Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kahve tetıkler dıye bılıyodum ben ısyancım:26:
bızde haftasonu sınemeya gıtcez eşime hasret kaldım 1 aydır secımlerde görevlıdyı adamın yuzunu gormedım desem yerıdır:1:
eflnama hak verıyorum ama adamda yorgun oda haklı ne desem....her hafta olmaz tabıkı ama çıkın gezın arada ...eşinle gezmek başka guzel

sibelim cok gecmis olsun :( migren tutunca insan isiga bile bakamiyormus dimi?

eflinam kizlar dogru söylüyor sen dinlenebiliyorsuin ama esin yorgun o yüzden kirilma darilma ona :)

benim esim de 2 haftadir 12 saat calisiyor 3 haftadir pazarlari calisiyor gecesi gündüzü kalmadi adamin :(

kahve tetıkler dıye bılıyodum ben ısyancım:26:
bızde haftasonu sınemeya gıtcez eşime hasret kaldım 1 aydır secımlerde görevlıdyı adamın yuzunu gormedım desem yerıdır:1:
eflnama hak verıyorum ama adamda yorgun oda haklı ne desem....her hafta olmaz tabıkı ama çıkın gezın arada ...eşinle gezmek başka guzel

canım ağrın başladığında içeceksin..türk kahvesi olacak ve şekersiz..tetkilemez uyuşuturu ağrıyıy kuzum..eşimde de var migren ondan biliyorum...

sibelim cok gecmis olsun :( migren tutunca insan isiga bile bakamiyormus dimi?

eflinam kizlar dogru söylüyor sen dinlenebiliyorsuin ama esin yorgun o yüzden kirilma darilma ona :)

benim esim de 2 haftadir 12 saat calisiyor 3 haftadir pazarlari calisiyor gecesi gündüzü kalmadi adamin :(

oyy yaa zor para kazanmakk napıcann..
benim eşimde öle işteee...hafta sonu falan kalmadı ama napalımmm ekmek parası diyoruzz...
ben hiç diyemiyorum o yüzden hadi gezelim edelim diye...zaten adamın helakı çıkıyor...
ben c.tesi kendim takılıp geziyorum..
tabiki eşimlede gezip tozmak isterim ama müsaitlik durumu var işteee...

evet ısıkta rahatsız edıyo cnm.ısyan kahve mevzusunu kardesıme soylıyım ben mıgren hastası o sağol cnm
valla ben anlamam bu hafta sonu sınemaya gıtcez dedım eşime:1:
yalnız bırşey sıylımmı kızlar.gecen sene hatırlarsanız bas agrısı mıde bulantısıyla hastaneye kaldırılmıştım gebelık çıkmamıstı ama 2 hafta sonra cıkmıştıya dunde aynısını oldum korktum:26: 3 aydırda hastalanmıyorum doktora gıtmeye korkuyorum:43: en son 2 ay once gebelık testi yapmıştım.1 aydır koca yuzu görmuyorum diğer 1 aydad bırşey olmamıştır herhalde:25:

canım ağrın başladığında içeceksin..türk kahvesi olacak ve şekersiz..tetkilemez uyuşuturu ağrıyıy kuzum..eşimde de var migren ondan biliyorum...

oyy yaa zor para kazanmakk napıcann..
benim eşimde öle işteee...hafta sonu falan kalmadı ama napalımmm ekmek parası diyoruzz...
ben hiç diyemiyorum o yüzden hadi gezelim edelim diye...zaten adamın helakı çıkıyor...
ben c.tesi kendim takılıp geziyorum..
tabiki eşimlede gezip tozmak isterim ama müsaitlik durumu var işteee...

aynen canim..
komsular bazen bana tas atiyor göya gelen gidenim cok yok diye (kaynanamlari kast ederek)..
nasil gelsinler yada nasil gidelim bu durumda?
adam aksam 8 de eve geliyor 10 da yataktayiz..
kaynanamlarda zaten sabah aksam calisiyor..

dedigin gibi ekmek parasi kazanmak hic ama hic kolay degil :(

Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari..

esimin bu yogun tempo yüzünden kalcasinda ki ödem depresti yine..
üc gündür voltaren sürüyorum masaj yapiyorum fayde etsin diye ama yok..

