Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Isyan canim cok buyuk gecmis olsun bebegin ve sen Rabbime emanetsiniz insaAllah daha da iyi olacaksiniz iki hafta raporlu olman iyi olmus cok dikkat et..

Mousecim insaAllah dualarimiz seninle senden de guzel haberler alqcagiz moralini daima yuksek tut..

Sibelim icra meselesine cok uzldum ya maddi konular oldumu en yakinina bile guvenemiyosun ki :(

Eflinam canim sen nasilsin?

bugun iki haftam doldu yariladim gunlerimi zaman cabuk geciyor..

Haftaya cinsiyetini ogrenicez heralde bakalim gosterirse :) babamiz ve anneannemiz kizimiz oldugunu gormusler herkes kiz diyor bende kiz hiss ediyorum kutuda :))

Hayirli gunler kizlar ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isyan canim cok buyuk gecmis olsun bebegin ve sen Rabbime emanetsiniz insaAllah daha da iyi olacaksiniz iki hafta raporlu olman iyi olmus cok dikkat et..

Mousecim insaAllah dualarimiz seninle senden de guzel haberler alqcagiz moralini daima yuksek tut..

Sibelim icra meselesine cok uzldum ya maddi konular oldumu en yakinina bile guvenemiyosun ki :(

Eflinam canim sen nasilsin?

bugun iki haftam doldu yariladim gunlerimi zaman cabuk geciyor..

Haftaya cinsiyetini ogrenicez heralde bakalim gosterirse :) babamiz ve anneannemiz kizimiz oldugunu gormusler herkes kiz diyor bende kiz hiss ediyorum kutuda :))

Hayirli gunler kizlar ♡♡♡

ınş gösterrırde artık oğrenırsınız.sıpa buyudu daha cınsıyet oğrenemdınız kız:1: bana oğlun olcak gbı gelıyo...sağlıklısı olsunda onemlı olan o

kızlar merhaba.

bugün doktordan geldik bebişimi gördüm kıpır kıpırdı kollarını kaldırıyodu falan 11+6 dayız doktor çok iyi dedi 1 günde önden gidiyomuş hatta ense ölçümü de çok güzel çıktı kalp atışlarını ilk defada sesli olarak duydum çok güzel birşeydi 2li test için kan verdik bkalım sonuç ne olacak allahın izni ile oda iyi çıkınca çok şükür önemli sıkıntıları atlatmış olıcaz.yalnız ben 3 kilo daha vermişim toplam 7 kilo doktor ciddi kilo kaybı dedi am bu aydan sonra alırsın dedi bakaım nolcak darısı bekleyenlerin başına.

kızlar merhaba.

bugün doktordan geldik bebişimi gördüm kıpır kıpırdı kollarını kaldırıyodu falan 11+6 dayız doktor çok iyi dedi 1 günde önden gidiyomuş hatta ense ölçümü de çok güzel çıktı kalp atışlarını ilk defada sesli olarak duydum çok güzel birşeydi 2li test için kan verdik bkalım sonuç ne olacak allahın izni ile oda iyi çıkınca çok şükür önemli sıkıntıları atlatmış olıcaz.yalnız ben 3 kilo daha vermişim toplam 7 kilo doktor ciddi kilo kaybı dedi am bu aydan sonra alırsın dedi bakaım nolcak darısı bekleyenlerin başına.

7 kılomu verdın kıyamam ya....ben o haftalarda bı on kılo almıştım:1::1: herseyın temız cıkmasına cok sevındım cnm ınş sağlıkla kucagına alırsın.
ısyancım bolbol yat ınan yatmaktan poponun ağrımasını çok arayacaksın:1::1::1:
krızantem ne dedı kv

