• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzuzlar size bişi sorucam
ben şunu hep merak etmişimdir
mesela çocuğu olupta bakımından vaz geçmeyen bayanlar vardır böyle
saçı maçı makyajı topuklu ayakkabaısı
görüyürouz dıaşlrda mesela nasıl yapiyorlar arkadaş anlamuyorum yaaaaaaaaaa
çocukları mı sakin yada önceliği kendilerine mi veriyorlar
sizce nasıl oluyor bu durum

valla arkadas bende anlamıyorum ya...hep derdım hanı çoçuk olunca ınsan salmaması lazım dıye ama mumkun mu.... benım butun gunum salonda gecıyo eflnam. saçımı bıle fönleyemıyorum.bazen dıyom bugun duzleştıreyım sacımı dıyom kızımın onune oyuncak koyuyom tam duzleştırıyom hop yarısında zırlıyo.ustelık salonda saç taramayı hıç sevmem kıl dökulur ama başka turlusu mumkun değil zaten yarım kalıyo.onun dışında evde pıjamayla gezıyorum.emıyo çunku emzırme sutyenıyle dolaşıyorum.başka turlusu mumkun degıl çıkar tak çıkar tak olmaz.topuklu ayakkabı gıymeyelı çok oldu ama bu benım suçum.aman zaten saldım napım topukluyu dıye duşunuyorum.dışarı çıkarken sadece hafıf bır makyaj yapıyorum zaten fotolarda görmuşsundur saçlar hep toplu:1: fonlucek vakıt yok kuaförede gıdemem annem yakınımda degılkı ona bırakıp gıdeyım.velhasıl durumlar boyle....ustelık kılolarda kaldı ..depresyıona gırecem az kaldı:ssz:

gunydın kızlar bebiş yeni uyuduuu valla yeni hamile kalıdım eger şimdi aklım olaydı bnmkı kacak oldu gerci uyku sıfır sıpa uyutmuyo sibel senin kız orumcjte yorukur en azından oğrenır ç beş gune surmeyı uyuyakalır koy orumcegeee

isyan daha yeni oldugu için mide bulantısı olmayabilir benim 2 ayda oldu tek bir ay surduuu et bana çok kokuyodu mesala zeytin çokkk yedim sutt içtimmm tek karnım vardı suan eskı kilomdayımmmm yaaaa çocuk bide bni çok youyo hiç durmuyo hep elimde işi zor yapıyorum yemek iş derken bi bakmışım aksam olmuş burya bile bakamıyorummmm çouk zor be anacımmm 3,5 aylık oldu sukur hamile iken koltukta oturamıyodum son zamanlar gerci ben doguma 20 gun kala ayrıldımmm basımada sonrası gelenler valla bazen pşman oluyorum 7 ayda çıksaydım keske dıyorum esıme kızıp yururken aglıyodum dusun son zamanarrrr insan hamile iken bide çok sakar oluyo ben çok dusururdm elimden filannn bide tuv çıkmıyoun habireeeee

cnm örumceği pek onermıyorlar bebkler gelışım aşamaısnı atlarmış. e ben atlamasın emeklesın kesfetsın ıstıyorum o yuzden fazla koymucam sadece mutfak ışım oldugunda. ama kızlar varya 2 aydır ılk defa mutgafım topluydu dun:1:yurutece koydum işimi yaptım aaa muttgafım temızlendı :1: cıtl sen pek kılo almadın galıba hamılelıkte.yada nasıl verdın ya

bende yaş dedıydım hemen olmaz dedıydım hapı bıraktım hoppp Duru hanım geldı:1: neyse sen bılırsın tatlım bende dınlememıştım senın gbı gördum ebemı:1::1::1: ALLAH aratmasın onemlı olan o cnm.zaten ne desem boş yaşayıp anlıcaksın bu zorluguda bu guzellığıde
ısyan gözun aydın ayyy ne guzel...şimdi kalp atışı var ama bır ay cok gec yahu olurmu 15 gune çağırması lazım
bencede canım ben zaten yeni bir doktor arayşındayım..
bu zaten iş yerimde ayağımın altında çok deneyimli bir doktor ama çok yoğun.. bunada giderim doğuma kadar..
ama şimdi özelden doktor arıyorum 8. haftada gitmeyi düşünüyorumm canım...

