- 10 Aralık 2010
- 6.566
- 9.469
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #58.041
nerdesın cnm ne facede ne burda yoksun artık.valla inş bıze kalmaz bu borç yoksa ben naparım bılmıyom şaka gbı ya....elın borcunu ödemek çok agır gelır.
boşver ısyan yatsın dınlensın bebek olunca zaten yatamayacak dımı![]()
valla buralardayım bebek durmuyo habire ağlıyo kucak istiyor kayınvalidegile gittik 3 gün orda kaldık beşik olmayıncada beebe huy değiştiriyo bide her önüne gelene gel citl gil geldi die misafirliğe geliyo ev kalabalık bebe uyumuyooooo sesleri alıyooo bir görsen deli ediyo kızdım gecen daha başka çağıracagın varsa cagır gelsşnler diyommm bende ev kalabalık olunca bebe sevmyo bide beşikiği arıyo millet hediye getirmiş cocucga kayınvalidenin mevlüt yapacagı yok die getiriyolar 3 hafta onra mevlüt yapacakkk millet ısrar edince yapıcak sonundaa
bide sınavım vardı o yuzden giremedim ya sibel
isyan şimcik yatsın bebek oluncaaaaa uyuyamıycak biz gıbı gozlrim pörtlek olduuu iyiceee:131::131:
kayınvalideye gıttıgımde gorumceye sinir oldum akşam bulaşıkları toplyıp makşneye attımmm eşim kahve yap dedi bende tamamm dedim bana diyoki sen yat uykun gelmiştir diyooo gerizzekalıı bende dedim uykum gelse ben yatareım sanamı sorcm dedimmm kahveyi yaptı meraklııı kocayada gtmıyo alanda olmuyo kayınvalide kızkardeşini aramışşş citl gil gelcek dieee biz kavga etmiştik haniii sadece hoşgeldin dedim yuz göz olmadım konusmadımmm bileeee