7 kılomu verdın kıyamam ya....ben o haftalarda bı on kılo almıştım:1::1: herseyın temız cıkmasına cok sevındım cnm ınş sağlıkla kucagına alırsın.
ısyancım bolbol yat ınan yatmaktan poponun ağrımasını çok arayacaksın:1::1::1:
krızantem ne dedı kv

aynen canım 7 kilo daha 1 aylıkkn 4 kilo vermiştimm bi 3 kilo daha eklendi hiç birşey yemiom ki olması çok normal bölee.
krizantem ah bu kv ler naptı seninki ne dedi de bu kadar sinirlendin

tatlım geçmiş olun rapormu aldınn okadar zorluo gene mide bulantısı mı sadece peki geçicek inş.az günler kaldı sabır canım sabırr.
Yok canim düşük tehlikem var cuma hastaneye yattim 2 gün.. DDoktor 15 Gun rapor verdi..cuma günü yatarken kanamam ggeldi baya fazla.. Dikkat et sende kendine

selaaaaam

ne etti kayınvalde ssana:26:
Hg yavruu kv ne yapar ainir etmekten baska eski yazdiklarima bak canim konuyu daha iyi anlarsin
Off yatmaktan popom acidi ...... Krizantem kiz ne dedi KV senin..

o senet olaylarindan biz sorumluymusuz yaa sinir kupu etti beni cileden cikardi ankaraya gidicekmisiz dizinin dibinde oturcakmisiz

kızlar merhaba.

senin icin cok seviniyorum canim benim

dün gece ne eşimde nede bende uyku vardı çünkü sabah olacagünü olacak ve senedin hafta sonu gececek ve pzrtesi olacaktı eşimle sabaha kadar oturduk okadar sigara içtiimki kızlar stresten anlatamam size aglamaktan içim bayılmıştı şimdi biz ne yapıcaz nerden bulucaz o parayı diye cumartesi ödemesiydi ama hafta sonuna denk geldiği için ödemezsekte sorun çıkmazdı ama ya bugün . bugün ne yapıcaktık okadar ağladım ki kızlar gece kv dem de uyumamış oda bizi aradı uyuyomusunuz diye garibim sesi kısılmıs ağlamaktan şimdi biz ne yapıcaz falan konuştuk birde onu aradım annem zaten onada anlatmıstım oda ben üzülüyorum diye üzülüyodu gece 4 dü yemin ediyorum kızlar gözlerim o kadar şişmişki aglamaktan telefon çaldı numarayı göremeden açtım yengeee diye kaynım bağırıyodu ist gitmişti o ne oldu bişey mi oldu dedi yengeeeeeeeeeeeee buldum buldum dedi yüreğim ağzıma geldi kızlar çok eski bir arkadasından borc istemiş oda tamam demiş senet işi halloldu bu sezon sonunda oğlana 4 taksit ödicez biz böle omzumdan büyük bir yük kalktı kızlar sanki inanandım kocama verdim hemen yaaa oda duycakmı bakalım aynısını yoksa ben mi hayal ediyorum dedim oda bu sefer sevinçten ağladı para bulundu kızar bulundu vallahada bulundu billahada çok kadar mutluyumki şuan böleeee kuş gibiyimm kuşşş :52::52::52::52:

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş :16:

Sibelim canim evet burda farkli isliyor hersey 16-17 haftadan once doktorlar cinsiyetin c sini demiyorlar :)) canim erkek diyen tek sensin galiba :)) saglikli olsunda insaAllah ♡

Good canim ya ben senin hamile oldugunu hic bilmiyordum hayirli olsun Rabbim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah ♡

34ist canim ben ne ense kalinligi olcturdum nede ikili test yaptim bisey diyemiycem o yuzden cok kilo vermissin canim ya ben suan 2 kilo almisim bile burda cok yedim ama yalan degil :))

Kucuk yegenlerim cok komikler bu arada surekli bebekle ilgili biseyler soruyolar :)) Allah bilir neler hayal ediyolar dimi cocuk akli iste♡♡♡

Gunaydin şekerler...hic uyuyamiyorum ya sürekli yatinca insanda uyku kalmiyor...kalcalarim zaten berbat durumda... Sizler nasilsiniz

merhaba hanımlar nasılsınız :3::3::3::3:
bir kızım olacak inşallah:12::12::12:
işten ayrıldım uzun zamandır giremedim
kendinize iyi bakın:16::16::16::3:
ay gerçektenmi çok sevindim good cum yaaa Allah sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin inşş :16:
Gunaydin şekerler...hic uyuyamiyorum ya sürekli yatinca insanda uyku kalmiyor...kalcalarim zaten berbat durumda... Sizler nasilsiniz
iğnemi oluyosun şimdi canım kalçaların ondanmı ağrıyo :25:

Back