Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızım senı döverım:47: dıyete baslamışmış incecık hatunsun ya sen ne dıyetı de get işine:32::32::32:
anam elektrık yoksa nasıl durcan gız ben korkarım:1::1::1: bende bı tuhafım koca koca kopeklerden korkmam ama bı orumcek göreyım çığlık atarım:1:

daha ıyı ya elektrık yokkken boceklerı nereden gorecen :D

gobegım ıcın kız bolgesel zyaıflayacaıgm ınsallah

yukardakı pembe cok tatlı ama buralar cok mat olmuş yaaa
benımde bolgesele agırlık vermem lazım bende kalça sorunu var oldum olası göbegım yoktu doğumdan sonra oda oldu tam oldu:1:

Kis cute ne rejimi citi gibisin yawwwww

Bizde gidemicez tatileee elfilam nerde gezmelerdemi yine

Isyan nasil oldun bacim doguma 70 ile girdim 5 ayda 59 kiliuom suan 52 ile hamile kalmistim kiyafetlerim olmuyo

çalışmaktan dolayı sizlerle konuşamaz oldum malesef kredi işim vardı ya bir bankadan insan ayarlıcak yüzde alacak sanırım olacak kızlar bölece borcumuzun tamamını öder bu rezillikten kurtulmus oluruz elamanların dengesizliklerinden dolayı çogunu cıkarmak zorunda kaldımız için bende artık çizme giyip halı yıkayanlar arasına girmiş bulunmaktayım napıcaksınız kızlar ekmek parası işte ama ben memnunum çok şükür acayip yorulsam da zevkli bir iş ama canım çıkıyo işler bitince ayaklarımın üstüne bile basamaz hale geliyorum kaynım kocama kusmus konusmuyormus bu senet olaylarından dolayı kv aramıs kocamla kavga etmişler hala bizi sucluyolarmıs varsın suclasınlar su kredi çıksın agızlarını bir kapayabilsek okadar mutlu olucam ki gercekten sinir küplerine bindim sormayın dün birde o yorgunlukla misafirlerim geldi kocamı aramıslar tabi tabi geliin demiş düşüncesiz yaa arıyo ev dagınık ben nasıl toplıcam derdine düşmüşüm o bana diyorki yemek yap misafirlerimiz gelicek ki evin halininde nasıl oldunu biliyor yani bir patladım telde söle gelmesinler dedim nasıl diyim artık gel dedim diyor birde neyse turbo hızına gectim hemen evi topladım yemek yaptım işim bitti misafirler geldi kocama sofrayı kurtdurttum kaldırttım işte oturduk çay koyduk yedik içtik onlarda saolsunlar çoçuklu oldukları için hiç yardım etmediler yarın son iş günüm pazar günü tatil ama ev temizliğidir falan bu sezon anlıcanız kızlar bana tatil yok şu borclarımızı ödeyelimde ben şikayetli değilim gerekirse eşek gibi çalışırım ama kimsenin dilide çekmem anlıcanız benim hamile kalma isteğim yalan yoldu üzülüyorum ama napim çalışmak zorundayım hamile kalıpta bir daha düşük yaparsam Allah göstermesin ben o üzüntüye nasıl dayanırım Allah kimseye yaşatmasın uzun zaman hep yanınında olamıcam çalışmaktan ara ara girebilirim ancak hepinizi çok öptüm
isyancım canım gecmişi okuyamadım için direk yazıyorum umarım iyisindir düzelmişşsinde kanamanda olmaz inş canım benim bol bol yat emi
sibelim sizinki kredi çekebildimi bari terardan kapatmak için

Kis cute ne rejimi citi gibisin yawwwww

Bizde gidemicez tatileee elfilam nerde gezmelerdemi yine

Isyan nasil oldun bacim doguma 70 ile girdim 5 ayda 59 kiliuom suan 52 ile hamile kalmistim kiyafetlerim olmuyo

offf baya iyi zayıflamıssın tatlım ya nasıl verdin kendiliğinden mi gitti :31:

