Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
slm kızlar sizinle son konusmam dan sonra hala bir reşey değişmedi bankalara kredi için baş vuru yaptık tekrardan cevabını bekliyoruz stresten üzüntüden kafayı yeme dönemimdeyim şimdi içim kan aglıyo dün eşim bana dediki senin yüzünden bu sıkıntıları cekiyorum Ankarada yasadaydık bu sıkıntıları cekmicektik dedi daha da vicdan azabı duyduum aglamak tan helak oldum öptüm hepinizi

ne alakası varmış izmire gelmekle iş batırmanın canım..
otursun o kendi kardeşini suçlasın..öle boş senede imzamı atılırmış tarihi falan belli olmayan şeye imzamı atılırmış...kardeşinin günahını sana yıkmasınlarrrr...yok öle bir dünyaaa:47::47:
çok zor bir durumdasınız inşş rabbim size bir yol gösterir kuzucummmm :26::26:

günaydınnn güzellerrrr:3::3::3:
dün akşamdan beridir yine hafif hafif başladı mide bulantım ama şükür çok kötü değilll...sanırım böle bir artarak bir azalarak gidecekkk....
sizler nasılsınız bakalım ne var ne yokkk :16::16:

Hepinize Günaydinlar kizlaaarrr. Gece kuşu oldum oglan iki gecedir hiç uyumuyo ellerim falan titremeye başladı artık uykusuzluktan. Simdi anneme verdim al ne yapsrsan yap ben uyucam dedim bak yine uyumadim ben akillanmam:)))

Hepinize Günaydinlar kizlaaarrr. Gece kuşu oldum oglan iki gecedir hiç uyumuyo ellerim falan titremeye başladı artık uykusuzluktan. Simdi anneme verdim al ne yapsrsan yap ben uyucam dedim bak yine uyumadim ben akillanmam:)))

günaydınn canımm :)) uyuu dinlen birazzz bence gece gene uyumazaa işin zorlaşırr annende der ben sana uyu demedım mi diyee

günaydınn kuzummm..kaç aylık oldu senin bu oğlancıkk..bak şuna geceleri anneyide uyutmuyormuş..
bende annen bakarken git biraz uyu...sağlığından olursun Allah korusun canımmm

dün akşamdan beridir yine hafif hafif başladı mide bulantım ama şükür çok kötü değilll...sanırım böle bir artarak bir azalarak gidecekkk....

günaydınn canımm inşallahh minişinn büyüdükçee senin midee bulantındaaaa gecerrrrr

günaydın kızlarrrr :3:

oh canım boşver çok şiddetli olmadıkça inş böyle hafif hafif azalarak biter gider :16:

annenin bu yüzden hakkı ödenmez işte insan ne zorluklarla büyütüyo. ama hazır annen bakabilecek durumdayken dinlen canım sağlığından olursun Allah korusun..

dişmi çıkarcak acaba...bızımde uykusuz kaldıgımız hafta dişlerımız çıktı teyzesı....
krızantem ne kendını suçluyorsun.kaynının salaklıgını sana yıkmaısn kocan.üzülüp ağlıcagına dandan soyle:47:ayrıca kolundan tutup zorla getırmedınya....

ne alakası varmış izmire gelmekle iş batırmanın canım..
otursun o kendi kardeşini suçlasın..öle boş senede imzamı atılırmış tarihi falan belli olmayan şeye imzamı atılırmış...kardeşinin günahını sana yıkmasınlarrrr...yok öle bir dünyaaa:47::47:
çok zor bir durumdasınız inşş rabbim size bir yol gösterir kuzucummmm :26::26:

amin tatlım bütün temeniin bu inan gercekten bo borclarımız bitsin kendimizi idare edelim daha ben ne isterim Allah tan

bugün midem biraz bulanıyordu canım raporda yazman gelmedi içimdenn..
oturdum açtım film izledimmm...
patron mutlu son istiyoruuu...keyfim yerime geldi...
ama midem bulanıyor yinrrrr :31:

haydaaa genemi....senin kız (ınan gene boyle gectı ıçımden) senı baya yoruyo annesı pek yaramaz mı olcak dersin:18:

haydaaa genemi....senin kız (ınan gene boyle gectı ıçımden) senı baya yoruyo annesı pek yaramaz mı olcak dersin:18:

ayy bilmiyorummm yaa sibelll eşimde öle diyor..kesin bu kız nazlı baksana diyor...birde sanırım yaramaz olacakk şimdiden kendini belli ediyor diyor...bakıp görcezzz artıkkk :1::1:

bu arada geçen gün annemlerde iken kardeşim isim konusunu açtı..erkek olursa belli mustafa ama kız olursa ne düşünüyorsunuz dedi..biz hiç düşünmemiştik..
eşim direk o modern isimler alya mira hira isimlerini sevmiyorum ben onlardan koymayalım dedi bana bende tmm dedim..etrafımızdaki herkezin kızında bu isimler doldu taştı :1::1: sınıflarında 5-6 tane mira ve hira olur sanırımmm :1::1:

