- 7 Haziran 2012
- 5.045
- 1.630
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #57.841
selam kızlar herkese hayırlı cumalar hafta sonu giricek ya işler yoğun. bizde bu akşam kızlarla buluşucaz illa ısrar ettiler. yemek falan yer gezeriz çarşıda briaz. burda da hava bi açık bi kapalı ama soğuk değil.
eflinam evet sinirlenmekte haklısın içinden geçenleride söylemişsin ama o kadar sinirilenme bence. herkes gönül rızasyla vermiş özellikle sana artık bişey demek düşmez bence. eşine de söylüceni söylemişsin bundan sonrası onların vicdanına bırak canım. sonuçta kadının evladı ne yapsın dayanamıyo demekki..
bızdede bır anneanne var boyle ayrım yapan.kuzenlerımın nışanında bak dugundede demıyorum nışanında gelınlere bılezık taktı bana nışanda hıçbırşey takmadı dugunde ceyrek kaldı.ustelık ben torunuyum gelınde degılım.boşver cnm unutulmuyo haklısın hepımız dugunumuzu kendımız yaptık.bak bız hala duğun kredısı oduyoz.yazık gunah degılmı..bebegımız oldu ama hala dugunun borcunu bıtıremedı eşim.tamam kaynanamların durumları yoktu ama oğlum takacagımız bılezıgı barı bız ödeyelım demedıler guya bana bılezık takıldı ama eşim odedı:26: sende boşver ama dedıgın gbı sakın esın para yardımı yapmasın dıkkat et uyanık ol
csnım öncelikle cidden can sıkıcı bir durum ama burada ağzını açıp saf sölemek sana düşmez..
burada hakkını araması gereken kişi eşin..
ben senin konuşmanı yalnış bulurum..sen eşine sölersin kızdığını ettiğini ama bunu kv yede kaynınada sölemek sana düşmez canım..
eşin gidecek annesinede kardeşinede hesabını soracakkk...
ne yazıkki kesin ayrım yapılan yerler oluyor..
benimde dayım battı hemde öle 55 bin falan değil..onun 3 katı eder...
dedemin evi satıldı borcun bir kısmı ödendi..diğer borçlara büyük dayım kredi çekti ödeyebildiklerini ödüyor..
bizde çok sinirlendik ev satıldı etti ama datyım o kadar sıkıntı ettiki beyin kanaması geçirdi...
fakat benim yengelerimde içlerinde hep kızdılar ama haklarını ayaran dayım ve annelerim oldu...
şimdi batan dayım kalan mirastan o ev tutarında men edildi..kendiside kabul etti bunu fakat beyin kanaması geçrdiği içi ve gözünde özür oluştuğu için annem ve dayılarım helal etti haklarını...
bence sen karışma otursun eşin halletsinn canım...
yaaa eşim ne hallatcek allah aşkınıza kızlar
telde dedesine diyorki ben bişi istemem ded önemli değil diyor
ama evdede benim başımı yiyor bişi oldu mu adelet mi bu
dese ya dede bizde kredi ödüyoruz düğünden çıktıuk diye ağlamayana mama yok tabiki
valla evet aslında karışmamam lazım ama insan tutamuyor kendisini yaaaa
bizde kavuktan çıkmadık yaaa bizde torunuz oda torun
diğer torun yani kaynım da ne bayramda arar ne seyranda hiç bişiyini aramaz benim eşim dedem dedem der böle olur
valla artık eşimde görüyor durumu varsa eğer evininn bakımını yapıpta para kalıyorsa gitsin versin kardeşine ama helal etmem bunu biliyor
ben burd yeri geliyor 10 tlnin hesabını yapiyorum evim içni eşime üzülüyorum
isyann kuzum bunda bişi yok ki utanmada yok kv ile kavga etmiş sen beni millete rezil ettin herkes duydu falan diye
sanki 1000 tl millet soruyorumş tabiki ne yaptı etti diye ortada bili olmayınca beyfendi oturduğu yerden borçlarını ödetti valla
cumartesi/pazar çalışmyor beyfendi 2gün tatil kv demiş
git iş bul çalış öde diye ama diyomuşki iş varda ben mi çalşmıyorum gündğüz 2 e kadar yatıyor diyo kv dem
eşide çalıçmıyor yok işte izin vermiyor yok şöle yok böle
ne emmeye ne gömmeye niye çalışsın ki adam hafta sonu anası ve dedei ödedi borcunu yatar tabiki
kv demiş limon sat bişi yap harçlığını çıkart demiş ama yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee