Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
nerdesın cnm ne facede ne burda yoksun artık.valla inş bıze kalmaz bu borç yoksa ben naparım bılmıyom şaka gbı ya....elın borcunu ödemek çok agır gelır.
boşver ısyan yatsın dınlensın bebek olunca zaten yatamayacak dımı:1::1::1:

valla buralardayım bebek durmuyo habire ağlıyo kucak istiyor kayınvalidegile gittik 3 gün orda kaldık beşik olmayıncada beebe huy değiştiriyo bide her önüne gelene gel citl gil geldi die misafirliğe geliyo ev kalabalık bebe uyumuyooooo sesleri alıyooo bir görsen deli ediyo kızdım gecen daha başka çağıracagın varsa cagır gelsşnler diyommm bende ev kalabalık olunca bebe sevmyo bide beşikiği arıyo millet hediye getirmiş cocucga kayınvalidenin mevlüt yapacagı yok die getiriyolar 3 hafta onra mevlüt yapacakkk millet ısrar edince yapıcak sonundaa

bide sınavım vardı o yuzden giremedim ya sibel

isyan şimcik yatsın bebek oluncaaaaa uyuyamıycak biz gıbı gozlrim pörtlek olduuu iyiceee:131::131:

kayınvalideye gıttıgımde gorumceye sinir oldum akşam bulaşıkları toplyıp makşneye attımmm eşim kahve yap dedi bende tamamm dedim bana diyoki sen yat uykun gelmiştir diyooo gerizzekalıı bende dedim uykum gelse ben yatareım sanamı sorcm dedimmm kahveyi yaptı meraklııı kocayada gtmıyo alanda olmuyo kayınvalide kızkardeşini aramışşş citl gil gelcek dieee biz kavga etmiştik haniii sadece hoşgeldin dedim yuz göz olmadım konusmadımmm bileeee

valla buralardayım bebek durmuyo habire ağlıyo kucak istiyor kayınvalidegile gittik 3 gün orda kaldık beşik olmayıncada beebe huy değiştiriyo bide her önüne gelene gel citl gil geldi die misafirliğe geliyo ev kalabalık bebe uyumuyooooo sesleri alıyooo bir görsen deli ediyo kızdım gecen daha başka çağıracagın varsa cagır gelsşnler diyommm bende ev kalabalık olunca bebe sevmyo bide beşikiği arıyo millet hediye getirmiş cocucga kayınvalidenin mevlüt yapacagı yok die getiriyolar 3 hafta onra mevlüt yapacakkk millet ısrar edince yapıcak sonundaa

bide sınavım vardı o yuzden giremedim ya sibel

isyan şimcik yatsın bebek oluncaaaaa uyuyamıycak biz gıbı gozlrim pörtlek olduuu iyiceee:131::131:

kayınvalideye gıttıgımde gorumceye sinir oldum akşam bulaşıkları toplyıp makşneye attımmm eşim kahve yap dedi bende tamamm dedim bana diyoki sen yat uykun gelmiştir diyooo gerizzekalıı bende dedim uykum gelse ben yatareım sanamı sorcm dedimmm kahveyi yaptı meraklııı kocayada gtmıyo alanda olmuyo kayınvalide kızkardeşini aramışşş citl gil gelcek dieee biz kavga etmiştik haniii sadece hoşgeldin dedim yuz göz olmadım konusmadımmm bileeee

mevlutu nıye bekletıyorsun cnm nıye kayınvalıden yapıyo anlamadım.sen yap .çağır oda tanıdıklarını çağırsın.benımkı hatırlıyosan hastanede yatıyodu mecbur bekledım en son dedım bebeğim 3,5 aylık oldu annen hastaneden cıkmasada bu hafta mevlut yapcam yeter artık dedım.eşim tamam dedı o hafta cıktı zaten çıkmasada yapcaktım
görumcene ıyı cvp vermışsın:1: aynen yuzgoz olma artık merhaba merhaba

izmirin kızlarını beğendin yani mutlu oldum bak şimdi bugün havada sizin şansınıza yağmurlu maşşallah senin kızına nazarlar değmesin :nazar::nazar::31:

evett bizim şansımızdan havada bozuk gezemedik gittii.. kızımda sıkılıyor adana sıcaktı hergün geziyorduk evde bunaldık :41:

goood hayırlı olsun çok sevindimmm rabbim kucağına almayı nasip etsinn.. tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu... isyancım iyi olmana sevindimm.. sibell canını sıkma eşin biran önce halleder inşallah .. citilll kısss benimde kızım beşiğe alışkın izmirde ablamlar buldu arkadaşından yoksa hemen geri dönerdimm :9::9: düzeni bozulması çok kötü .. mevlüt işinide bende geç kalmıştım 1 ay oldu ama yapali kıyafet bulamadık gelinlik aldım mecbur ..

