Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
amin canim insaAllah darisi senin basina bazen anlatinca burda icim buruk oluyor eltim ve kaynimdan biliyorum seviniyorsun ama yine de bi ahh cekiyorsun iste insaAllah en yakin zamanda sende ayni heyecanlari paylasacaksin bizimle :)

inan canım çok seviniyorum tabiki diyorum içimden rabbim benide bu duygulardan mahrum bırakma diye :16: rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşşş :16:

isyancim eh yok artik buyuklugunude cinsiyetine baglarsak :))

sibelim arka sayfalarda yazmistim kizimiz olacak hayirlisiyla insaAllah :) 18 hafta da kontrole gittigimde 16 haftalik cikti ve doktorum icinden ne geciyor sordu bende kizimiz olacak diye hiss ediyorum dedim evet der gibi kafa salladi sonra olcumlere gore iki hafta fark oldugunu soyledi erkekte olabilir kizda dedi.. dikkat etmem gerektigini soyledi ic rahim agiziyla dis rahim agzini birlestiren yerin mesafesi kisa oldugunu bol bol uzanmam gerektigini her iki satte bir biseyler yemem gerektigini soyledi ornegin uzun yol yurumek bile yasak suan bana..

atlamışım ben cnm demek.saglıkla kucagına al ınş.benımkıde 2 hafta gerıdeydı sata gre son hsftalara doğru yetişti haftasına.sen genede dıkkat et cnm

ısyan bence butun erkeklerın ıçınde erkek kadınlrınsa kız ıstegı yatıyor.:emir_bebek:

Isyan cok sevindim ijinizinkinide bildim elfulimi de seninkinin cinsiyetinide

20 haftalarda kipirdiyo hareketlerini hissediyosunnn

inan canım çok seviniyorum tabiki diyorum içimden rabbim benide bu duygulardan mahrum bırakma diye :16: rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşşş :16:

canımmm inş en yakın zamanda olacak kuzucum...doktora ne zaman gitceksiniz..kararınız hala geçerlimi..
en azından eşin görünsün şimdilik testini versin derim ben..

atlamışım ben cnm demek.saglıkla kucagına al ınş.benımkıde 2 hafta gerıdeydı sata gre son hsftalara doğru yetişti haftasına.sen genede dıkkat et cnm

ısyan bence butun erkeklerın ıçınde erkek kadınlrınsa kız ıstegı yatıyor.:emir_bebek:

aynen canım yaa benimde isteğim kızdı tabiki ama içime hep erkek doğuyordu..
ya öğrenince insan öle bir benimsiyorki..
sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil şu anda canımm:16:
Isyan cok sevindim ijinizinkinide bildim elfulimi de seninkinin cinsiyetinide

20 haftalarda kipirdiyo hareketlerini hissediyosunnn

evet canım tahminler tuttu...
bende daha hiçbirşey hissetmiyorum..millet erkek çocuğu kendini erken belli eder diyor ama tık yok bende..

erkeklerin illaki oluyo öyle içten içe erkek evlatta iyidir kız evlatta. rabbim hayırlı olan evlatlardan eylesin inşş :16:

aynen canım hayırlı evlat olsun sağlıklu olsunda aman gerisi önemli değill :16::16:

isyancim eh yok artik buyuklugunude cinsiyetine baglarsak :))

.

camım büyüklük olarak demedim kızzz :1::1: hani erkekler biraz iri yarı olur...kızlar ise daha çıtır pıtır olur ya ondan dedim benimkisi daha büyük diyee :1::1:

evet canım yaa..haberleri izlemiordum ama sabah görünce fena oldum yaa..Allah sabır versinn inşş:50::50:

Amin bitanemmm...
doktor muhabbeti şu anda kapandı canım. bu hafta sonu tatile gidicez ya ona endeksliyiz şu anda :16: kafamızı biraz dağıtalım ondan sonra belki önümüzdeki ay falan gideriz canım :31:

Allah mekanlarini cennet eylesin insaAllah icim parcalandi :( kavun depolarina koymuslar cenazeleri yer yetmemis diye :( iki ekstra sogutucu tir gelmis :( ne büyük bi facia :( Rabbim kalanlara bolca sabir versin :(

Allah mekanlarini cennet eylesin insaAllah icim parcalandi :( kavun depolarina koymuslar cenazeleri yer yetmemis diye :( iki ekstra sogutucu tir gelmis :( ne büyük bi facia :( Rabbim kalanlara bolca sabir versin :(

aminn canımm yaaa :5::5:
öle bir içim acıdıki...akşam kurstan çok yorgun geldim uyumuşum haberlere falan bakmamıştım sabak gördüm yıkıldım..
kahvaltı bilr boğazıma dizildi..
ne büyük bir acı yaa..yakınları nasıl dayansınnn...:5::5:

