnm annelık çok zor.gece boyunca uyusun dıye dua edıyorum.uyuyunca yarım saatte bır uyanıp kontrol edıyorum.annelık işte:1:
Cici alışverişine erken çıkmışsın.rabbım kullanmayı nasıp etsın ınş

yok canım ya almıcam netde bişi bakarken gördüm hoşuma fiyatıda uygundu öyle aldım ilk alışverişi olsun
dedim daha beklicem 6.aya kadar falan.

ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyiz

kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kiz

kiz değişti bizim cinsiyet...

Ayy evet ya haftayakesinlessin alirim oembis pembis...sşüphe ediom erkekmi diye:1:

onun için dedim ya bizde erken öğrendik ya bizimkidemi değişir acaba
hep diolar erken öğrenmeyin die bak nasıl haklılar.kocan naptı peki.

süsülü etekler,ciciler,bandanalar,tokalar:1::1::1:

aynen cnm annelık çok zor.gece boyunca uyusun dıye dua edıyorum.uyuyunca yarım saatte bır uyanıp kontrol edıyorum.annelık işte:1:
cici alışverişine erken çıkmışsın.Rabbım kullanmayı nasıp etsın ınş

Ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyiz

Kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kiz

Kiz değişti bizim cinsiyet...

ayyyyy içimm gıcıklandıı heee sibell isyann bana da Allah bbir kız evlat verirmi acepp
isyan söle o kocana seni artık yormasınn accık anlayıslı olsun :20::20::20:

ayyyyy içimm gıcıklandıı heee sibell isyann bana da Allah bbir kız evlat verirmi acepp
isyan söle o kocana seni artık yormasınn accık anlayıslı olsun :20::20::20:
Kiz kocam 2-3 gündür pek iyiydi nazar degdi
onun için dedim ya bizde erken öğrendik ya bizimkidemi değişir acaba
hep diolar erken öğrenmeyin die bak nasıl haklılar.kocan naptı peki.

Evet canimm çok erken öğrendik biz..kocam sok oldilu...oğlun kizmi oldu dedi lafa bak :1:

kiz kocam 2-3 gündür pek iyiydi nazar degdi

evet canimm çok erken öğrendik biz..kocam sok oldilu...oğlun kizmi oldu dedi lafa bak :1:

hadi ya yazıkk bizde dün badi falan aldık birinde erkek bekliyoruz yazıo
dioki ya erkek olmazsa dedim nolcak gene giyerimm olmaz hisseder üzülür :1::1:
Yardım faln mı etti yoksa evde naptın kızzz

İsyancım cok gecmiş olsun, simdi okudum, bir süredir kurumdan kk ya yazamıyorum. Allah sana da bebeğe de sifa versin inş. Hamileliğimin ilk haftalarında bende de olmuştu sonra gecti cok sükür

Son düzenleme:
hadi ya yazıkk bizde dün badi falan aldık birinde erkek bekliyoruz yazıo
dioki ya erkek olmazsa dedim nolcak gene giyerimm olmaz hisseder üzülür :1::1:
Yardım faln mı etti yoksa evde naptın kızzz
Evet xanim evi süpürdü bulasik mak yerleştirdi falan yani...
İsyancım cok gecmiş olsun, simdi okudum, bir süredir kurumdan kk ya yazamıyorum. Allah sana da bebeğe de sifa versin inş. Hamileliğimin ilk haftalarında bende de olmuştu sonra gecti cok sükür
Saol canım 11. Haftada olmuştu yine tekrarladı şekerim... Bu arada bebeğim.kizmis yine değişmezse :1:

Evet xanim evi süpürdü bulasik mak yerleştirdi falan yani...

Saol canım 11. Haftada olmuştu yine tekrarladı şekerim... Bu arada bebeğim.kizmis yine değişmezse :1:

:nazar::nazar:OH OHH MAŞALLAHH NAZAR DEĞMESİNNN:nazar::nazar:YAPSIN TABİİ
ŞİMDİ KIZ İSMİ DÜŞÜNÜCEKSİNİZ YA DİMİ.