çalışmaktan dolayı sizlerle konuşamaz oldum malesef kredi işim vardı ya bir bankadan insan ayarlıcak yüzde alacak sanırım olacak kızlar bölece borcumuzun tamamını öder bu rezillikten kurtulmus oluruz elamanların dengesizliklerinden dolayı çogunu cıkarmak zorunda kaldımız için bende artık çizme giyip halı yıkayanlar arasına girmiş bulunmaktayım napıcaksınız kızlar ekmek parası işte ama ben memnunum çok şükür acayip yorulsam da zevkli bir iş ama canım çıkıyo işler bitince ayaklarımın üstüne bile basamaz hale geliyorum kaynım kocama kusmus konusmuyormus bu senet olaylarından dolayı kv aramıs kocamla kavga etmişler hala bizi sucluyolarmıs varsın suclasınlar su kredi çıksın agızlarını bir kapayabilsek okadar mutlu olucam ki gercekten sinir küplerine bindim sormayın dün birde o yorgunlukla misafirlerim geldi kocamı aramıslar tabi tabi geliin demiş düşüncesiz yaa arıyo ev dagınık ben nasıl toplıcam derdine düşmüşüm o bana diyorki yemek yap misafirlerimiz gelicek ki evin halininde nasıl oldunu biliyor yani bir patladım telde söle gelmesinler dedim nasıl diyim artık gel dedim diyor birde neyse turbo hızına gectim hemen evi topladım yemek yaptım işim bitti misafirler geldi kocama sofrayı kurtdurttum kaldırttım işte oturduk çay koyduk yedik içtik onlarda saolsunlar çoçuklu oldukları için hiç yardım etmediler yarın son iş günüm pazar günü tatil ama ev temizliğidir falan bu sezon anlıcanız kızlar bana tatil yok şu borclarımızı ödeyelimde ben şikayetli değilim gerekirse eşek gibi çalışırım ama kimsenin dilide çekmem anlıcanız benim hamile kalma isteğim yalan yoldu üzülüyorum ama napim çalışmak zorundayım hamile kalıpta bir daha düşük yaparsam Allah göstermesin ben o üzüntüye nasıl dayanırım Allah kimseye yaşatmasın uzun zaman hep yanınında olamıcam çalışmaktan ara ara girebilirim ancak hepinizi çok öptüm
isyancım canım gecmişi okuyamadım için direk yazıyorum umarım iyisindir düzelmişşsinde kanamanda olmaz inş canım benim bol bol yat emi
sibelim sizinki kredi çekebildimi bari terardan kapatmak için

cnm yeterkı hallonulsun nolcak çalışırsın bırlıkte halledersınız karı koca
adam tahhut verdı taksaıtler halınde ödedığı surece bıze dokunmayacaklar sanırım.aslında ısteseler hakları va ustumuze gelebılrler ama yanında calıştıgım avukatlarımız devreye gırdı sagolsunlar o yuzden şimdilik bızı ellemıyorlar.inş öderde borçlu sıkıntı olmaz

cnm yeterkı hallonulsun nolcak çalışırsın bırlıkte halledersınız karı koca
adam tahhut verdı taksaıtler halınde ödedığı surece bıze dokunmayacaklar sanırım.aslında ısteseler hakları va ustumuze gelebılrler ama yanında calıştıgım avukatlarımız devreye gırdı sagolsunlar o yuzden şimdilik bızı ellemıyorlar.inş öderde borçlu sıkıntı olmaz

Ins canim benim yaaa hic bisey almadan elin adamnn borcuna girmek cok kotu olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sibelim_84 ben İstanbul'dan Adana'ya gelin geldim :9:
7 gün oldu tık yok test yapıyorum negatif çıkıyor Adana'da jinekoloğa gidemiyorum benim İstanbul'da kendi doktorum var 15 mayıs'da İstanbul'a gideceğim inşallah o zaman bir kan tahlili yaptırıcam benim tek korkum evlenmeden önce prl hormonum yüksekti acaba stresten o mu fırladı yine kafamın yarısı ağrıyor arada adetlerim doğum kontrol hapını kullanırken gününde oluyordum 26 martta bson kapsülü içtim 30 martta adet oldum o günden bu yana hala adet olamadım birde çok çabuk etkilenen bir yapım var doktorum strest sana yasak demişti tek korkum uzun süre bebek sahibi olamamak bende bu ay gecikince hamilelik modun girmiştim test yapınca negatif çıkınca üzüldüm aranızda doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adeti düzensizleşen var var mı?

