- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.241
kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
inanılmaz mutluyum kocaman olmnuş sıpam..
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
baş ölçümü ayak ölçümleri hepsi haftası ile uyumluymuş maşallahhh
hadi gozun aydin canim saglicakla dogsun insaAllah oglun :) bol su ic ihmal etme :) masAllah subhanAllah :)
saoll canımmm yaaa ayaklarını katlamış yatıodu...doktor keyif yapıo bu dedi...hiç istifini bozmadı beueyefendiii
cok garip bi duygu dimi disardan hic bisey hiss etmiyosun ama icerde kuzucuk keyif yapiyo :)
kızlarrrr kendi hocalarımdan osman hocaya gösterdim radyologa...biliyorsunuz zaten ayrıntılı USG ye radyologlar bakıyor..
cinsiyetimizi söledii....oğlumm geliyor inşş teyzeleriii oğlummmmmm....%90 dedi...
çok mutluyumm...
suyum azmış, plesantam asağıdaymış...günde 3 lt su içiosun ayakta fazla kalmıosun dedi...
usg fotosu alamadım orada vermiyorlar giriş yaptırmadığım için kendi doktorum gelsin ondan alırım fotosunuu...
çok mutluyumm...
ooy oy masallah. saglıkla al kucagına cnm.ben tutturamadım desene
kızlar mutlaka renklı resım alın muhtesem bı şey
krızantem sakın Ankaraya gtmek gbı bı hata yapma
oyyy yerim ben onu ama yaaa oğluşunuz oluyo hee rabbim hayırlısıylsa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kzucummm çok mutlu oldummmmm
canım o kaçıncı haftada veriliyor...3 boyutlu sanırım dediğin...
bende istiyorum bakalım artık...
ay bende çok mutlu oldum kız erkek far etmezdi ama erkek oluncada çok sevindimm yaa...hiç farkı yokkkk
masAllah canim benim cimcimeden buyuk duruyor gercekten :) insaAllah bizim nazli kizimizda saglicakla buyur :)
Evet 3 boyutluda görmuştm cnm 150 tlye yakında para vermıştık ayrıntılı dıye.sonra ben renklı ısteıgımde ucrete tabı dedıler fiyat aynı 150.gebeklığımın sonlrındaydım gerek yok dedım.sonra duydum 20 tl muayene ucretı olan bı polınıklık var hep renklı bakıyomuş koşa koşa gıttım ama 32 haftamda odlugundan kızımın yuzunu göremedım.nerden bıleyım son haftalarda göstermezmiş.bılsem ınan her ay gıder orda renklı resmını alırdım muhtesem bırey
İsyanim canjm masallah oglusuna :)))
Kucaginda resmini de goruruz insallah:))
Fena kasik agrim var kizlar yaa ni ultrason cektireyim diyorum..
Dersaneye gitcem simdi gorusuruz optum hepinizi...
Efulim guzel dilegin icin sagol tatlim:)
masAllah canim benim cimcimeden buyuk duruyor gercekten :) insaAllah bizim nazli kizimizda saglicakla buyur :)
kocaman olmuş velede bak senbabasına verdinmi müjdeyi canım
kız bu kocaman olmuss yaaa kıyamamm
cok sevindim canım benim adına bol bol su iç artık
evet yaa kocaman oldu sıpamızzzzzkız bacaklarını böle ikiye katlamış eller hava yatıooo resmen keyif yapıoo bir görseniz halinii
babasına söledim canım dayanamadım zaten o aradı noldu netti diye...bende oğlan gelio dedimm fark etmez ama sevindimm dediii..işte erkek adam erkek çocuğu olur meselesi galibaaa
erkeklerin illaki oluyo öyle içten içe erkek evlatta iyidir kız evlatta. rabbim hayırlı olan evlatlardan eylesin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?