Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sıbelcım aslında baba sandalyesı bebek arabası oyun halısı ve alınacaksa otomatık salıncak bence dogumdan evvel alınmalı kı kullanımıcın rahatolsun zıra mama sandalesınde 2 yastan sonra pek bınmıyorlar
yanı benımkının oyle oldu https://www.google.com.tr/search?q=...dalyesi-resimleri-modelleri.251288%2F;700;700 egenın mama sandalyesı buydu ben bunu sattım manyak gıbı cunku hıc bındıremeıdm abımın ccuklarıda uzerıne asıldıgı ıcın dusurecekler dıye sattım

selam kizlar nasilsiniz?

isyancim cok sükür tehlikeyi atlattin.. anlasilan bizim bedenlerimiz cok hassas.. bende dun sadece bi makina camasir yikadim astim karnim gerim gerim gerildi aksama kadar yattim.. Allahim biliyor ya bi an önce dogsun istiyorum :/ ve bebegin kizmis oylemi? saglikli sihatli hayirli evlat olsun insaAllah rüyan demek ki buraya mi cikmis diyecegim ama belki yatis pozisyonundan öyle demistir doktor? hayirlisi olsun canim..

cute sen bana kiz demistin sibel erkek demisti benim de bir cimcimem oluyor :) isin garini testi yapip cift cizgiyi gorunce kizim olacak dedim icimden malum mu oldu diycem ama :))

sibelcim cok cok gecmis olsun.. ben bir an once dogsun istiyorum ama dogunca da bitmiyor ki tehlikeler her zaman var.. anne olmanin zorluklari bunlar sanirim.. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin..

kriztanem canim evet gozden kacirmis olabilirsin sorun degil.. ozetleyim sana kisaca bebegimin yeri dar karnimds cikmadi hala zaten 5 ay oldu.. suyum az.. plasentam asagida.. ic ve dis rahim agzini tutan mesafe 3.5 cm normalde 4-5 cm olurmus.. bu mesafe 2 cme dusunce surekli yatmak gerekiyormus yoksa dis rahim agzi acilip dogum/düsük basliyormus..

eflinam prenses mouse sizler nasilsiniz?

kizlar ben hep kötü rüyalar görüyorum gecen hafta deprem oluyo diye kan ter icinde uyandim ardindan deprem oldu.. bir gün evimizde bomba patliyordu babamin bacagi komple koptugunu gordum ertesi gun cenaze haberi aldik.. bu gece de babamin beni dovdugunu gordum gece 3 te uyandim iki gozumden nasil yas geliyor.. yine kotu bi haber alicam diye korkuyorum

hamilelik psikolojisimi bilemedim ya

Canim.şükür atlattik bebekte yukari cikmis doktor baya detaylı vakti..bebeğe kiz dedi haftaya kontrole gel kesinlestirelim dedi ama bebek kiz dedi yani..hic fark etmez saglikli olsun da hic önemle değil..

Canim.rüyalar hamilelik psikoloji sinden canim bendede oluyor tatlim..rüyamda kanama gördüm.ve koz bebek doğurduğunu gördüm hop kanamam oldu ve bebek.kiz dendi.. Rüyalar bizim bilinç altimiz canim

günaydın kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördüm çok şükür 5 haftalıkmış
isyancım senin bebeğin kız mı olcak ne güzell hayırlı olsun
geçmiş olsun bu arada daha iyisindir inşallah

hadi ya okadar gereklimi bu bize bir ögüt olsun bende mama sandalyesine cok gereksiz gözle bakıyordum

aslında alanlara şaşırırdım ne gerek var boşuna masraf dıye ama işin aslı oykle degılmış.buyudukçe tabaga kaşığa dokunmak ıstıyo.ellemek kendı tatmak ıstıyo e beceremıyo halıyle kuçuk daha her yer batıyo gmörsen battanıte kırlent hepsı batık.sofra bezı sereyım dıyorum ama gunde 4-5 oğun yıyo nasıl yetşiştircem.sofraya eşımle aynı anda oturamıyoz durmuyo ağlıyo ama mama sandalyesı oldumu oda bızle masaya gelecek ınş.demem okı cok buyk sorunmuş bence

cnm dığerleri tamamda dedıgım gbı ben gereksız dıye dusundum çok yanılmışım mecbur bırşeymış bu aylarda.linkı acamadım

Hadi gözün aydin canim 7. Haftada duyarsin kalp atislarinida...