Amin bitanemmm...
doktor muhabbeti şu anda kapandı canım. bu hafta sonu tatile gidicez ya ona endeksliyiz şu anda :16: kafamızı biraz dağıtalım ondan sonra belki önümüzdeki ay falan gideriz canım :31:

nereye gidiosunuz kuzu tatile ohh süper...
19 mayısta tatil ohh 3 gün güzel bir keyif yapın...tabi ülkemiz bu acı ile yıkılırken biraz zor olur ama..

Amin canim insaAllah.. dun biraz fazla ayakta kaldim hemen agrilarim basladi.. ister istemez en ufak biseyde korkuyorum.. ruyamda hatta erken dogum yapmisim diye gordum :(

canim bence tum kadinlarin icinde kiz cocuk istegi yok ;) burda neler neler okudum kizi olacagini ogrenip oglan degil diye aglayanlar mi dersin oglum olsun diye dua edenlermi dersin.. hatta bir sefer goya hayirli evlat icin dua etmeyecekmisiz hayirli evlat kiz evladi oluyormus diye bir yorum okudum gozlerim portledi.. cahillikten Rabbime siginirim..

esim de ailesinde de kiz cocugu yok diye kiz olmasini daha cok istiyordu.. kiz cocugu babaya duskun olur ya diyorum esime seni paylasamiycaz :))

Allah her ikisini de tatmayi nasip etsin ama en onemlisi saglikli sihatli evlat versin insaAllah.. anne anne olmadiktan sonra baba baba olmadiktan sonra ne kizdan fayda gelir ne erkekten..

19 mayısta tatil ohh 3 gün güzel bir keyif yapın...tabi ülkemiz bu acı ile yıkılırken biraz zor olur ama..

cundaya gidicez canım cumartesi gidip ptesi dönücez salı günü içinde senelik iznimden alıcam en azından yol yorgunluğunu atarım. aynen öyle canım acı çok büyük rabbim bütün ailelere sabır versin ama işte ateş düştüğü yeri yakıyo :50:

bu sabah kv aradı sanırım benim kaynım 40 bin tl yi ödicekmiş ama kocamında evden hakkı almamak şartıyla bizde kabul ettik geriye kalan 10 bin tl yi biz ödicez taaa agustosta okadam içim rahatladıki anlatamam sonunda cok güzel bir haberle uyandık ya daha ne isterim birde işlerimiz daha çok artsa bebek istemiyordum ya karar verdim bence yavaş yavaş istemeliyim artık ne dersiniz kendimi yormama gerek varmı bilmiyorum ama işlere göre bakıcam
bu sabah içim parcalandı sadece sabahın köründe izleyebildim kaç tane ölü var bilmiyorum çok üzüldüm gercekten Allah ailesine sabır versin ne acı bir durum
efulim okadar vefat eden varmı ya Allah rahmet eylesin hepsine ben sabah gördümde 20 ölü diyordu demek daha fazlaymıs

aminn canımm yaaa :5::5:
öle bir içim acıdıki...akşam kurstan çok yorgun geldim uyumuşum haberlere falan bakmamıştım sabak gördüm yıkıldım..
kahvaltı bilr boğazıma dizildi..
ne büyük bir acı yaa..yakınları nasıl dayansınnn...:5::5:

aynen bizde sabah esimle izledik :(

bes kurus ekmek parasi icin :(

bu sabah kv aradı sanırım benim kaynım 40 bin tl yi ödicekmiş ama kocamında evden hakkı almamak şartıyla bizde kabul ettik geriye kalan 10 bin tl yi biz ödicez taaa agustosta okadam içim rahatladıki anlatamam sonunda cok güzel bir haberle uyandık ya daha ne isterim birde işlerimiz daha çok artsa bebek istemiyordum ya karar verdim bence yavaş yavaş istemeliyim artık ne dersiniz kendimi yormama gerek varmı bilmiyorum ama işlere göre bakıcam
bu sabah içim parcalandı sadece sabahın köründe izleyebildim kaç tane ölü var bilmiyorum çok üzüldüm gercekten Allah ailesine sabır versin ne acı bir durum
efulim okadar vefat eden varmı ya Allah rahmet eylesin hepsine ben sabah gördümde 20 ölü diyordu demek daha fazlaymıs

en son 201 di sayilari insaAllah artmaz ama pek ümitli konusmuyordular yangin hala devam ediyormus :(

canım o kaynın hep söz veriyor ama yerine getirmiyor..
bence bebek için biraz daha bekle..böle stresli bir durumda inan zor olur..
çok etkileniyorsun hamilelikte..ve tehlike oluşturuyor..

