Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
zamanı gelince olur kuzum inşallah vardır her şeyde bir hayır..

goodu bende merak ediyorum:31::31:

Aaa :)) ne guzel eskilerden haber almak hele ki topic sahibinden :)) Cok sükür bende iyiyim canim gelmenene sevindim :16:

Denizcim senide merak ediyordum ne zamandir ne yapiyorsun tedavi filan uygulaniyormu suan?

Gunaydin herkese ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ugrastim baya ama fotograf eklemesini basardim :))

günaydınn canlarımmm...
ne yazıkki bugün pek iyi değilim...midem cayıs cayır yanıyor ve bulanıyor...böle zamanlarda ilaçta fayda etmiyor..
2 gün iyi oldum yine başladı....

bunlardageçerimmm hoşgeldinn kuzucummm...darısı senin başına inşşş :16::16:

Bilmiyorum ki canim olabilir. Alt iki dişi çıktığında uyku sorunumuz olmamıştı üst iki dişini cok kasiyo bu aralar her yeri deli gibi isiriyo bi hirsla. Üstler zor oluyo galiba:44:
Duru hanım napiyo bakim?:emir_bebek:

Ahh isyancim sen de şu bulantilardan tamamen kurtulsaydin çok zor bilirim yasadigim icin. Ben zaten 52 kilo hamile kalmistim 47 ye dusmustum bu yüzden. Sonra fazlasiyla aldim tabi:9: bir de bulanti varken calisan insan olmak da aayri zor. Allah yardimcin olsun. Benimki 17. Haftada geçmişti o da tam degil doguma kadar ara ara olmuştu seninki kisa sürer inşallah canim yaa

bızımde daha ust dısımız çıkmadı dr baya kabarmış dedı ama beklıyouz.ne bulsa agzına atıyo bu aralar.çok hareketlı ama iş emeklemeye gekldımı yok:1: bende heves edıyorum bıran once emeklesın ıstıyorum anası gbı emeklemeden yurucek galıba:ssz:

Isyancim kriztanem Allah razi olsun kizlar burdan fotograf nasil eklenir cozemedim yapabilirsem eklerim :) kanamam icin bisey vermedi ama pazar gunu gelmeden once baslamisti demek ki hassas bedenim? Rahim aginda dedi kanama. Vitamin ve demir hapi verdi.

Isyancim insaAllah sende guzel haberlele gelirsin stres yapma kendine cok etkiliyor demek ki ben gecen hafta yok stresteydim belki ondan kanamam oldu?

Hayirli geceler :16:

cnm dıkkat et kendıne ılaçlarını aksatma sakın

günaydınn canlarımmm...
ne yazıkki bugün pek iyi değilim...midem cayıs cayır yanıyor ve bulanıyor...böle zamanlarda ilaçta fayda etmiyor..

mide yanmaları olur normalde canım benim yaaa kıyamam bu senin huhuuuuuuuuuuuu yaramazzz seniii anneni bu kadar üzme ama :emir_bebek::emir_bebek:

sağlıklı sıhhatli olsunda kızlar inş bugünlerde geçecekkk...Rabbşm bir sabrını veriyor yaniiii...
çok uykum gelyor böle zamanlarda...göz kapaklarım ağır geliyor vallahii...

krizantemm bankalardan cvp geldimi canım...

merhaba kızlar nasılsınız.
ne zamandır giriyorum ama hiç yazmadım böle keyfim yok uykum çok mide bulantılarım derken hiç bişi yapmaktan sevk alamıorum ondan da yazmadım heralde ne var ne yok kızlarr.

merhaba kızlar nasılsınız.
ne zamandır giriyorum ama hiç yazmadım böle keyfim yok uykum çok mide bulantılarım derken hiç bişi yapmaktan sevk alamıorum ondan da yazmadım heralde ne var ne yok kızlarr.

geccek bugunler cnm az sabır...snrakı 3 ay gebelıgın en guzel dönemı:emir_bebek:

geccek bugunler cnm az sabır...snrakı 3 ay gebelıgın en guzel dönemı:emir_bebek:

inş.normal yaşantım gibi besleniorum ya üzülüorum da ne bilim sütdü yoğurtdu yok yiyemiorum meyve desen az nolcak böle bilmiorum beyin gelişimi için şu ii diolar yok yiyemiorum almıo midem napım.son aylarda insanı korku basar ama napalım çok güzel bişi olduğuda kesin rabbim sağlıcakla dünya getirsin de bunlar geçici.çok şükür halimeee

inş.normal yaşantım gibi besleniorum ya üzülüorum da ne bilim sütdü yoğurtdu yok yiyemiorum meyve desen az nolcak böle bilmiorum beyin gelişimi için şu ii diolar yok yiyemiorum almıo midem napım.son aylarda insanı korku basar ama napalım çok güzel bişi olduğuda kesin rabbim sağlıcakla dünya getirsin de bunlar geçici.çok şükür halimeee

bende cok ıyı beslenmedım.ilk 3 aydan sonra sut ıcemedım mesela.et tavuk vs pek yemedım meyve sevmem zaten.ama kızım zayıf dogdu 3050.benım yuzumden sanırım.şu bulantıların gecsın ye cnm cevız mutlaka tuket ve sut urunlerı son aylarda ıse et tuket

bende cok ıyı beslenmedım.ilk 3 aydan sonra sut ıcemedım mesela.et tavuk vs pek yemedım meyve sevmem zaten.ama kızım zayıf dogdu 3050.benım yuzumden sanırım.şu bulantıların gecsın ye cnm cevız mutlaka tuket ve sut urunlerı son aylarda ıse et tuket

bulantılarım geçisnn yerimm ben ya pek ayırdığım bişi yok 3050 de çok zayıf değil bence daha zayıf doğanlar var bakalım inş.beslerim bebeğimii yaaa.şuan normal beslenme dışında hiç bişi yapamıorum öncedn nasılsa şuan ölee

bulantılarım geçisnn yerimm ben ya pek ayırdığım bişi yok 3050 de çok zayıf değil bence daha zayıf doğanlar var bakalım inş.beslerim bebeğimii yaaa.şuan normal beslenme dışında hiç bişi yapamıorum öncedn nasılsa şuan ölee

ama ben 20 kılo aldım cm bebegım 3 kılo az kaldı.kendımı beslemişim ben hep:1:

günaydınn canlarımmm...

sağol kuzum. hayırlı bir zamanda inş.

geçmiş olsun dikkat et kendine:16::16:

bızımde daha ust dısımız çıkmadı dr baya kabarmış dedı ama beklıyouz.ne bulsa agzına atıyo bu aralar.çok hareketlı ama iş emeklemeye gekldımı yok:1: bende heves edıyorum bıran once emeklesın ıstıyorum anası gbı emeklemeden yurucek galıba:ssz:

maşallah küçük kuzuya:16::16:

cnm ozledık senı bu topiğin sahıbı sensın ama uğradııgn yok:50:

sorma ya istiyrum ama her zaman giremiyorum. çalışırken iyiydihep bilg başında şimdi zor oluyor:31::31:

sizde bu topiğin sahibisiniz kuzum ben sadece aracıyım, bu topik herkesin:24::24::24::24::24:

Back