Masatakvimi iyiyim csnim sürekli yatiyoru...... Mmousem kuzum ovuyoruz iğne yerini ama geçmiyor ne yazikki...Citl nbr kiz senin bebisteyaramaz olmuss..KV de neden yspiyor mevlidisnlamadim bbizde anne yapar mevludu...Sibelim canim bulantim.geçti.cçok şükür canim çok saol..Eflinamm hadi kiz güzel kilolar var cillop gibi ol ins

gnydn kızlar.kızımı uytuyoum bıraz once cok agladı yavrum.4 dışi bırden patlamış ondan galıba:ssz: kurban olurum ben ona....2 dişimiz vardı zaten 6 tane olcak koca kız olmuşuz bız ya
ısyan bulantının gecmesıne sevındım cnm.ınş bıran oncede ıyı olursun ama acele etme ıyıce toparlan

Ssibel naptiniz siz su kefil isinigecmis konulara bakamadim simsi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gnydn kızlar.kızımı uytuyoum bıraz once cok agladı yavrum.4 dışi bırden patlamış ondan galıba:ssz: kurban olurum ben ona....2 dişimiz vardı zaten 6 tane olcak koca kız olmuşuz bız ya
ısyan bulantının gecmesıne sevındım cnm.ınş bıran oncede ıyı olursun ama acele etme ıyıce toparlan

Naptiniz su kefil isini canim cozdunuzmu tam bakamadim

Selam kizlar
Adanadayim ev taşiyacaz babamin evini
Diğer kardeşlerim de geldi
Yoğunum:S

Geçmişi okuyamadim hiç

İsyancim geçmiş olsun canim benim

Hepinizi öpüyorum

Naptiniz su kefil isini canim cozdunuzmu tam bakamadim

kefıl gıdıp taahhut verdı. sanırım bızım avukatların devrye gırmesıyle şu an bızım ustumuze gelmıyorlar.arabamıza baktım netten hacız koymamışlar sukur.demek kı maaşada bırsey yapmazlar .ınş. adamın ödemesı onemlı ınş öder kızlar
prenses ozledık cnm senı

kefıl gıdıp taahhut verdı. sanırım bızım avukatların devrye gırmesıyle şu an bızım ustumuze gelmıyorlar.arabamıza baktım netten hacız koymamışlar sukur.demek kı maaşada bırsey yapmazlar .ınş. adamın ödemesı onemlı ınş öder kızlar
prenses ozledık cnm senı

Ins canim benim bir sorun cikmaz da caniniz daha fazla sklmaz bize bir suru bankaya bas vuru yapmistik ya on onaydan gelmis birisi umarim olurda su senetleri toptan kapatip rahatlariz yaa

selam bayanlar laptopum sürekli takıldığı için nete giresim gelmiyor bu gün çok sıkıldığım için size de bakayım dedim...
ayrıca adet olamıyorum d.k hapınıda 26 martta bıraktım en son 30 mart adet oldum bu ay tık yok test yaptım negatif çıktı :14: doğum kontrol hapını bırakınca bir süre adet düzensizleşiyor diyorlar doğru mu kafam öyle karıştı ki artık bebeğim olsun istiyorum hiç değilse şu zıkkımın adanasında bana yoldaş olacak bir evladım olur

prenses ozledık cnm senı
Canim sibelim ben de özledim yaa ama o kadar yoğunum ki özellikle 1 aydir falan hiç gündüz pc açamiyorum
Böyle ara ara girebiliyorum
Çok yorgunum otobüsle geldim mahvoldumm gidip yatiyorum:26:

selam bayanlar laptopum sürekli takıldığı için nete giresim gelmiyor bu gün çok sıkıldığım için size de bakayım dedim...
ayrıca adet olamıyorum d.k hapınıda 26 martta bıraktım en son 30 mart adet oldum bu ay tık yok test yaptım negatif çıktı :14: doğum kontrol hapını bırakınca bir süre adet düzensizleşiyor diyorlar doğru mu kafam öyle karıştı ki artık bebeğim olsun istiyorum hiç değilse şu zıkkımın adanasında bana yoldaş olacak bir evladım olur
Canım ya ne kadar zorlandığını anlayabiliyorum istanbuldan gelip de adanaya alişabilmek pek kolay degildir
Yavaş yavaş alişirsin ben de zor aliştim
Bi benim heralde çocuk isemeyen şu topikte
Hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim:6:

ALLAH hayırlı zamanda versın ınş cnm.sen nerden gelın gelmıştın oraya

Canım ya ne kadar zorlandığını anlayabiliyorum istanbuldan gelip de adanaya alişabilmek pek kolay degildir
Yavaş yavaş alişirsin ben de zor aliştim
Bi benim heralde çocuk isemeyen şu topikte
Hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim:6:

evet sensın:1: ıstemıyosan bekle zaten.ben ıstedıgıme karar vermıştım ona ragmen çok erkenmış dıyorum.muhtesem bır duygu ama çok zor

Back