gnydın kızlar
mousenın yazdıgını okur okumaz mıllıyetı bı actım Yuce Tanrım olu sayısı 205.iki kuruş ekmek parası için:43: ALLAHım aileleirne sabır versın.eşimın duyumuna göre toplam 400 kişi var dıyorlarmış çok çok acı....
efulım haklısın aslında birde hayırlı evlat olsun muhım olan o.
krızantem bebek duşunme bu halde cnm.sakın ha.
kızlar dün eşimin bı akrabası memleketten gelmış onlara gıttık hşgeldıne.orda bı akrabası daha var kaynanamlarla samımı baya.gecenlerde kızımın agzına çıkolata sokarken gördum:53: sakın verme bı daha dedım bebek o daha dedım.aman bışey olmaz dedı.olsun verme aman ha dıye uusulunce soyledım.koskoca kadın sonuçta.dün gıttık bunlara o akraba bunlardaydı.herkes orda kaynanam kaynatam 20 kişiyiz belkı.gıtıgımızdde sofra kuruluydu.bu kadın kalktı hemen kızım halasısnın kucagındaydı almış koca yemek kaşığını elıne kızıma doğru yuruyorduki ben bır fırladım görmenız lazım:1::1::1: bı ayaga kalktım yenge napıyosun sen ya dedım herkes şok:53: ne o dedım yoğurt dedı.hayır hıçbırşey verme dedım. onun yoğurdunu ben mayalıyorum hazır tuketmıyoruz cok kuçuk dedım. tatsın dedımdi dedı.hayır tatmayacak dedım.tamam canım vermemde hıçmı yemıcek dedı "en az 1-2 sene boyle yemeyecek"dedıım.oturdu.bende oturdum ortam buz gbı oldu.sonra bu kadının gelınının kucagındaydı kızım.çoçuklar ıstedı kızımı. gelın benden korkusuna benden ıstemeyın korkarım Sibelden ısteyın dedı:1::1: ver bırşey olmaz buyudu dedım.sanırım terör estırdım orda:1::1::1:
oh canıma degsın.benım senınle ne samımıyetım varda bana sormadan bebegıme bırşey vermeye kalkıyorsun ya kımsın sen....bir daha veremez oh:27:
size durumu abarttıgım gbı gelebılır ama bebegı olan cıtl,semıks,bayanakllı benı anlar.sizde ilerde anlayacaksınız kızlar

gnydın kızlar
mousenın yazdıgını okur okumaz mıllıyetı bı actım Yuce Tanrım olu sayısı 205.iki kuruş ekmek parası için:43: ALLAHım aileleirne sabır versın.eşimın duyumuna göre toplam 400 kişi var dıyorlarmış çok çok acı....
efulım haklısın aslında birde hayırlı evlat olsun muhım olan o.
krızantem bebek duşunme bu halde cnm.sakın ha.
kızlar dün eşimin bı akrabası memleketten gelmış onlara gıttık hşgeldıne.orda bı akrabası daha var kaynanamlarla samımı baya.gecenlerde kızımın agzına çıkolata sokarken gördum:53: sakın verme bı daha dedım bebek o daha dedım.aman bışey olmaz dedı.olsun verme aman ha dıye uusulunce soyledım.koskoca kadın sonuçta.dün gıttık bunlara o akraba bunlardaydı.herkes orda kaynanam kaynatam 20 kişiyiz belkı.gıtıgımızdde sofra kuruluydu.bu kadın kalktı hemen kızım halasısnın kucagındaydı almış koca yemek kaşığını elıne kızıma doğru yuruyorduki ben bır fırladım görmenız lazım:1::1::1: bı ayaga kalktım yenge napıyosun sen ya dedım herkes şok:53: ne o dedım yoğurt dedı.hayır hıçbırşey verme dedım. onun yoğurdunu ben mayalıyorum hazır tuketmıyoruz cok kuçuk dedım. tatsın dedımdi dedı.hayır tatmayacak dedım.tamam canım vermemde hıçmı yemıcek dedı "en az 1-2 sene boyle yemeyecek"dedıım.oturdu.bende oturdum ortam buz gbı oldu.sonra bu kadının gelınının kucagındaydı kızım.çoçuklar ıstedı kızımı. gelın benden korkusuna benden ıstemeyın korkarım Sibelden ısteyın dedı:1::1: ver bırşey olmaz buyudu dedım.sanırım terör estırdım orda:1::1::1:
oh canıma degsın.benım senınle ne samımıyetım varda bana sormadan bebegıme bırşey vermeye kalkıyorsun ya kımsın sen....bir daha veremez oh:27:
size durumu abarttıgım gbı gelebılır ama bebegı olan cıtl,semıks,bayanakllı benı anlar.sizde ilerde anlayacaksınız kızlar