Isyancim hayırlı olsun canım saglikla kucagina al insallah:16:

eflinam yaa peki geçtikten sonra süt azalıyor mu eski haline geri dönüyor mu:18: çok korkuyorum yaa anne sütünden mahrum kalirsa diye. Çünkü benimki agzina surmuyo mamayi bas bas bagiriyo kusuyo:43:

çok saol canımm aminn inşşş:16::16:

isyan gözün aydın canım darısı bizlere olsun inş.
mouse hayırlısı canım üzme kendini
tedavine devam et inş. bekletmeden gelir bebikler

eflinam evde olunca bende süsleniyordum ama çalışınca imkansız oluyor.

çok saol kuzumm...Allah sizlerede biran önce nasip etsinn inş...
hep dua ediyorumm içimdennn...

ayy evet canım yaa farklı bir durum ..şimdi USG fotosunu eşime gönderdimm hanii yaa göremiyorumm nerde diyor..
sonra haşka haline çizdim gönderdim inceliyot şimdii :9::9:
bizede göndersene canım görelim bizde mercimeği :1:

kızlar size bişi sorucammmmmmmmmmmmmmm ama biraz özel gibi
şimdi biz 6,5 ay oldu evleneli
bizim bu ilişki olayı varya daha yeni yeni oturmaya başladı böle
mesela zaman geçtikçe her lişkide farklı oluyor dahada rtıyor yani
ilk zamanlar hemen bitsin derdim şimdide bitmesin diyorum mesela
sizdede böle oldu mu hiç acaba zamanlar mı alakası var bunun

arada bende eşime yapmaya çalışırım öyle sürprizler çalışırken biraz zor oluyo ama nadir olunca daha kıymetli oluyo :9: zamanla ilişki durumuna alıştığın için korkmadığın yada çekinmediğin için daha fazla hoşuna gitmesi normal canım tabi bunun erkeklede alakası var bence. inş hep öyle güzel gider :27::1:

arada bende eşime yapmaya çalışırım öyle sürprizler çalışırken biraz zor oluyo ama nadir olunca daha kıymetli oluyo :9: zamanla ilişki durumuna alıştığın için korkmadığın yada çekinmediğin için daha fazla hoşuna gitmesi normal canım tabi bunun erkeklede alakası var bence. inş hep öyle güzel gider :27::1:

özel albüm yapayımm canımmmm..tabiki teyzeleri görsünnn çok bekledikkk :16::16:

valla arkadas bende anlamıyorum ya...hep derdım hanı çoçuk olunca ınsan salmaması lazım dıye ama mumkun mu.... benım butun gunum salonda gecıyo eflnam. saçımı bıle fönleyemıyorum.bazen dıyom bugun duzleştıreyım sacımı dıyom kızımın onune oyuncak koyuyom tam duzleştırıyom hop yarısında zırlıyo.ustelık salonda saç taramayı hıç sevmem kıl dökulur ama başka turlusu mumkun değil zaten yarım kalıyo.onun dışında evde pıjamayla gezıyorum.emıyo çunku emzırme sutyenıyle dolaşıyorum.başka turlusu mumkun degıl çıkar tak çıkar tak olmaz.topuklu ayakkabı gıymeyelı çok oldu ama bu benım suçum.aman zaten saldım napım topukluyu dıye duşunuyorum.dışarı çıkarken sadece hafıf bır makyaj yapıyorum zaten fotolarda görmuşsundur saçlar hep toplu:1: fonlucek vakıt yok kuaförede gıdemem annem yakınımda degılkı ona bırakıp gıdeyım.velhasıl durumlar boyle....ustelık kılolarda kaldı ..depresyıona gırecem az kaldı:ssz:

aynen kuzum yaaaa
bebekli hayat farklı onu biliyorum mutlaka öyle ama ben bu tür kadınlara imreniyorum valla
önce ben diyorlar belkid eondandır
ablamın bir arkadaşı vardı kadın derdiki o minnacık şey beni yçnetemez ben yönetirim derdi
yeminle fönsüz makyajsız dıaşrı çıkmazdı
birde inat etti zayıfladı incecik oldu
ama hayatı hep kendi üstüne idi ben çok güzelim ben şöleyim ben böleyim sverdi kadın kendini
dememki bunla alakası var bence