yine igne ve fizik tedavisi gerekecek gibime geliyor?:26:

evet ısıkta rahatsız edıyo cnm.ısyan kahve mevzusunu kardesıme soylıyım ben mıgren hastası o sağol cnm
valla ben anlamam bu hafta sonu sınemaya gıtcez dedım eşime:1:
yalnız bırşey sıylımmı kızlar.gecen sene hatırlarsanız bas agrısı mıde bulantısıyla hastaneye kaldırılmıştım gebelık çıkmamıstı ama 2 hafta sonra cıkmıştıya dunde aynısını oldum korktum:26: 3 aydırda hastalanmıyorum doktora gıtmeye korkuyorum:43: en son 2 ay once gebelık testi yapmıştım.1 aydır koca yuzu görmuyorum diğer 1 aydad bırşey olmamıştır herhalde:25:

hayirlisi olsun canim ya Rabbim ol dediyse olur yapacak bir sey yok :)

aynen canim..
komsular bazen bana tas atiyor göya gelen gidenim cok yok diye (kaynanamlari kast ederek)..
nasil gelsinler yada nasil gidelim bu durumda?
adam aksam 8 de eve geliyor 10 da yataktayiz..
kaynanamlarda zaten sabah aksam calisiyor..

dedigin gibi ekmek parasi kazanmak hic ama hic kolay degil :(

Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari..

esimin bu yogun tempo yüzünden kalcasinda ki ödem depresti yine..
üc gündür voltaren sürüyorum masaj yapiyorum fayde etsin diye ama yok..

yine igne ve fizik tedavisi gerekecek gibime geliyor?:26:

kaynanalar cok lazım degıller çok sıkı fıkı oldun mu sorunlar baslar zaten boşver boyle ıyı:1: komşulara neyse....
hayırlısı canımda hıç istemem ALLAH korusun inş

kaynanalar cok lazım degıller çok sıkı fıkı oldun mu sorunlar baslar zaten boşver boyle ıyı:1: komşulara neyse....
hayırlısı canımda hıç istemem ALLAH korusun inş

ya benim komsular bi alem bu gece rüyama bile girdi birisi evime geliyor göya ne kadar daginiksin diyor bana coraplarimi koklayip iyyy ne kadar pis kokuyor diyor :1:

duru daha kücük tabii ki biraz daha gec olsa daha iyi olur bence de ama hayirlisi olsun diyelim yinede :)

kız senın komşular kabusun olmuş ya:1:
bızım burda komşuluk yok
kızlar daha once yazdım atladınız galıba semiks İzmir e taşınıyomuş:46::46:

evet evet hadi gözün aydin canim gider gelirsiniz artik ben kendisini cok fazla tamiyorum ama senin adina sevindim :)

kızlar ben geldimmmm özledinizmi bakim beni ben sizi özledim şekerler kim kim izmire taşınıyormus buyursun gelsinnn İzmirli olarak sevindim :32:

neredesinn kızzz sennnn hiç haber alamadıkk merek etttikkkk :53::53:

eee yavrum sizde numaram yok birşeyi yok nede facede eklisiniz herade ulaşamazsınız şekerimmm hamişimiz nasılms bakalım dadlummm benimmmmmmm bende çalışmalar devam ama eşimde sorunlar cıktı tatlım biraz cocuk yama aşamasını kestik gibi birşey yani ama genede urasıyoruz işten gücten size dönemedim biliyorsun birde senelrin günüde yakaşıyor o yüzen hiç vaktimiz yok canım cıkıyor valla senden nber bakalım

eee yavrum sizde numaram yok birşeyi yok nede facede eklisiniz herade ulaşamazsınız şekerimmm hamişimiz nasılms bakalım dadlummm benimmmmmmm bende çalışmalar devam ama eşimde sorunlar cıktı tatlım biraz cocuk yama aşamasını kestik gibi birşey yani ama genede urasıyoruz işten gücten size dönemedim biliyorsun birde senelrin günüde yakaşıyor o yüzen hiç vaktimiz yok canım cıkıyor valla senden nber bakalım

canım bende mide bulantıısı ile uğraşıyorum..
ne sorunu çıktı kuzucumm eşinde...
senety meselesini naptınız canım pekii

efulimm kız çok takmışısın sen komşularıı...aman salla gitsinn yaaa...kocanada geçmiş olsun canımm yaa...
sibelim kardeşim bir denesin kahveyi inş fayda görür..

canım bende mide bulantıısı ile uğraşıyorum..
ne sorunu çıktı kuzucumm eşinde...
senety meselesini naptınız canım pekii

o yüzden çalışmaktan giremiyorum yaaa ayın 26 sı yaklasıyor eşimde arabaı satıcak bizim servis arabasını üstünü kaynım tamamlıcak işte aha sonraki 30 bin inide kaynım ödicek satece bu ay zorlıcaz ama işte arabayı satmamız gerekiyor acilen :ssz:

Back