canım güzelce daha önce uyarmışsın anlamamış yani...
bizimde gelinimiz var onunda 6 aylık bebeği var ama çocuğa hiçbirşey vermiyor o maması bile henüz 45 cc çocuk doymuyor..
bizde geçen gün bebeğe verdik vallahi evde yağılmış yoğurttan. reçelden nasıl yediii :1::1::1: sanırım o da görse bizi yolardı :1::1:

canım güzelce daha önce uyarmışsın anlamamış yani...
bizimde gelinimiz var onunda 6 aylık bebeği var ama çocuğa hiçbirşey vermiyor o maması bile henüz 45 cc çocuk doymuyor..
bizde geçen gün bebeğe verdik vallahi evde yağılmış yoğurttan. reçelden nasıl yediii :1::1::1: sanırım o da görse bizi yolardı :1::1:

evde yapılmış yogurt verde recel sakın vermeyın cnm çok kuçuk daha yasak ona
mama nasıl 45 lık olur ya.120 lık içer o çoçuk 6 aylık dıyosun
ya benım hıncım daha once uyarmış olmama ragmen bana sormadan yapmasına zaten. benım annem kızıma sofradan yogurt tattırsa kızmam ama almış koca yemek kaşığını ki benım kaşık takıntım vardır tıksınırım kaldıkı kızıma kendı kaşığı harıç vermemeye çalışırım. bana sormadan sokuvermeye kalktı agzına.nasıl sınırlendım.hayır ne samımıyetım varkı senle benım.benım kaynanam bıle yapmaz kızıma hıçbırşey vermez. benden cekınır.oh canıma degsın cekınsın.off hala kızıyorum ya....eskıler bebeklerı cahılce buyutmuş yok uzlu,şekerlı yağlı yemeklerle....ee nolmuş dıyolar.bugun ulkemızde bınlerce şeker ve tansıyon hastası var.nolmuşmuş.senın sındırım sıstemınle mıdenle bobregınle kuçucuk bebegınkı bır mı...:47:

evde yapılmış yogurt verde recel sakın vermeyın cnm çok kuçuk daha yasak ona
mama nasıl 45 lık olur ya.120 lık içer o çoçuk 6 aylık dıyosun
ya benım hıncım daha once uyarmış olmama ragmen bana sormadan yapmasına zaten. benım annem kızıma sofradan yogurt tattırsa kızmam ama almış koca yemek kaşığını ki benım kaşık takıntım vardır tıksınırım kaldıkı kızıma kendı kaşığı harıç vermemeye çalışırım. bana sormadan sokuvermeye kalktı agzına.nasıl sınırlendım.hayır ne samımıyetım varkı senle benım.benım kaynanam bıle yapmaz kızıma hıçbırşey vermez. benden cekınır.oh canıma degsın cekınsın.off hala kızıyorum ya....eskıler bebeklerı cahılce buyutmuş yok uzlu,şekerlı yağlı yemeklerle....ee nolmuş dıyolar.bugun ulkemızde bınlerce şeker ve tansıyon hastası var.nolmuşmuş.senın sındırım sıstemınle mıdenle bobregınle kuçucuk bebegınkı bır mı...:47:

canım ya reçelide öle kasık kaşık vermedik zaten..sadece çay kaşınının ucu ile 2 kere verdik o da tatlı olsun diye..
ay sorma ya çocuğa 45 cc veriyor..akşamlarıda 45 cc çocuk doymuyor..
sütüde yetmiyor...
biz birşey sölediğimizdede yalnış anlıyor..
zaten diğer büyüğü hasta reflülü doğdu çocuk buna bari yedir etde bağışıklık sistemi güçlensin..
çocuğun gidişatı maşallah iyi ama az yeyince kilo almıyor...
bizde kesinlikle kendi kaşığına vermeyiz karşıyız canım..bebeğe verilcekse onada küçük kaşık konur yani...

Back