Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
inanılmaz mutluyum kocaman olmnuş sıpam..
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

hadi gozun aydin canim saglicakla dogsun insaAllah oglun :) bol su ic ihmal etme :) masAllah subhanAllah :)

çok mutluyumm...

ooy oy masallah. saglıkla al kucagına cnm.ben tutturamadım desene:1:
kızlar mutlaka renklı resım alın muhtesem bı şey
krızantem sakın Ankaraya gtmek gbı bı hata yapma

çok mutluyumm...

oyyy yerim ben onu ama yaaa oğluşunuz oluyo hee rabbim hayırlısıylsa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kzucummm çok mutlu oldummmmm :16::16:

$IMG_20140513_114455.jpg

kızlar buyrun oğluşummmmm :55::55:

Eklentiler

• $IMG_20140513_114451.jpg
    $IMG_20140513_114451.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 40
ooy oy masallah. saglıkla al kucagına cnm.ben tutturamadım desene:1:
kızlar mutlaka renklı resım alın muhtesem bı şey
krızantem sakın Ankaraya gtmek gbı bı hata yapma

canım o kaçıncı haftada veriliyor...3 boyutlu sanırım dediğin...
bende istiyorum bakalım artık...

oyyy yerim ben onu ama yaaa oğluşunuz oluyo hee rabbim hayırlısıylsa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kzucummm çok mutlu oldummmmm :16::16:

ay bende çok mutlu oldum kız erkek far etmezdi ama erkek oluncada çok sevindimm yaa...hiç farkı yokkkk :16::16:

İsyanim canjm masallah oglusuna :)))
Kucaginda resmini de goruruz insallah:))
Fena kasik agrim var kizlar yaa ni ultrason cektireyim diyorum..
Dersaneye gitcem simdi gorusuruz optum hepinizi...

Efulim guzel dilegin icin sagol tatlim:)

canım o kaçıncı haftada veriliyor...3 boyutlu sanırım dediğin...
bende istiyorum bakalım artık...

ay bende çok mutlu oldum kız erkek far etmezdi ama erkek oluncada çok sevindimm yaa...hiç farkı yokkkk :16::16:

Evet 3 boyutluda görmuştm cnm 150 tlye yakında para vermıştık ayrıntılı dıye.sonra ben renklı ısteıgımde ucrete tabı dedıler fiyat aynı 150.gebeklığımın sonlrındaydım gerek yok dedım.sonra duydum 20 tl muayene ucretı olan bı polınıklık var hep renklı bakıyomuş koşa koşa gıttım ama 32 haftamda odlugundan kızımın yuzunu göremedım.nerden bıleyım son haftalarda göstermezmiş.bılsem ınan her ay gıder orda renklı resmını alırdım muhtesem bırey

Evet 3 boyutluda görmuştm cnm 150 tlye yakında para vermıştık ayrıntılı dıye.sonra ben renklı ısteıgımde ucrete tabı dedıler fiyat aynı 150.gebeklığımın sonlrındaydım gerek yok dedım.sonra duydum 20 tl muayene ucretı olan bı polınıklık var hep renklı bakıyomuş koşa koşa gıttım ama 32 haftamda odlugundan kızımın yuzunu göremedım.nerden bıleyım son haftalarda göstermezmiş.bılsem ınan her ay gıder orda renklı resmını alırdım muhtesem bırey

canım 3 boyutluyu sordum ama 20. haftalarda bakalım briaz daha büyüsün dediler...
bende baktırcam inşş

İsyanim canjm masallah oglusuna :)))
Kucaginda resmini de goruruz insallah:))
Fena kasik agrim var kizlar yaa ni ultrason cektireyim diyorum..
Dersaneye gitcem simdi gorusuruz optum hepinizi...

Efulim guzel dilegin icin sagol tatlim:)

canım ultrason çektir tabi belki kist falan oluşmuştur..
saol canım darısı sizlerin başına inşş...

masAllah canim benim cimcimeden buyuk duruyor gercekten :) insaAllah bizim nazli kizimizda saglicakla buyur :)

ee canım seninki kız tabiki minyon olacak benimki koca yiğittt :1::1:

kocaman olmuş velede bak sen :1: babasına verdinmi müjdeyi canım :49:

evet yaa kocaman oldu sıpamızzzzz :1::1: kız bacaklarını böle ikiye katlamış eller hava yatıooo resmen keyif yapıoo bir görseniz halinii :1::1:
babasına söledim canım dayanamadım zaten o aradı noldu netti diye...bende oğlan gelio dedimm fark etmez ama sevindimm dediii..işte erkek adam erkek çocuğu olur meselesi galibaaa :1::1:

evet yaa kocaman oldu sıpamızzzzz :1::1: kız bacaklarını böle ikiye katlamış eller hava yatıooo resmen keyif yapıoo bir görseniz halinii :1::1:
babasına söledim canım dayanamadım zaten o aradı noldu netti diye...bende oğlan gelio dedimm fark etmez ama sevindimm dediii..işte erkek adam erkek çocuğu olur meselesi galibaaa :1::1:

erkeklerin illaki oluyo öyle içten içe erkek evlatta iyidir kız evlatta. rabbim hayırlı olan evlatlardan eylesin inşş :16:

isyancim eh yok artik buyuklugunude cinsiyetine baglarsak :))

sibelim arka sayfalarda yazmistim kizimiz olacak hayirlisiyla insaAllah :) 18 hafta da kontrole gittigimde 16 haftalik cikti ve doktorum icinden ne geciyor sordu bende kizimiz olacak diye hiss ediyorum dedim evet der gibi kafa salladi sonra olcumlere gore iki hafta fark oldugunu soyledi erkekte olabilir kizda dedi.. dikkat etmem gerektigini soyledi ic rahim agiziyla dis rahim agzini birlestiren yerin mesafesi kisa oldugunu bol bol uzanmam gerektigini her iki satte bir biseyler yemem gerektigini soyledi ornegin uzun yol yurumek bile yasak suan bana..

erkeklerin illaki oluyo öyle içten içe erkek evlatta iyidir kız evlatta. rabbim hayırlı olan evlatlardan eylesin inşş :16:

amin canim insaAllah darisi senin basina bazen anlatinca burda icim buruk oluyor eltim ve kaynimdan biliyorum seviniyorsun ama yine de bi ahh cekiyorsun iste insaAllah en yakin zamanda sende ayni heyecanlari paylasacaksin bizimle :)

Back