Çok saol canim.benim...bebek kiz dendi ama emin değiliz bir yanilma oldu ya kafamiz karisti

Ay masAllah ya darisi basima.. sen hareket hiss ediyormisun bile? Ben hala hiss etmiyorum. Top gibi sisklinlik hiss edince de heo bikini bolgesinde hiss ediyorum bu yuzden galiba hala cikamadi kuzum yukari :/

Sanirim o yuzden bende korkuyorum ya bisey olacak diye demek ruyalarima yansiyor iste.. Bende haftaya gidicem kontrole hersey yolundadir insaAllah.. sende dikkat et kendine.. bu arada kiz olurda elif olacak ismi demistin kesin mi isminiz? Biz hala dusunuyoruz daha dogrusu benim istedigim icin belli de esime begendiremedim :))

Esimin ismi c ile basliyor o yuzden mesela cemre ceylin ceyda isimlerini de onerdim ama bakalim kesin bisey yok..

MasAllah 40 inci haftasini da saglikla gorursun insaAllah :)

şimdi acabıldım lınkı cnm.bayada kullanışlıymış aslında.benım kardesımd ebunu almı.ben kırmızı delısıyımde

http://www.hepsiburada.com/liste/we...roductId=ailemnddaily-krm&categoryId=60000516

Canim bende hareket hissetmiyiyieum.doktor 20. Haftaya kadar bekleme dedi..benimde asagida iken hep baski oluyordu azaldi o demekki yukari cikiyoenus canim...çok şükür suyumuzda düzelmiş... Çok şükür... İnş seninde düzelir tatlim...

Elif su anda köşede canim kiz cikinca simdi afalladik

Benim.kuzen akdi daha hic kullanmadi lazim.olursa ondan alirim bende canım.. Güle güle kullan

cnm ALLAH hayıra cıkarsın oyle dusunme bende çok absurd ruyalar görurum ama bı anlamı olmaz. bıde hamılesın hormonlar normak calışmıyo zaten herseye kafanı takma oyle

Hadi gözün aydin canim 7. Haftada duyarsin kalp atislarinida...

Çok saol canim.benim...bebek kiz dendi ama emin değiliz bir yanilma oldu ya kafamiz karisti

amin canım inşallah sağlıklı olsun da canım önemli olan o bende hep erkek istiyorum ama hayırlısı allahtan

amin canım inşallah

cokg uzelmıs sıbelcım pandalı fılan gule gule kullansın
daha gelmedı sanırım dımı eve?

Bende beşik bebek arabasi puset bunları.kirmizi alican..hem.erkeğe hem kiza uygun...2. Bebekmolursa cinsiyette sorun olmasin

isyan ben bu hafta 20 inci hafta da olmam lazim galiba neyse hayirlisi bakalim ben kafama taktikca daha kotu olur Allah korusun.. sok olmustur eminim ama olsun kiz evladi her eve lazim sana arkadas olur kendi kucuklugun gozunun onunde canlanir :))

sibelim aynen canim o yuzden galiba rahat olmaya calisiyorum ama iste..

ben ikeadan bebek odasi almayi dusunuyorum kizlar sade beyaz olsun istiyoruz.. yatak dolab ve bez degistirm rafi gibi bisey.. aslinda odasini mor beyaz yapmak istiyorum badanayi ama ev yeni badana yeni o yuzden simdilik ugrasmayiz belkide?

birde park yatak mi karyolami olsun diye de kesin karar vermedim aslinda siz ne dersiniz?

Bende beşik bebek arabasi puset bunları.kirmizi alican..hem.erkeğe hem kiza uygun...2. Bebekmolursa cinsiyette sorun olmasin

ben kırmızı delısıyım.kızımın hastane cıkışını kırmızı alabılmek için butun carsıyı gezdım beyaz ustune kırmıızı bulabıldım malesef.doğumda dr dedıkı "aa kırmıızımı" dedı"pembe beklıyodu galıbaonun herseyı kırmızı dedım
bu arada kızlar teleşlanmayın ben kızımı ılk 24.haftamda hıssettım.hemde hıç unutmam bı şarkı varya"annesı onu çok severmış" şarkısını dınlıyodumkı karnımda hareket ettı.çok guzel bı duygudyu sankı duyuyoda cevap verıyo gbıydı

ay bebek arabasida vardi dimi :)))

kesenin agzini acma vakti geliyor yavas yavas :))

Evet canim senin 20 olan lazim aramizda o kadar fark var ama geç döllenme olmuş senin sikma canini..bizim haftasi ile uyumlu normal dolllenmis galiba..

Bizim yatak babaanneden park yatsk düşünüyoruz..
Bebek arabasi büyük.kardeşimden
Oturma odasina ana kucagi beşik seklinde olanlardan kuzuk kardesimden hediye olacak bize..
Puset çanta falan onları annemler amir..kiz annesi ilk doğumda amir bizim...adet böle

Doktor babada erken 20. Haftayi bekle dedi...annem doktor yalniz bildi bu kiz..erkek kendini erken belki eder FF diodu kadinin dediği ciktu bende kirmizi alicam inş çoğu şeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…