annem derya ismini söledi..ben hep sevdim bu ismi dedi..eşimde bende sevdik..
eşimde dedi elif ismi nasıl diye..o an içime bir sıcaklık aktı...
ve sanırım karar verdik elif olacak kız olursaaa :16::16:

bu arada geçen gün annemlerde iken kardeşim isim konusunu açtı..erkek olursa belli mustafa ama kız olursa ne düşünüyorsunuz dedi..biz hiç düşünmemiştik..
eşim direk o modern isimler alya mira hira isimlerini sevmiyorum ben onlardan koymayalım dedi bana bende tmm dedim..etrafımızdaki herkezin kızında bu isimler doldu taştı :1::1: sınıflarında 5-6 tane mira ve hira olur sanırımmm :1::1:

annem derya ismini söledi..ben hep sevdim bu ismi dedi..eşimde bende sevdik..
eşimde dedi elif ismi nasıl diye..o an içime bir sıcaklık aktı...
ve sanırım karar verdik elif olacak kız olursaaa :16::16:

erkek olursa nıye Mustafa cnm.ortak karar mı??
bende eskı isimleri sevmıyorum nedense.boyle yenı ısımler hoşuma gıdıyo.kızımın doktorunun adı Liya.hıç duymamıştım çok hoşuma gıttı mesela.
Elif e gelınce...hımmm ben sevmedım:ssz:

erkek olursa nıye Mustafa cnm.ortak karar mı??
bende eskı isimleri sevmıyorum nedense.boyle yenı ısımler hoşuma gıdıyo.kızımın doktorunun adı Liya.hıç duymamıştım çok hoşuma gıttı mesela.
Elif e gelınce...hımmm ben sevmedım:ssz:

canım mustafa benim kp imin ismi...kp im erken vefat etmiş..
eğer torun olursa ilk torun olacak benimki..ben kendim istedim erkek olursa mustafa koyalım diye..eşim henüz ona tmm demedi..
liya ismini hiç sevmedim canım yaa..bence isimlerinde bir anlamı güzelliği olmalı..
senin kızın isimi çok güzel duru...anlamıda güzel..öle yani..
ben modern isimleri sverim ama etrafımda arkadaşlarımın kızları hep hira, mira, alya, buğlemm :1::1:
elifi sevmemen normal canım ilk anda kulağa belki hoş gelmemiştir..eski isim tabiki biraz :1::1:

canım mustafa benim kp imin ismi...kp im erken vefat etmiş..
eğer torun olursa ilk torun olacak benimki..ben kendim istedim erkek olursa mustafa koyalım diye..eşim henüz ona tmm demedi..
liya ismini hiç sevmedim canım yaa..bence isimlerinde bir anlamı güzelliği olmalı..
senin kızın isimi çok güzel duru...anlamıda güzel..öle yani..
ben modern isimleri sverim ama etrafımda arkadaşlarımın kızları hep hira, mira, alya, buğlemm :1::1:
elifi sevmemen normal canım ilk anda kulağa belki hoş gelmemiştir..eski isim tabiki biraz :1::1:

helal olsun cnm benı bılıyorsun hayatta anne baba ismi koymam:33: ama tabı Mustafa nın dinmizde onemıde çok orası ayrı
aslında e ve i harflerı ismi daha bı hoş yapıyo hanı daha bı ıncelık katıyo.U -O harflerıde soğukluk katıyo.Duruyu koyarken bu yuzden ikilemde kalmıştım.malum diğeride Aleynaydı. aslında hala aklımda bılıyo musun ruyamda görmuştumya neyse....
bakalım cnm hayırlısı ama içimden hep kız gecıyo sneınkı:emir_bebek:

helal olsun cnm benı bılıyorsun hayatta anne baba ismi koymam:33: ama tabı Mustafa nın dinmizde onemıde çok orası ayrı
aslında e ve i harflerı ismi daha bı hoş yapıyo hanı daha bı ıncelık katıyo.U -O harflerıde soğukluk katıyo.Duruyu koyarken bu yuzden ikilemde kalmıştım.malum diğeride Aleynaydı. aslında hala aklımda bılıyo musun ruyamda görmuştumya neyse....
bakalım cnm hayırlısı ama içimden hep kız gecıyo sneınkı:emir_bebek:
yok canım yaa kesinlikle duru aleynayııı sollarrrr hiç aklında kalmasınnnn :16::16::16:
evet canım mustafa ismi cidden önemli bir isimmm...hemde güzel ya seviyorumm ben bu ismi..kabullendim sanırım ondan içime sıcak geliyor..
elif güzel bir isim bak zamanla sevicennnn kız olursa çok duycann bendenn...tabi biz karar değiştirmezsekkk :1::1:

öpüldünüzz kızlarrrrr hepinize iyi akşamlarrr :54::54:
annem aradı şimdi anneannemde misafir varmış pasta börek yapmışlarrr...sende servisten inince uğra ye git..saidede koyalım o da evde yesin dedi..ohhh misssss :56::56::56: anneye, anneanneye yakın olmak bir ayrıcalıkkk :32::32:

Back