[ı][/ı][ı]sibelim_84[/ı] ben istanbul'dan adana'ya gelin geldim :9:
7 gün oldu tık yok test yapıyorum negatif çıkıyor adana'da jinekoloğa gidemiyorum benim istanbul'da kendi doktorum var 15 mayıs'da istanbul'a gideceğim inşallah o zaman bir kan tahlili yaptırıcam benim tek korkum evlenmeden önce prl hormonum yüksekti acaba stresten o mu fırladı yine kafamın yarısı ağrıyor arada adetlerim doğum kontrol hapını kullanırken gününde oluyordum 26 martta bson kapsülü içtim 30 martta adet oldum o günden bu yana hala adet olamadım birde çok çabuk etkilenen bir yapım var doktorum strest sana yasak demişti tek korkum uzun süre bebek sahibi olamamak bende bu ay gecikince hamilelik modun girmiştim test yapınca negatif çıkınca üzüldüm aranızda doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adeti düzensizleşen var var mı?

kuzum ilk evlendiğimide bende 2 ay falan kullandım d.k hağpını
ama yapamadım unutuyordum sürekli
birde şişkinlik yaptı bende
sonra bıraktım eşime devrettim işi:1::1:

Evet hapı bıraktıktan sonra bendede aksamalar çok oldu
hatta 1-2 ay hamilemişyim acaba diye test yapmıştım

kızlar eşim 1 mayıs dahil olmak üzere
düne kadar izinli idi
yani 4 gün
boyunca evde idi ve erkeğin evde olması çok kötü bişi
gemiyi indirdikleri için çok yoruldu ve dinleneyim demiş
inanın bir perşembe yani kandil günü dışrda yemeğe gittik
birde dün sahile gittik iğerlerinde hep evde yattı adam:37::37::37:

Perşembe günü hadi oruçlu idik zeten bişi yapamadık akşam yemeğe gittik kandildi derken geçti
cuma günü namazdı kurandı derken geçti mübarek
ctesi günü benim günüm vardı oraya gittim eşimde avm ye gitti arkadaşı ile bişiler almış kendine
dünde sahile indik hemen ve döndük
eve geliyor ve hemen yatıyor elinde kumanda
valla bir ben öle olamadım yavvvv

aman allah iş versinde bu erkekler çalışsın aminnnn
rekğin evde olması çok zor

canım yat yat dinlen bebiş gelince bu günlerini çok arıcaksın :1: nasıl kanama falan kalmadı dimi..
Herkes ayni şeyi soluyor... Keyfini cikar diyor ama 8 gündür kapidan disari cikamadim..oda bunaltti beni csnim.. Madslkah siz hafta sonu iyi gezdiniz..bende sözle gezmiş gibi oldum..

Herkes ayni şeyi soluyor... Keyfini cikar diyor ama 8 gündür kapidan disari cikamadim..oda bunaltti beni csnim.. Madslkah siz hafta sonu iyi gezdiniz..bende sözle gezmiş gibi oldum..

hehe evet canım öyle oldu güzelde geçti 17-19 mayıs için cunda tatilinide ayarladık yine ablamlarla gidiyoruz inş yağmur falan yağmaz. bizde hazır daha bebiş yokken gezelim diyoruz işte napalım. sen bana özeniyosun ben sana :9:

hehe evet canım öyle oldu güzelde geçti 17-19 mayıs için cunda tatilinide ayarladık yine ablamlarla gidiyoruz inş yağmur falan yağmaz. bizde hazır daha bebiş yokken gezelim diyoruz işte napalım. sen bana özeniyosun ben sana :9:
Aynen canim..inan her aksam sen ve denizin gerçek adlarinizi anarak dua ediyorum bebis için...en kisa zmnda gelir bebis inş..

Selam kizlar nasilsiniz?

Doktora gittim bugun :)

18 inci hafta yerine 16 inci hafta cikti bebegim :( 3 hafta sonra tekrar buyuyp buyumedigini bakmak icin kontrole cagirdi oona gore dogum tarihidegisecek buyuk ihtimalle ve bol bol dinlem fazla yurume dedi bende kafaya taktim neden boyle buyuk bi fark var diye :(

Ilk tahimini kiz di ♡♥♡ Sonra olcumlere baslayinca kafa salladi erkekte olabilir dedi henuz kesin bisey soylemeyeyim dedi.

Ama bence kizimiz olarak kalacak ♡♥♡ :16: saglicakla dogsunda insaAllah :)

Back