canım artık alıştım sanırım ya çok şüküt illk başta canım yanıyordu çok söelemdim ize ama
sonra geçti çok şükür demekki zamanla geçiyor eşimdende allah razı olsun hakkını yiyemem çekti beni 2 ay

aynen kuzum yaaaa
bebekli hayat farklı onu biliyorum mutlaka öyle ama ben bu tür kadınlara imreniyorum valla
önce ben diyorlar belkid eondandır
ablamın bir arkadaşı vardı kadın derdiki o minnacık şey beni yçnetemez ben yönetirim derdi
yeminle fönsüz makyajsız dıaşrı çıkmazdı
birde inat etti zayıfladı incecik oldu
ama hayatı hep kendi üstüne idi ben çok güzelim ben şöleyim ben böleyim sverdi kadın kendini
dememki bunla alakası var bence

canım artık alıştım sanırım ya çok şüküt illk başta canım yanıyordu çok söelemdim ize ama
sonra geçti çok şükür demekki zamanla geçiyor eşimdende allah razı olsun hakkını yiyemem çekti beni 2 ay

aaaa kadına bak yahu....o mınnacık şey benım ömrum ömrum be...o nasıl ısterse oyle valla:44:herseyden once kızım yemişim fönü:1:

slm kızlar biliyorsunuz belkide daha öncede yazmıstım cevremdekilere derdimi anlatmayıp genelde bürodan sizlere yazıyorum hayat beni sanırım cok yordu kızlar belkide kocam yrdu bilmiyorum neden hiç birşey istediğim gibi olmyor demekte istemiyorum ama bari kardeşim bende her ke gibi evim bilbilseydim yaa evlendiğimden beri calısıyorum doru düzgün evimin vliliğimin tadını cıkaramadan hayat zorlukları cektim gocunmuyorum sıkılmıyorum bu durumdan ama bari eşim bunları görseydi be mübarek bir Allah razı olsun deseydi ya elektiriklerimi mi acmı kalmadık milletten kazıkmı yemedik inanın bunları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum artık neden benim eşim bu kadar sorumsuz ve anlayıssız her şeyi kendizevkine göre harcamayı seviyor sanırım git gide eşimden sogumaya başladım onun bazen yüzünü bile görmek istemediğim zamanlar oluyor kızlar ne zamandan beri ona seni seviyorum diyip sarılmadım bile bilmiyorum bunalıma girdim artık sanırım borclar hayat beni cok yordu birde kocam her seyi sinirlenip beni suclaması cok agır kelimelerde bulunması beni yedi bitirdi artık bilmiyorum kızlar artık neyle nasıl baş edicemi gercekten bilmiyorum

slm kızlar biliyorsunuz belkide daha öncede yazmıstım cevremdekilere derdimi anlatmayıp genelde bürodan sizlere yazıyorum hayat beni sanırım cok yordu kızlar belkide kocam yrdu bilmiyorum neden hiç birşey istediğim gibi olmyor demekte istemiyorum ama bari kardeşim bende her ke gibi evim bilbilseydim yaa evlendiğimden beri calısıyorum doru düzgün evimin vliliğimin tadını cıkaramadan hayat zorlukları cektim gocunmuyorum sıkılmıyorum bu durumdan ama bari eşim bunları görseydi be mübarek bir Allah razı olsun deseydi ya elektiriklerimi mi acmı kalmadık milletten kazıkmı yemedik inanın bunları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum artık neden benim eşim bu kadar sorumsuz ve anlayıssız her şeyi kendizevkine göre harcamayı seviyor sanırım git gide eşimden sogumaya başladım onun bazen yüzünü bile görmek istemediğim zamanlar oluyor kızlar ne zamandan beri ona seni seviyorum diyip sarılmadım bile bilmiyorum bunalıma girdim artık sanırım borclar hayat beni cok yordu birde kocam her seyi sinirlenip beni suclaması cok agır kelimelerde bulunması beni yedi bitirdi artık bilmiyorum kızlar artık neyle nasıl baş edicemi gercekten bilmiyorum

canım benimmm yaa siz çok zor bir dönemden geçiyorsunuzçç
maddi durumlar sizi bu dudumra getirdi..
emin ol eşin herşeyin farkındadır ama zaten senin karşında eziliyordur..
bu nasıl yol alır bilmiyorumm..
inş biran önce feraha çıkarsınız canım..
maddi sıkıntı gerçekten çok zorrr...