O zaman dikkat et kendine tmm mı? Sakın ev işi yapma cünkü ev işi kasları en cok calıstıran ve yoran işlerden biriymiş.

Oy maşallah, yerim ben onu.

O zaman dikkat et kendine tmm mı? Sakın ev işi yapma cünkü ev işi kasları en cok calıstıran ve yoran işlerden biriymiş.

Oy maşallah, yerim ben onu.

Yok canim hic ev isi yapmiyoeum hamile kaldigimdan beri annem yapıyor.. Neden okuyor anlamadik zaten...senin prenses nasip canim

Yok canim hic ev isi yapmiyoeum hamile kaldigimdan beri annem yapıyor.. Neden okuyor anlamadik zaten...senin prenses nasip canim

Sorun bebekte olmasın da diğer kanamalar olabilirmiş. Vücut yapabilirmiş, plesenta asağıdaysa o yapabilirmiş. yeter ki rahim bozuk, bebekte sıkıntı vs olmasın. allah esirgesin.

Biz iyiyiz teyzesi kocaman olduk cok sükür.

Ben geldim kızlar din kanamam oldu yattik:50: az önce doktorun geldi bebek iyi içerde az bir kanama olmuş iyiymisiz herşey yolundaymis şükür dinken dikkat et dedi.. Bu arada bebek kizmis :1:

ohh çok sevindim kuzucm geçmiş olsun. eneee bebiş kızmıymışşş :1: ya benim aklıma geldi aslında o kadar erken belli olduğu zaman kordonu erkek organı zannedebiliyolarmış karışıklık olabiliyomuş. eşin ne tepki verdi şaşırmıştır :1:

ohh çok sevindim kuzucm geçmiş olsun. eneee bebiş kızmıymışşş :1: ya benim aklıma geldi aslında o kadar erken belli olduğu zaman kordonu erkek organı zannedebiliyolarmış karışıklık olabiliyomuş. eşin ne tepki verdi şaşırmıştır :1:
Ve ya kizmis bebekkk :1: Esim.oğlum kizmi oldu nasil ya dedi sok oldu :1:
ozaman şimdi daya iyi olsun bananeee :19::19: toplatmasın bak bizi başına :1::1:
sen iyi olda :54::54::54:
Tmm canim söylerim aksam:1:
Sorun bebekte olmasın da diğer kanamalar olabilirmiş. Vücut yapabilirmiş, plesenta asağıdaysa o yapabilirmiş. yeter ki rahim bozuk, bebekte sıkıntı vs olmasın. allah esirgesin.

Biz iyiyiz teyzesi kocaman olduk cok sükür.

Şükürcanim bebek haftadi ile iuyumlu rahimin sekli iyi bebegin ölçüleri de iyi...sadece plesanta asagidaydi canim oda yukari cikmaya baslamis sukur:16: yer teyzesi onu yer:56:

ısyancım cok dıkkat et kendıne aman iş felan yapma
bızde bır suredır mama sandalyesı bakıyoduk kızlar.oncelerı gerek yok sanmıştım ama meger buyuk zorunlulukmuş .yemek yedırtmek cok zor iş heryer batıyo sandalye şart oldu ama kart limiti doldugundan maaşı beklıyoduk:1: kardesım süprız yapıp almış sagolsun kargodaymış cok sevındım

ısyancım cok dıkkat et kendıne aman iş felan yapma
bızde bır suredır mama sandalyesı bakıyoduk kızlar.oncelerı gerek yok sanmıştım ama meger buyuk zorunlulukmuş .yemek yedırtmek cok zor iş heryer batıyo sandalye şart oldu ama kart limiti doldugundan maaşı beklıyoduk:1: kardesım süprız yapıp almış sagolsun kargodaymış cok sevındım

hadi ya okadar gereklimi bu bize bir ögüt olsun bende mama sandalyesine cok gereksiz gözle bakıyordum :31::31:

Back