canım benimmm yaa siz çok zor bir dönemden geçiyorsunuzçç
maddi durumlar sizi bu dudumra getirdi..
emin ol eşin herşeyin farkındadır ama zaten senin karşında eziliyordur..
bu nasıl yol alır bilmiyorumm..
inş biran önce feraha çıkarsınız canım..
maddi sıkıntı gerçekten çok zorrr...

madii sıkıntılarmı artık isyaan yoksa gercekten ben mi bunalıma giriyorum bilmiyorm ne kadar burda kafa dagıtmaya calıssamda olmuyo Allah razı olsun hepinizden hep yanımda olup bana destek olmaya calıstınız ama 23 yasındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı isyan ne ebise ne ayakkabı ya benim yasım kaçki bazen bende giyinmek gezmek istiyorum eşimide suclamıyorum acıkcası ama benimle sohbet bile edememesi artık beni cok yıpratıyor her konusmamız kavga ile bitiyor normalde insanların kavga biile etmiceee şeylerde benim eşim elini duvarlara vurup saga sola agzı cıkasıya kadar bagarıyor isyan bumu normal en sonunda onunla bir aile terapistine gitmeye karar verdim televizyon dan bana zaman bile ayırmıyor

madii sıkıntılarmı artık isyaan yoksa gercekten ben mi bunalıma giriyorum bilmiyorm ne kadar burda kafa dagıtmaya calıssamda olmuyo Allah razı olsun hepinizden hep yanımda olup bana destek olmaya calıstınız ama 23 yasındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı isyan ne ebise ne ayakkabı ya benim yasım kaçki bazen bende giyinmek gezmek istiyorum eşimide suclamıyorum acıkcası ama benimle sohbet bile edememesi artık beni cok yıpratıyor her konusmamız kavga ile bitiyor normalde insanların kavga biile etmiceee şeylerde benim eşim elini duvarlara vurup saga sola agzı cıkasıya kadar bagarıyor isyan bumu normal en sonunda onunla bir aile terapistine gitmeye karar verdim televizyon dan bana zaman bile ayırmıyor

senı çok ıyı anlıyorum cnm.eşlerımız malesef yaptıklarıyla nede guzel kendılerınden soğutmayı becerıyorlar bı anlsalar.ustelık senın yasında baya kuçukmuş.maddı sıkıntılar bır yana esının davranışları bır yana patlamışsın doğal olarak.ama napıcan evlılık bu ıyı gunlerıde var kotu gunlerıde.adamlarda oyle ıyı huylarıda var kotu huylarıda.sadece ben dıyorumkı kadın fazla fekadarlık yapmayacak arkadaş çunku harbıden yaranamıyo ınsan.malum ben harcamadım etmedım ben kısmaya calıştım ama daha gecenlerde anlatmıştım sıze eşim yetmış bnlık cıp almaya kalktı cepte para yok ama cip alcakmışız bakbak bak...bende dedım oylemı o zaman artık dusuncelı Sibelı çok ararsın dedım o akşam çıktım 200 lık alışverış yaptım kendıme....harcadımda harcadım...düşünmuceksın....yaranıyozmu sankı...

ya en basit örnegi ben el ilanları dagıtmaya cıkyorum iş gelsin die elemanla koca cantayı yüklüyorum sırtıma onu cagarıyorum koltuga gidicem sakal tırası olmama gerekiyor diyor mm diiyorum gelme ozaman 6 saat el ilanı dagıtıyorum gel digimde hala sakallı pc basında buluyorum ben hem onu toparlamaktan hemde maddi sıkıntıları asmaktan hemde hayattan cok bunaldım kızlar yani ben cokmu iey istiyorum bilmiyorum kendi eşime güvenerek işte sırtımı dönüp işime odakalanamıyorum onu arayıp sormak durumunda kalıyorum yaptın mı diye her defasındada yapmamıs oluyor kızmaktan usandım sıkılmaktan her şeyi ileteyerek yaptırmaktan usandım bitti gücüm kalmadı evim harap durumda evimemi kossam işemi koşşam kocamamı yardım etsem anlamadım adet olamıyorum diye karnım şişti hemde baya benimle dalga geciyor çirkinleştin diyor ben bu sıkıntıyı onun için çekerken onun bana dediği laflara bak :43:

Back